Shopping..shopping

Ja idag har jag varit på Birsta med Sandra ,mamma och syster.Mötte upp Sandra på busshållplatsen,vi for på Boom först.Hittade många fina grejer men de var för dyra tyckte jag då.

Sen Rusta där blev det en hel del inköp,bla till Pattes lya.Sen tog vi IKEA där köpte jag en fin lampa till rummet som vi ska inreda så småning om.Hitta lite fina möbler där också till rummet.

Efter det blev det Birsta city ,dit kom mamma och syrran också.Köpte bla detta..

 

På eftermiddagen for vi och kollade på Pattes lägenhet,den va riktigt fin,lagom till honom



Han har inte hunnit fått till riktigt än,men det blir nog fint till slut.

Jag fick mina "solisar"idag med posten,styrka är det också i dom



Supernöjd :))

Sista helgen i februari

Ja då är snart denna månad till ända....

Fredag: Kvällsjobb var det på agendan idag ,14-21

Patrik fick nyckeln till sin lägenhet vid 20 tiden,så grabbarna satte i gång med flytten mitt i natta.Jag kom inte isäng förrän vi 24...så skulle jag upp tidigt nästa dag

Lördag:Hua hua va jag va trött när klockan ringde... 6.30
När jag kom ut till köket va Christer igång med frukost till mig,gissa om jag blev förvånad.Han kunde inte sova så han va uppe redan vid 4-5.Svårt att vända på dygnen då man jobbar natt hela tiden. Sen bar det iväg till jobbet,slutade vid 16 tiden.När jag kom hem va det aldeles tomt i Pattes rum,fy va konstigt det kändes.Vi tog iaf och satte in datorn i det rummet.Till veckan ska vi börja fixa till lite där...hoppas jag.
Somnade som en stock sen på kvällen.

Söndag: Uppe före tuppen ...kl 5.30,jobbade till 17 idag.Patrik kom upp en sväng förbi jobbet och hämtade lite grejer han som han inte fick med sig.
Christer fixade middag så det blev pizza idag.Ikväll har jag fixat till i garderoberna,för pojken har ju haft ett,så nu har jag 2 :)
Christer drog i väg på jobbet vid 21 och jag kollade lite på tvn,nu bär det av till sängen.

Helgen 18-20 feb

Då är det helg igen :) Men jag har glömt att lägga upp en film jag såg i onsdagsmorse då gubben sov efter sitt nattpass,han gillar inte se romantiskdrama :P  "Jane Eyre" den va skaplig 
Jane Eyre omslag Efter att ha förlorat sina föräldrar tvingas Jane Eyre bo hos sina kärlekslösa släktingar där hon till slut blir utkastad och hamnar på en välgörenhetsskola för föräldralösa barn. När Jane efter många år kan lämna skolan söker hon anställning som guvernant hos den gåtfulle Mr. Rochester på hans egendom Thornfield Hall. Det dröjer inte länge innan han har vunnit hennes hjärta och hennes kärlek visar sig bli besvarad. Men allt är inte som det ser ut att vara och Jane blir snart varse att Mr. Rochester gömmer en mörk hemlighet.


Fredag:Jobbade först förmiddag 6.45-14 .När jag kom hem skulle jag egentligen ta en prommis,men då ville Christer att vi skulle ta en tur till stan och köpa lite tvättprylar till bilen.Sen kollade vi på nått jag inte får skriva här ;P
Väl hemma sen så åt vi Tacopaj och tog oss ett glas rött :) .Såg en film senare på kvällen "Straw Dogs" den va sådär
Straw Dogs omslag Ett ungt par flyttar till en pittoresk liten stad i den amerikanska södern. Men det som var tänkt att bli en nystart utvecklas snart till ett rent helvete när mörka hemligheter och förbjudna känslor avslöjas. När de tas till fånga av stans värstingar med en hänsynslös ledare i spetsen, ställs de inför en mardrömslik natt. För att överleva måste de nu ta till ännu brutalare metoder än deras fiender.

Lördag: Först blev det frukost och Melodikrysset.Sen så tog vi en prommis på 2 km,inte långt men ändå.
Sen var det idrott mest hela dagen på tvn.På kvällen va vi på hockeyn,otroligt nog så vann vi :)
Kvällen avslutades sen med en film "Abduction" den va skaplig 
Abduction omslag Vad skulle du göra om du upptäckte att du hade blivit bortförd som barn? Att de människor du bodde hos inte var dina riktiga föräldrar? Hur skulle du reagera om dina närmaste mördades av en lönnmördare rakt framför ögonen på dig? Och om du upptäckte att hela ditt liv var en illusion skapad för att dölja en mörk och tragisk hemlighet? Skulle du fly från de brutala gärningsmännen? Eller skulle du stanna och ta upp kampen?



Söndag: Sov till 9.30 ungefär...skönt.
Sen slöade vi med idrott på tvn.
Jag tog en stavprommis själv på ung 3 km,jag får träningsvärk i gäddhänget känner jag :P
Två filmer har vi sett idag,först "Mästerkatten i stövlar" jag gillar ju animerat :P.

Mästerkatten omslag Svärd kommer att korsas och hjärtan kommer att krossas i det här äventyret med en av de mest älskade figurerna i Shreks universum - Mästerkatten. Det är en riktig skrävlarhistoria om Mästerkattens ungdom då han slog sig ihop med mästerhjärnan Humpty Dumpty och den gatusmarta Kitty för att stjäla den berömda Gåsen som lägger gyllene ägg.

Sen såg vi "Flypaper"den va inte så bra,dom surrade aldeles förmycket.
 
Flypaper omslag Tripp Kennedy är på väg in på banken i sista sekund före stängning. I samma sekund är två oberoende gäng precis på väg att råna banken. Skottlossning uppstår och Tripps första tanke är att han måste skydda bankkassörskan Katilin. Vapenvila inleds av de båda gängen varav det ena består av professionella rånare och det andra av de glada amatörerna Peanut Butter och Jelly. Snart sätter bankens säkerhetssystem in och alla är fast inne på banken. Under kvällen utvecklar sig en katt och råtta lek varpå Tripp och Kaitlin försöker lösa situationen och överleva, under tiden uppstår förälskelse på kuppen. En actionladdad överraskande komedi du inte vill missa.

Nytt

Idag har vi äntligen fått vår nya dörr Daloc säkerhetsdörr och tidningshållare



De bästa är att de som är rökare får behålla sin äckellukt inne hos sig,så vi slipper känna det i trapphuset.


Postboxar har vi nere i entren,det här blir nog bra det :)


Jag står inte ut..

Jag står snart inte ut med det onda i min opererade fot,när jag jobbar.Idag har jag lytt min kära mor och mina "mammor" på jobbet.Har inköpt ett par ECCO sandaler 899kr och Stödstrumpor 195kr



Sexigt värre ;P

Igår....

Igår for gubben och jag på Birsta en snabbis,han skulle hämta sina nya brillor.Jag smet in på coop medans han va hos optikern.

Hittade dessa fina lyktor..



Den är svart men ser grå ut på fotot


Denna ska jag ha på "ballis" till sommaren

Va till glasbanken...för Maria berättade om en n drink och den lät så god..


Minttu-kaakao drink
Varm choklad,men man kan även ta kall
4 cl minttu (svenskar spetsar 6 cl)
Vispad grädde
Riven choklad ovanpå



Alla hjärtan idag

Trodde att jag skulle få ha en ledig dag idag...men icke sa Nicke.Har varit på en Föreläsning med Ola Polmé Beteende,Bemötande och Professionalism.De va bland det bästa föreläsningar jag varit på,all vårdpersonal skulle få lyssna på den mannen.

När jag kom hem blev det en 30 min prommis med stavarna.

Har beställt nya "solisar" med styrka på nätet,undra hur det kommer att bli.Tur att det är öppet köp om dom inte funkar.


Jag tog med brunt glas

En till ...

En till arbetsdag idag 7.30-14 lite kortare iaf.

När jag kom hem gick vi ut på en prommis,men mina fötter va inte så sugen på det.
Efter den landade vi i soffan med en film "En enkel till Antibes" den va bra faktiskt,trodde inte det

En enkel till Antibes omslag Änklingen George har fått nog av sin hemhjälp Maria som stjäl hans saker och sina vuxna barn som försöker sälja hans hus och komma över pengarna. Han bestämmer sig för att överraska dem med ett motdrag som får alla att rannsaka sina liv. George packar en väska och drar iväg på en svindlande resa. Han färdas genom sitt förflutna mot sina drömmars mål i en film om livet utan returbiljett.

Nu sticker gubben på jobbet och jag hoppar i säng..................

En jobbar helg...

Fredag: Det blev en tur till Birsta City med mamma och syrran.Detta köpte jag bla





Det blev ingen sen kväll,hoppade i säng tidigt.

Lördag:Jobbade 06.45-17 va ganska så trött i fötterna,då jag kom hem.Gjorde inget särskillt,kollade bara på tvn.La mig tidigt ,gubben satt uppe han.

Söndag:Jobbade 06.45-17 i dag också.Det blev bara tv tittning till 22,sen dök jag i säng.Christer började sitt skift kl 21.

Jag har inte varit nå vidare sällskaplig,väldigt trött och ont i foten.

Skulle ju vila jag..

Tänkte ta det bara lungt idag...men inte rå ;P

Tog och tvätta och städa....Så nu är det klart

Såg en film innan gubben stack iväg på jobbet "30 minutes or less" ,den va lite rolig ibland

30 Minutes or Less omslag Nick lever ett ordinärt liv som pizzabud i en småstad när två aspirerande superskurkar med storslagna planer korsar hans väg. Den instabila duon kidnappar Nick och tvingar honom att råna en bank. När bara timmar återstår tills rånet ska vara utfört ber Nick sin före detta bästa vän Chet om hjälp. Klockan tickar och de två kompisarna måste ta itu med poliser, yrkesmördare, eldkastare och sin egen skakiga vänskap.

Mmmmmm..

Idag har jag bakat Oopsisar...dom blev goda,har aldrig gjort sådana någongång.Dom innehåller bara Ägg,
philadelphia ost,salt evt kan man sätta i lite bakpulver.Man kan tom göra Semlor av smeten,jag ska testa.



Sen så har jag tyvärr smakat bland det godaste i choklad + lakrits,nya marabou BLACK



-Mamma...jag tror du kommer att gilla den du oxå :P 



Ny vecka nya tag

Jobbar förmiddag hela veckan,ganska skönt faktiskt.Christer ska jobba natt nu i några veckor,så han sover ju då jag är på jobbet.

Igår kväll såg vi en film "Moneyball" Den va väldigt lång över 2 timmar,lite halvseg emellanåt

Moneyball omslag

Den verklighetsbaserade berättelsen om Baseball-laget Oakland Athletics ägare Billy Beane som bestämde sig för att värva spelare med hjälp av en strikt budget och databaserade analyser.

Nu har jag läst ut 11:e boken "Drömmen förde oss vilse" av Anna Jansson

Med några enkla tryck på tangentbordet kunde han via satellit se de små människornas vardagliga liv. Dessa vidskepliga och svagbegåvade trodde ännu på slumpen. Det gav honom en känsla av makt då han hela tiden kunde iaktta dem. När väderförhållandena var gynnsamma kunde han till och med observera deras aningslösa ansikten. Kanske var det just det som gav honom den största tillfredsställelsen.

Har sett en film i kväll "In Time" den va bra

In Time omslag

I en framtid där åldrande inte längre existerar har livslängd blivit en lyx och tid den främsta handelsvaran. De rika kan köpa sig till nästintill evigt liv medan de fattiga kämpar, stjäl och tigger sig till extra dagar, månader och år. I denna värld lever Will Salas på fattigdomsgränsen vilket innebär att varje dag kan vara hans sista. När han anklagas för mord tvingas han att fly och tillsammans med en ung kvinna försöker han rentvå sitt namn. Men tiden är inte på deras sida...


Kall helg

Fredag:Jädrans va kallt det blev ute helt plötsligt :(  I morse då jag åkte till jobbet var det -17 så kallt har vi inte haft på hela vintern.
I kväll gonade vi upp oss med i soffan med filtar och kollade på film,första filmen va bra "Dream house"

Dream House omslag En bokförläggare säger upp sig från sitt jobb för att tillsammans med sin familj renovera sitt nya, tillsynes idylliska hus tillsammans med sin familj. Men allt är inte som det verkar, varken med det gamla huset eller med honom själv.

Men den andra va då inge vidare,så overklig "Don´t be afraid of the dark" 

Don't Be Afraid of the Dark omslag Blackwood Manor ligger omgiven av fantasieggande trädgårdar och prunkande grönska. Här levde naturskildraren Emerson Blackwood med sin son tills den dag då sonen spårlöst försvann. Ett sekel senare flyttar Sally in i Blackwood Manor medan hennes pappa och styvmamma renoverar det gamla herresätet. Uppfylld av känslan att ingen vill ha henne utforskar hon ensam det stora huset och dess omgivningar. Det enda som tröstar och får henne på gott humör är de mystiska rösterna från källaren som säger att de bara vill vara hennes vänner.

Lördag:Men fy faro va kallt vi har..21 minus i morse.Jag som ville ta en prommis idag,men jag vägrar gå ut i denna kyla.Har i allafal löst melodikrysset som vanligt och det gick bra.Sen har vi bara kollat på sport och läst hela dagen.

Tyckte att Loreens låt va bäst i kvällens melodifestival kval.Sen så fick jag ett sms av faster och Ove som löd:Nu är Jonna i himlen.Ringde upp dom direkt och då hade jonna dött hemma för 10 minuter sedan,troligen var det hjärtat som sade stopp.Hon blev 12,5 år ett halvår äldre än Abbe



Abbe och Jonna :) Nu är båda i hundhimlen :((

Har sett en film också "Killer Elit" den va skaplig

Killer Elite omslag Må bäste man överleva! Livet som hårdför elitagent hade han egentligen lagt på hyllan. Men när hans gamla mentor tas som gisslan måste kampsportexperten Danny återuppta sin brutala karriär. Och i ett fartfyllt race från Australien till Paris, genom London och Mellanöstern, måste han ensam kämpa mot tre stenhårda lönnmördare från de brittiska specialstyrkorna för att inte tala om deras lömske ledare.

Söndag:Vi kröp ur sängen vid 9.30 ville inte stiga upp alls det va så varmt under täcket...
Efter frukosten tog jag och tvingade mig ut på en prommis,det va då -20.Jag hade dubbla mjukisbyxor och dubbla tröjor,Kung Bore bet mig mest i kinderna.
Sen så har vi sett idrott blandat med film...först såg vi "Mun mot mun" den va bra

Mun mot mun omslag En familj lever i fritt fall sedan äldsta dottern, Vera, rymt hemifrån för ett år sedan. Alla i familjen är delaktiga i att hon rymde men pappa Mats är den som bär den största skulden. Vera lever med Morgan, en äldre kriminell som utnyttjar hennes utsatthet. Mats försöker få kontakt men hon vill inte ha med sin familj att göra. Nu närmar sig Veras 18-års dag och till slut blir Mats desperat i sin kamp att få tillbaka sin dotter. Mun mot mun handlar om överlevnad och befrielse. Om att livet ibland ger oss en andra chans och att kärleken är större än hatet.

sen såg vi "Jag saknar dig"Jag tyckte den va bra,grät då flera gånger ,men Sandra tyckte den va dålig
Jag saknar dig omslag

Enäggstvillingarna Cilla och Tina är så när man kan komma varandra men samtidigt väldigt olika. Cilla är konstnärssjälen och idealisten som går sin egen väg medan Tina är populär, pubertal och ständigt kär. Cilla och Tina ska snart fylla 15 år men det kommer Cilla inte får vara med om, för hon kommer att dö innan dess.
Detta är historien om Tina som blev ensam kvar. Om sorgen att förlora någon nära och skulden när något är för sent att ställa till rätta.

From ikväll ska gubben min jobba natt i minst 4 veckor..lite trist att sova ensam...



Yesterday..

Igår hade jag ledig dag och hade planerat att inte göra nått,bara vila...men så blev det inte

*Först gick jag ner och kollade om det va ledigt i tvättstugan,och det var det...så jag tog och körde några tvättar
*Sen blev det en prommis...direkt efter den gick jag och sola.
Såg en film innan jag tog och städade "The Twilight-Breaking Dawn del 1"Den va hur bra som helst,längtar till del 2

The Twilight Saga - Breaking Dawn - Del 1 omslag Quileute och Volturi kommer allt närmare Edward och Bella, vars ofödda barn innebär olika hot mot varulvarna och vampyrerna.


Tisdag då

Ja idag är det en helt vanlig tisdag,har jobbat förmiddag till kl 14.
Hoppade in på affären och handlade lite på väg till pappa.Köpte med mig lite gott till honom.



Han gillar då jag tar kort på honom och kan visa dom direkt.Hade även med alla foton jag ramat in till honom,han blev riktigt glad då han fick dom.Idag va han pigg och pratade bra mycket :)

Kvällen avslutades med en skithockey match,är så grymt trött på att se förluster.

RSS 2.0