Underbar dag

Har varit på Tranis hela dagen,vi for inte från stranden förrän kl 16.Jag (vi) var nere i havet hur länge som helst,i dag var det rätt roliga vågor också.Mna blev barn på nytt,hoppade i vågorna ; )
Synd bara att det tydligen var sista baddagen enligt väderprognosen,sommaren är så jädra kort.

Tog en kvälls prommis också,det var 23,5 gradet 22.15 Underbart!!!!
                  
                                                 
Christer och jag på Tranis..........underbart.....

                                                     
 

20 grader

Var på Tranis i dag igen,nu är det härligt i havet.Det är mellan 20-22 grader varmt i vattnet,man ville inte kliva ur det i dag.Detta ska man leva på under hela  tråkiga ,kalla  och trista vintern.
Hoppas det blir bad i morron igen.............
             

Stan

I går tog Sandra och jag en heldag på stan.Hon skulle på en rekrytering,medans hon var där knallade jag runt i affärerna.Lämnade tillbaka en kjol jag köpt på VeroModa,dragkedjan fastnade hela tiden så tillslut så går den sönder.Köpte mig en bikini på rea 40kr per del..billigt!
När Sandra var klar så gick vi på Mc Donalds och åt,hamburgarna var inte så goda denna gång,rätt torr faktiskt.Sen bjöd hon på dem omtalade Smoothin från Barista,svalkande och god.
Fick äntligen se hennes klasskompis Sandra,som hon pratar om så mycket.Det verkar vara en glad och trevlig tjej.
När vi var på väg till bilen var det full pådrag nere vid ån,en berusad man hade ramlat ner i vattnet.Räddningsmanskapet hittade inte igen honom i det skitiga vattnet,så han drunknade.
Kvällen avslutades med att Christer och jag kollade på en film "Alvin och gänget",den var bra.Ekorrarna var så grymt söta.
                               

Hon är i kapp...

I dag har vi haft årets varmaste dag hittills,vi var först på Tranis i vanlig ordning.Havet var helt ok att bada i nu,vet ej hur många gånger vi slängde oss i.Helt underbart jag älskar sommaren!!!!

Senare på eftermiddagen for vi ut till  "lillasyster",hon fyllde 40år så hon börjar komma i kapp mig nu..Hon hade gjort en supergod smörgåstårta,blev lite cider till den.Sen vanlig tårta Sir William tror jag den hette,den var bland det godaste tårtor jag ätit.
                                                                   
         Lilla syster
Senare på kvällen tog jag en prommis med Sandra,det var nog 27-28 grader ute.Sen följde hon med hem och vi kollade på sista episoden av SATC,så nu är det klart.Nu har jag bara filmen kvar att se.


Fotbad...

Har nyss tagit ett fotbad i en 2L Glassbytta,tur man har små fötter.Men jag fick trycka ner dom omlott : ) ,Sandra har nallat den stora bunken jag brukar använda.Fötterna blev mjuka och goa iallafall,det var ju det som var meningen.Man blir torr av sandstranden.
                               

Mammas knäppa katt


Katter äter fåglar vad jag vet,men inte mammas Ester.För hon vet inte va det är........

Hudiksvall

I dag har Christer och jag tagit en hel dag i Hudiksvall,jag har aldrig varit där tidigare.Det var en mycket gullig lagom liten stad.Härligt väder hade vi ,molnigt men varmt.Det blev lite shopping (skor) och otroligt god mat på Restaurang Hot Chili.Lägger upp lite bilder
           
Sallad till förrätt och middag Tai Wok med kyckling,fläsk och biff  + kaffe och kaka 65kr sammanlagt

   
skorna för  299kr = halva priset var det på dom.
      
Christer nere vid båthusen och jag på en bänk i parken.

Detta vidunder såg vi nere i hamnen,skulle inte åka med den om jag så finge betalt.

Inge bad men...

Blev inge bad i dag,tyckte att det var lite mycket med moln och blåst.Men det var varmt 17 grader på morronen.Jag tog en morron prommis istället,det blir lite dåligt med sådana när vi åker och badar.

For senare i väg till pappa ,har nog inte varit hos honom på minst 3 veckor .Jag tog och städade av där lite,tror att dammsugaren lät mer än va han sög.Tog och delade pappas medicin dosett också,så har han det gjort.Sist men inte minst så drack vi lite kaffe.

Svängde förbi Sandra också,hon ville låna vågen igen.Det är ett evigt rännande med denna våg fram och tillbaka.

Christers syster har kommit upp hit från Örebro,hon bor hos farmor en vecka.Jag tog med mig henne på en tur till Birsta City,det blev en shopping på 3 timmar.Det är mycket rea på alla affärer nu,gjorde ett fynd på Gina för 49kr.

Tillslut blev det en tur till videoteket,hyrde 4st dvdn på SATC,sen har jag bara 3 dvd kvar.Då har jag sett hela säsongen som jag lovat Sandra att göra,men jag tycker inte att det är så bra som hon tycker att det är.

Pappa tyckte inte att han hade sett mig tillräckligt idag,för vid 19 tiden plingade det på dörren och där stod han.Han har nog lite långtråkigt aldeles ensam.Han blev kvar till 22,han såg så ensam ut då han gick till bilen.

Ska gå och möta Sandra nu,hon vill ha SATC dvdarna.

Bad igen

Vi har tillbringat ytterligare 2 dagar på Tranis : ) trodde inte att vi skulle ha sån tur med vädret hittils.I dag var det nog 18 grader i havet,riktigt skönt faktiskt.
Efter badet blev det att stanna till på Kebabhouse och köpa hem middan,pizza blev det.Smakade riktigt gott....

I går dog vårt bredband till telefon men konstigt nog fungerar internet,vi får vara utan hemtelefon tills på tisdag sa dom.

Patrik har varit och fiskat i tre nätter,resultatet blev 3 Harrar  och 2 Öringar.Alltihopa sålde han till faster för 100kr,affärsmannen våran.

Kvällarna håller jag på att kämpa mig igenom säs 2-5 SATC och det är inte lätt vill jag lova.Man är ju inte nån ungdom som orkar sitta och kolla flera timmar i sträck.DVDarna ska lämnas tillbaka i morron,och jag har 1 1/2 DVD kvar ......pust....å...stön....

Torsdag

I går sa dom på vädert att det skulle vara regn i dag,så jag planerade att det skulle bli en dag med tvätt och handling.Men det blev en dag som var hur varm som helst.Startade med tvätten tidigt,så den blev klar vid 11.Drog sen i väg på Birsta ,det blev både till ICA Maxi och Willys.Så nu är handlingen gjord för några veckor frammåt,det är skönt att slippa bry sig om det.Sandra kom upp och åt i dag,den var hon som hade bjudit hit sig själv,tacos ville hon ha så det fick hon.Kvällen avslutade med SATC,vi har hyrt säs 2-5 tar tid att se kan jag lova.

Bad måndag,tisdag och onsdag



Ja då har vi badat 3 dagar i rad,trodde inte att vi skulle ha så pass fint väder.Min semester börjar bra iaf  : ).Bara hålla tummarna på att det fortsätter så.Kan ju få vara dåligt en mellandag,så vi hinner med att handla,tvätta  och dammsuga.

Måndag

Det blev Tranis i dag igen : ),men jag tyckte att det blåste lite kalla vindar från havet.Christer tyckte att jag var lite harig,men jag doppade mig iaf 1 gång.

Det blev riktigt skönt på kvällen,slutade att blåsa,helt vindstilla så hade vi kunna haft under dagen istället.

Hoppas det blir varmare i morron,Tranis blir det troligast.Men det är konstigt att vi inte kan komma upp i 25 grader .

När vi va på Tranis fick jag en solig hälsning från en kompis"Här på Rhodos är det 35grader"man blev ju hur avundsjuk som helst.Svarade med "här har vi 16 grader i vattnet"

Besvikelse

Trodde att det skulle bli bad i dag ,men icke sa nicke.Solen  och värmen lyser med sin frånvaro,är inte förvånad precis...Vi får väl hoppas på att det blir bad i morron då,men man blir väl besviken igen.

 
I fredag var vi och kollade på en lägenhet i vårt område,en  3:a precis som vi vill ha.Men blev grymt besviken,den var så nedsliten så "herregud".Dom vill ha 85000kr för den,men det är den inte värd.Hade den varit fräch hade vi bjudit  typ 70000kr.Men denna måste totalrenoveras,vi bjöd på den i allafall ,20000kr mer än så är den inte värd.Hoppas på att vi får den ,men det tror jag knappast.Så vi får leta på efter nya objekt.

Ska i allafall åka ut till Syrran i eftermiddag,Emil fyller år,så det blir ett litet kalas.

Mamma Mia

Men guuuuu vilken bra film,det var fullfart hela filmen .Jag grät och skrattade om vartannat.Hade ståpäls både på armar och ben mest hela tiden.Kan se den igen flera gånger känns det som,man blir berörd på nå konstigt sätt.Otroligt bra helt enkelt  5 stjärnor av 5 möjliga.Jag är lyrisk fortfarande : )

Birsta...

Idag blev det en raid på Birsta city med mamma i hällregnet.Man kunde ju inte inta Tranis så då blev det shopping istället.Mamma köpte en jätte fin tunika på Vila färgen hette Navy Violett,den passar henne perfekt.Jag köpte en lång skjorta lila,svart  och vit.

Sen blev det en snabb handling på Willys och raka spåret hem ,för att fixa middan.Ska ju på bio senare.....

Bullar

Bullbak blev det i dag.....
        

Semester.....till den 13 aug

                  

Bokat...


Christer ,jag ,mamma och Bertil ska se den på lördag.Jag tror att det blir sjunga av.......
                                              

Snygga som tusan?!

Beställde dom i dag !!!!!!!!!!!


Tranis

Kollade in termometern kl 8 i morse ,14grader i skuggan men inte ett moln på himlen.Det kändes hyfsat varmt på balkongen,så jag ringde mamma och vi bestämde oss för att ta en tripp ut på Tranviken.Blev det för kallt så fick vi väl åka hem då.Gjorde i ordning fika och väckte Christer,han var med på noterna så vi for iväg.Det blev en kanon bra dag varmt och skönt,var ner och doppade mig i havet 4ggr.Uppskattar att det var ca 16-18 grader i havet,det hade inte gjort nått om det varit lite varmare.Vi blev i allafall kvar till 15.30,så nu har Christer fått en baddag på sin semester,vi får hoppas på att det blir fler.

På eftermiddagen hjälpte jag Sandra att färga på håret igen,det syns att det varit ljust,det blev bra iallafall.Jag tog och färgade på mitt eget hår också,det bleks fort i solen.

Kvällen avslutades med Allsång,Midsomer och 2 avsnitt av SATC och en liten Whiskey
                              


Lördag morron

               
I morse fick vi tvbilden tillbaka,har ju varit borta sen onsdagkväll.Ska ringa Comhem till veckan å se om vi får TV1000 minst  i 2veckor som kompensation.

Mysiga sommar

Det blev bad hela dan i dag,var nog lite varmare i dag än i går.
Sen blev det middag på balkongen.....
       
Thai kyckling och ett gott rödvin.....

Torsdag

Idag blev det bad bad bad känns som det var en evighet sen man fick hoppa i plurret.Jag var på Maland redan kl 10.30,Christer kom dit sen han slutade jobbet(12).Hör och häpna min kära syster kom också med Emil,inte ofta man ser henne nu förtiden.Vi var på badet till kl 15 ung ,sen det började komma in så mycket moln så då for vi hem.

Vårat kabeltv nät Com hem har haft fel på sina sändningar ända sen i går kväll,så vi har ingen bild.Dom sa att det kunde ta mellan 3-5 arbetsdagar,det var ett stort fel.Så i kväll blev det DVD istället,första filmen vi kollade på hette Flickan i källaren SKIT DÅLIG!!Den andra hette Eastern Promises och den gick att se.

Sandra gör Gatufesten hela helgen och Patrik han bara kör å kör.Hoppas dom båda tar det lungt,man är liksom lite orolig för dom, fastän de är 21 och 19.

Nu ska jag ta och krypa i säng,ser ut som att det blir en bad dag i morron också.
                                   
                                 

Jobb dag

I dag jobbar jag kvällen,det gör inget för vi har så dåligt väder.Tycker synd om tjejerna som har semester nu,en dag har det varit badväder vad jag kan komma i håg.Jag går inte på semester förrän nästa vecka, på tors jobbar jag sista dan.
Sen kommer sommaren 

I dag har jag iaf hunnit med att städa innan jag ska åk till jobbet.Ska svänga förbi affären och köpa hårfärg också,ska hjälpa Sandra att färga tillbaka sin ursprungliga hårfärg.Gillar inte att hon är blond ,det passar lixom inte på henne.

Hinner sen hem från jobbet lagomt till Allsången och Midsomer,inte för att jag tycker att dom programen är så bra.Men det är lite kul att se folk sjunga fel.Sen ska jag vara trevligt sällskap till Christer och hans favvo serie.
                                      

RSS 2.0