Dexter

Sett 1:a säsongen av Dexter :)
 

Höst/vinter på ballis :)

Gjort höst/vinter på ballis otroligt m 15gr den 23 oktober
Foto
 
 

Nya brillor..

Satte in progressiva glas i gamla bågarna
..och gjorde progressiva solisar
 
 
 

Ny tatuering :)

Gjort en ny tatuering :)
Den är svart/grå,men jätteröd och sårig på bilden
 

Ny jacka!

Ny jacka fr Gina Tricot 
Lik mamma på bilden tycker vissa :P

Christer & Farmor

Christer & farmor

...å en till bok

Läst ut denna bok " Mamma,pappa,barn" En lättläst och mycket bra bok
 
Hammarbypolisen i Stockholm måste handla snabbt. På kort tid inträffar det två mord som båda hamnar på kriminalkommissarie Conny Sjöbergs bord. 
En sextonårig flicka med trassliga familjeförhållanden hittas strypt på en toalett på en Finlandsfärja. Kvar finns hennes lillasyster som befinner sig i en situation ingen fjortonåring borde behöva hamna i. 
Under ett joggingpass finner polisen Petra Westman ett svårt medtaget spädbarn i en buske och i närheten påträffas en kvinna utan id-handlingar död. 
Samtidigt vaknar en treårig flicka en morgon och finner att hon är alldeles ensam. Hennes pappa är utomlands och alla tecken tyder på att hennes mamma har tagit lillebror med sig och flyttat därifrån. Hanna är ensam kvar, inlåst i lägenheten. Och tiden går.

Såg nån kvällsfilm

 
Det blev nån film på kvällskröken i helgen "Redemption" den va skaplig
 
Hemlösa och på flykt från en militär krigsrätt, griper en skadad ex-specialstyrkor soldat navigera Londons undre världen en möjlighet att ta en annan mans identitet - förvandlas till en hämnande ängel i processen.
 
sen "The Bling Ring" den gick att se
 
 
Ett gäng tonåringar besatta av mode och berömmelse gör inbrott i kända personers hem i Los Angeles. Drivna av lusten att äga samma kläder som de Hollywood-kändisar de dyrkar spårar de upp sina offer på internet, bryter sig in i deras hem och själ designerkläder, smycken och andra dyra statusprylar. Inspirerad av verkliga händelser om hur ett gäng välbeställda ungdomar från The Valley blev en av de mest vågade inbrottsligorna i Hollywoods historia, är The Bling Ring ett exempel på hur långt vissa är beredda att gå i jakten på status och lyx. Det som börjar som en lek går snart över styr...
 
Vi har haft ett underbart höstväder hela helgen,kring 15-17 grader och soligt
 

Hej va det går..

Hej va det går..nu har jag läst ut en mycket bra bok,den va lixom svår att bara lägga undan.Det va den 2:a boken i trilogin.Denna hette "Kom ska vi tycka om varandra" av Hans Koppel
Kom ska vi tycka om varandra
Vi känner igen temat, ett litet felsteg på konferensen som får ödesdigra konsekvenser. Det har blivit lite av Hans Koppels signum att utgå ifrån en klassisk historia, eller en vardaglig situation som de flesta av oss känner igen oss i, och sedan låta den smygande förändras till något helt annat. Det blir skitläskigt helt enkelt.
 

Gubben min tog ledigt....

Gubben min tog ledigt idag fr jobbet för att följa mig på olika ärenden,han är bäst <3
Först va det Ortopedbesök
Borttagning av stygn..
Allt såg bra ut...va lite blå och svullen än.Kryckor i 2 veckor till helst för avlastning.
 
Sen vidare in till stan,ett besök på banken för att betala pappas Begravningsräkning....så nu är han skuldfri :)
 
Sedan vidare mot Fyndis för att sälja iväg några DVDfilmer som bara låg å damma..
Lunchade på Sibylla Inn Diabloskrov..gott..gott
 

Minneslunden

Nu så är lilla pappa strödd i Minneslunden,Christer skjutsade upp mig dit.
Satte dit blommor och tände ljus :)
 

Onsdag = Matchdag

Ja då blev det äntligen dags för hemma match,det är så trist att man inte kan se alla Timrås bortamatcher på tvn  
 
 
En trist sak till är att det knappt är nån publik...mycke dåligt av Sundsvall/Timråborna
Vi fick iallafall gå hem med en seger :))
 

Och en till..

Läst ut boken "Skendöd" av Thomas Enger,den va skaplig
 

I ett tält i en avskild del av en park hittas liket av en ung kvinna. Hon är nedgrävd till midjan i jorden och stenad till döds. Hennes rygg bär spår efter piskrapp och en av hennes händer har huggits av.

Webbjournalisten Henning Juul har varit sjukskriven i två år efter att ha skadats i en brand där hans lille son omkom. Nu är han tillbaka på jobbet med ärr i både ansiktet och själen, och han sätts att bevaka mordet. På tidningen råder det vanliga kontrollerade kaoset, ändå känns allt främmande. Tryggheten är borta och det är som om han vore nybörjare igen. Att han dessutom tvingas samarbeta med sin exfrus nya kärlek gör inte saken lättare.

Men fallet engagerar honom, och även om Oslopolisen snart griper en misstänkt gärningsman tvivlar Henning på att allt är så enkelt. I stället inleder han en egen undersökning för att få en förklaring till varför någon har mördat den unga kvinnan på ett så utstuderat sätt. I sin jakt på svar finner han svartsjuka och hämndbegär, och han möter människor som inte tvekar att ta till våld. När ett nytt mord sker står det klart för honom att han snabbt måste hitta den skyldige. Både hans eget liv och andras är i fara.

 

Sett en film oxå "The frozen Ground" den va bra

 En intensiv jakt på en ohygglig seriemördare med Nicolas Cage, John Cusack, Vanessa Hudgens och 50 Cent i huvudrollerna. Frozen Ground är baserad på den sanna historien om Robert Hansen, en av de värsta seriemördarna i USA:s historia.

Polisen i Alaska undersöker ett antal fall av mördade kvinnor. Då dyker den kidnappade Cindy upp och berättar att hon blivit utsatt för våldtäkt och tortyr. Utredaren Jack är övertygad om att gärningsmannen är seriemördaren han letat efter.

Böcker..böcker

Läst ut boken "Faders Mord" av Carina Bergfeldt  tyckte den va sådär
 
 
 
Med minutiös noggrannhet planerar en anonym mördare att genomföra ett mord på den person som gjort hennes liv till ett levande helvete. Planen på det ultimata mordet läggs i detalj enligt tvseriemördaren Dexter Morgan som förebild. Hon dokumenterar allt i den skrivbok som, trots sitt makabra innehåll, är utsmyckad som en oskuldsfull flickas dagbok med färgglada muffins. Och för att inte tappa fokus sitter en lapp på kylskåpet där: Fadersmord. 

Samtidigt som fadersmordet planeras hittas en kvinna fastfrusen i Simsjön, och det är ingen tvekan om att hon har blivit mördad. Hos Skövdepolisen arbetar kriminalinspektör Anna Eiler intensivt med fallet parallellt som reportrarna Julia Almliden och Ing-Marie Andersson driver sin egen brottsutredning. Alla tre har sina personliga anledningar till att lösa mordfallet, för i den lilla staden har alla på ett eller annat sätt en relation till varandra relationer som den här vintern sätts på svåra prov. Och kanske bär en av dem på mörkaste hemligheten av alla 

RSS 2.0