En grå

Nu har jag gjort en grå mössa,den färgen blev inte så tokig :)
                      

Jädrans gallstenar

Usch idag har man fått känna av stenarna igen eller det började redan igår.Då fick jag ta suppar,det är inge kul.
Det har bara varit illamående då jag ska äta i dag,vill inte ha nått.

Christer och jag har annars bara tagit det lugnt och kollat på film,2 filmer blev det Toy story 3 synd bara att de inte talade svenska,man saknade Björn Skifs röst :P.Sen såg vi Beck-Levande begravd och dom är ju bra alla Beck och det var ju denna också :)

Toy Story 3 omslag En av leksakers värsta farhågor är saker och händelser som förhindrar att någon leker med dem. Den allra värsta farhågan är dock att bli ifrånväxt, att bli bortglömd... Woody, Buzz lightyear och resten av Andys leksaker hamnar på hyllan när Andy lämnar hemmet för college.

Beck - Levande begravd omslag En träkista hittas nedgrävd i en sandlåda på en lekplats i centrala Stockholm. I kistan ligger en välrenommerad åklagare. Beck och hans team konstaterar till sin fasa att åklagaren blivit levande begravd. De hittar kopplingar till ett MC-gäng där ledaren nyligen blivit frisläppt från fängelset. När ledaren senare hittas mördad i en liknande träkista tar utredningen en ny riktning. Ytterligare kistor upptäcks runt om i Stockholm där alla offer har blivit mördade på samma plågsamma sätt. Beck inser att de jagar en sadistisk seriemördare som spelar ett spel med dem och som hela tiden ligger steget före. När skall mördaren slå till igen och vem står på tur?

Lördag 30 okt

Kan inte begripa varför jag ska vakna så tidigt............jag är ju ledig

For in på Birsta en sväng och köpte lite grjer Sandra behövde...Smet in på Gina Tricot också..hittade detta
Janet long tank Lt camel 99 SEK Mella tank Black/rose 129 SEK

Sen åkte jag vidare mot sjukhuset,hade tid på Kirurgmottagningen så nu är jag inskriven på Operationslistan.Hoppas inte det dröjer allt för länge,det är jobbig att gå och gruva sig för operation också.

Va upp och hälsade på mamma,hon jobbade.Mamma hade med sig jättefina tomtar som Erica gjort till mig..hon är så duktig :)
               
Sen så fick jag ärva ett par jättefina oanvända skor av min mamma :) Jag som sökt såna.Goa Sandra har ju tagit  sin mammas skor :P

                  

Ledig fredag

Det blev birsta med Sandra,mamma och Lotta.Jag köpte en jättefin tunika.
                         
Kollade på en film på kvällskvisten och den var riktigt bra Knight and Day,fullfart hela filmen

Knight & Day omslag

När Day hamnar bredvid en mystisk, charmerande man på en flygresa tror hon att hon mött mannen i sitt liv. Men det blir ett bryskt uppvaknande då han visar sig vara en spion på flykt. Detta blir början till en härva av skiftande lojaliteter och flykt undan lönnmördare och samtidigt som Day måste ducka för vinande kulor måste hon avgöra om hennes drömman är en förrädare eller den enda hon faktiskt kan lita på.


Trevlig dag igår

Det var en mycket trevlig dag igår,hela dagen hade vi verksamhetsdag med halva styrkan från Solhaga.Vi var på VillaMarieberg,fick god mat också.
                                    


Sen så avnjöts kvällen med mycket trevlig ishockeymatch............
                                           

Idag en ledig tisdag

I dag ska jag nog ta och sticka några mössor,dammsuga,se filmen och pusta köksfönstret.Sen i kväll blir det hockey på tvn,hoppas på en bra match.

Två mössor är klara :P  en svart och en vintervit
 

Filmen är sedd.. Eclipse den var bäst av dom 3 Twilight hittills
The Twilight Saga - Eclipse omslag En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt för att ta ut sin hämnd på Bella som åter igen befinner sig omgiven av fara. Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och sin vänskap med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar. Men Bella har också ett annat val att göra - valet mellan liv eller död. Men vad är vad? Tredje delen i Stephenie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.

Tog och putsade både köksfönstren och sovrumsfönstren,så nu ser man solen igenom dom.
 

Nu har snabeldraken farit igenom lägenheten också...härligt :)

Nu ska jag njuta av en kopp kaffe och en god sockerbit från Turkland som jag hade med mig hem,konstigt att deras socker var så gott å dom är jättesmå.Jag äter aldrig annars sockerbitar men dessa små vill jag ha :P

Snart dags då kanske....

Igår fick jag ett brev...från  Kirurgläkaren.Ska till honom innan denna vecka är slut :)      



                                 

Helgen film 23-24 okt

Det blev 2 filmer i helgen båda va sevärda Juno och The Expendables

Juno omslag Juno MacGuff är en cool och självsäker tonåring som får en nio månaders utflykt i vuxenlivet när hon blir oplanerat gravid - och bestämmer sig för att leta rätt på de perfekta adoptivföräldrarna till sitt kommande barn. Med hjälp av sin charmigt blyge pojkvän, sin stöttande pappa och rejäla styvmamma hittar Juno så småningom ett välbärgat par som längtar efter att få adoptera sitt första barn.

The Expendables omslag Många kända skådisar Jet Li, Brittany Murphy, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jason Statham, Mickey Rourke, Terry Crews, David Zayas, Steve Austin, Randy Couture

En sammansvetsad grupp legoknektar ledda av den notoriske Barney Ross får i uppdrag att störta en sadistisk diktator i Sydamerika. Men allt är inte som det först verkar och snart befinner de sig i ett nät av lögner och förräderi. De tvingas avbryta operationen och lämna sin kontakt, rebellen Sandra, ensam med en dödsdom över sig. Men jagad av sitt samvete bestämmer sig Barney för att återvända och rädda henne, samt avslöja den verkliga fienden...


Ny färg

Stickat en till mössa fast i en ny färg :) brun,beige och svart,den blev riktigt fin


Va ska gubben säga?!

Va ska gubben min säga?!....jag har satt upp ett till väggord,denna gång i köket.



Jag tyckte det blev fint :)

Ytterligare en bok

Nu har jag läs ut en bra bok, Allt för nära heter den

Alltför nära

17-årige Derek har kommit på den perfekta planen för att kunna få vara ifred och hångla med sin tjej. Han ska gömma sig i sin bäste väns hus när familjen reser bort. Men bara en kort stund efter avfärd kommer familjen tillbaka och Derek gömmer sig i källaren. Plötsligt ringer det på dörren. Sen hör han de första två skotten, ett skrik och sen ett skott till. Fotsteg närmar sig, dörren till källaren öppnas...När familjen Cutters grannar, den socialt välanpassade familjen Langley, skjuts till döds i sitt hem i den slumrande småstaden Promise Falls, börjar gamla synder flyta upp till ytan. Rädslan håller familjen ­Cutter i ett järngrepp. Mönstret blir tydligare och tydligare. Har mördaren verkligen gått till rätt hus?




Film vi sett i helgen

Såg en film i helgen Remember Me ,den var bra

Remember Me omslag

Tyler Hawkins lever ett rotlöst liv och släpper ingen inpå livet. Kärlek står långt ner på önskelistan - tills han träffar Ally. Hennes mod och spontanitet inspirerar Tyler att släppa efter och tillåta sig att känna lycka och mening med livet. Men både Tyler och Ally bär på hemligheter som snart kommer att ställa deras förhållande och kärleken på hårda prov...


Till salu

Till salu!! Mössor som jag knåpat ihop,120kr st





Lyssnat

Har lyssnat klart på CDboken Ett snyggt lik,en spännande bok.

Ett snyggt likTom Bryce tar upp cd-skivan som mannen på pendeltåget glömt på sätet. Och när han försöker hitta ägarens adress genom att stoppa in skivan i sin egen dator blir han vittne till ett mord. Dagen efter ser han i tidningen att en ung kvinna har mördats och att hennes styckade kropp hittats inte långt från Tom Bryces bostad. Kort därefter hotas han och hans familj till livet. Om Tom berättar för polisen vad han har sett kommer alla i hans familj att dö. Stödd av sin hustru Kellie kontaktar Tom ändå polisen...

Kommissarie Roy Grace har levt ensam sedan hans hustru försvann spårlöst för nio år sedan. Men nu har han äntligen vågat bjuda ut en kvinna, börjat städa ut sin hustru ur sitt liv och han ­funderar på att köpa nya kläder. Men då hittas en död kvinna i utkanten av Brighton och Roy Grace får annat att tänka på. Att hitta den mördade kvinnans huvud till exempel. Vad betyder skarabén som hittas i kvinnan? Och vad menar den hysteriske mannen som ringer och säger att han har sett mordet på sin dator?


Magnetkamera röntgen

Jaha då var Magnetkamera röntgen gjort,bara att invänta resultaten då.




Helgen 8-10 oktober

Fredag: Dagen började med jobb.Sen blev det ett restaurang besök på Hagakvarters krog ett mycket mysigt ställe.Vi åt Lövbit och det smakade jättebra :)
Sen tog vi och for iväg på lite hockey(vi är lite hockeynördar) Timrås J20 mot Luleå.Resten av kvällen tillbringade jag/vi i soffan och snorade framför tvn,bara jag snorade ;P

Lördag:
Christer jobbade och jag skötte om min förkylning.Fixade sedan till en mycket god middag som avnjöts till hockeyn.Det blev en eftermiddag med 6 timmars hockey på tvn :))
Senare på kvällen såg vi film Salt,en mycket bra Action :)

Salt omslag Evelyn Salt är en CIA officer som har svurit en ed om trofast tjänstgöring och att kämpa för sitt landet. När hon blir anklagad för att vara en rysk spion flyr hon för att rentvå sitt namn och för att en gång för alla visa att hon är en sann patriot.

Söndag: Jag är mycket bättre i min förkylning har proppat i mig KanJang och Esberitox hela helgen :)
Vi for idag en sväng till farmor och hjälpte henne med lite bestyr.
Har set två filmer i dag Iron man 1 och 2,båda var riktigt bra.Alla filmerna vi sett i helgen har varit bra :)) Lyckad filmhelg med andra ord.

Iron Man omslag När den rika och supersmarta industrimannen Tony Stark tas till fånga av fienden konstruerar han en högteknologisk skyddsdräkt för att kunna fly. Nu är hans uppdrag att rädda världen som den unika hjälte han är skapad - inte född till - att vara.

Iron Man 2 omslag Efter att Tonys superhjältehemlighet avslöjats är hans liv mer intensivt än någonsin. Alla vill vet allt om Iron Man-teknologin, antingen det gäller makt eller pengar... men för Ivan Vanko (Whiplash) handlar det bara om hämnd! Tony måste än en gång dra på sig arbetskläderna för att möta sin hittills farligaste fiende - men han gör det inte utan en hel del nya allierade vid sin sida.

Nystickat

Nystickat

   

En mössa till mig,en mössa+ benvärmare till mamma :)

Otäck bok

Har nyss läst ut boken Snälla pappa,nej...Fy vilken känslomässigt otäck bok jag läst.Jag brukar ofta läsa på kvällen innan jag ska sova,men denna bok gav en så otäcka känslor så det var så svårt att somna.Jag ville inte lägga den åt sidan heller,för man ville ju veta hur det gick för killen.Detta är en sann historia.

Snälla pappa, nejStuarts högsta önskan var att hans far skulle älska honom, men han fick veta att
han var för stygg för att vara värd att älskas. När David Howarth sattes i fängelse för att sexuellt ha utnyttjat Stuarts yngre systrar insåg ingen att han även utnyttjat Stuart, förrän den dag då han försökte igen och Stuart slog tillbaka på det enda sätt han kunde.


Stuart Howarth spenderade de första trettio åren av sitt liv i ett psykiskt och fysiskt helvete. Efter år av känslomässig tortyr och förtvivlan kände Stuart vid trettiotvå års ålder ett överväldigande behov av att åter träffa sin far (som han vid det här laget visste var hans styvfar). Han sökte försoning, men möttes av samma grymma man. Ursinnet, smärtan och förvirringen kokade över i Stuarts hjärna och han slog tillbaka, och dödade sin styvfar.
När Stuarts historia berättades i rätten gjorde den så starkt intryck att han fick minimistraffet för sitt brott, och satt bara inne i tretton månader på Strangeway-fängelset i Manchester. Men tiden i fängelset förvärrade det brott han utsatts för, då han föll offer även för fängelsevakterna. Händelserna i fängelset ledde till att han stämde både Inrikesdeparteementet och Strangeway-fängelset, och vann.

Söndagsfilm

Två filmer blev det idag Sebbe,den var skaplig och The blind side,den var riktigt bra

DVD Film: SebbeSebbe planerade aldrig att bygga en bomb. Det bara blev så... Sebbe är 15 år och bor med sin mamma i en lägenhet som är alldeles för trång. Sebbe gör sitt bästa. Han slår aldrig tillbaka. Men när mamma sviker, sviktar allt.

DVD Film: The Blind SideHemlöse tonåringen Michael Oher vet ingenting om familjelivet och ännu mindre om sport. Det han känner till är Memphis gator och slitna kvarter. Leigh Anne Tuohy lever ett bekvämt liv i den övre medelklassen och vet inte mycket om Michaels värld. Men när de möts har han funnit ett hem. Och familjen Tuohy har funnit något som är minst lika omvälvande, en son och en bror.

Mössa

Gjort en mössa

Lördag 1 oktober

Det blev en sväng med mamma på Birsta,det blev fika ock lite shopping.
Vanja shirt Burgundy 199 SEK 

Nya duntäcken :)


Nya gosiga varma duntäcken :))

RSS 2.0