Julveckan

Då  har julveckan gått...
Jag har jobbat alla juldagarna...
Filmer vi sett denna vecka: Alla va skapliga :)
Paul Boxer är den absolut mest slipade och snillrika knarksmugglare som aldrig behövt bära på ett vapen och som alltid ligger stegen före knarkspanarna. En dag korsas hans väg av ett gäng våldsamma medelmåttor till "traffickers" som vill ha med honom på en bombsäkert gig att smuggla kilovis med kokain över den Mexikanska gränsen. Paul frångår normalt sett aldrig ifrån sina principer och brukar magkänslan avgöra, men gör ett undantag. Ett beslut som han ska komma att ångra djupt. Planen havererar fullständigt och Paul står nu inför hans livs största utmaning som kan stå honom mycket dyrt.
 
 
Nolan anländer till ett sjukhus i New Orleans med sin gravida hustru Abigail, men vad som skulle bli deras lyckligaste dag vänder snart till ett inferno i fullt kaos och tragedi. Orkanen Katarina härjar i staden och sjukhuset tvingas till att evakuera. Medan Nolan vilar bredvid barnet som är respirator börjar en spännande och farlig kamp mot elavbrott, stigande flodvågor och inkräktare...
 
 
En DEA-agent och en hemlig underrättelseofficer har blivit tillfrågade att utreda varandra när de inser att de båda blivit lurade av självaste maffian – organisationen som de två männen tror de har stulit pengar ifrån.
 
 
When a poor college student who cracks an online poker game goes bust, he arranges a face-to-face with the man he thinks cheated him, a sly offshore entrepreneur.
 
 
Timrå IK har tagit 2 segrar oxå 
 
Plusgrader och inge snö ,bara is 

 
 

V 51

Måndag:
I dag blev det jobb till kl 12,idag skulle dom ha möte ang tjänsten på Violen som jag sökt.efter jobbet åkte jag till faster.Hon ville ha skjuts till ica.På eftermiddan åkte vi ut och rensade lite i farmors lägenhet.
Såg några avsnitt av Blacklist
Jag fick inte tjänsten på Violen :(
 
Tisdag:
Ja han inte göra så mycket innan det va dags för en arbetskväll
 
Onsdag:
En omtumlande dag blev det idag.Blev inkallad till chefen,hon undrade om jag fortfarande va intresserad av tjänsten på Violen,hon som fick tjänsten hade ångrat sig.Och det hade varit 50-50% mellan oss båda...jag tackade ja iaf :)
Jag börjar på Violen 6 jan
På kvällen gosade vi ner oss i soffan och kollade på film "Snabba cash - livet delux",den va skaplig
JW lever på landsflykt, nu fast besluten att få reda på vad som hänt med sin försvunna syster Camilla. Spåren leder till Stockholms undre värld. Jorge ska göra en sista stöt, Sveriges genom tidernas största värdetransportrån. Men under de komplicerade förberedelserna möter han en kvinna från sitt förflutna: Nadja.
 
Torsdag:
Hälsade på farmor,hon va lite bekymrad för hon trodde hon hade varit i fängelset igår.Hon visste inte varför dom hade tagit henne dit...lilla vimsiga farmor ;P
Sen va vi och rensade i lägenheten och for till soptippen med några säckar.
På kvällen såg vi en Läckberg film "Ljusets drottning"
 
 Och ett avsnitt av Blacklist
 
 

En vecka till...

Ja då har vi lagt en vecka till till handlingarna...
 
Måndag:Ledig dag...vi for iväg en snabbis till Birsta innan Christer skulle på jobbet
Köpte mig en eltanborste
Tisdag:Ledig dag, men upp tidigt för kl 9 skulle Erikshjälpen komma till farmors lägenhet och ta det dom ville ha...Och dom tog allt, utom köksbordet som Patrik ville ha och sänggaveln som vi gick med till grovsoporna.
När vi kom hem kom det ett paket fr Mazda :))
 
Foto: Fick paket idag...Tack Mazda ...ljudet va kanon
Otroligt bra ljud
Onsdag: Arbetsdag 13-21
 
Torsdag: Jobba förmiddag,sen åkte Christer,Patrik och jag till farmorslägenhet.Patrik hämtade köksbordet...Christer hämtade sina progresiva glasögon på Birsta..
På kvällen kom stormen Ivar och rörde runt med husvagnarna på vår parkering :/
 
Fredag: Först jobb sen hälsade vi på farmor..Sen blev det bara lite tv tittning på kvällen
 
Lördag: Ledig :))  Vinterstudion hela morron...skönt.På eftermiddagen var det dags för hemmamatch...det enda roliga med den va att surra med Nojja och Eva. Och att Christer och Nojja vann varsin 200 grams chokladkaka
Kvällen avnjöts av en egen gjord smörgåstårta och film, Läckbergs "Strandridaren"
 
 
 
 Den unga kustbevakaren Jessica hittar två djuphavsdykare döda efter en storm. Strax efter hittas ordföranden för Kungshamns Skeppsmuseum mördad. När Erica börjar undersöka den ovanliga situationen upptäcker hon att alla tre dödsfallen har kopplingar till ett skeppsvrak från 1820. Vad är hemligheten som sjönk till botten den natten för länge sedan när skeppet förliste?
 
Söndag: Har passiv sportat hela dagen,förutom att jag varit i tvättstugan mellan varven.
Läste ut boken "En man som heter Ove" av Fredrik Backman
 
 Ove är 59. Han kör Saab. Folk kallar honom "bitter" och "grannarnas skräck". Men Ove är fan inte bitter, grymtar han. Han går väl bara inte runt och flinar jämt!Varje morgon tar Ove sin inspektionsrunda i kvarteret. Flyttar cyklar och kontrollerar källsorteringstunnorna. Trots att det är flera år sedan han avsattes som ordförande på bostadsrättsföreningens årsstämma. Eller "den där statskuppen", som Ove själv bara minns den.Men bortom den vresige ordningsmannen finns en historia och en sorg. Så när de nyinflyttade grannarna i radhuset mittemot en novemberdag råkar förstöra Oves brevlåda blir det upptakten på en komisk och hjärtevärmande berättelse om tilltufsade katter, oväntad vänskap och den uråldriga konsten att backa med släp. Som kommer förändra en man och en bostadsrättsförening i grunden.
 
 

6 dec

Den 6 dec kom snön


26 år :)

4 dec firade vi 26 årig bröllopsdag :) <3


Pärlan

Hämtade Pärlan idag :)


Ledig men inte ledig

Ja idag startade jag dagen med tvättstuga,mycket tvätt hade vi...
Tog och gjorde polka & Lakritsknäck
Foto: Polka & Lakritsknäck klart...
När Christer kom hem åkte vi till farmor
Glad som vanligt :)
 
Kl 18.30 va vi på infomöte med Timrå IK
 

Sista helgen i November

Ja då var det sista helgen i November...
Fredag:Först så blev det jobb till kl 15..sen hockey.
Timrå förlorade mot Oskarshamn...dåligt!!
Gjorde lite advent
 
 
Foto: Det blev ju riktigt fint
Lördag:
Sandra och jag tände ljus på graven
Sen blev det Birsta med henne hela dagen och skoja vad jag fick ont i foten ....
Söndag: Idag är det 1:a advent och det är 3+ och solsken
 
På eftermiddagen blev det hockey igen
Vi vann på straffar
 
Såg 2 avsnitt av Blacklist
Och filmen "Tyskungen"  av Läckberg
 
När författarinnan Erica Falcks föräldrar omkommer i en våldsam bilolycka blir hon uppsökt av en man som påstår att han är hennes halvbror. När han några dagar senare hittas mördad börjar Erica gå igenom sin mammas saker. Hon upptäcker snart att hennes mamma hade mörka hemligheter, som någon gör allt för att hålla dolda. Erica dras längre och längre in i en väv av lögner och ond bråd död.
 
 
 
 

RSS 2.0