Goast

Va på Birsta med Christer syster Margit i dag,köpte lite ditt å datt.Köpte även skor till farmor men de var för små,åkte och bytte dom senare och då träffade jag mamma och syrran där.Va in på Change underkläder och hittade en fin bh och trosor ,det gick på 400kr.....

fick dom i present av Christer,han är goast :)

Gott gott....


Smakade denna i dag och den var mycket god :) smakar JUL

forts på söndagen

Maten på Jop´s var helt super,jag var mätt tills jag la mig.Vi åt Fläskfilé Provencale med vitlökssmör,råstektpotatis,rödvinssky och grönsaker .
Sen blev det film hemma ,först Wallander-Cellisten sen Trick´r treat den sist nämnda var dålig tycker jag
En rysk konsertcellist utsätts för ett bombdåd efter ett uppträdande i Ystad. Kvinnan visar sig vara ett kronvittne i ett mordåtal mot en medlem av den ryska maffian, nämligen sonen till dess ledande man, den länge internationellt efterlyste Leb Munchin. Wallander och hans kollegor befinner sig med ens mitt uppe i ett krig mot en mäktig internationell motståndare vars metoder är skoningslösa. Men Wallander anar att Leb Munchins motiv denna gången inte handlar om pengar och krass vinning, utan om något mycket djupare. Tillslut står Wallander öga mot öga mot en åldrad brottsling som är redo att utkämpa sin sista strid med alla medel han förfogar över...


En mörk komedi som hyllar årets läskigaste natt. Trick 'r Treat innehåller fyra sammanflätade berättelser som alla utspelar sig under Halloween. Rektorn på en gymnasieskola extraknäcker som ondsint seriemördare; jakten på en ung oskuld tar en fasansfull vändning; ett gäng tonåringar spelar någon ett grymt spratt med katastrofala följder; och en grälsjuk gammal man slåss mot en elak demon som härjar under Halloween-natten.

Regnig söndag

Vilket skitväder vi har en riktig se på film+soffa dag.Har sett på första filmen för idag och det blev G-Force Jag gillar såna här filmer :)
Här får vi träffa en tuff elittränad spionstyrka - bestående av marsvin! De har alla varsin unik begåvning som hjälper dem på vägen; Juarez är militärt tränad, Blaster kan allt om sprängning och Darwin är en teknisk trollkarl när det kommer till spionutrustning. De blir utsatta för en komplott och måste på egen hand rädda jorden från dess undergång.

Och nu ska vi snart åka till stan tänkte äta middag på restaurang i dag :)



PartyLite ljus

Mina doftjlus är slut så nu har jag beställ mera :) det blir
   

Mullbär(en doft av citrus och blommor) Vita Snöbär(naturlig friskhet fångad i en krispig energigivande blandning av frukter och söta bär toppad med en aning vanilj och mysk) Svart Orkidé(denna exotiska och lyxiga nya doft har fått sin inspiration från den sällsynta och vackra svarta orkidén. Resultatet är en undflyende spännande doft med rik blomaccent) MangosteenSplash(skäm bort dig med saftig mangostan, ananas, apelsin, mango och kokos)

 


Film ikväll igen

En våg av villainbrott härjar i Ystad. En grupp grannar i det drabbade området beslutar att ta saken i egna händer och startar ett medborgargarde som ska vakta gatorna på nätter...

Ledig dag i dag

I morse då jag vaknade hade jag så himla ont i ryggen och vä benet,fick ta extra medicin och parkerade mig i soffan och kollade på Svenska Hjärtan DVDn som kom i lördags.Sen gick det onda över och jag tog och putsade alla fönster,tur det finns piller att ta till ibland.

Den blev en film i kväll för det är ju så himla dåliga program på tvn,The Proposal den va rätt kul faktiskt jag gillar Sandra Bullock


Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp...

 


Helgens film

Dessa filmer blev det denna helg Johan Falk-National Target och Johan Falk-Leo Gaut

Johan Falk och hans kollegor på Göteborgspolisens elitstyrka GSI är mitt inne i ett tillslag av estniskt amfetamin när de plötsligt inser att de har med en mytomspunnen rysk maffi aledare att göra. Få har sett honom och ännu färre vet vad han heter. Han är bara känd som ”Mr K”. Johans infi ltratör i Göteborgsgängen, Frank Wagner, sänder ut budskapet att han vill göra affärer med någon som kan leverera stora mängder rent amfetamin. Och plötsligt är Frank inne i sin värsta mardröm någonsin när han inser att han håller på att infi ltrera Europas farligaste maffia, den est-ryska, bestående av f.d. KGB-offi cerare…JOHAN FALK – NATIONAL TARGET är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller. Titeln anspelar på den term som används även av svensk polis för en kriminell som det är högsta prioritet för ett land att sätta fast. Filmen är den tredje av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.

Det är starten på en rad hårda uppgörelser och hämndaktioner där både Johan och Leo, samt deras familjer, ställs inför svåra och obarmhärtiga beslut... JOHAN FALK - LEO GAUT är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller som följer både polisens elitstyrka GSI och de tyngsta kriminella i Göteborg. Filmen är den fjärde av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.

Ett våldsamt krogkrig har blossat upp i Göteborg, och när en restaurangägares bils sprängs utanför en lågstadieskola har de kriminella passerat en gräns, anser GSI:s chef Patrik Agrell, speciellt eftersom han just lämnat av sina barn på samma skola. När Patriks kollega Johan Falk inser att en av krogarna som utsatts för hot ägs av en viss Leo Gaut, en gangster som Johan satte bakom lås och bom för tio år sedan (i fi lmen NOLL TOLERANS), återupptar han kontakten med den numera laglydige Leo för att få mer information.

Det är starten på en rad hårda uppgörelser och hämndaktioner där både Johan och Leo, samt deras familjer, ställs inför svåra och obarmhärtiga beslut... JOHAN FALK - LEO GAUT är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller som följer både polisens elitstyrka GSI och de tyngsta kriminella i Göteborg. Filmen är den fjärde av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.


Annanaspaj

Nu har jag gjort en annanaspaj som vi ska äta hos syrran ikväll till hockeyn :)

Svininfluensa

Har idag vaccinerat mig mot svninfuensan...då slipper man se ut så här..kanske ; )


Kiss

Kiss nya skiva Kiss-Sonic Boom är riktigt bra,blandat med nya och gamla låtar :)

Jag på Kiss konserten för ett år sen


Film och hockey helg

Filmer vi sett i helgen Wallander-Skulden,Wallander-Kuriren och The bank job
Sexårige Albin Landberg försvinner spårlöst från sitt förskola och hela Ystad engagerar sig i familjens och polisens alltmer desperata sökande efter pojken. Spåren leder snart Kurt Wallander och hans kollegor i riktning mot en pedofildömd man, nyligen utsläppt efter att ha avtjänat sitt straff. Men också mot sanningar som visar sig vara långt mer fruktansvärda och komplicerade än vad någon av dem kunnat föreställa sig.

En MC-förare hittas mördad och polisen finner spår som leder till traktens MC-klubb. Klubben anlitar våghalsiga MC-kurier för att smuggla narkotika över Öresundsbron. När allt pekar på att offret var en av dessa kurirer förstår Wallander att det finns krafter utanför MC-klubben som har planer på att ta över narkotikamarknaden i regionen. Det är först när Wallanders kollega, Isabell blir brutalt överfallen i sitt hem som han förstår hur långt dom är villiga att gå för att uppnå sina mål.

London, september 1971. Den engelska huvudstaden sover tryggt medan tjuvar tömmer otaliga bankboxar på Baker Street och kommer undan med kontanter och juveler för flera miljoner pund. Bytet hittas aldrig och förövarna åker aldrig fast. Först nu får vi veta sanningen om en av de mest vågade kupperna i modern tid. En sann historia så indränkt i korruption, intriger och sexskandaler att de offentliga har velat dölja den i mer än 35 år.

Sen så var det match också i lördags Timrå-Linköping,gick därifrån med en seger 5-2 och det kändes helt perfekt
Anger skriker ut sin glädje Niklas Angers måltorka är slut

Sandras lya :)

Nu har Sandra äntligen fått sin lägenhet i Kristianstad,visserligen bara en studentlägenhet på 29kvadrat.Men hon har fått det mysigt tycker jag,här några foton på den


Nu är det dags...

Nu drar vi på hockey,match mellan Timrå-Modo hua hua

Såg film i kväll

I kväll intog vi varsin soffa och kollade på film Johan Falk-Vapenbröder.Den var lika bra som 1:a filmen
Johan Falk är ute på ett rutinuppdrag med Göteborgspolisens specialenhet GSI. Tanken är att man med hjälp av en norsk undercoverpolis och en civil infiltratör i ett av Göteborgs tyngsta kriminella gäng, skall köpa loss sex stycken automatkarbiner och på så sätt få bort dem från gatan. Men plötsligt förändras allt när en ny okänd spelare blandar sig i leken och omedelbart vill ha loss inte bara dessa vapen utan ännu fler, inklusive pansarbrytande granater.GSI inser att detta inte kan vara några vanliga rånare. Någon tänker starta krig på Göteborgs gator. Samtidigt så blir situationen för Johan Falks infiltratör Frank Wagner mer och mer mardrömslik då ledaren för gänget han infiltrerat inser att någon av hans egna läcker till polisen...Johan Falk - Vapenbröder är en realistisk och intensivt spännande thriller som följer både polisens elitstyrka GSI och de tyngsta kriminella i Göteborg. Filmen är den andra av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serJohan Falk är ute på ett rutinuppdrag med Göteborgspolisens specialenhet GSI. Tanken är att man med hjälp av en norsk undercoverpolis och en civil infiltratör i ett av Göteborgs tyngsta kriminella gäng, skall köpa loss sex stycken automatkarbiner och på så sätt få bort dem från gatan. Men plötsligt förändras allt när en ny okänd spelare blandar sig i leken och omedelbart vill ha loss inte bara dessa vapen utan ännu fler, inklusive pansarbrytande granater.GSI inser att detta inte kan vara några vanliga rånare. Någon tänker starta krig på Göteborgs gator. Samtidigt så blir situationen för Johan Falks infiltratör Frank Wagner mer och mer mardrömslik då ledaren för gänget han infiltrerat inser att någon av hans egna läcker till polisen...Johan Falk - Vapenbröder är en realistisk och intensivt spännande thriller som följer både polisens elitstyrka GSI och de tyngsta kriminella i Göteborg. Filmen är den andra av sex i den nya serien om Johan Falk. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskila insatser.

 


Höst på Ballis


Det blev höst/vinter i våra balkonglådor,det blev fint.

RSS 2.0