Ny vigselring

Bild: :-)
Plus att jag fick örhängen på köpet :))
 
Jag fick sån eksem av den andra,kanske det berodde på att den va bred och tät.

Erkänd skada

Fick ett telefonsamtal fr Patienförsäkringsverket idag...min skadade fot blev godkänd för ersättning :))

Slut i rutan..

Va in & kollade om vår resa höjts nått,dom brukar ju kunna höjas flera tusen...men den va slut i rutan :)
Man längtar dit,men först ska vi ha svensksommar...;P

Lördagspyssel..

Tapetserade upp en ny fondvägg i vardagsrummet...



Det fick bli blommor..

Inköp..

Det blev...
Tunika på rea fr Fanny
 
BHar med 50kr rabattkupong
 
Gjort vår på ballis :)

En gång till..

Va till ortopeden idag..det blir en till operation av foten...4:e gången gillt då.Den kommer att ske i slutet av september.




Fick mina nya "solisar" med styrka idag,kostade bara 299 kr

Tjoho! Ledig helg...

Skönt med ledig helg,fast bara lördag och söndag
Fredag:
Först jobb till kl 14,sen raka spåret och hämta Christer.Han hade fått en tid hos doktorn kl 14.30,läkningen av trasiga kapseln kan ta jättelång tid :(
Efter det besöket så for vi till farmor en sväng,diskade och handlade till henne.
Till middag blev det grönsaker och sötpotatis i ugn och fläskfilé...riktigt gott.
Det blev ganska tidigt i säng både för mig å gubben,ont i huvudet båda två.Jag brukar aldrig ha ont i huvudet :(
Lördag:
Kollade ut på engång då jag vakna för att se hur mycket snö det kommit...dom hade sagt på vädret att vi skulle få snö.Men till min förtjusning så hade det inte kommit en gnutta :) Men vi hade gråväder hela dagen istället.Det blev lite melodikrysset med faster och Ove som vanligt.
Såg i min förskräckelse att "Det rökande skrället" kom hit igen....men hon drog igen efter ca 1 timme :) Och nu har han tagit bort hennes namn på dörren oxå
 
Jag va iväg och handlade lite till Sandra ,sen blev det inte mer än hockey på eftermiddagen...hejja SAIK
Såg en film på kvällen "The Tortured" den va skaplig
The Tortured omslag
Ett välbärgat par får sina liv förstörda när deras enda son mördas av en sjuk enstöring. När gärningsmannen erbjuds strafflindring mot att samarbeta med rättsväsendet, bestämmer sig paret för att kidnappa honom och själva skipa rättvisa.
 
Söndag:
Vaknade till strålande sol och 7 grader i skuggan..Christer gick och tränade efter frukosten och jag tog en liten prommis...
Sen for vi iväg på Golfbutiken i Birsta...men gu va dyra grejjer...vi är ju så sugen på att börja spela golf
 
Fullfart hos grannarna med bygget...
Såg en gammal film idag som Christer lånat av jäntan..han har sett det flera ggr men han skrattar lika mycket ändå :P "Gudarna måste vara tokiga"
Gudarna måste vara tokiga omslag
I tusentals år har livet tett sig likadant för Xi och hans bushmän. En dag faller plötsligt en tom Coca Cola-flaska ner från skyn, och denna "gudagåva" vänder upp och ner på deras liv. Den internationella succén "Gudarna måste vara tokiga", är en av de mest originella och tänkvärda komedierna någonsin. Vi ser bland annat bushmannen N!xau i denna film som betraktar oss från den andra sidan - och visar precis hur tokiga vi är.
 
Det lite hockey och god middag blev det sen då
 

Att se framemot :)

Planerat 1
Liten tripp med övernattning :)
 
 
Planerat 2:
Mys på sjön :)
 
Planerat 3:
Sol,bad och lyx :)
 
Planerat 4:
Helg i Stockholm med goda vänner och konsert till vintern :)
)
 
 
 

Skenet kan bedra

Läst boken "Felicia försvann" av Felicia Feldt.Är en effektivt berättad och djupt drabbande skildring av en traumatiserande barndom.
Felicia försvann
Årets mest uppmärksammade barndomsskildring 

- En sak ska du ha klart för dig. Att här vill jag inte se några sura miner. Jag vill se en glad flicka. Har du förstått?
Och visst, jag förstår. Jag har fått en hårt åtstramande fläta av mamma och en tillrättavisning. Men i hemlighet har hon fått något tillbaka. Och det vet hon inte om.
Felicia är nummer tre, sen blev de nio, fast en bror dog. Ändå en flock. Papporna blev fyra. Men bara en mamma. Världens bästa mamma? Expert på barnuppfostran i alla fall, om hon får säga det själv. Och Felicia försvann, men ingen kunde säga hur.

Murberget

 
Bild: Utbildning på G...
Har varit på konferans om Demens "Minnen för livet" på Länsmuseet i Härnösand.Murberget hette platsen och vilket fint ställe,dit ska jag ta med gubben i sommar.Det fanns fäbodar,klocktorn,handelsbod mm,jättgulligt ställe.
 
Lunchen tog vi på vägen hem...i Timrå på Sunshine fd Två Tallar
Bild: Lunch... mmmm!!
Buffé 80kr

Kärring!!!...ja jag vet

Jag vet att jag blir en gnällkärring då nån sitter och röker upp i mig,det kan jag inte råför...hatar ciggaretrök.Grannen under oss skaffade en rökande "kärring" ung för ett år sedan.Så fort det varit balkongväder, så har denna människa också suttit på balkongen & blossat.All rök och surfimplukt stiger ju uppåt,så jag har lidigt värre.Men för c.a 2 veckor tillbaka såg jag henne bära påsar i minst 2 dagar.. sen har jag inte sett röken av henne.Hoppas ,hoppas att hon aldrig kommer tillbaka.Nu kan man sitta ute & mysa + att det luktar gott i våran trapp igen.För hon rökte ett i ett hela tiden,cigg i mun dygnet runt.

Ledig fredag 5 april

Haft ledig dag idag...skönt.Va till frissan för att permanenta överhåret
Mycket nöjd :))
 
Sen blev det balkongsittning ända till 15.30.Läste ut 3:e boken "Femtio nyanser av frihet" :)
Femtio nyanser av frihet
Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.

När den unga litteraturstudenten Anastasia Steele träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.
Nu har de allt: passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian - hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.
Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest ?

Påsk helgen 2013

Långfredag:Då fick jag äran att jobba dagen till kl 14,dukade mysig påsklunch till våra goa pensionärer :)
Efter jobbet mötte jag upp Sandra ,mamma & Lotta på Birsta.Handlade inte nått alls där,och det är ju ovanligt ;P
 
Påskafton:
Löste Melodikrysset som vanligt med faster och Ove,det gick som en dans :) Sen tog gubben och jag en prommis i solen och det va så ljuvligt väder.
Bild: 1:a riktiga prommisen efter fot operationen.Det gick bra,skorna satt som en smäck :-)
På kvällen avnjöt vi en mycket god middag på Jack´s Bar med Nojja och Eva
Bild: Gud så gott...på Jack's Bar m Christer,Nojja & Eva
På kvällen såg vi en film "Border run" Den va skaplig
Border Run omslag
I den här starka och intensiva dramathrillern, som är baserad på en sann historia, spelar Sharon Stone den tuffa journalisten Sofie Talbert. Hon är känd för att hänga ut liberala politiker som kämpar för olovliga invandrare, men hennes ståndpunkt blir satt på prov då hennes bror Aaron försvinner i Mexico. I väntan på hjälp från polisen inleder hon sin egen efterforskning i en mörk och dödlig undre värld av flyktingar, smugglare och kallblodiga mördare.
Påskdagen:Sommartid:)
Det blev en prommis i solen idag igen :))
Idag har vi inte gjort mycket bara njutit av ledigheten,fast gubben börjar bli lite smått rastlös.Christer for iväg till farmor och träffade sina syrror,som va där på besök.
 
Annandagpåsk:Sovit oroligt inatt va så täppt i näsan och snarkade flera gånger,minns att Christer puttade på mig X-antal ggr.
Idag blev det ingen prommis för mig,det blev tvättstugan istället.Christer drog ner och tränade han.Jag satt i solen och läste mellan varven.Men det har inte varit lika varmt idag
Bild: Underbart med sol & ledighet#soldyrkare

RSS 2.0