Ledig måndag 25 feb

Satte väckarn på 7.10 för det va dags för gubbarna att börja med badrummet.Dom kom ju inte vid bestämd tid,utan vid 8 kom den första "tjommen"
Sen kom nästa gäng vid 10,så nu är det rensat.
Ringde mattläggaren och sa att "gubbarna" var klara.Så han skulle komma och hämta nyckeln,så dom kan börja imorron.
Hela dagen gick ut på att vänta hit & dit,det är det som är jobbigt då det är flera olika firmor som gör det olika sakerna.
Hann se ett avsnitt av Vampire Diarie
Tycker att Damon skull passa som Mr Gray ja ;P
Sen så han man ju läsa ut en bok oxå "Glasbruket" av Arnaldur Indridason
 
GlasbruketEn äldre man hittas mördad i en källarlägenhet i Reykjavik. Bredvid kroppen finns ett kryptiskt meddelande och i hans skrivbord hittar polisen ett foto av en gravsten. När man lyckas tyda inskriptionen visar det sig att i graven ligger en fyraårig flicka som dog 1968. Med hjälp av fotot nystar polisen upp gamla och nya brott som lett till flera familjetragedier. Samtidigt försvinner en ung kvinna från sitt eget bröllop...Kriminalpolis Erlendur Sveinsson och hans kollegor står inför ett ovanligt komplicerat och svårt fall som har sina rötter bakåt i en tid då mycket var annorlunda.
När "gubbarna "äntligen va klara här kunde jag åka och handla,först K-rauta för fästen till en spegel vi köpt & nya lysknappar.
In på plantagen,för jag va så sugen på fina tulpaner....
Sen skopunkten för Sandra va orolig att skorna skulle ta slut och hon hade rätt,bara 2 par kvar
 

Nytt nytt...

Idag kom köksbordet och stolarna :) Det tråkiga va att de kom i paket och gubben va på jobbet...jag fick skruva och skruva.
 
Mamma och Bertil kom på invigningskaffe :)

Helgens film

Helgens film "Flight" den va väl okey
Flight omslag
Den erfarna piloten Whip Whitaker lyckas mirakulöst landa sitt plan efter en kollision i luften, och därmed räddar livet på nästan alla passagerare. Efter kraschen hyllas Whip som en hjälte, men ju mer man får veta om olyckan - desto fler frågor uppstår om vad som egentligen hände på planet?

Så Vårsnygg

Så Vårsnygg min jacka :-)



Jobbar helg..

Haft jobbar helg fredag-söndag,men skippade det långa passet i lördags och tog ut en semesterdag då.Tack vare det så har helgen gått bra.Haft ont i foten,men det har funkat bra med medicin.Nästa gång jag har helgjobb ska jag testa med ett långpass igen.Men först har jag 2 helger ledigt :)

Filmtime

När jag kom hem från jobbet blev det vin,räkor och film :)
                
 
Filmen vi såg hette "The Factory" den va bra
The Factory omslag
Mike Fletcher, en polis av den hårda skolan, och hans partner Kelsey Walker jagar en brutal seriemördare som siktat in sig på unga gatflickor. När Mikes tonåriga dotter mystiskt försvinner inser han att hon tagits av samme mördare som han jagar. Besatt av att hitta mördaren släpper han alla professionella hämningar och inser att han måste göra allt som krävs för att rädda sin dotter – vad det än må vara.

Femti

Nu har jag läst ut boken "Femtio nyanser av honom",en annorlunda bok ;P
Femtio nyanser av honom
 
När litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike vd:n Christian Grey blir hon helt tagen - han är ursnygg, men skrämmande. Övertygad om att hon inte kommer att träffa Grey igen gör hon allt för att glömma honom, tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.
Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser hur mycket hon vill ha Christian, och när han varnar henne för att komma honom nära blir hon bara mer intresserad.
Men Christian Grey är ingen vanlig man - stormrik, passionerad och kontrollerande, med mörka hemligheter som döljs bakom den perfekta ytan. Snart upptäcker Ana mer än hon någonsin kunnat ana om sina egna begär, och allt det Grey gömmer för omvärlden ...

En dag på Birsta

Nytt....
Jacka fr Vero Moda
T-shirt fr HM
Köpte en lykta på Indiska för presentkortet jag fick av Patrik
Blommor,la konstjorda jag hade före i garderoben ;P

Ont fortfarande :(

Eftersom foten svullnar när den opereras kan det vara svårt att använda vanliga skor två till tre månader efter operationen. Ibland kan svullnaden smärta sitta i upp till sex månader.
 
Inte konstigt att jag har så ont fortfarande...tagit semester på lördag då jag jobbar 8-21,fixar inte att jobba så långa pass...så är det bara...punkt!

Nytt köksbord

Rea på MIO...
Nytt köksbord + 4 stolar 3990:-
 

Delbetalningen

Delbetalningen klar...

Internet köp...

3 par skor = 1 par GRATIS
         
 
...Och lite mat

Ytterligare en skitfilm

Såg en skitfilm till "Paranormal activity 4"
Paranormal Activity 4 omslag
Katie och Hunter har flyttat in till ett nytt hus och deras grannar börjar uppleva övernaturliga saker i sitt hem.

Nymålat :)

Älskar att måla och tapetsera & greja...kanske ska sadla om ;P
 
Färdigt resultat........

Besviken..

Både Christer ock jag blev besviken på nya Bond filmen "Skyfall" såg den igår kväll
Skyfall omslag
Bonds lojalitet mot M sätts på prov när M:s förflutna gör sig påmint och plågar henne. När MI6 utsätts för en attack måste agent 007 hitta och förgöra hotet, oavsett vad det kostar honom personligen

RSS 2.0