Hej på er igen....jag lever :)

Fick igång internet i går,men det är ingen ide att ni skickar mail till mig på gamla adressen, för den finns inte längre.Har tagit en ny tillfällig  [email protected] .
Jag säger bara det att min/vår nästa flytt blir på "hemmet",medtagas endast toalett artiklar.Fast jag har slängt,sålt och gett bort,så var det så mycket grejer.Det är tur att jag tagit semester dom här dagarna,för min rygg är slut och för att inte tala om vaderna.Upp å ner i trappor och upp å ner på stegen,hörde att syrrans vader också var onda : )
TUSEN TUSEN TACK FÖR FLYTT HJÄLPEN VI FÅTT !!!!!
Här kommer lite bilder från flytten
         
Tobbe kommer med lastbilen,syrran bland bråte,Tobbe och Patte ,Berra och syrran,Christer bland bråte,jag hittar kaffebryggaren äntligen.Gud så stökigt och rörigt det var!
Lite bilder från lägenheten,men vi är inte klara än,kommer inte att få sofforna och tvmöblerna förrän den 11Maj.Jag längtar efter soffor!!!
         
Nä nu ska jag åter till uppackandet,har kläder att ta itu med.Så nu har ni fått se lite bilder....hörs senare.
Känns iallafall som vi valt rätt,trivs så  BRA

Lyssnat

Nu när jag har hållt på och städa ur lägenheten,så har jag lyssnat på en CD-bok Nattsystern med Unni Lundell:Det var en rätt bra bok faktiskt

Sjuttiofemåriga Brenda Elise Moen hittas mördad - skjuten på gatan i närheten av sitt hem i Oslo.
Mordet tycks oförklarligt. Vem vill ta livet av en gammal dam som aldrig gjort något väsen av sig? Som levt för barn och barnbarn och hyst ett passionerat intresse för den norska kungafamiljen?
Så visar det sig att Brendas dotterdotter Kathrine är den fjortonåriga flicka som förekommit på tidningarnas löpsedlar i två veckor sedan hon försvunnit spårlöst en sen kväll.
Kriminalkommissarie Cato Isaksen anar att det finns ett samband. För att hitta den som mördat Brenda måste man få fram vad som hänt Kathrine.

Nu du mamma...

...så har jag blivit tvungen att köpa världens fulaste och tråkigaste skor

...men ska man ut å "promenixa"måste man ju ha såna på fötterna.Fick slänga dom gamla de var så trasiga,säkert haft dom i 5år.

Ångest

Tror inte att vår 22-åriga Brudbukett klara av en flytt till,den är rätt så skör där den hänger redan nu.Men jag pallar nog inte slänga den själv,överlåter det till "gubben"

Söndag kväll

Både Christer och jag blev slut efter städandet och packandet,så vi tog och köpte Pizza till middag i dag.Nu här på kvällskvisten blev det film Changeling och lite gotta.Den var riktigt bra,berörande faktiskt och verklighetsbaserad.
Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt. 
                            

Rent hus

I dag har vi hjälpts åt att skura rent i båda badrummen,så nu är det också klart : )
tron_toalett

Flytt middag

Var nere hos Noja och Eva i går,dom bjöd på "flyttmiddag".Eva hade fått en säck med kläder av mig så dom ville bjuda på middag innan vi flyttade+ som tack för kläderna.Det blev iallafall Whiskymarinerad entrecote och potatisgratäng,det var supergott.

Sen hade Patrik bilen och hämtade oss vid 01 ungefär.

Sommar längtan

Testade en ny cider i går,den var god...sommar fräsch.

Tomt..


Shit nu är det tomt...idag åkte köksbordet+stolarna.

Trött som tusan

Efter ha jobbat flera förmidagar nu,så är jag så himla trött.Efter vi ätit middag så tog jag och la mig en timme i sängen.Det tar på krafterna att packa,jobba och städa.Till veckan jobbar jag bara mån och tisdag,har tagit semester då vi ska flytta.


Skänken

Vi fick köpa skänken av de gamla lägenhets ägarna

Evt så ska vi köpa ett vitrinskåp,men vi får se hur det passar då vi flyttat in.Så här ser det ut iaf

Oj vilken dag

Vaknade kl 8 pigg som en mört,satte igång med att tömma vår Köpmandisk,Erica(lillsyrran)ska få den.Sen tog jag och putsade färdig resten av fönstren,skönt att vara klar med det.Putsa fönster är nog det värsta jag vet,och jag är urusel på det,får alltid göra om.Jag har sen packat och gejat hela dan.På eftermiddagen kom dom och köpte våra soffor,så nu har vi det jättefint i vårt vardagsrum ; ) lite tomt kanske och det ekar....

Lediga

Idag var Christer och jag lediga,så jag tog och plockade fram hans födelsedags present.Han fyller år den helgen vi flyttar,då blir det så rörigt.Detta fick han



Som ni ser så var vi och såg "Män som hatar kvinnor"Den var precis lika bra som boken(Vi har båda läst alla 3 Millenium-böckerna)
 Efter filmen fick han välja vart vi skulle äta,jag skulle betala.Han valde Sibylla inn,dom har så grymt goda hamburgare där Diablo-burgare.Dom finns ingen annanstans vad jag vet.

Söndagsfilmer

Vi såg 2 filmer på söndagen,Blindness den var inte så bra och The Grudge 3 den var som de övriga Grudge filmerna.
I en stad där alla drabbat av en mystisk epidemi som gör folk blinda är det bara en doktors fru som har synen kvar. Hon låtsas vara sjuk för att kunna ta hand om sin make samtidigt som samhället bryts ner i kaos och oreda.
En kvinna från Japan åker till Chicago, USA. Hon har övernaturliga krafter och ska stoppa den onda anden Kayako som hemsöker en lägenhet.

Jobbat klart påskhelgen

Äntligen är jobbarhelgen slut...........jag är så trött i kroppen.Putsade ju alla fönster och balkongdörren på mina timmar i går.
Men nu har vi nyss ätit en 3rätter middag,som vi fixat till tillsammans.

Förrätt :Rostatbröd med räk & romröra...gott som tusan.


Varmrätt:Pasta med kyckling & Sweet chilli Ketchup sauce..lika gott det


Efterrätt: Fruktsallad med KesellaVanilj
Och pricken över iet,nu blir det kaffe....och nån film & soffan!!!

Igår

Igår kväll efter jobbet kollade vi på film och åt ostbågar(lessfat).Filmen hette Nothing but the truth,det var ganska bra.

Politikjournalisten Rachel Armstrong skriver en explosiv artikel om en regeringsskandal och avslöjar namnet på en CIA-agent under täckmantel, men vägrar att för regeringen ange källan till informationen hon fått till artikeln.


Filmen

Det blev Slumdog millionaire som vi såg,den var ganska bra.

Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Mumbais slumområden, är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska tv-versionen av "Vem vill bli miljonär?". Men när programmet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, ska veta de rätta svaren.

Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga för att förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna tillsammans med sin bror, om människorna som korsat hans väg och, inte minst, historien om Latika, flickan han älskat och förlorat. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han besvarat.


Helgmys

Vi kör lite helgmys idag på skärtorsdag,jag jobbar ju hela påsken.Det blev Tacogratäng med rödvin,kizztårta till efterrätt.Nu väntas det film......

Vilodag?!

Nä pyttsan det blev det inte!!Vaknade vid 6 tiden men vägrade kliva upp,kunde somna om och vaknade kl 9.Sen tog jag och städade ur lite köksskåp,har packat ner det mesta ur skåpen nu.Smsade med dom vi har köpt lägenheten av,de undrade om vi villa ha balkongmöblerna,det ville vi så klart,jättefina möbler.Ska evt köpa deras skänk dom hade i vardagsrummet också.Han skulle höra av sig senare vad den kostar och vad den heter(köpt på Ikea)Så kan vi kolla hur den ser ut,man minns ju så dåligt,fast vi varit dit några ggr.Va på min Favvo affär och lämnade tillbaka en lampa igår.Köpte 2 nya till vardagsrummet istället,ett par större de andra blev så fjuttiga.Så här se dom nya ut

Patriks tårta : )

Fin tårta Patrik fick av oss..............

Är det en vanlig dag.......

är de en vanlig dag...nej det är ingen vanlig dag...för det är Patriks födelsedag...HURRA HURRA HURRA

Nu är det Patriks tur att fylla år,"lillspjuvern" fyller 20 år idag.Så i dag blir det tårta igen : )

Handlat...

Inhandlat i dag till nya lägenheten : )
 Köksklocka
Sänglampa med touch dimmer

Helgens film

Vi såg filmen Marley & Me i går,det var sisådär.Det var en å annan tår som kom i slutet(tankar på Abbe)
Nygifta John och Jennifer Grogan skaffar sig en hund, Marley. Men Marley har inga planer på att snällt foga sig som husdjur och paret Grogan får kämpa med en hund som gör lite som han själv vill, men som till slut kanske kan lära dem något om livet.

Helene Tursten

Nu har jag läst klart dom 2 sista böckerna i Helene Turstens serie om Irene Huss,En man med litet ansikte och Det lömska nätet

De två poliserna utanför gatuköket tror knappt sina ögon. Rakt mot dem kommer den nyss efterlysta BMW:n i rasande fart. De tar upp jakten och blir vittne till hur bilen mejar ner en fotgängare. Polisen sätter in alla resurser och får upp ett spår som leder till en mörk gammal jordkällare och ett makabert fynd. Jakten på en ung flickas mördare för kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor in i en värld av iskallt människoförakt. Man handlar med kroppar, och ett liv saknar helt värde.
Verksamheten bedrivs där polisen minst anar det och har förgreningar i hela Europa.
Hemma försöker Irene få vardagslivet att fungera. Tvillingdöttrarna Jenny och Katarina är redo att ta steget ut i vuxenvärlden. Irenes mamma har vacklande hälsa och är ständigt ett dåligt samvete. Att Irenes man Krister är deltidssjukskriven från sitt kökschefsjobb blir nästan en lättnad för henne - men vad händer när inte han orkar dra hela lasset längre?

Samtidigt ägnar Irene dagarna åt att bekämpa grov internationell kriminalitet - och nu verkar det som om en av traffi ckingvärldens mest hänsynslösa hallickar befinner sig i Göteborg.


När arbetarna på en byggfirma i Göteborg river en nedbrunnen gammal träkåk upptäckerde liket efter Mats Persson, spårlöst försvunnen sedan en novemberkväll 1983. Utredningen var omfattande den gången och det sista säkra vittnesmålet visade på att han kommit nära sanningen om mordet på sin far som skett fyrtio år tidigare.Samtidigt som cold case-avdelningen arbetar med fallet råder extrem arbetsbelastning på våldsroteln.
Kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor lägger ned all kraft i jakten på en mördare som inom loppet av några dagar har dödat två tonårsflickor. De upptäcker snart ett mönster, men tiden ärknapp fler flickor riskerar att falla offer för mördaren.

Oj,oj oj min rygg!

Nu har vi städat,packat och kastat från det värsta rummen,nämligen källarförrådet och förrådet uppe.Vi har grejjat från kl 10-15, hungriga som vargar ringde vi, Patte han var ute och körde.Han köpte med sig Pizza hem,gu va gott det var.

Nu blir det soffan resten av kvällen......tror jag!

Igår och idag

 i går morse
 i morse.
Omväxlande väder från igår och idag

På födelsedags fika

Vi var på födelsedags fika hos Sandra i går,det var kul att Karla kom förbi också.Det var länge sen vi såg henne och Theodor,pojken växer och växer.
 Sandra och Theodor
  Theodor  Han är en riktig "glaskit"

Ikea

Va in på Ikea och skulle köpa sänglampor,men det fanns inga i vår smak.Det blev lite andra saker



Det blev 2 Kuddar,2 Lakan,Madrass överdrag,2 små svarta handukar,2sGrå/svarta Badlakan och 1Blårutigt badlakan

Är det en vanlig dag.......

är de en vanlig dag...det är ingen vanlig dag...för det är Sandras födelsedag...HURRA HURRA HURRA

Lilljänta har blivit ännu äldre,nu är du snart i kapp mamma.
Grattis gumman på 22års dagen!! Syns i eftermiddag : )

Sushi lunch på jobbet

Sushi lunch på jobbet med tjejerna,det var första gången för mig.Smakade faktiskt gott,rullarna var godast.


Det var Mariette,Maria,My och jag som åt

Jag tar en sån,men inte hela..............
 tugg tugg... 

Glada mätta flickor......

här ser vi minder glada ut : ) men det är vi

Lite mys

Nu blir det lite mys i soffan med tidning och kaffe, innan jag åker på jobbet

Helt såld på detta


Jag är helt såld på detta,doftar helt underbart.Det var min kära dotter som lurade på mig det,finns på Body Shopen

Velpotta

Men är man nå velig då,idag lämnade jag tillbaka de turkosa gardinlängderna.Ville ha några andra längder till dom,men hittar inget.Knallade in på Birsta GardinCenter och hittade detta tyg,så ny blir det till att sy längder.

Hängde tyget över gardinstången för att kolla,dom blir nog jättesnygga.
Lämnade även tillbaka taklampan jag/vi vet ju inte om kontakten i taket kommer över bordet.Vi får köpa taklampa då vi flyttat in.

RSS 2.0