Sov som en sessa

Kl 7 imorse hade vi 1års service på bilen,Christer for iväg på den han :)
Mamma och Bertil drog iväg till Stockholm för begravning av min morbror :(
Lotta och jag lämnade bidrag till hjärt och lungfonden ist för blommor.
 
Måste ju tala om att både gubben och jag sov betydligt bättre på de andra madrasserna som vi bytte till.Inatt kanske vi sover ännu bättre,då jag inhandlat bäddmadrasser idag som vi ska lägga på.
Pojken kom förbi idag,han hade varit på studiebesök på STAR utbildningen.Och fin va han oxå...nyklippt :))
Christer och jag har gjort aspelut ingenting idag,kollat på OS och läst.Det har regnat och åskat idag ,mellan ovädren har solen skinit och graderna har varit över 20
 
Så två dåliga filmer på kvällen först "En fiende att dö för"
En fiende att dö för omslag
Handlingen tar sin början 1939 då en tysk expedition med engelska och svenska deltagare samt norsk kapten och rysk besättning skickas till Svalbard. När England förklarar krig mot Tyskland hamnar de i en internationell maktkamp av intriger, kärlek och ett högt politiskt spel som bottnar i de alltmer spända relationerna länderna emellan. Expeditionens deltagare blir tvungna att välja sida. Även den neutrale svensken.
 
sen "Brake"
Brake omslag

Secret Service-agenten Jeremy Reins vaknar upp i komplett mörker, förvirrad och desorienterad. Det enda ljus han ser kommer från de blodröda digitala siffror som stadigt tickar nedåt ovanför hans huvud. Han har svårt att andas, kan knappt röra sig och ingen besvarar hans rop på hjälp. Han inser att han hålls fången av terrorister som inte tänker släppa honom förrän han avslöjat var "Roulette" ligger - den hemliga plats dit presidenten förs vid en attack. Och deras metoder att få honom att tala är minst sagt brutala - frågan är hur mycket tortyr han klarar att utstå.


Tyar inge längre..

Nu står vi inte ut med dom nya madrasserna längre,så vi for iväg och bytte dom.Nu får vi se om dessa är bättre :S
Det regnade på morronen så jag sket i prommisen ;P
På dagen åkte vi bort och hämtade farmor och Margith,dom ville ut och röra på sig.Det blev en sväng till Birsta och lite fika där.
När vi kom hem stack Christer ner och träna och jag gick en 3.8km prommis.Vi har haft ett underbart väder hela dagen idag också.
Till middag snodde vi ihop lite rester,,vilken fantasi man har........
Nu blir det soffläge och OS
 

2 veckor till ända

När jag vaknade i morse vid 7.30 va det över 20grader redan.Det blev bara en kortisprommis på 2km.
Packade ihop fika och badgrejjer,hämtade jäntan och for iväg till Tranis.Det har varit en underbar dag på stranden med över 25grader,20.5 gr i havet :))
 
Hemma tog vi och grillade lite kyckling och åt potatissallad.Delade på en flaska jordgubbsvin så här på söndagen.
Vi har fortfarande varmt ute så här på kvällen, 20gr ung..
Nu är gubben och jag halvvägs in i semestern och hittils har den varit helt perfekt.Underbart väder med sol,värme,bad och båttripp.
 
 
Hoppas resterande veckor blir lika bra

Lurad :/

Vaknade först kl 5 av halsbänna ;P berodde nog på aiolin igår,tog raniq och somnade om.Nästa gång jag öppnade ögonen va klockan 8.45....
Packade ihop oss för bad på Tranis...lurad på vädret så åkte vi hem redan kl12.30.
Klicka för att stänga bilden
Det blev en dag med OS och läsning istället.
Jag gick min 3.6km runda och Christer stack och träna
 
Nu spöregnar det ute :((

Bokmalen

Ja då har bokmalen läst ut den senaste boken av Katarina Wennstam "Alfahannen" den va skaplig
Alfahannen (pocket)

Jack Rappe tar kvinnor som en karl ska. Att de inte alltid är med på noterna hör ju bara till spelet, eller hur? Filmen älskar sina bad boys, och Jack Rappe är den verklige alfahannen bland de manliga skådespelarna. Därför blir det också en sensation av stora mått när Rappe hittas på bryggan med ett livshotande sår i magen. Jack Rappes våldsamhet verkar till slut ha hunnit ikapp honom själv.

27 juli

Vaknade ganska tidigt idag oxå,gick upp och kollade in vädret som vanligt.Tyckte att det va lite för molningt för bad,så Sandra och jag tog en dag på Birsta.Jag köpte 2 grejer..2st resekuddar.
Nå liknande som denna 79 kr på Åhlens
 
17.30 hade vi beställt bord på Idyllen för räk och tacobuffé,jag, Christer,Nojja,Eva och Amanda....gott gott...
...här bilder
    
 
Fulla handfatet med skal :P
Efter frossan tog vi en tur ut till Skeppshamn
 
  
 
  
 
Detta vackra troll tyckte  Eva va lik mig ;P
 
 
Vi har haft en mycket trevlig eftermiddag och kväll :))
 
 

Vilket uppvaknande

Vaknade vid 6.30 tog med mig tidningen och la mig på soffan,kände då jag la mig att det inte kändes bra kring äggstockarna.Det började akut att göra så jädrans ont att jag tänkte-måste nog ta mig till köket och ta nå värktabletter.Men då jag änligen tagit mig till köket fick jag hålla mig i bänken och det bara ringde i öronen och jag blev alldeles kallsvettig...Fick fram tabletter men det slog nog slint för jag begrep inte hur jag skulle få i mig vattnet för att svälja tabletterna.Men sen klarnade det...man ska nog ta ett glas.Höll mig i väggen tillbaka till sängen,minns inte om jag svimma av smärtan då jag la mig el om jag bara somna.Kanske jag va lite dum som inte väckte Christer och sa att jag va dålig,men det gick ju bra till slut.Vaknade sen vid 8.30....Tur att jag inte stack ut på en prommis direkt då jag steg upp som jag annars brukar göra.Då kanske man hamnat i dike nånstans.
Mådde betydligt bättre sen då jag vakna...funderade 100gånger på om vi skulle åka å bada
.Det är så molnigt på mornarna som man blir så tveksam.Vi tog och packade ihop lite fika och for iväg på Tranis,fint väder har vi haft där ute hela dagen.Och vi är:Christer,Sandra,Eva,Nojja,Amanda,Emil,Micka och lilla Meja.
 
Efter badet stack Christer ner och träna och jag gick en prommis på 3.6 km
 
Sen har vi bara parkerat i soffan..
Patrik kom förbi med en ny rökt Harr :))
 

25 juli= Lottas födelsedag :)

Vaknade då gubbens klocka ringde,han skulle iväg och kolla lacken på bilen(1 års koll)
Jag stack iväg på min runda då han åkte.
Sen åkte Sandra,Christer och jag ut till syster som fyllde år.Patrik kom ut han  också
Efter kalasandet for vi raka vägen till farmor,Christers syster är och hälsar på hos farmor.Vi tog och åt middag med dom nere på pizzerian.
Tog oss en kvällsprommis då vi kom hem på 2km,det är ju rena rama utlandsvärmen.
Nu blir det OS fotboll Sverige - Sydafrika

Sommar sommar sommar...

Vaknade vid halv 7,men klev upp halv 8 och stack ut på prommis 3.6km.Det kändes som rena rama utlandsvärmen :)
Sen var det dags att fixa frulle och packa badväskan..
Har tillbringat hela dagen på Tranis med Christer,Sandra,mamma,Bertil,Nojja,Eva och Amanda...underbart
 
När vi kom hem stack Christer ner och träna och jag gick på en 2 km prommis i värmen :))
Kvällsmiddagen avnjöts på ballis och en iskall öl
 
Nu sjunger vi allsång..........

Fint väder :)

Kravlade mig ur sängen kl 8 ung,då var det inte så bra väder ..typ 13 grader.Så jag tog min morron prommis med överdragsjackan på.
Men sen på dagen fick vi finväder...kring 20 grader.
Jag fick tokryck och åkte och klippte mig
 
  
Före                      Efter
 
Hon vägrade ta mer på längden ;P ,hon tyckte jag hade så fint hår.Men nu är det uppklippt och urtunnat.
Efter besöket hos frissan for vi till Nojja och Eva och drack kaffe.Besökte även farmor
På kvällen har vi suttit ute och skvallrat med grannarna...så härligt väder.
 
Nu är resan inbetald...så nu väntar vi och längtar
 
Lobbybar

En vecka till ända

Jaha då va 1:a semesterveckan slut...sammanfattar den med fint väder,bad och några roliga händelser..alltså bara bra :))
Jag vaknade vid 7 imorse igen :( tvingade mig ligga kvar till 8 iallafall.Sen den sköna morronprommisen på 3.6 km,gubben hängde inte med idag heller...
Knallade ner till tvättstugan och kollade om det va ledigt och det var det..så gubben fick träna själv och jag körde tvätt.
Både gubben och jag har haft våra funderingar på om det är dags att köpa nya bäddmadrasser.Vi har nog haft dom hur länge som helst,så vi gjorde slag i saken och for på Ikea och köpte nya.
Nu hade dom extrapris på denna madrass 995 kr har kostat 1495kr
 
Grundfunktioner
- Ett 6 centimeter tjockt lager memoryskum formar sig exakt efter din kropp, underlättar blodcirkulationen i muskler och hud och får din kropp att slappna av ordentligt.
- Lyocell i överdraget transporterar bort fukt och ger ett mycket behagligt sovklimat med jämn temperatur.
 
Såg två filmer innan sängdags,först såg vi "Something borrowd" den va sådär
Something Borrowed omslag
När Rachel White firar sin trettionde födelsedag kan hon inte undgå känslan av att hennes liv inte blivit som hon tänkt sig. Visst har hon ett bra jobb på en prestigefull advokatbyrå på Manhattan, men hon jobbar mycket och hennes chef är en riktig tyrann. Och visst har hon sin bästa väninna, den vackra och sprudlande Darcy, men att se Darcy flörta med sin pojkvän blir bara en påminnelse om att Rachel själv som vanligt kommer att få gå hem ensam från festen.
Fast den här gången blir det inte så ... Följande morgon vaknar Rachel upp intill Dex, den gamla studentkompisen från juridikkursen - och Darcys pojkvän och blivande äkta man! Hur kunde de låta detta hända? De försöker lägga händelsen bakom sig men när bröllopet närmar sig inser Rachel att det kanske inte var något misstag trots allt. Och Darcy kanske inte är den vän Rachel alltid trott...
..sen "Contraband" den va bra
Contraband omslag
Efter att sedan länge ha lämnat sin brottsliga bana bakom sig tvingas Chris tillbaka till det han kan bäst - smuggling. Men när det hela går över styr måste Chris ta till alla sina gamla knep för att kartlägga ett förrädiskt kriminellt nätverk av brutala knarkbaroner, korrupta poliser och skoningslösa torpeder.

En blåsig dag

Vaknade vid sju idag igen,men somnade om till åtta iaf.Hoppade i träningsskorna och stack ut på min morronprommis på 3.6km.
När jag kom tillbaka låg gubben på söta örat fortfarande, så det blev en ensamfrukost...
vid 12 tiden åkte vi iväg på Thaifestivalen,men jag trodde att den skulle vara roligare.Vi träffade My och hennes familj då vi va påväg ner till bilen, och dom va påväg till festivalen.
 
 
Väl hemma så slocknade jag i soffan,sov till 15.30 :P....jag  behövde nog det.Det va så fint väder så Giffmatchen har varit trevlig att se live,men det blev tvn istället.
 
Vi såg två filmer på kvällen,Först "Man on a Ledge" ,den va bra....
 
Man on a Ledge omslag

Vågar du ta nästa steg? 

Den förrymde fången Nick Cassidy står plötsligt högt upp på en avsats på en skyskrapa i New York. Kommer han att hoppa? På nolltid har Nick fångat hela stadens och alla mediers uppmärksamhet. Och medan alla tittar upp, ser ingen den utstuderade kupp som äger rum på andra sidan gatan. Hänger dessa båda händelser ihop? Kommer polispsykologen Lydia sanningen på spåren? Och har Nick i själva verket en helt annan agenda?

 

...sen "Cleanskin" den va inte lika bra

Cleanskin omslag

En brittisk agent inom secret service får i uppdrag att jaga och eliminera en självmordsbombare och hans terroristcell. Samtidigt brottas självmordsbombaren med sitt samvete och reflekterar över sina val.


2 dagar på Tranis

Jag trodde ärligt att det inte skulle bli nå bad i sommar i havet,men nu har vi tillbringat torsdag på Tranis med Sandra,Christer,mamma,Bertil,Erica,Peter och Dexter.Det var nog bara 16-17 grader i havet,men vi har doppat oss flera gånger.
Innan vi for till stranden han jag gå min PW på 3.6 km
På kvällen har vi bara kollat på det vi missat då vi va på resan bla Skansen och Collision.
                              
Vaknade lika tidigt i morse oxå,gick mina 3.6 innan badresan
Så idag blev det Tranis igen...Sandra,Christer,Patrik,My,Nojja,Eva,Amanda,Sanna och Sabina tillbringade en dag där.Det var lika kallt i vattnet idag igen....men vi doppade oss iallafall.
 
Såg en film innan kuddläge "Secret Window" den gick att se
Secret Window omslag
 Efter en olycklig skilsmässa från sin fru, uppsöks den berömde deckarförfattaren Mort Rainey vid sin avlägsna sjötomt av en hotfull främling som kallar sig John Shooter. Den hotfulle Shooter hävdar att Rainey har plagierat en av hans historier och kräver rättvisa. När Shooters krav blir till hot och senare mord vänder sig Rainey till en privatdetektiv för att få hjälp. Men i takt med att de våldsamma hoten blir verklighet, upptäcker Rainey att han inte kan lita på någon i sin omgivning. Secret Window är en chockerande psykologisk thriller 

En tur med Silja Serenad

I måndag åkte vi med bussen från Sundsvall ner till Stockholm för en tripp med Silja Serenad
 
  
Så fint väder så det blev en kall öl på däck 
 
    
Gubben då...
 
  
Bild från promenaden,en dag & en kvällsbild.Vi hade hytten mot promenaden.
  
 
Saluhall i Helsingfors
 
Jag i en park i Helsingfors
Klicka för att stänga bilden
 
 
Solnedgång på båten :)
 
Underhållning på kvällen
 
Vi har haft bra väder på hela trippen
 
 

Vi är duktiga..

Min kära man begriper inte att man ska sova på natta :P....men han ställer väl om kroppen snart.Han va redan uppe kl 5 hörde jag,men jag somnade om tills jag hörde honom igen vid 7.Så jag klev upp med honom vid 7 och då stack vi i väg på en PW på 3.6 km.
Sen blev det frukost och solning en kvart.Hurtiga som vi är så stack vi ner och träna på Gymet
 
Vi har inte gjort mycket idag...gubben har sett på cykling bara
jag har målat sommarnaglar :))
 
Hade ingen middag hemma,så jag for iväg och handla Donken
 
Såg film på kvällskvisten "Mirror mirror" den va skaplig.Den är inte animerad.
Spegel, spegel omslag
I en alternativ version av den klassiska sagan, får vi följa Snövit och de sju dvärgarna när de försöker ta tillbaka sitt förstörda kungarike.
 
 
Sen så såg vi två avsnitt av "Ones up on a time"
 

Whaaa ohh

Idag är det seeemester!!!!!!!!!!!!!! Som jag har längtat :))
 
Startade denna morron med en PW prommis före frukosten på 3.5 km.Hade tänkt följa med Christer på Gymet också men det skulle bli så stressigt.Skulle hämta Sandra och sen fara ut till Emil,han fyllde 16 idag.
 
Vi har haft skapligt väder,men inte badvänligt.
 
Det blev lite film på kvällen,först sista filmatiseringen av Marklunds böcker "En plats i solen" den va skaplig.Sen "Get the Gringo"den va sådär bara
En plats i solen omslag
En svensk familj hittas mördad i sitt hem på Costa del Sol i södra Spanien - alla utom den 16-åriga dottern, som är spårlöst försvunnen.Först tror polisen att det är ett inbrott som gått fel, men ju mer brottet granskas, desto märkligare blir det. När också inbrottstjuvarna påträffas döda lamslås hela utredningen. Brottet sänder en chockvåg som skakar om, till och med på den brottstyngda Solkusten. Annika Bengtzon skickas ner till Marbella för att bevaka morden. Under den heta solen dras hon in i ett ödesdigert spel om kokain, penningtvätt och vedergällningar som innefattar flera generationer. Annikas sökande efter den försvunna 16-åriga flickan för henne slutligen bort från Europa och ner till Afrika.
 
Get the Gringo omslag
Yrkesförbrytaren Driver blir tillfångatagen av den mexikanska polisen när han försöker ta sig över gränsen i en bil full av stulna pengar och blir inlåst på det ökända El Pueblito-fängelset. Trots att han lyckats hålla sin identitet hemlig blir han uppsökt av en korrumperad tjänsteman från amerikanska ambassaden som är ute efter pengarna. Samtidigt är gänget som Driver stal pengarna ifrån honom på spåren. För att överleva i fängelset sätts hans hopp oväntat till en ung pojke och Driver gör upp en farlig plan för att de ska kunna fly tillsammans.

Besökt far...

Jaha idag blev det jobb 7.30-14,dagen gick väldigt fort.
Efter jobbet for jag på Ica Maxi sen förbi pappa.Hade köpt med mig festis,chips,godis och en fisketidning.Han blev riktigt glad då jag kom,dök ner med handen i godispåsen och tog en hel näve direkt :P
 
När han väl fick tidningen,va jag inge kul alls ...
 
 
Middagen idag blev Korv med bröd....mmmmmm
 
Evt så blir det en film sen efter Farbror Ernst
Det blev en film "Den röda Vargen" ytterligare en filmatisering av Liza Marklunds bok.Den va iaf bra den oxå
Den röda vargen omslag
En mörk höstnatt mördas en journalist i Luleå. Det leder Annika till ett gammalt attentat mot flygbasen F21 i slutet av 1960-talet då en ung värnpliktig dödades. Fler mord följer och Annika dras in i en livsfarlig spiral av våld och terrorism som leder ända upp i regeringskansliet.

Dan före dan före doppare dan ;P

...alltså...snart seeeeemester,bara 2 dagar kvar :))
 
I morse strilade regnet på som vanligt,så det blev ingen prommis.Tog förmiddagen till att tvätta istället.
 
När Christer vaknade så åkte vi till stan....först hämtade vi ut passen,sen på Forex och till sist hämtade Christer ut nytt körkort.
 
När vi kom hem hade det slutat regna,så då tog jag min PW på 3.6 km.Vid 19 stack vi ner och träna på Gymet i 1 1/2 timme.
 
Innan gubben stack ner på jobbet hann vi se en film "Prime Time" också den basserad på Liza Marklunds bok.Tycker att dom här filmerna är rätt bra faktiskt.
Prime Time omslag
Det är midsommarafton och tio personer befinner sig på ett ensligt slott för en tv-inspelning. Morgonen därpå är programledaren ihjälskjuten. Kvällspressens Annika Bengtzon får i uppdrag att bevaka mordet, men hon får snart veta att hennes bästa vän Anne Snapphane är en av de tio misstänkta. När polisen släpper alla en efter en - alla utom Anne - blir det personligt för Bengtzon som gör allt för att rentvå sin vän.

Bara regn & regn

Vaknade då gubben kom hem,men somnade om till 8.15
Det regnade så det blev ingen morronprommis..blääää
 
Mamma,Lotta och jag for på Birsta en sväng.Det fanns inget som lockade där heller...
...men på Ica Maxi fanns det :P
 
 
Såg en film "Studio Sex" ,den va bra.Filmatisering av Liza Marklunds böcker
Studio sex omslag
En ung kvinna hittas sexmördad på en kyrkogård. En minister misstänks för brottet. Om ett par veckor är det riksdagsval och drevet går. Annika Bengtzon dras in i en cirkel av porrklubbar, storpolitik och massmediala övergrepp.

Trist dag...

Vaknade sjuhelsikes för tidigt...strax efter 5 :/ ,klev upp och hämtade tidningen och läste den.Blev inge tröttare av det,så då tog jag och läste en bok till Christer kom hem.Han la sig sen och somna på stört...jag vred och vände mig 100 gånger,klev upp tillslut.
Har haft en skittråkig dag...gubben har sovit och jag tassat runt i det tysta.
Om det hade varit en sol framme då hade man ju kunnat vara ute och promenixat..regn å regn
Åkte sen och jobbade mitt sista kvällspass innan semestern..nu är det bara 2 dagturer kvar,tor & fre :))
 
 
Har  lite skallebank nu efter jobbet....

Helgen till ända...

Ja då bidde det söndag,vaknade kl 8 men vägrade kliva upp..somnade om till 10 :)
 
Det blev tvättstuga hela förmiddagen,inge bad ...det regnar förstår ni!!!
När det blev uppehåll tog jag mig min PW på 3.6 km,när jag kom hem från den så stack vi ner till gymet.
Till middag blev det rester från grillning och pizza
 
Läste ut en bra bok också "Åsa Larssons" senaste bok "Till offer av Molok",det va bra och lättläst.
 
Till offer åt Molok
"Besiktningsmannen skär upp buken på björnen.
- Jaha, skall vi kolla vad nalle har ätit? säger han.
Det ryker om det stinkande maginnehållet. Besiktningsmannen rotar runt i sörjan med en pinne. Mungiporna far ner i en misstrogen min.
- Vad i helvete är det den har käkat? mumlar han.
Karlarna i jaktlaget kommer närmare, kliar sig i bakhuvudena så att kepsskärmarna glider ner i pannorna. Någon får fram sina glasögon. De vet ju att björnen har ätit upp Samuel Johanssons gråhund.
Besiktningsmannen reser sig. Håller en liten benbit mellan fingrarna.
- Vet ni vad det här är? frågar han.
Han är alldeles grå i ansiktet. Skogen har tystnat, ingen vind, ingen fågel. Det är som att den tiger om en hemlighet.
- Det är inte hund i alla fall. Så mycket kan jag berätta."

Man skjuter en björn i byn Lainio. I björnmagen finner man en tumme från en människa. Några månader senare hittar man en kvinna mördad i sitt hem. Hon har blivit brutalt ihjälstucken med en grep.
Kammaråklagare Rebecka Martinsson leder till en början förundersökningen, men blir bortkopplad från utredningen. På egen hand börjar hon forska i mordet på kvinnan och ett antal dödsfall som tidigare har avskrivits som olyckor. Det gäller att hitta sambandet innan fler faller offer.
Till offer åt Molok är Åsa Larssons femte bok med Rebecka Martinsson.
 
Såg en film innan Christer gick till jobbet"Stig Helmer story" Vilken skitfilm på ren svenska....
The Stig-Helmer Story omslag
Efter sällskaps-, skid-, segel-, golf- och hälsoresor är Stig-Helmer nu tillbaka i The Stig-Helmer Story, en nostalgisk tidsresa till ungdomsåren. Stig-Helmer berättar för Ole om sin uppväxt på 1950-talet, om sitt maniska tågintresse, om kvällarna på Nalen, om sin korta banjokarriär, om plågoanden Biffen och om sitt bitterljuva möte med sin första stora kärlek, frälsningssoldaten Annika.
 
Nu blir det ett avsnitt av True blood :)

Saturday

Det var idag lördag som jag bestämt att vi skulle åka och BADA,för jag är ledig....men man vaknar ju till REGN,helt fucking otroligt.
Löste melodikrysset och gick ner till solariet 15 min.
Sen for vi en sväng till Birsta innan det var dags att åka på fotboll.
Det va en målrik match,slutade 3-3
 
Patrik och My fastnade på Gatufest bilderna i ST
Här möts de...Fattiga och det Rika..;P
och här
 
Patrik har grönt på sig å My sitter bredvid
 
Till middag blev det Pizza och en kall öl...mumma
Såg en dålig film oxå "Marianne" Begriper inte hur kända skådisar kan göra sån dynga,beror det bara på pengar
Marianne omslag
Efter att ha förlorat sin fru i en bilolycka har Krister hamnat på sönderfallets brant med en upprorisk tonårsdotter och ett gråtande spädbarn. Skuldkänslor av ett tidigare dubbelliv har gett upphov till ett tillstånd som får honom att vakna om nätterna utan att kunna röra sig. Omsluten av mörkrets famn misstänker han att någon är med honom i rummet – ett förföriskt men farligt väsen som vill honom illa.
 

Fredag 6 juli

Fredag den 6 juli och 7dagar kvar till semilus.....
Jobbade förmiddag satt ute på ballis med mina gubbor och gummor :)
 
Till middag blev det grillat
 
 
Såg en film innan natta "Älska mig igen",den va bra
Älska mig igen omslag
Paige och Leo är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne. Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta. Igen.
 

Härlig dag..

Idag var det jobb igen 7.30-15.
Satt ute med våra pensionärer hela dagen,först på ballis
och sen tog vi ut hela konkarongen ut till framsidan vid entren.Vi åt lunchen och drack kaffe ute :))
 
Sen när jag kom hem tog vi en PW på 2.8 km i solen...gu va härligt :))
 
Patrik kom förbi en sväng också,innan vi gick ner på gymet.Körde på där nere med maskinerna i 1 1/2 timme.
 
Nu är denna dag till enda..vi har haft kanonväder hela dagen
 
 
Såg en film innan Christer stack på jobbet "En gång i Phuket" den va sådär
 
En gång i Phuket omslag
Karriärcoachen Sven har tröttnat på att hjälpa alla andra att byta liv. Han säger upp sig och reser till Thailand för att förverkliga sin dröm som författare. På stranden möter han Gitte, en fri yogautövande norska sugen på ny äventyr i Burmas outforskade djungler och så dyker Anja upp, en seriös svensk bokförlagsdirektör som tagit paus från pojkvännen. Kärleken trasslar till den för Sven och skrivkrampen vägrar släppa taget. Vad vill han egentligen göra med sitt liv och med vem?
 

Gatufest onsdag

Arbetsdag först till kl 15...Sen åkte vi in på Gatufesten.
Tog på mig detta vackra linne..älskar färgen :)
Nojja och Eva hängde på oxå,vi ställde bilarna hos Patrik.Patrik med sällskap hängde med oss ner på stan och åt :))
Men vi fick verkligen leta efter ett matställe,det va fullt och kö överallt....
 
 
 
Nu ligger vi hemma på soffan och har "paltkoma"
Christer ska strax bege till jobbet och jag ska oxå uppa i säng.Ny arbetsdag i morronbitti

Idag då?!

........ det har jag inga idag :)  får göra vad jag vill.......
 
Men jag har tänkt att:
  • Inta frukost
  • Läsa en stund så den kan smälta
  • Ut på en 3.6 km Power Walk
  • Dammsuga medans gubben är hos farmor
  • Fixa till lite middag
  • Ner på Gymet i 1 timma
  • Sjunga Allsång
  • Se gubben försöka lösa mysteriet i Morden i Midsomer
  • Färga håret
En härlig dag alltså :)
 
 
11 dagar kvar till semester :))

chopp ..chopp!!

Vaknade 30 min innan Christer skulle komma hem från jobbet :S varför ska man vakna så tidigt :/ .Pulade i öronpropparna och vaknade inte förrän kl 8.30 nästa gång :)
 
Efter frukosten tog jag 15 minuter i solariet,sen en PW på 3.4 km.Idag kunde man gå i linne bara :)
 
Tog mig en sväng till faster & Ove,faster hade ju fyllt år förra veckan.
Kl 16 var det dags för kvällsjobb..
 
Nu börjar jag längta till semestern..12 dagar kvar :))
 

:)

Jag vann tävlingen :))
Men det skilde bara på några gram ;P

RSS 2.0