Helgen

Det har varit en skön långledig helg.
Fredag
Christer jobbade till 18,så det blev sen middag.

Hemmagjord Pizza,sen blev det lite tv tittning med allsvenskhockey.
Lördag
Blev en riktig slappar dag med soffan och tvn,det var Elitseriehocky från 15-21.Jag gillar verkligen hockey,synd bara att Timrå förlorade.
Söndag

Det startade med 1:a adventsfrukost tillsammans med Patrik innan han skulle åka i väg och jobba.
Sen tog Sandra och jag bussen till Birsta City,och handlade klart resten av julklapparna.Så nu mina vänner är jag klar : ),det är skönt.Tack för en trevlig dag i dag Sandra...När jag kom hem hade Christer fixat med middan.Det blev Potatis,Sill och ägg.Efterätt Glögg ,kaffe och peppisar
Nu ska jag inta soffan med lite tv,ganska ont i fötterna av att gå en hel dag i affärer.


Matchtips

Jag ligger just nu på delad 1:a plats på Hockeysnacks Matchtips,va duktig jag är......Det är över 100st som tippar matchresultatet i varje match.Både i Elitserien och Allsvenskan.
Topplistan

#

Medlem

Alla

Poäng

1

Abron

Timrå IK

76

2

Tikfanz

Timrå IK

76

3

58 Larsson

Brynäs IF

70

4

klimtakjaaka

Timrå IK

70

5

87bth01

Leksands IF

66

6

kärran

MoDo Hockey

65

7

Hälge

Timrå IK

64

8

Alisandali

Leksands IF

64

9

henrikj

Mora IK

63

10

difzi

Djurgården Hockey

61


Björn Hellberg

Har lyssnat kalart på CDboken Nattvandraren av Björn Hellberg,kan rekomendera den,den var bra

Skyddad av mörkret smyger han omkring i staden natt efter natt, år efter år.
De flesta av invånarna är medvetna om hans existens, men få känner till hans riktiga namn. I folkmun kallas han för Nattvandraren men också för Mörkermannen. Den sistnämnda benämningen ogillar han skarpt eftersom den kan associera till ondskefulla krafter, och han ser sig som en fridsam man utan tanke på att skada någon annan.
Själv föredrar han benämningen Argusögat. Han har ögonen på skaft, registrerar, iakttar och bevakar.
 Men alla uppskattar inte hans skugglika rutiner...
 Nattvandraren är en stingfull deckare med en från sjukdom återställd Sten Wall i högform. Den ger också en gripande bild av en apart människas självvalda eremittillvaro och speglar omgivningens syn på den som törs hålla sig vid sidan av ett normalt socialt liv

Morse

Tog denna vackra bild i morse kl 9.00

Äntligen

Säger som Gert Fylking "Äntligen" så har jag hittat blusen jag trånat efter,har sett att Malou på "Efter Tio" ofta haft nån blus som varit så fin.Ni tjejer på jobbet har nog hört att jag suktat efter en sån : ),varje gång hon haft den på sig.Hittade min blus på JOY i Birsta i dag,exakt en sån som jag haft i tankarna.Och med kort väst till,,,det blir kanon : )

Sen stack jag in på Boa fram och tillbaka,ny vinter cider köpte jag..undra hur den smakar?

-Ha så kul på krogen i kväll!... mina jobbar kompisar ; ) själv ska jag svida om till matchtröja ; ) hockey i kväll, Timrå-SAIK

Advent

Det är ju 1:a advent till helgen,så jag fick ta och städa å fixa till det redan nu.Jobbar i morron tänkte hoppa av bussen i Birsta och köpa lite julklappar(åt gubben min),sen på kvällen är det hockey.På fredag har jag ingen lust att städa och fixa på,då vill vi  äta god mat och mysa bara.
Men så här blev det iallafall
 
  Köket     
                                    
                                     Vardagsrummet

  Vårt sovrum
                           
                          Sandras gamla rum
Patrik ville inte ha nå julsjärna så han slapp

Bakat


Har bakat Pollykaka och Saffrans muffins i dag

Precis så här....


Precis så här kul kändes det när Timrå förlorade matchen i kväll mot Djurgården..dåligt.. dåligt Timrå

Ledig : )

Dagen startade med mysfrukost med Christer för han börjar inte förrän vid 12

Mörkt var det ute nu på morron också,snön yrde utanför fönstret

Tur vi får vara innomhus.........

Haft jobbarhelg

Äntligen är helgen slut......säger jag...och många säger tvärtom.Jag har jobbat hela helgen fredag, lördag och söndag.Mamma ringde på fredagskvällen och undrade om vi var ledig tillsammans nån dag framöver,men vi var inte lediga tillsammans på över 2 veckor.Trist....hon ville att vi skulle ta oss en tripp på stan.Men så kom jag ju på att jag skulle ju ha timmar på lördag,så vi tog stan på dom 4 lediga timmarna jag hade över dan.Det är helt otroligt roligt men hon och jag har samma smak i nästan allt,vi såg en julstjärna på Indiska och båda tyckte den var så fin.Så vi köpte varsin : ),sen så blev vi båda förtjusta i samma skjorta...så det blev också likadana : ) Men vi ska inte ha dom på samtidigt.Tack för fikat på charm och en trevlig dag på stan...mamma.Köpte 2 par benvärmare att ha då jag står ute och väntar på bussen om mornarna.
Sen så vann Timrå mot Linköping på lördagen också,så lördagen slutade helt perfekt : )
Ja nu är det söndag kväll,och vi har nyss sett sista avsnittet på Höök.Nu ska Christer och jag mysa med lite varm go glögg och pepparkaka,vi har knappt sett varann under hela helgen.

Ska bara ta ett dopp : )

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=24413

Pepparkakor


Mycket goda pepparkakor!!!

VARFÖR??????

Varför kan man aldrig få vara nöjd och glad nån gång?Jag var så nöjd med mitt schema på jobbet ,men nu ska det ändras hit å dit.Man lär väl få ett skit schema innan detta är slut.Vi lär väl åka på att jobba varannan helg och delade turer.Tillbaka till forntiden,,,,usch jag blir så less och allt är på grund av denna KRIS........

Smart Julklapp


Såg detta i ST i dag,mycket smart julklapp.En sånt kan man nog önska sig  ; )

Inga måsten i dag : )

Åt en en god frukost framför nyhetsmorron


Har bara tagit det lugnt,inte gjort nå speciellt.Slog in några julklappar......

Fin duk va?..Den har faster gjort åt mig : )

Måsten

I dag är det en riktig "måste göra det å det dag"så nu har jag börjat dan med att göra det första tråkiga....nämligen att frosta ur frysen

Och nu är det klart....skönt!!
Sen tog jag och.....

städade lägenheten.......

Och då Christer kommer hem med bilen från jobbet ,då måste jag åka och månadshandla.Det är tomt i kylen och frysen nu

Men i morron är jag också ledig och då ska jag bara lata mighela dagen,sen blir det hockey på kvällen.

Snö


Så här tråkigt väder har vi i dag................det snöar........

Helgen

Nu börjar helgen lida mot sitt slut,usch vad fort det går.Vi har bara tagit det lugnt.På fredagen blev det lite god mat och slappa i soffan.
På lördag var vi på hockey Timrå-SSK,vi vann med 2-0 : )

Senare på kvällen blev det film,den var väl sisådär.
En pliktskyldig FBI-agent leder en undersökning av en internationell konspiration. Alla ledtrådar leder till en före detta officer inom U.S. Special Operations, Samir Horn.
Söndagen började med tvättstuga men det var inte så mycket så det gick fort.Åkte en sväng till BirstaCity,köpte några julklappar.Köpte också denna fina tröja till mig själv ; )

Nu ska jag ta och plocka fram handarbetet, håller på sticka en halsduk åt en jobbar kompis.

Jonte

 
                    Det känns lite vemodigt att denna fantastiska  kille kommer att lämna Timrå IK,för spel i Ryssland,som det ser ut nu.Men jag tror att det kommer att bli bra både för Jonte själv och Timrå.Men jag kommer att sakna honom i allafall.

Åhh gotta


Se va ljuvligt gott det ser ut,ska köpa en gottepåse till helgen

Åsa Larsson

                                                  
Nu har jag läst klart den senaste av böckerna Åsa Larson skrivit,böckerna heter Solstorm,Det blod som spillts,Svart stig och den senaste Till dess din vrede upphör.Detta är mycket bra och spännande böcker.Det sägs attt det ska komma fler böcker : )Detta är kriminalromaner och man ska läsa dom i ordning.

6 månader av saknad


I dag har det gått 6månader sen du somnade in,och jag saknar dig lika mycket fortfarande.

Nytt

Har piffat upp lite i vardagsrummet,nya mattor och gardiner.
  

Lat söndag

En riktigt lat söndag har vi haft i dag,syrran kom förbi en snabbis och det var verkligen en snabbis.Jag minns knappt då hon var här senast.Hon hade med sig Charlie,tog några bilder på honom



Alla helgona dagen

Tillägnade kvällen med mat och dryck på Olearys i Timrå.Nojja och Eva var med ner också,vi hade också en förhoppning att Timrå IK skulle besegra Luleå,men icke sa nicke.Nu får nog Timrås ledning ta och ta sig en funderara,och reda upp detta.Kvalserien väntar bakom hörnet
Maten på Olearys var supergod i allafall,Christer och jag åt
SWEET CHILI PASTA

Pasta med sauterad paprika, lök och sweet chili. Serveras med vitlöksbröd.
Men servicen var superdålig,det jobbade bara 3 per,och Olearys var fullsatt.


Wall-E

Har i dag sett filmen  Wall-E,och det var bland det sämsta filmer jag sett.


Vi befinner oss långt in i framtiden och människan har sedan länge fl ytt jorden i väntan på besked att kunna återvända. Kvar finns bara en flitig liten robot vid namn Wall•E. Ensam har han fortsatt göra det han en gång i tiden byggdes för, nämligen att städa upp och packa ihop skrot. Och efter att ha gjort det varje dag i flera hundra år har han blivit en mästare på sitt jobb! Men det är ensamt, så när robotsonden EVA plötsligt dyker upp blir Wall•E helt trollbunden. Vem är hon? Var kommer hon ifrån? Vad gör hon på jorden? Svaren får Wall•E då han bestämmer sig för att följa efter EVA på ett oväntat och spännande äventyr genom världsrymden!


RSS 2.0