Ny vecka =nya tag

Christer ringde och väckte mig vid 7.45 ,fick hoppa i kläderna med fart och susa ner till han på jobbet.Han hade fått en akuttid hos tandplågaren 8.10

Sen hade jag tvättstuga,pluss att jag tog en 2,5 km prommis.Han även göra mat till grabbarna och se en romantisk drama "Kärlekens skugga" den va inte så tokig 

Kärlekens slöja omslag Läkaren Walter Fane och hans hustru Kitty stationeras i Shanghai där Walter ska arbeta på det lokala sjukhuset. För Walter blir arbetet snabbt viktigare än privatlivet och medan han låter sig uppslukas av sitt nya jobb inleder den försummade Kitty en affär med en annan man. När Walter upptäcker att hon varit otrogen tar han jobb i en avlägsen kinesisk by där en dödlig koleraepidemi grasserar och för att hämnas tvingar han Kitty att följa med. Upplev Edward Norton och Naomi Watts i detta intensiva och starka drama om hat, kärlek och otrohet mellan två människor som inte riktigt vet om de älskar eller avskyr varandra.

Och nu bär det av till jobbet............

Sista helgen i Januari :)

Fredag: Det blev en tur med Sandra ,Basti,Mamma och Lotta på Birsta city.Lite handling blev det


Köpte dessa för pengarna jag fick av gubben :)

Vi skulle egentligen ut och äta ikväll,men det är inge kul väder.Jag gjorde en hemmapizza istället och ett glas rött :)



Lördag:Vi masade oss ur sängen vid 9 tiden.Intog frukost vid tvn och kollade på skidor,skönt att inte ha nån tid att passa.Löste även melosikrysset som vanligt tillsammans med faster och Ove via mobilen.
Tog oss ut på en liten prommis,skönt väder har vi för att vara januari.
Två filmer hann vi med,en före ishockeyn och en efter :P
Först såg vi "Friends with Benefits" den va skaplig

Friends with Benefits omslag Dylan känner sig färdig med förhållanden. Jamie tror inte längre på Hollywood-klichén om evig kärlek. När de blir vänner bestämmer de sig för att försöka med något nytt och dra fördel av den ömsesidiga attraktionen utan några känslor inblandade - ett fysiskt förhållande utan komplikationer. Det borde väl vara lätt för två rationella och vuxna människor? Knappast. Snart inser de både att stereotypa och romantiska komedier kanske finns av en anledning.

...efter hockeyn såg vi "The woman" skaplig först ,sen spårade den ur på slutet. 
The Woman omslag Hon är den sista överlevande medlemmen av en våldsam klan som har strukit omkring på USA:s nordöstra kust i årtionden. När hennes sista släkting dödas i en strid med polisen lämnas hon ensam, allvarligt skadad och sårbar. Hon blir ett alltför lätt byte för en av ortens jägare, den framgångsrike småstadsadvokaten och allvarligt störde familjefadern Chris Cleek. Med sin skruvade världsbild bestämmer sig Cleek för att ta sig an ett vansinnesprojekt - att fånga och "civilisera" kvinnan. Det är ett beslut som snart kommer att utsätta såväl Cleek, hans familj som kvinnan för livsfara.

Söndag:Då va helgen och ledighetens sista dag kommen.Haft lite ont i knoppen idag.Hade tänkte åka till pappa en sväng,men jag tar och hälsar på honom till veckan istället.
Vi har mest tagit det lungt,såg en film under dagen "Horrible Bosses"Den va skaplig
Horrible Bosses omslag För många drinkar och några tvivelaktiga råd från en före detta brottsling får Nick, Kurt och Dale att smida en invecklad och till synes idiotsäker plan för att göra sig av med sina respektive chefer... för gott. Det finns bara ett problem: Även den bästa av planer är bara så idiotsäker som hjärnorna bakom den.

När jag åkte och hämtade Patte for vi in en sväng på Birsta city,han skulle kolla på nå "ljud tjosan" till bilen och jag kollade på en ny Mp3.Min har varit trasig länge(arvegods fr patte)hittade en billig och jättesöt,samma färg som på mitt skal på mobilen.



Det blev ingen prommis idag.Skottade lite snö vid bilarna istället,traktorn kom ju aldrig,och det packas bara mer och mer.Typ 10 min tog det,men det va tungt...jag brände 70 kalorier på det ;P



shape....

Shapeup clubs app på mobilen fungerar bra om man vill gå ner i vikt
Man räknar sitt kalori intag...jag har gått ner 2,2 kg på 3 veckor inte illa :))
Man skriver in sin vikt och hur mycket du vill gå ner till,sen ränkar den ut hur lång tid och hur mycket du får äta om dagen om du ska klara ditt mål.Jag ville gå ner 0,5 kg i veckan och nå mitt mål efter visst antal veckor.


Veckan som gått

Man hinner knappt med dagarna nu för tiden....

Vi har varit på ishockey,fick med oss två poäng och det var inte illa pinkat.Man är ju van att gå hem nollad.

Sen så har jag försökt gå en lite prommis varje dag,men ibland har de varit tungt för foten att gå.

Har läst ut en bok också "Kommer aldrig mer igen" av Hans Koppel.Det var nog en av dom bästa böcker jag läst

Kommer aldrig mer igenEfter tre omtalade romaner har pseudonymen Hans Koppel skrivit en thriller av det otäckare slaget. Filmrättigheterna har redan sålts till produktionsbolaget bakom Millennium-filmerna.
Mike Zetterberg bor med sin hustru Ylva och deras dotter i en villa strax utanför Helsingborg. En fredagskväll kommer inte Ylva hem som väntat efter jobbet. Först tänker Mike att hon tar ett glas vin med sina jobbarkompis men när hon fortfarande inte kommit hem nästa morgon blir Mike förbannad, hon är väl hos den där hon var otrogen med förra året men kunde väl åtminstone ringa!?
Hela dagen går utan ett ljud från Ylva och så småningom inser Mike att någonting måste ha hänt henne. När han till slut anmäler sin hustru försvunnen riktas misstankarna snart mot honom själv. Vad ingen vet är att Ylva fortfarande är i livet, och hon befinner sig bara ett stenkast från sitt eget hem.

Sen så har jag ju fyllt år mitt i allt...bara 45år man är ju ungdom fortfarande :P



Fick blommor av tjejerna på jobbet + örhängen av Myrna :)



Kokböcker av Sandra och Patrik :))

Pengar av gubben min :)) och pengar av Faster & Ove :)
Vin och tulpaner av mamma och Bertil :)


Måndag i dag

Klockan var nog 8.15 då jag öppnade mina ögon i morse.Det blev frukost och nyhetsmorron på tvn.
Vid 9 ringde jag SIBA första gången...sen ringde jag SIBAs verkstad...sen SIBA igen ...gäller en garanti lagning på en dator...
Fick tillbaka datorn men den var fortfarande trasig,lämnade in den på reklamation och nu vill dom ha mycket betalt om dom ska laga den eller 750 kr för att skrota den...puckon...puckon.Jag gör som SVERKER ...kastar SIBA i soptunnan.
Tur jag har bra hemförsäkring,jag ska få ut marknadsvärdet på datorn av dom.

Efter allt tjafs så tog jag mig en liten prommis på 2km,det räcker gott för mig.Tog sen en varm dusch,efter det soffläge med en film jag lånat av Sandra "Valiant och de fjäderlätta hjältarna" Den va skaplig

Valiant och de fjäderlätta hjältarna omslag Under Andra Världskriget uppnådde det brittiska luftvapnet fantastiska resultat med brevduvor som budbärare, eftersom dessa kunde flyga genom fiendens territorium utan att bli upptäckta. Detta är den underhållande och spännande historien om den lilla skogsduvan Valiant. Han anmäler sig som frivillig till Kungliga Brittiska Flygvapnet för duvor och får åka på träningsläger tillsammans med sina nya kamrater. Här handlar livet inte längre om att äta fågelfrön - här är det stenhård träning som gäller. Till en början har det nyanlända rekryterna svårt att hänga med i tempot. Men efter mycket träning står de till sist redo för sitt första uppdrag. Det är en riskfylld uppgift, men Valiant visar sitt mod, lurar sina fiender och blir en tvättäkta Royal Air Force-hjälte.

Min nya duschtvål doftar utlandsmys :P



Sen blev det lite läsning i soffan också.....

Lördag=semester

Idag är det lördag och jag har tagit en semesterdag,fixar inte att jobba 8-21.Min fot pallar inte det.Jag hade börjat trappa ner på medicin ,men fick öka tillbaka det jag hade minskat.Jag tror nog att jag är bättre än vad jag är.
Vi har sportat mest hela dagen med alla de sorters vinter idrott.Gubben har fixat middagen= Hemkörd pizza
Så idag har jag överskridit mitt kalori intag :( får hålla igen i morron istället.
Vi hann med att se en film innan sängdags ;P  "A lonely place to die" den va skaplig

A Lonely Place to Die omslag Fem klättrare är på en klätterresa i de skotska högländerna när de hittar en ung serbisk flicka som blivit innestängd i en liten grotta i vildmarken. Det visar sig att hon blivit kidnappad, och snart är de inblandade i en skräckfylld katt- och råttalek med kidnapparna.

Ett paket

Fick paketet fr Gina häromdagen innehållande detta


Jäntan och jag beställde lika dant...som vanligt ;P

En film har vi sett också"Texas killing felds" den va skaplig

Texas Killing Fields omslag "Texas Killing Fields" är en plats där människor dör, en osäker och skrämmande plats som Texasborna har stor respekt för. Två snutar tänker till varje pris sätta dit den sadistiska massmördaren som metodiskt dumpar sina offer där. De tvingas tänja på lagens gränser för att närma sig mördaren och en lösning på fallet.

Lite ditt å datt

Detta damp ner med reklamen häromdagen...



Lustigt nog så var det bilder precis från det stället som vi ska till...åhh man blir ju inge sugen alls va ;P

Sen så fick gubben en lite grej av mig på skoj....



...jag har gjort en musmatta till datorn av en bild som vi tog på Rhodos i fjol :P

Ledig helg...

Fredag: Sandra och jag har ju vägning på fredagar,jag hade gått ner exakt 0,5kg.Jobbade förmiddag,dagen gick snabbt som tusan.Svängde förbi affären på vägen hem och helg handla lite.
Både gubben och jag va lite små pumsiga,så vi tog och la oss i varsin soffa och kollade på en film.Vi såg "Kyss mig" den gick att se.

Kyss mig omslag Mia och Frida, båda i 30-års åldern, möts för första gången på deras respektive föräldrars förlovningsfest. Mias pappa Lasse och Fridas mamma Elisabeth ska gifta sig. Nu ska döttrarna från deras tidigare äktenskap äntligen träffa varandra. Lasses dotter, Mia, är nyss hemkommen med pojkvännen Tim och de planerar för fullt sitt bröllop. Trots den komplicerade familjekonstellationen uppstår starka känslor mellan Mia och Frida som inte går att stoppa.

Sen så har jag läst ut boken "I det tysta" Det va en sann berättelse.Jag tyckte boken va bra,men tragisk
När Vicky Jaggers var liten avgudade hon sin storebror David och han var också deras mors ögonsten. För modern var David ljuset i familjelyckan det perfektabarnet som inte kunde göra något fel. Men Vickys egen familjelycka och hennes barndom förbyttes mot mardröm när hennes bror brutalt våldtog henne upprepade gånger. Hon var tolv, han var sjutton.

Därefter förblev hon i hans våld. Hans viskade hot vid middagsbordet förlamade henne av skräck och höll henne tyst. Inte ens när hon upptäckte att hon var gravid och födde ett barn vågade hon säga något. Hon var övertygad om att ingen någonsin skulle tro henne.
I det tysta är en skakande sann berättelse om syskonincest och om att vara skrämd till tystnad, av sin egen bror. Idag är Vicky Jaggers 34 år och bor i Storbritannien med sin man och sina fyra barn.

Lördag: Klev inte upp förrän vid 9.30 ,sen blev det Melodikryss som vanligt.Det blev lite tv tittande innan det var dags för match Timrå-Saik.Åter igen spelade Timrå uruselt,vi gick hem i pausen mellan 2-3 perioden.Det är bara Kvalserien kvar nu för Timrå,där blir det tufft kan jag lova.
Vi dränkte våra sorger och bedrövelser i en spygrön drink ;P



Sandra och jag beställde lite kläder fr GINA TRICOT

Söndag:Låg och drog oss till 9.30 idag också :P
 Jag gick ut på min första prommis efter fot operationen,det gick bra :) Tog en runda på 2km det räcker.
Såg en film idag också "Butterfly effekt" den va skaplig
The Butterfly Effect - Director's Cut omslag Evan Treborn har förlorat sin uppfattning om tid och rum. Avgörande och fruktansvärda händelser från hans barndom har försvunnit in i svarta hål av glömska. Det enda som återstår är ett spöklikt minne och de förstörda liv som hans barndomsvänner Kayleigh, Lenny och Tommy nu lever. Under barndomen uppmanade en psykolog honom att föra dagbok över allt som hände runt omkring honom. Nu när han i college börjar läsa ur en av dessa dagböcker kastas han oförklarligt bakåt i tiden. Han upptäcker då att han kan återvända till sin barndom och återskapa sina minnen. Fast besluten att göra något åt det han inte kunde göra tidigare, reser han avsiktligt tillbaka i tiden och ändrar sin barndoms handlingar i ett försök att återskapa historien för att förhindra de fruktansvärda händelser som drabbat hans närmaste vänner. Men varje gång som Evan ändrar något i det förflutna och återvänder till nutiden upptäcker han att hans handlingar har fått nya, oväntade och förödande konsekvenser.

Veckorna rusar på...

Denna vecka har det varit jobb 3 dagar :) det har gått bra.
En film har vi sett "Dolphin Tail" Den var bra och baserad på en verklig händelse

Dolphin Tale omslag "Dolphin Tale" handlar om vänskapen mellan en pojke och en delfin som förlorat sin stjärtfena i en krabbfälla, och därför inte längre kan simma.

Jag va och städade bort julen hos lilla pappa i torsdags.Han låg och sov då jag kom,efter en halvtimme väckte jag honom.Han log och verkade glad att jag kom,sen då jag stökade på somnade han igen.Han sa inte en enda bokstav till mig :P Han va trötter

Den bästa händelsen denna vecka är att vi bokat en resa till Rhodos i höst :))



Hotellet heter Mythos Beach

2:a lediga dagen

Idag är det tisdag den 10 januari...solen va precis på väg upp då jag klev upp.Himlen va aldeles lilarosa



Dagens göra:

* Se Vamire Diaries  KLART

* Sola (inte gjort det sen augusti förra året) KLART

* Färga håret  KLART

* Kanske läsa lite

* Städa KLART

* Fixa middag till grabbarna KLART


Helg på en måndag

Nu har jag helg och det är måndag :) Jag har jobbat lör och sön,söndag hade jag långdag 8-21 och den va lååååång tyckte mina fötter.Den opererade foten va inge kul på kvällen :(

Imorse vaknade jag kl 10.15 det kändes som jag sprungit "Maran"....
Har tagit det lungt hela dagen,sett en film som fick mig att "bäla" i nästan 2 timmar.Efter detta bälande fick jag ta en huvudvärks tablett också.Det va en mycket fängslande och gripande film "Dagboken"

Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta omslag "Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta" är berättelsen om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton. Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skiljda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok. Filmen är en berättelse om förlorade möjligheter, om att bli vuxen och om kärlekens magiska kraft.

Ringar

Vi tog och bytte ringar,så här på Trettondagen ;P


 Dom vi hade va så slitna och fula..

Ledig Torsdag :))

Va med mamma och syster på Birsta City,jag hade nog tagit på mig "spenderbyxorna" ;P  Nä skämt och sido jag gjorde bara billiga köp













Varannan dag

Ledig idag,jag jobbar varannan dag denna vecka.Va en sväng till Sandra idag,men innan jag for till henne gick jag in på blomster affären i Timrå.Dom har rätt mycket fint där :) Jag köpte några grejjer bla en giraff och ljus.Kastade ut julen ordentligt idag,hade sparat stjärnan i fönstret och staken i köket.Men nu ser det ut så här istället :)



Ikväll är det hockey hela kvällen :) Först en elitserie match,sen JVM Sverige-Finland.Det blir till att nattsudda igen

UTMANING!!!

Hjälp!! Nu har Sandra och jag utmanat varandra vem som gått ner flest kilon till 30 Jun 2012,båda har samma antal kilon att nå.Jag blev redan svettig...åhh jag som älskar godis ;P.Det fanns en app på mobilen som räknade ut hur många kalorier vi får äta om dagen för att nå vårat mål.Den som förlorar får köpa nått fint till den som vinner.

              

Back in business

Ja då är man tillbaka till verkligheten igen,tänk va en semester kan gå fort :(
Jobbade lång dag direkt 6.45-17,kan ju säga att jag var nog mer död än levande då klockan ringde i morse.

Efter vi ätit middag intog jag ryggläge i soffan,vi kollade på en film också"Captain America" den va inte så tokig

Captain America - The First Avenger omslag Efter att ha blivit ansedd oförmögen för militärtjänst, anmäler sig Steve Rogers frivilligt till ett hemligt militärt projekt. Det förvandlar honom till Captain America, en superhjälte som är dedikerad att försvara sitt lands ideal.

Nu ska jag inta soffan igen och se om jag orkar se hela JVM matchen mellan Finland-Slovakien,vinnaren får vi möta i semin

RSS 2.0