Helgen 22-23

Lördag:
Idag har det varit OS hela dagen...på kvällen blev det en tur till Eon Timrå-Rögle,seger 5-0
Jonte va tillbaka i arenan och blev avtackad
Vi såg två filmer oxå "Dirty Teacher" den va bra
 
High school-eleven Emma misstänker att en ny lärarvikarie försöker förföra hennes pojkvän och när skolledningen inte gör något åt saken tar Emma och hennes kompisar saken i egna händer.
 
Och "Icarus"den va sådär
 
 
Edward utbildades för många år sedan till lönnmördare av KGB och jobbar i USA när Sovjetunionen kollapsar i slutet på 1980-talet. Han ser då sin chans att fly från sitt forna jag, bildar familj och startar upp sitt eget företag i förhoppning om att få en andra chans. Men snart uppstår problem och Edward dras allt djupare in i den undre världen. Han försöker balansera sitt nya familjeliv med sitt gamla liv men för en man som Edward är det svårt att fly sitt förflutna. Snart är hans identitet avslöjad och det är nu många som vill se Edward död!
 
Söndag:
Kände igår kväll att de va nått pågång......Vaknade med en dunderförkylning...blääää.
Har bara legat i soffan och nyst och snorat hela dan.
 
Det blev ingen resa till Stockholm för mamma ,mig och Lotta i vår.Mamma och Sandra ville att vi skulle åka till Kreta istället....Så det blir en mormor,barn och barnbarns resa
 Vi åker 1 juni fr Sundsvall,hotellet heter Asterion
Känns lite konstigt att åka utan gubben min :(
 

Veckans besök

Idag är det torsdag och det blev ett veckans besök till farmor
Detta är ett gamalt kort
 

Vecka 7

Tisdag:
Startade dagen med OS,så kul med lite sport att kolla på.
Ikväll har jag tagit semester,det är ju hockey
Torsdag:
Har semester ikväll igen :)
Startade dagen med lite OS ,innan det va dags att bege mig iväg till VC för borttagning av stygn på foten och blodtryckskoll
Och det va inte bra 160/95,ny koll på måndag 17 feb
På kvällen var det hockey igen :)
 
Fredag:
Min första dag på jobbet efter operation och det gick väldigt bra :).Skönt att vara tillbaka på banan igen.
Middan tog vi på Sibylla inn ,ett Diablo Skrov :)
Sen blev det OS tittning resten av kvällen
 
Lördag:
Vilken underbar start på dan med lite OS och damstafett....Guld till sverige!
For iväg på Skopunkten en snabbis,såg fina skor på nätet.
    
 
Läste ut denna bok "Springfloden" ,den va bra tycker jag
 
 
1987. Under en kall och likgiltig fullmåne begås ett sadistiskt mord på en strand på Nordkoster. Offret är en ung kvinna. Förövarna är tre personer. En ung pojke blir ofrivilligt vittne till mordet.
Mordutredaren Tom Stilton på Rikskrim arbetar i motvind: offrets identitet kan inte fastställas, inget motiv hittas, gärningsmännen går inte att spåra. Till slut hamnar utredningen på hyllan. Över femton år senare får Stilton, via en annan utredning, en ny infallsvinkel på fallet. Men samtidigt börjar hans psykiska hälsa att vackla och efter en uppslitande skilsmässa tappar han helt fotfästet i tillvaron.
2011. Olivia Rönning får i uppgift att skriva ett elevarbete på Polishögskolan om det olösta strandfallet. Hon vaskar fram så mycket hon kan via gamla källor, det svåraste visar sig dock vara att få tag i den som ledde mordutredningen. Tom Stilton är nämligen som uppslukad av jorden.
 
Avslutade lördagen med en film "The Lone Ranger" ,man blir då aldrig besviken på Johnny Depp
 
 I The Lone Ranger tar den gamle indian-krigaren Tonto (Depp) dig med på den halsbrytande resa som förvandlar den naive åklagaren John Reid (Hammer) till den legendariske maskerade ryttaren. Häng med det skenande tåget till vilda västern för explosiv action och överraskande vändningar, där dessa två udda hjältar med hjälp av både humor och en vit springare tvingas lära sig samarbeta för att kunna bekämpa våld, girighet och korruption
 
Söndag:
Vilken härlig sporthelg..Timrå vann mot Löven igår oxå.. I OS gick det bra,nytt Guld till Sverige
I Curlingen  och hockeyn är vi med och krigar än
 
 
 

Fika hos farmor

Det blev en tur till farmor idag :)


Vecka 6

lördag den 1 feb va vi och bytte tvn,vi va inte nöjd med bilden alls
Nu är vi jättenöjda :)
På kvällen blev det film 
 Django Unchained, som har skrivits och regisserats av Quentin Tarantino, ser vi en prisbelönt ensemble med Jamie Foxx som Django, en slav som slår sig ihop med prisjägaren Dr. King Schultz (Christoph Waltz) för att söka upp Söderns mest eftersökta brottslingar med löftet om Djangos frihet. 
Django har de jaktegenskaper som krävs och hans enda mål är att hitta och rädda sin hustru (Kerry Washington) som han förlorade till slavhandeln många år tidigare. När deras jakt till slut leder dem till Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), den ökände och brutale ägaren till "Candyland", blir Stephen (Samuel L. Jackson), Candies trofasta husslav, misstänksam. Nu är Candies lömska organisation dem på spåren.
Söndag:
Toka är ute och skottar ;P
Toka kollar på 3D tv..såg typ dumma ut
 
Såg film
 
Katniss trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det bara leda till fruktan. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Hennes prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna - och i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för Katniss och de hon älskar - inklusive Gale och Peeta som slåss om hennes gunst. Varje val hon gör får ödesdigra konsekvenser. Och det är då huvudstaden blottar sin slutgiltiga fälla.
Måndag:
Syrran och jag for på Birsta en sväng
 Köpte en fin ram
Sen for vi och hälsade på lilla farmor
Hade med glasstrut,en favvo :)
Tisdag:
Idag var det dags för 5:e fot operationen
Ons,tor:
Har jag mest bara lega och läst
Fredag:
Dör av tristess...tog och gjorde lite fin hemma i alla fönster och rum
Sovrummet
Köket
Köket
2:a tvrummet
Vardagsrummet
Avslutade kvällen med en film
 
 
Sheriffen Owens har det föga krävande ansvaret för en liten sömnig landshåla vid gränsen till Mexiko. Men snart bryter helvetet lös – västerns farligaste knarkbaroner är på väg mot gränsen och mot sheriff Owens! I 300 kilometer/h... i en specialbyggd Corvette... med tungt beväpnade torpeder och en oskyldig gisslan vid sin sida! Men Owens har som tur är själv ett och annat ess i rockärmen!


Lördag:
Först OS, sen på middag till Sandra
Mycket god middag Carbonara och kokt vitkål :)
Lakritspannacotta med hallonspegel ,jättegott det oxå :)
Ger henne 5 stjärnor

Avslutade kvällen med en film
 
En man kidnappar personen han tror ligger bakom hans dotter och hennes bästa väns försvinnande.
 Söndag:
Startar dagen med en tur till Ica kl 8.15 för att köpa smör,glömde vårat hos jäntan.Men det va inte nån höjdare att köra än,gör ont att trycka ner kopplingen :(
Sen har vi sett på OS mest hela dagen.....
Kärleksmums bakade jag idag
 
 

RSS 2.0