Helgens filmer

Ordinerad högläge med foten i helgen = Film
Dessa har vi sett:
"Attack on wall street" den va bra
 
Assault On Wall Street (DVD)
 
Jim lever ett normalt och bekymmersfritt liv med sin familj i New York när finanskrisen slår till och Wall Street kollapsar. Han förlorar allt han äger och alla hans placeringar går upp i rök. Fylld av vrede och hat flippar Jim ut totalt. Han söker nu hämnd på dem som han anser har ruinerat honom och ödelagt hans framtid.
 
Och "As cool as Iam" den va oxå bra
 
Lainee lever ett ganska typiskt småstadsliv. Hennes dotter Lucy håller på att bli vuxen med allt vad det innebär. Hennes man Chuck är förvisso en bra sådan, men tillbringar stor del av tiden bortrest i jobb. Lainee känner att livet måste ha mer att ge – hon är ju fortfarande ung!
 
Och "Bäst före" den va oxå bra
Berättelsen om tre män. Bosse, nypensionerad och övergiven av sin vackra hustru. Lennart, skolchefen som är övertygad om sin oemotståndliga charm och som missbedömer sin hustrus klarsynthet. Anders, en passionerad entusiast som är övertygad om att han har kläckt ett epokgörande TV-format. De vinner en mindre summa på V75 och beslutar sig för att pigga upp tillvaron med en Åbo-kryssning. Men när Bosses gamla ungdomskärlek, Anna, dyker upp på båten med sin åldriga mamma sätts gammal vänskap på prov.
 
Och "Seeking a friend for the end of the world" den va inte så bra
När en asteroid närmar sig jorden blir en man ensam efter att hans hustru lämnat honom i panik. Han bestämmer sig för att ta en "road trip" för att återförenas med sin high-school-sweetheart. Grannen följer med honom för att oavsiktligt sätta käppar i hjulet för hans plan.
 
Sen blev det nått avsnitt av "Under the Dome"
 

Pappas begravning

Nu så är lilla pappsen begraven...
 
Hjärtat fr oss 
 
I kyrkan
och
Tände ett ljus hemma för pappa
 
 
 
 

Operation

Nice...höstkollektionen..
 
Ja då är foten opererad för 4:e gången då...
Bara hoppas att detta va sista gången
 
 

Hjälp!!



Vad har jag gett mig in på!?

Helgen 20-22 september

Fredag:
Jobbade först förmiddag..sen for vi raka vägen till farmor,hon hade bytt avd på Hagalid.Köpte med oss mat hem sen  fr Tai restaurangen i Timrå
Foto: Min andra hälft fixar middan ikväll #fleraolikarätter ❤️
Mycket gott och billigt..buffé 80kr
Lördag:
Åkte med mor och Sandra på Birsta...
Inköp... Termo Leggings..varm rumpa i höst :P bland annat
 
 
Fika...
Foto: Fikapause m mamma,jag & Sandra
 
Såg två filmer,först "Nordvest" den va skaplig och "Penthouse North" den va skaplig oxå
 
Nordvest (2013) Poster
18-årige Casper bor i Københavns nordvestkvarter med sin mor, lillebror og lillesøster. Han tjener småpenge ved at lave indbrud for Jamal, men stræber efter større ting. Efter et møde med rockeren Bjørn bliver Casper og hans bror involveret i organiseret kriminalitet. Casper stiger i graderne, og snart kan han forsørge sin familie. Men Jamal føler sig forrådt, og en bandekrig synes uundgåelig
 
Penthouse North (DVD)
Sara Taylor förlorade sin syn när hon arbetade som fotojournalist i Irak, och lever nu tillbakadraget i en penthousevåning i New York. Det är ett stillsamt liv ända tills Sara en dag hittar sin pojkvän mördad på köksgolvet och det visar sig att mördaren fortfarande befinner sig i våningen. Nu börjar ett fysiskt och psykologiskt krig för överlevnad – en kamp mot en skrupellös mördare på jakt efter Saras stora hemlighet. Men kanske kan Saras handikapp vändas till hennes egen fördel...
 
Söndag:
For iväg på Birsta en snabbis,Christer köpte svarta byxor.Sen så köpte vi lite skor oxå,2 till honom och 1 par till mig :)
I helgen började vi se serien "Under the Dome",jag tyckte den va bra jag
 Såg filmen "The place beyond the pines" den va bra
 

The Place Beyond The Pines (DVD)
Den mystiske motorcykelstuntmannen Luke begår en serie bankrån för att försörja sin ex-flickvän Romina och deras nyfödda barn. När den oerfarne men ambitiöse polisen Avery Cross  korsar Lukes väg, får det stora konsekvenser för dem båda. Ett enda beslut förändrar både deras och kommande generationens liv för alltid.
 
Sen började 2:a säs av "Bron"
 

Inte så bra

Läste ut en bok som jag trodde skulle vara bättre,men den gick att läsa "Pojken i resväskan" 
Pojken i resväskan
I resväskan låg en pojke. En naken, ljushårig pojke, liten och mager, knappast mer än tre år gammal ? Hans ögon var slutna, och hans hud lyste blekvit i skenet från lysrören. Det var först när hon såg hans läppar skiljas åt, helt lätt, som det gick upp för henne att han levde.

En film

Såg en film i helgen "3096 dagar" den va tragisk 3096 dagar (DVD)3096 DAGAR är den otäcka filmatiseringen av Natascha Kampuschs gripande självbiografi om åren i fångenskap efter att hon som tioåring blev kidnappad.
År 1998 kidnappades tioåriga Natascha Kampusch mitt på ljusa dagen i Wien. I åtta år hölls hon fången i ett trångt källarutrymme, innan hon slutligen lyckades fly. Det här är den gripande och sanna historien om hennes 3096 dagar i fångenskap

Kos i bilder

Haft en underbar vecka på Kos
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0