Ny vecka

Ja då var det måndag igen,ny vecka och skitkallt ute :S

Själv så vaknade jag tidigt..kring 7 och det va ju så lagom kul.

Om mina sjukintyg kommer idag så ska jag åka bort till pappas lägenhet och hämta lite rakgrejer,sen åka upp med dom till Eivor på jobbet och lämna sjukintyget till bossen.Jag är sjukskriven tills på torsdag,sen är jag ledig fre-lör.Ska faxa in hälsodeklarationen för nästa op också då jag åker upp.Kom inge sjukintyg i dag :( hoppas på att det gör det i morron istället då.

Nu blir det en sväng förbi affären

1:a Advent

Men fytusan va det är kallt ute!!!

Christer jobbade på lördagen och jag gjorde ingenting,kollade på lite skidor bara.
Sen åkte vi på matchen Timrå-Luleå....en riktig skitmatch!!!

På söndagen åkte jag upp och hälsade på pappa på sjukhuset,och han sa inte mycket.Låg mest och tittade,sa väl 2 meningar ungefär.Jag satt hos honom 1,5 timme...stackars liten.

En film såg vi i helgen The A-Team,den var skaplig.
The A-Team omslag

De är beväpnade, farliga, extremt charmiga... och rent av galna! Häng med på ett adrenalinstint, actionladdat äventyr. Det djärva teamet av veteransoldater har av militärdomstolen dömts för ett brott de inte begått. Nu måste de använda sina unika talanger för att bryta sig ut ur fängelset och tackla sitt hittills tuffaste uppdrag. Det kommer att krävas mod, knivstark tajming och en arsenal av sprängvapen – det här är ett jobb för A-Team!


Fredag 26 nov


         
Lite skillnad på väder i år och i fjol då granen skulle resas.

Christer och jag for till Birsta och åt Julbord på Ikea,79kr för Family medlemmar :) Man fick en klisterlapp att ha på sig så dom visste att vi betalat.

 

Jag köpte mig en jacka och varma ickehala vinterskor

              



TrueBlood

Läst 1:a boken i TrueBlood serien,hur bra som helst :) Jag har sett alla 3 säs också,så bra:))

Död tills mörkret faller

Sookie Stackhouse är inte som alla andra. I alla fall inte som någon annan i Bon Temps, den lilla håla i Louisiana där hon bor. Hon kan nämligen läsa tankar. En del skulle kanske tycka att det är en fantastisk gåva, men för Sookie har det mest inneburit problem. (Tänk dig själv att vara i en intim situation med någon du gillar, och så kan du höra vad den personen tänker om dina fel och brister.)

Men så kliver vampyren Bill in på baren där hon jobbar. Just det ja, vampyrer lever nämligen öppet bland människorna och anses ofarliga eftersom de istället för människoblod livnär sig på ett syntetiskt blod. Och med Bill förändras allt. Det är nämligen underbart tyst i Sookies huvud när hon är med Bill.

En dag mördas en av Sookies kollegor, och allas blickar vänds mot Bill. Allt var ju lugnt innan han dök upp, och han är ju trots allt vampyr.

Vampyrer och mysterier i en härlig mix, kryddat med heta känslor. Detta är bokserien bakom den populära teveserien True Blood, där bland annat Alexander Skarsgård har fått beröm för sin insats som vampyren Eric.

Jag har pocket böckerna om nån vill låna och läsa sen


Doktorn ringde

Idag ringde doktorn som opererade bort min gallblåsa.
Han sa att det var en riktigt,riktigt ful operation,blåsan var så full i stenar och inflammerad.Jag fick även en blödning i levern då de tog bort blåsan.Han har nu sjukskrivit mig till den 2dec,det kunde ta lite tid att hämta igen sig när det var så krånglig operation.
               

Mortons operation

Nu har jag fått en tid för operation

   
            

Han är gullig min gubbe :)

När Christer kom hem hade han med sig blommor till mig ♥



   
          

Skön soffa

Tur vi har en skön soffa,för i den har jag tillbringat många timmar i sen torsdags.Första natten efter op satt jag och sov några timmar i taget,det var en hemsk natt.

Fredag: var väl en sådär dag,man vet inte va man ska hitta på för läge som känns bra.Jag har varit tvungen att ta värktabletter var 5e timme ung.Natten mot lördag sov jag i sängen i allafall,kunde sova 3 timmar i stöten.
Vi såg en film på fredagen Kommisarie Späck ,vilken knäpp film :P
Kommissarie Späck omslag

Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommer snart på andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår – något som leder till något större än vad de kunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas in på fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.



Lördag: Tur att det finns mycket att se på tvn,först skidor sen 6 timmars hockey.Det blev till att se hemma matchen i soffan,kändes lite konstigt när jag inte missat en hemma match på 11år.Timrå vann iallfall på straffar :)
Känns något bättre i dag har lagt om såren själv också.
Åt lite grann på kvällskvisten,har inte ätit sen i onsdags.

Söndag: Idag känns det bättre men det stramar i såren och är lite öm och svullen.Det går inte att ligga på vänstersida för då känns det som allt innehåll i magen åker iväg dit :S .Man känner direkt bara man lyfter nått så gör det ont,ska nog vara lite försiktig och inte hålla på med sånt.
Mamma och Bertil var förbi och fikade och kikade på min omplåstrade mage.
Vi såg en film på kvällskvisten Varg Veum-Skriften på väggen,vi har sett alla Varg filmerna och jag tycker dom är bra :)

Varg Veum - Skriften på väggen omslag

Året är 2010. Varg Veum har så smått börjat få ordning på sitt liv. Han har klippt håret, fått fast jobb som lärare och äntligen hittat en tjej som är bra för honom. Karin är harmonisk, smart och självständig. De planerar att flytta ihop. Tittar på lägenhet. Varg känner sig lycklig. Samtidigt blir Harry Hopsland, också känd som Kniven, frisläppt ur fängelset. En sinnessjuk man utan gränser som säger saker andra inte inte ens törs tänka. Kniven blev svårt misshandlad av Varg Veum efter att ha orsakat en ung kvinnas död. Kniven känner till Vargs mörka bakgrund och varför Varg nästan slog ihjäl honom. Nu vill han ha hämnd.


Opererad

Nu har jag gjort Gallstensoperation.Gallblåsan var både full av sten och väldigt inflammerad,men det gick bra :)
Nu blir man hemma ett tag och kurerar sig
                 

Ny väska

Denna väska blev det Sandra :)

                     


Skönt att vara ledig :)

Vi sov till 9 båda två i morse,skönt med sovmorron :)

Sen har dagen bara flytit på,vi har inte gjort nå speciellt.såg en film under dagen En Julsaga,en animerad disney.Den var väl sådär.

En julsaga omslag

Charles Dickens älskade saga är tillbaka i en ny, magisk version. Det hjärtevärmande och högtflygande äventyret tar sin början när tre spöken tar den snåle och girige Scrooge på en oväntad resa, där han snart upptäcker den sanna meningen med julen. Låt den rörande historien bli en del av din jultradition och sprida glädje och värme nu och i framtiden.

Dagens middag blev hemma pizza,jag har retat "Gallstenarna"  i helgen känns det som.Fick faktiskt ta medicin innan jag åt i dag.

         


Vilken lyckodag!!



Han är klar för Timrå!!!!

Fredagsmys

Det blev lite fredagsmys med gubben :) Jag gjorde en 3 rätters middag :)

Förrätt:
Morotssoppa med tortillabröd

                    

Varmrätt: Kycklinggratäng och potatissallad
              
          

Efterrätt: Glass,kaffe och baileys
                        

Så nu är vi mätta :P nu blir det en film på detta :)
 Nu har vi sett filmen Possession,den var riktigt bra :)        

Possession omslag

En kvinnas liv förvandlas till kaos när en svår en bilolycka gör att båda hennes man och hans bror hamnar i koma. Och värre blir det när svågern vaknar upp ur koman och tror att han är sin bror.


Det var det myset

När jag vaknade i morse blev jag lite fundersam!? vart är gubben??han låg inte i sängen?? Men då kröp det sakta fram...det är ju fredag :) Han är på jobbet och jag är ledig :)) Jag trodde starkt att det var lördag.
Tänkte nu ska jag morgonmysa med frukost,ljus och nyheterna
                                   
                                                          
men jag hann knappt börja,så ringer Sandra -Mamma kan du hämta mig i Birsta,tar bussen om 20min?Nästa buss hit skulle gå om 30 min och hon ville hälsa på dagis innan barnen gick och sov middag.
Ut fick jag kuta och stoppa värme i bilen,den va så tjurig förra vinten att starta.
Tror ni den startade??? bara -7 grader ,på 4e försöket med motorvärmaren i gick åket igång.Nu var jag lite små arg kan man säga :/
Åkte upp på Mekonomen och köpte nytt bilbatteri,hämtade jäntan vid bussen.Åkte sen raka vägen till världens bästa och snällaste "plastpappa",Bertil hjälpte mig och byta batteri :) Tack Berra du är bäst!!!

Det var den mysmorron det!!!

Så jädrans sugen

Ikväll är jag så grymt sugen på chips så det kan ni inte fatta...
 
                         

Hur kan man gilla detta?!

Hur i hela friden kan man gilla detta.Det är kallt ,blött och allmänt skittråkigt....hatar vintern!!!!!

Kolla hur trisst detta ser ut,jag gruvar mig att gå ut
        
        

En ny färg på mössa :)

                 

Det vart en riktig mysmössa

Nya örhängen :)

Kom ett paket i brevlådan idag...mina örhängen kom :) Jättesnygga och handgjorda :)



Beställda här  http://item.blogg.se/

Nya arbetsskor

Idag har jag beställt nya arbetsskor....ett par jättefula...jag tycker att det är det fulaste skor som finns,men dom är jättebra att ha på jobbet.Dom är de enda arbetsskor jag haft som är bra.Har aldrig mera kramp i vaderna efter en dag på jobbet.Vi går ju mest hela dagen och det är hårda golv.

Så så här "fina" skor har jag köpt :P........fina va!?
                        

Datum klart

Japp... då damp operations kallelsen ner i brevlådan....erkänner att jag blev lite svettig.
Nu är det bara hoppas att man håller sig på benen och inte blir sjuk... 
 
                          

RSS 2.0