Inga bilder för känsliga personer

Jag blödde som en tok på sjukhuset efter operation.Så dom har lindat så tjockt och kompresserna var så hårda av stelnat blod ,så jag tog och kollade hur det såg ut och la om nytt själv.

Lite blodiga bilder då,det va en hög blodiga kompresser som heter duga.









Det är lite oordning på tårna,hoppas de rättar till sig i ledet sen :P



Så ser det ut gottfolk .....


Opererad

Äntligen är foten opererad :)



Han har satt 2 skruvar i foten och 1stift genom varsin tå 2+3,som ska hålla tårna raka under läkningen.Han har tagit senorna frå dessa tår och stadgat upp fotvalvet.Dessa stift ska jag ha i 4 veckor,sjukskrivningen sträcker sig nu minst 6 veckor frammåt.Doktorn trodde att det skulle bli 8 veckor,men vi får se hur läkningen fortskrider.En dag i taget tar vi,men nu är det gjort :)


Nu blev det helg igen...

Nu blev det helg igen....

Fredag: Tittar ut då jag vaknar...blåser och småregnar,då slipper jag ta någon morronprommis ;P Jag kände inte för det idag.

Frukosten är avklarad ock jag ska ta och städa lite innan Christer kommer hem.

Såg en film på eftermiddagen i väntan på att tiden skulle gå tills Patrik skulle komma hem.

"Änglagård 3" den va rätt bra :)

Änglagård - Tredje gången gillt omslag Mycket händer i ett samhälle på femton år. Människor förälskar sig, gifter sig, får barn, skiljer sig. Några flyttar, någon dör – i Yxared precis som på andra ställen. Fanny, Zac och dottern Alice reser tillbaka till det lilla samhället i Västergötland. Det är Alice som får dem att återvända – var kommer hon ifrån, vilka är hennes rötter? Frågan om vem som egentligen är Fannys pappa blir åter aktuell. Och Alice, vem är hennes pappa?

For ut till Bertil så han kunde kolla om det är nå fel på handbromsen,för den ligget på och det luktar bränt.Så var fallet så han kopplade bort vajern på ena sidan.Så nu måste vi fixa detta :( är det inte det ena så är det det andra.

Bevittnade en skata som tog en annan liten söt fågel och började äta på den.Jag visste inte att skator äter småfåglar,det såg inge trevligt ut.

                          


Christer bjöd på middag :P



Diabloburgare på Sibylla Inn



Testade denna men den var inte god...Hällde upp lite tillsammans med krossad is,men jag ska köpa lite fruktsoda el nått att blanda.Kanska det blir en bättre smak då.

Har sett en film på kvällskvisten "Sanctum" den är baserad på en verklig händelse,den va sevärd.

Sanctum omslag Ett dykarteam ger sig av till en avlägsen del av regnskogen i Papua Nya Guinea för att utforska de otillgängliga undervattensgrottorna. När de befinner sig hundratals meter under marknivå bryter en tropisk storm ut och vägen upp ur grottorna blockeras. Vattennivån stiger hastigt och dykarna tvingas allt längre in i grottsystemet. I jakten på en annan väg ut växer desperationen och nervpressen gör att dykarna snart visar sitt sanna jag.

Såg en knepig film "Twelve" hette den

Twelve omslag Det är skollov på Manhattans Upper East Side och stans elitelever har gott om pengar att göra av med och gott om tid att slösa bort. White Mike är en avhoppare som nu ägnar sig åt att förse studenterna med droger. Samtidigt som han sörjer sin mors död och kämpar mot sin oförmåga att uttrycka vad han känner för Molly, blir hans kusin brutalt mördad och hans bäste vän arresteras för dådet.

Lördag: Lite trist väder har vi idag också,men vi ska ju bara lata oss så det gör inget.

Har sett en film på förmiddagen "Rio" den va bra,jag gillar ju animerade filmer ;P

Rio omslag "Rio" är ett färgsprakande familjeäventyr om fågeln Blu som förflyttas från det trygga burlivet till den vilda brasilianska djungeln. Och det hade nog gått alldeles strålande, om det inte varit för en sak. Han kan inte flyga... På sina äventyr stiftar Blu bekantskap med den färggranne Rafael som känner djungeln som sin egen bakficka, sångfåglarna Nico och Pedro som har lite olika musikaliska tolkningar på vad det innebär att vara en sångfågel, den vackra, vilda Jewel samt djungelns mest osannolika invånare; Bulldogen Luiz som förstår att det inte är snällt att äta upp sina fågelvänner men ibland vattnas det ändå i munnen på honom.

I dag blir det lasagne och kall cider till middag :)

                   

Såg en film till efter middagen "Sniper Reloaded" 4:Sniper filmen,den va väl sådär

Sniper: Reloaded omslag Under sin FN-tjänst i Kongo-Kinshasa får sergeant Brandon Beckett – son till den legendariske krypskytten Thomas Beckett – order om att rädda en europeisk bonde mitt i fiendens territorium. När Beckett och hans män kommer till gården ligger en mystiskt krypskytt i bakhåll och dödar alla utom Beckett, som skadas. Med hjälp av sin fars tidigare skyddsling – krypskyttsinstruktören Richard Miller – måste Beckett nu lära sig att tänka som en krypskytt och hitta mördaren innan denne återvänder för att avsluta jobbet.

Söndag=  Morsdag :)
Det blev en sväng ut till mamma och fika.

Såg en film idag "Dog pound" den va bra 

Dog Pound omslag Sannolikheten är stor att man blir återfallsförbrytare om man hamnar på ungdomsvårdsanstalt i USA. De tre ungdomsbrottslingarna David, Angel och Butch sitter på anstalten Enola Vale i Montana. Som nykomlingar utsätts de för andra medfångars brutala våld. Reglerna är dock glasklara - man tjallar aldrig. När Butch till sist hämnas på sina förtryckare och utmanar rollen som anstaltens 'Top dog' förändras allt och temperaturen stiger radikalt, hierarkin har rubbats och nu kan allt hända...

Fina fönster :)

Tog och putsade alla fönster igår,trots att jag visste att det skulle regna idag.Fick ett sms av Maria mitt i putsandet,det löd : "Sitter på balkongen i solen med en kall öl" Och det lät ju inte alls så tokigt (hon är i grekland) Jag svarade: "Putsar fönstrena i blåsten och fryser om fingrarana" Det var lite skillnad :P
 
              

        

Amelia

Amelia vill ha mig tillbaka ;P



Inte ett dåligt erbjudande..bara en biobiljett kostar över 100kr.Nu får jag ju lite läsning + att vi fick 2 biljetter :))

Fullspäckad

Idag har jag en fullspäckad dag....

11.00 Optikern för byte av glas

....mellan optikern och mötet på jobbet,så ska jag knalla runt på stan... köpa en morsdagspresent till mor :)

13.30 -16.00 Möte på jobbet

Åka och handla efter mötet...

Sen blir det middag....vid 18 tiden ska vi på fika hos Eva och Nojja

Skönt då går denna dag fort...väntan är jobbig...

                        


Skitväder

Vilket skitväder man vaknade till idag då :S

Har i allafall varit ute och traskat i regnet,lämnade in bilen på service och gick hem sen.
Han ringer då racern är klar att hämtas.

Jag kunde inte låta bli att plocka med mig några kvistar hägg hem,va detta träd doftar gott.Hittade ett träd med många outslagna blommor.



Gu jag måste åka bort till faster då finvädret kommit tillbaka och plocka liljekonvaljer...

Vid 15 tiden kom solen och värmen,så vi tog en prommis då Christer kom hem :)

På kvällen såg vi "Sniper 3 " den var också bättre än 2:an

Sniper 3 omslag Thomas Beckett är det amerikanska kustartilleriets främste krypskytt. Efter att ha tagit hand om krigsherrar, knarkkungar och internationella lönnmördare sätts nu Beckett på sitt svåraste prov hittills. Det visar sig att hans bäste vän Paul Finnegan, som alla trott ha blivit dödad i strid, lever och har genom hemliga operationer blivit en säkerhetsrisk för USA och hela världen. En hemlig agent i Vietnam har avslöjat Finnegans gömställe och han visar sig utgöra en kraft, långt mäktigare än kustartilleriet kunnat ana. Det finns bara en chans att eliminera honom - och det är Beckett som måste göra det.

Helg igen 20-22 maj

Då var det dags för helg igen....

Fredag:Fixade ordning lite middag till grabbarna innan jag for och jobbade kvällen.
Det blev ett tidigt sänggående ,för både Christer och jag skulle jobba imorronbitti.

Lördag:Jobbade dagen först...sen då Christer kom hem blev det en prommis.
Va ner till källaren och hämtade upp grillen,så det blev årets första grillning :)





Grillade kycklingfileér,potatissallad och vattenmelon sallad :))

Såg en film på kvällskröken "Tucker & Dale Vs Evil" den va kul :)
Tucker & Dale vs Evil omslag Dale och Tucker är ett par harmlösa bonnläppar som åker för att inspektera sitt nyligen inköpta "sommarhus", en förfallen stuga mitt ute i skogen. Av en händelse räddar de livet på en vacker collegestudent, som är ute och campar med sina vänner, när hon håller på att drunkna. En serie missförstånd leder dock till att hennes vänner tror att de är två mördare, och plötsligt tvingas Dale och Tucker kämpa för sina liv.

Söndag:Jobbade dagen först,sen gick Christer och jag på en prommis.

Maten blir rester från igår :)) tillsammans med Giffarna på tvn ;P

Det blev tittning på 2 filmer "Sniper" & "Sniper 2" 1:an var bättre än 2:an

Sniper - krypskytten omslag Djupt inne i Panamas djungel tjänstgör marinsoldaten Beckett. Hans jobb är att leta upp och eliminera medlemmar av gerillan. Med 74 liv på sitt samvete är han krigets mest fruktade krypskytt. Tillsammans med den oerfarne CIA-agenten Miller ska han på uppdrag av den amerikanska regeringen förgöra gerillaledaren och hans amerikanska knarkfinansiär. Ett självmordsuppdrag även för den tuffaste. Ju djupare in i fiendens näste de kommer, desto tyngre dryper djungeln av hetta och död som långsamt driver dem båda till vansinne. Plötsligt är inte gerillan längre det största hotet - utan de själva.
Sniper 2 omslag Krypskytten Thomas Beckett är ett av USA:s dödligaste vapen. En lönnmördare som träffar måltavlan med iskall precision och sedan försvinner lika obemärkt som han kom. Men denna gång är hans största fiende inte målet i kikarsiktet utan hans uppdragsgivare. Välkommen till "No Man's Land".  är tillbaka som krypskytten Thomas Beckett i uppföljaren till en av de senare årens största actionsuccéer. Nu skickas han iväg till Balkan på ett rent självmordsuppdrag tillsammans med en partner som kommer direkt från dödscellen. Njut av en hårdför actionthriller i toppklass.


Sol ute,sol inne

Sol ute,sol inne sol i hjärta sol i sinnet.
Har tillbringat dagen med att varva solstolen på ballis och tvättstugan.

Läst ut 4:boken nu "Ondskans ansikte"

Ondskans ansikte Inb 4 HäxmästarenÄntligen fick Tiril chansen att möta sin okända mor. Men vad skulle detta möte föra med sig, och hur skullr modern reagera på häxmästaren Móri? Han ville gifta sig med Tiril, men hade en känsla av att han inte hade någon rätt till henne. Bara hans groteske följeslagare från de kalla skuggornas land kunde ge honom svaret. Samtidigt blev de alla jagade av en okänd kraft. Ondskans ansikte var på väg att visa sig...

I kväll ska vi på jobbet ha lite 60års firande för en arbetskamrat,kanska det kommer bilder i morron ;P

                      

17 maj

I dag jobbade jag dagen,efter det så for jag och hälsade på pappa.Han blir så glad när man kommer,jag tyckte han va skapligt pigg.Men han va inte så pratsam.Tog och rakade gubben iaf så nu är han fin :).

Christer tog och slutade lite tidigare så vi tog oss en prommis.

En film blev det på kvällskvisten "Love and other drugs" rätt kul film

Love and Other Drugs omslag Jamie är en slipad säljare inom den cyniska läkemedelsbranschen. Med sin charm och skärpa gör han succé och inget verkar stå i vägen för hans lysande karriär. Tills han möter Maggie, ett yrväder vars enda fokus ligger i att ta tillvara på allt vad livet har att erbjuda. Jamie blir förälskad men är han villig att ge upp sina drömmar för en kärlek som omöjligen kan ha en framtid?

En ledig dag kvar

Japp då var det måndag igen,och jag är ledig idag.

Läste i tidningen igår att vi ska få en riktig getingsommar,då blir det inte kul för Christer och Sandra ;P

             

Idag ska jag åka ut till mor och Bertil och hämta mera ägg från Erica :)


Dagarna flyr..helgen 13-15 maj

Dagarna flyr och nu är det helg igen...

Fredag:Jobbade dagen,Patrik kom på jobbet och "snodde" bilen av mig på sin rast.Han skulle låna den till match direkt efter han slutat.Då blev det till att ta bussen för mig,jag hoppade av i Birsta och gick hem resten av vägen.Synd bara att det va så trist prommis väder.
Hela eftermiddagen och kvällen var det hockey på tvn :)

Idag har Christer köpt årskorten,så nu är vintern räddad ;P

       

Lördag:
Solen vet tydligen inte om att jag har ledig helg för han lyser med sin frånvaro.Jag har tagit tvättstuga istället och Christer är på jobbet.

Nu ska jag ta och göra en äppelkaka på ägg jag köpt av Erica




Hög,gul och säkert supergod :)).Väntar med att smaka till "gubben " kommer hem från jobbet,för då blir det kaffe :)

Det blev en film på eftermiddagen "Arthur & de två världarna" inte så tokig
Arthur och de två världarna omslag Den sista filmen i Luc Bessons trilogi om Arthur och Minimojerna tar vid där den föregående slutade. Vi kan frukta det värsta. Maltazard har vuxit sig stor och är nu ovan jord, fast besluten om att erövra vår värld. Arthur och hans vänner Minimojerna måste överlista Maltazard en gång för alla och för det krävs stor uppfinnesrikedom och mycket tur. Oväntade händelser får oväntade resultat.

Söndag: Trist väder idag också,men jag tog en liten prommis före frukosten.Sen så har jag haft så jädrans ont i foten hela dagen.

Vi har intagit sofforna hela dagen :P
Såg en film också,en riktigt bra film tycker jag."Conviction" en sanningsfilm

Conviction omslag När Bettys bror fälls för mord börjar en 18 år lång kamp mot systemet. Övertygad om broderns oskuld börjar Betty studera juridik så att hon själv kan försvara sin bror i rättssalen!

Nu ska Christer snart fixa middag...det blir pizza från Royal ;P

Sen blir det hockey för hela slanten...

Tråååk....

Hur tråkigt är det inte att vänta på att tiden ska gå,jag hatar att börja jobba kl 15.00

Lika bra jag tar fram draken och städar av lite då..
                   

Sen ska jag nog ta en kort liten prommis



Lunch på ballis :)

Dunder och brak

Vilket uppvaknande jag fick i morse ;P Det small nå så jävulskt,först fattade jag inte va det var.Sen upp och drog ur alla sladdar,men jag han inte dra ur alla sladdar förrän det small igen.Då stängdes telefondosan av sig själv,men den gick inte sönder som tur var.

                                           


Min 2:a lediga dag

Det blev en sakta morronprommis i solen i morse,man blir så glad i sinnet av sommar och sol :))



Sen så blev det frukost på ballis..



...och nu åker jag till mamma på 12 kaffe :))

Ny op dag..

Nu har jag fått en ny operationsdag,det blir den 30 maj.

Jag har känt att uppe på foten gör det så jädrans ont,både doktorn å jag har trott att det måste vara nån tråd som blivit kvar.Sköterskan på VC va slarvig....
Doktorn skulle ta bort det under operation om den inte kom fram själv,men idag fick jag ut eländet.Satte mig i fotbad först sen så hittade jag tråden och kunde dra ut den.Tråden va 5mm lång i plast och vass som tusan.


Saknad

       

Nu har det gått 3år sedan Abbe fick komma till hundhimlen...saknar dig!!

Helgen 6-8 maj

Fredag: Skulle bli opererad som sagt var men så blev det ju inte. Kallt och regnit har det varit hela dagen.
Vi har bara sett på hockey och kollat på en film.Filmen hette "13",den va sådär bara trodde den skulle vara bättre.

13 omslag Vince kämpar för att försörja sin fattiga familj när han under ett ströjobb som elektriker hos en ökänd gangster råkar höra talas om ett mystiskt undergroundspel med stora pengar i potten. När gangstern överdoserar tar Vince chansen och stjäl både mannens identitet och inbjudan. Men när han inser vad spelet går ut på är det redan för sent att backa ur...

Jag ska inte äta chips om jag kunde lära mig det,får så ont i magen sen...men det är ju så gott!!
                      

Lördag:Jobbade på förmiddagen,eftersom vi blev "en för mycket" så skuttade jag runt och va en hand extra på 3avd idag.Tyckte att jag gott och väl kunde göra det :)
Kallt i luften har det varit i dag också :( Inge ballis sittande alltså
Idag blev det middag från "Tik´s Tai mat"gott gott
Har sett 2 filmer idag "Largo Winch 2",den va mycket bättre än 1:an och "Winter´s Bone" lite trög film


Burma Conspiracy omslag Miljardären och äventyraren Largo Winch vill sälja sitt affärsimperium, värt 50 miljoner dollar, och grunda en välgörenhetsfond med pengarna. Men hans planer grusas av en hänsynslös åklagare, som istället anklagar honom för brott mot mänskligheten. För att undkomma anklagelserna, iscensatta av en mystisk rysk oligark, tvingas Winch gräva djupt i sitt förflutna och bege sig till platsen där allt började, i den burmesiska djungeln. En actionladdad, explosiv thriller om globala konspirationer, hämnd och den eviga kampen mellan gott och ont.

Winter's Bone omslag 17-åriga Ree Dolly beger sig in i de råa bergstrakterna i Missouri på jakt efter sin försvunne far. Likt många i området är han amfetaminlangare och har pantsatt familjens hus innan han lämnat dem. För Ree börjar nu ett farligt sökande i de kriminella kretsar där hennes pappa umgåtts, och hon möts av hot och fientlig tystnad. Den orädda Ree riskerar sitt liv för att rädda sin familj och ta reda på den skrämmande sanningen.

Söndag:Då blev det jobb först,gjorde likadant som i lördags.Efter jobbet hämtade jag upp Christer så for vi iväg på Gåbingo,vi vann inte ett enda dugg.
Söndagen va ganska lång tråkig.

Typiskt :(

                               

Åkte iväg till sjukhuset desinfekterad och allt i morse,men tyvärr så blev min operation uppsjuten pga att en hade kommit in med krossad fot,och den fick ju såklart gå före i kön.
Så nu får jag gå i väntans tider igen,hoppas inte det dröjer allt för länge.

Så i morron blir det jobb och på söndag med....det hade jag inte planerat ;P

Last day...


                                       

Idag jobbade jag sista dagen på några veckor framöver....
På fredag är operationen av foten planerad.Sen vet jag inte hur många veckor jag blir sjukskriven,kan bli 6-8 veckor och då är vi inne i semestertider.

                              

Varannan dag

Denna vecka jobbar jag varannan dag,så idag är jag ledig och har just nu tvättstuga.Tänkte skjutsa Patte till bussen vid 13 och åka och hälsa på pappa en sväng.Sen vet jag ju inte näsr nästa påhälsning blir.

Just nu ligger Bertil på operation(ljumskbråck)hoppas det går bra för honom :)

Har nu också läst ut 3:e boken i Häxmästaren "När mörkret faller",dom är verkligen lättlästa dessa böcker.

När mörkret faller Hft 3 Häxmästaren (pocket)
Häxmästaren börjar i Norden i slutet av 1600-talet. Den ensamma norska flickan Tiril möter en ung isländsk häxmästare, Móri, som behärskar den urgamla galderkonsten, med trollrunor och magi. Men för att bli den största häxmästaren i världen, överskrider han gränsen till de olika dimensioner som ej är för människor att beträda. Detta får ohyggliga konsekvenser för honom.

 

 

 

 


Present

Köpte en present till mig själv..tycker jag är värd det  


Valborgshelgen

Ja då vart det helg igen då...va tiden rusar...

Fredag: Jobbade till kl 13 sen så mötte jag upp Christer i Birsta,han hade promenixat dit.Sandra kom hon också,fast hon kom med bussen.Vi handlade lite mat och va på boa.

Vi tog en skräpmatsmiddag på Finstakiosken innan vi styrde resan ut till Alnö.Det va dags för nästa "födelsedagsbarn" Bertil 66 år  ;P

När Christer skjutsade hem Sandra och hälsade på farmor så tog jag och städade lite.

Såg en film på kvällen "The Mechanic" den va inte så tokig.

The Mechanic omslag

Arthur Bishop är en "mekaniker" - en lönnmördare som jobbar efter en strikt kod och som har en unik "talang" när det kommer till att eliminera sina mål. Det är ett jobb som kräver professionell perfektion och avsaknad av känslor, och Bishop är den bästa som finns. Men när hans mentor och nära vän Harry mördas, förändras allt. Känslorna tar överhanden och Bishop kan bara tänka på en sak - hämnd. Saker och ting kompliceras dock när Harrys son Steve kontaktar Bishop. Steve har samma sak i huvudet och vill att Bishop lär upp honom till lönnmördare. Trots att han alltid jobbat ensam, tar sig Bishop an Steve och ett dödligt samarbete inleds.

Lördag: På förmiddagen for vi iväg och köpte nya ballismöbler,det blev väldigt fint

 

På kvällen kom Nojja ,Eva och Mandis  på middag,det blev hemmapizza.Sen for vi iväg och kollade på Majbrasan

                         

Söndag:Klev inte upp förrän vid 9.30...skönt .Patrik tog bilen till jobbet så det blev ingen Gåbingo idag.Vi tog och kollade på en film istället "Unthinkable",den va bra
Unthinkable omslag Då en extremist med bakgrund som atomenergiexpert planterar tre bomber i tre olika städer, går landets anti-terrorist grupp igång och tar honom till fånga. Men de vet fortfarande inte var bomberna finns. När tiden håller på att rinna ut tvingas FBI-agenten Helen Brody att samarbeta med den gåtfulla förhörsledaren, som går under namnet "H" vilkens skoningslösa metoder brukar ge resultat. Men det blir en maktkamp mellan Brody, "H" och terroristen, och det som därefter sker är otroligt och till slut - OTÄNKBART!

Och inte blev det någe ballis väder heller,vi har varit inne hela dagen...trist

Det blev en till film senare på kvällen"Largo Winch",den va också skaplig

Largo Winch omslag När en av världens rikaste män, Nerio Winch, hittas mördad börjar kampen om vem som ska ta kontrollen över hans miljarder. Styrelsemedlemmar, konkurrerande bolag och gangsters skyr inga medel i jakten på aktierna till bolaget. Samtidigt hittas en man vid namn Largo Winch i ett fängelse i Amazonas där han sitter falskt anklagad för narkotikasmuggling. Largo vet att han är Nerios hemlige adoptivson men har bara timmar på sig att ta sig ut ur fängelset och återfi nna de försvunna bevisen på sitt släktskap innan pappans bolag är borta för alltid.


RSS 2.0