Dagen före 08 tripp

 Skön morron prommis i morse i gen och frukost på balkongen.

I dag har jag packat det vi ska ha med oss till Stockholm,ska ju bli stålande sol hela helgen.

Tog sen och städade lägenheten,det gick rätt fort.

Va också ner till Sandra en sväng,hon behövde ha sin extra nyckel.

Nu ska jag ta och förbereda fikat till i morronbitti,vi åker redan kl 7 på morron
                                                         image30
                                                         


Promenad V22

Det blir en kort promenad vecka eftersom vi åker till Stockholm i morron.Men denna vecka blev det 27224 steg=1,6 mil.Lär nog traska på en hel del hela helgen,men jag kommer inte mäta det.

Tjorvigt..

I dag var det  lika varmt och skönt ute på min "förefrukost" prommis,som i går.Sommaren har nog kommit på allvar nu,får vi hoppas.

Fick fixa frissyren på sonen innan han skulle i väg till skolan ,de skulle ha "Mösspåtagning"på torget i dag.Så jag fick kliva upp kl 7 fast jag hade sovmorron.

Skjutsade Christer på jobbet,åkte sen vidare till mitt eget jobb.Hade stormöte i dag,men det sas inget speciellt.Goda mackor blev vi bjudna på iafall.

Vi skulle ju åka ner till 08-land i morron,men troligen så får vi inte tillgång till lägenheten förrän på fredag.Skit säger jag bara,då blir det till att åka senast 7 på fredag morron.Hade mycket heller åkt i morron.Tänkte att vi hade kunna slappa på stan en stund på fredagen innan det bär av till Kizz konserten.Nu känns allt så stressigt i stället.

Tog en kvällsprommis oxå,det var kring 20garder vid 20 tiden.
                                                    image34

Tisdag

Det börjar bli tjatigt nu,men det blev en prommis före frukosten i dag igen.image32Avnjöt sedan en god frukost på balkongen.Älskar sommar och sol!!!!

Sandra och Eva kom upp en snabbis,Eva ville låna några Citodon.Hon hade opererat bort en tand,och hade grymt ont.

Hann inte göra så mycket mer än att fixa till lite middag åt mina grabbar, innan jag for på jobbet.Det blev makaroner och korv.Patrik skulle spela match så kan ville ha lite kolhydrater.

Jobbade kvällen till kl 20,hade med mig en tjej som ska jobba hos oss i sommar.Jag blev mäkta imponerad av henne som kan jobba i vården med bara en arm.Hon hade även en liten son på 6mån.

Sen blev det lite tv ,Desperate Housewives var på tablån i kväll.
                                                            image33
                                                           

Vågen

Vågen har fastnat på 62kg,så det blev +-0 denna vecka.Hoppas den håller sig så även nästa vecka.Vi ska ju vara i 08-land från tor-sön.
                                                                        image31

Ny vecka...

Startade veckan med min sedvanliga prommis innan frukost,varmt och skönt var det ute.

Tog sedan och färgade håret,det var ett tag sedan.Färgen avtar ganska fort tycker jag,dom var nog bättre förut.Eller så har jag färgat så många gånger att det är därför det inte sitter kvar lika bra.Men just nu för tillfället så blev det bra,och håret blev betydligt mörkare.Precis som jag vill ha det.

Innan Christer kom hem från jobbet tog jag mig en till promenad ner på affären och köpte mjölk.Så det blev 2 promenader i dag.

Till middag fick vi äta rester sen i går,Sandra och Z åt aldeles för lite.

Kvällen avslutades med ett program på Tvn om Kiss,trodde man skulle få se och höra mer om gruppen,programmet var kass
                image30

Promenad vecka 21

Denna vecka har jag sammanlagt promenerat 39140 steg= 2,3 mil

Morsdag..

Gick på min prommis först på morron,sen blev det frukost på balkongen.Idag var det riktigt varmt,vad jag längtat efter värmen.

Sedan kom Sandra,Z och Emil (Emil har sovit hos Sandra)upp till oss,vi åt middag tillsammans.Det blev Fläskfilé,potatisgratäng eller strips om man ville ha det.Till efterrätt blev det Annanaspaj och glass.Så nu är vi mätta ,tjocka å feta.

Jag fick lite bidrag till en morgonrock i morsdagspresent av Sandra ,Patrik och Christer,har önskat mig en sån.Den va lite väl dyr,men å andra sidan har jag aldrig ägt en morronrock.Nu när vi inte har vår vovve kvar som skulle ut på kvällarna,kan jag ju ta på mig rocken å mysa i soffan.Bild på rocken finns längre ner .Sen fick jag ett otroligt fint blomster arrangemang av Sandra och Z,bild även på denna.

Då Christer kollade på cykling tog jag mig en eftermiddags prommis,det va så ljuvligt väder.

Kvällen slutade med att vi kollade på filmen "Happy Feet" och Desperates Housewives som vi spelat in förra veckan.
                               image28
                               image29

Lägg ner..

Ja nu är vi nyss hemkommen från våra vänner.Det var en trevlig kväll med god mat och dryck.

Har sett Eurovision songcontest och skrattat,nånting så uruselt.Jag tycker att Sverige ska bojkotta dettta skämt program.Alla landsgrannar röstar på varandra ,fast låtarna kan vara så genom dåliga.

Jag säger bara Tur att vi har Björn Gustavsson,du är BÄST!!!!!!!!
                                                          image26
Vad är Melodifestivalen utan BJÖRN??????Nada!!!!!

Ikväll...

Idag blev det en morron prommis som vanligt,jag vaknade jätte tidigt.Knallade i väg redan vid 8 tiden.

ÄNTLIGEN kunde man sitta ute på Balkongen och äta frukost.Det är så skönt att äta ute i solen,man blir både glad och pigg.

Slöade bara hela dagen,i kväll ska vi gå ner till våra kompisar och grilla.Prata i hop oss inför kommande helg ,då vi  tillsammans ska åka ner till stockholm.

Sen ska vi se hur det kommer att gå för Sverige i Eurovision,hoppas vi kommer topp 3 iaf.
                                                            

Gårdagen...

Det blev inget skrivet i går,men först blev det en morron prommis.

Förbredde sedan middagen eftersom vi skulle vara borta hela dan.

Så när Christer slutade åkte vi på Birsta och handlade med farmor,hon behövde lite grejjer.Det blev både ett besök i Cupolen,Birsta City huset,Ikea och till slut Willys.Hela dagen försvann i en hast.Det var nog skönt för farmor att få med sig mig till både smakråd och hjälp.

For sen ut till mamma med en morsdagspresent,ska ju grilla och dricka lite % i dag.Så bilen ska få stå i morron.
Hon fick en prenumeration på nya tidningen QUEEN,hon gillar ju kungar och prinsessor och sånt.Det lär hon nog inte växa i från.

Vid 19 tiden åt vi en sen middag ,det blev Fajita Kyckling gratäng och ett glas vin.Det smakade väldigt bra,och hungrig så in i norden var vi.
Sen  så vi en DVD " MR & MRS Smith" den var skaplig.                        

Ledig...

Det blev en prommis före frukost som vanligt,med vantar och fleccetröja på.

Tog sen och städade hela lägenheten,höll på med det hela förmiddan.

Mötte sen upp Christer nere på centrum,vi va in på Boa en sväng.Tänkte att vi skulle ha nått blött till grillningen på lördag.Handlade även hem lite grejer till morsdag,har lovat sonen Patrik att göra en annanaspaj ist för tårta.

I dag blev det  Taco och Skinkpaj till middag + Sallad.

Kvällen avslutades med Eurovision Songcontest,måste säga att det var betydligt bättre än i tisdags.Jag tror att det blir Ukraina som går ut som segrare på lördag.
                            image21
                                                      

Tvättdag..

Det blev en prommis i dag före frukost som vanligt.

Sen var det dags att ta sig an  tvättstugan,och det är ju inte roligaste.

Ska försöka stoppa i mig lite lunch och sen åka till jobbet.Jobbar kvällen i kväll.Men först ska jag på ett "Sår" möte,det handlar nog om olika sorters  förband och  sårbehandlingar.
                                                                     image19

Ny dag..

Ledig i dag,det var skönt.Tog en morron promenad som vanligt,sen blev det frukost.Synd att man inte kan avnjuta den på balkongen,det är fortfarande för kallt ute.

Sen for jag iväg en sväng till faster,med en liten present.Det är ju morsdag till helgen,hon får alltid en liten grej av mig.Kan inte åka till dom (faster&Ove)i helgen,för på lördag ska vi grilla och ta nått glas vin.Då får bilen stå.
Dom mådde i allafal bra,vi hade lite prat om vår saknad om Abbe.

Till middag hade vi Ungsstekt Öring som Patrik fiskat upp från Ljustorps ån,det smakade inte så tokigt.

Christer och jag tog en kort kvällspromenad,det var skönt.Men man längtar till dom sköna sommarkvällarna,då kan man gå på prom utan fleccetröja.

Kvällen avslutades med en god kopp te(jordgubb & fläder) och tv tittande på Eurovisionsfestivalen.Det var bland det sämsta jag hört på länge. San Marino,Slovenien och Norge fick godkänt,resten var helt kass.
                                                           image18

Yess!

Har gått ner 1kg på 1 vecka,nu är det bara 2 kg kvar.Men det gör inget om det blir 2kg till.Matchvikten är nu 62kg.
                                                                          image17

Dagen gick fort...

I dag har dagen gått för runt.Först var det till att jobba,sen hoppade jag av bussen i Birsta.Christer mötte upp mig där och vi storhandlade på Willys.Är det nått jag verkligen inte gillar så är det att hitta på vad vi ska äta och att åka och handla maten.Så därför skriver jag matlista för hela månaden och handlar hela skiten på en gång.
Det blir betydligt billigare att göra så,än att handla flera gånger.

Sen tog vi och fixade till lite middag,det blev MammaScan(köttbullar),Knorr(gräddsås) och Felix (mos)som stog för maten i dag.Gick bra det också,vi blev mätta.

Sen for Christer och jag ner på Biblioteket,där var det invigning på nya lokaler.Det blev riktigt fint faktisk,mycket folk var det där.Dom bjöd på bål och tilltugg.Vi lånade även några böcker.

Jag gick på  prommis en sväng,för Christer fick åka in till stan för att hjälpa sin systers barn.Han fick inte igång bilen,batteriet tjorvade.

Kvällen slutade med en mycket bra film som vi lånat av Sandra,den hette "När mörkret faller".Kan verkligen rekomendera den.

Nu ska jag kasta mig i säng.

Ha de..                                                          

Promenad V20

Denna vecka har jag sammanlagt promenerat 40320 steg= 2,4 mil

Söndag..

I dag var det jobb i gen,det flöt på som vanligt.Men jag måste erkänna att jag har haft lite ont i ryggen några dagar.Vet ej vad det beror på,kan kanske komma från mina promenader.

Ska nog ut på en prommis runda i dag också ,fast det är så jädrans kallt.

Blev ägare till ett par riktigt snygga skor i dag.Jag tror nog att min mamma skulle vilja ha sådana.Svarta sandaler med lite klack.

I dag blir det Rotmos och Fläskkorv till middag,det var 100år sen vi åt det.

Lördag..

I dag har jag jobbat.Det är lungt att jobba helgen,för då är det inte lika mycket folk som yrar omkring.

Sen tog vi en promenad då jag kom hem,jädrans va det är kallt,synd att det ska blåsa också.
Vi var nerbjudna att grilla hos kompisar nu i helgen,men vi tar det nästa helg istället.Då är jag ledig,pluss att det kanske är lite varmare ute.

I dag blev det Pasta Carbonara och ett glas Rödvin,gott var det.

Sen ska vi bara slappa vid tvn,ska se Detroit och zappa på  Sverige -Finland matchen.Sen är det väl dags att krypa i säng,jobbar i morgon igen. image14

Ha de..

Fredag..


Dagen började med tvättstuga,hade inte så mycket så det rätt så fort.
Sonen kom hem tidigt från skolan,de har inte så mycket att göra så här på sluttampen.Väntar bara på student nu,tiden går.

Sen fick jag trevligt besök av min dotter S bästa kompis,det var väldigt länge sen jag träffade henne.Hon har varit hos sina släktingar i Chile i 3månader.Har även gått och blivit gravid på den tiden,ska bli spännade att se om det blir en kille el tjej.Under tiden hon varit borta så har ju S hunnit flytta hemifrån också,så det var ju kul att hon kom för att hälsa på mig.

Sen när Gubben kom hem från jobbet ,så hade han med sig nygräddade Pizzor,oj oj oj vad det smakade bra.Man blir less på att laga mat varje dag.

Sen blev det till att kolla på hockey VM,Ryssarna spöade Finnarna med 4-0.Senare i kväll är det Canada-Sverige,tror vi åker på däng.
 

                          image13

I dag...

                                                 image11
Har idag varit nere hos Anette på Nagelverkstan,och fixat till naglarna.Är det nått som jag vill ska vara snyggt ,så är det mina naglar,då mår jag bra.Det kanske är lite fånigt men så är det bara.Har en ful ovana att kolla in om andras naglar ser bra ut också,dumt av mig............

Sen tog jag mig en promenix ner på affären inhandlade lite små saker.Höll på svimma då de tog 27kr/kg för äpplen och 32kr/kg för päron.Och så vill dom att man ska äta mycket frukt,det har man ju inte råd med.

Sen blev det tajm att göra middag Korv i ugn blev det,sonen fick bestämma.

Sen blev det soffan resten av kvällen,med tv tittande Lyxfällan och Efterlyst var på menyn.
Hörs.....

En vecka..

image10
Nu har det gått en lååååååååååång vecka sen du fick somna in.Saknar dig så oerhört mycket.

En vanlig dag..

I dag var det full rulle på jobbet,frissan kom och skulle permanenta några av våra tanter.Så det var bara att skynda sig in in i duschen med dom,så att håret var tvättat och klart då hon kom.Dagen gick iaf otroligt fort flöt bara på.

Sen ringde mamma och undrade om jag ville hänga på henne på Birsta en sväng.Så jag hoppade av bussen där ,på väg hem från jobbet.Vi strosade runt i affärerna  några timmar,det var trevligt.
Jag köpte en fin Lantärna,som vi hängt ute på balkongen.Hoppas bara på att det blir lite varmare ute så man kan vara på balkongen,nu håller man både på att frysa och blåsa bort.

Har nyss kommit in på en lagom lång promenad.Det är tur man har lurar i öronen(lyssnar på Rix fm),annars skulle jag få örstyng som det blåser.

Ska nu ta och fixa i ordning lite middag,så vi kan äta då gubben kommer hem från jobbet.Det blir Nasi Goreng,sonen undrade va i helsike det kunde vara.Jag tror det blir gott ja.

Sen blir det ryggläge i tv-soffan  resten av kvällen ,antar jag.Det är väl Desperate Housewives i kväll också.

Måste bara berätta vilken galen bok jag läser,den handlar om  Bekännelser från världens met ökända rockband Mötley Crüe.Ett under att dom lever om nu boken är sann.

Ha de...
Ha de....


Promenad V19

Denna vecka har jag sammanlagt promenerat 32745 steg= 1.9 mil

Segt..segt

Oj oj oj va dagarna är sega och långsamma,man kommer sig inte för att göra någonting.Egentligen skulle vi fara i väg,hälsa på nån, göra nått för att få tiden att gå.
Flera gånger om dagen känner man saknaden av Abbe,man kommer på olika grejjer hela tiden.Bara då jag skulle göra korvstroganoff till middag,kom saknaden över mig.
Vem brukar alltid stå bakom ryggen och vänta på att få en smakbit,,,jo Abbe.Han hörde bara man tog ut korven ur kylen.
Saknaden är otroligt stor..........

En dag i sorgens tecken...

546190-6


I dag har det varit en sorglig dag.Vi har fått avliva vår kära collie "Abbe",han blev 12år.Han somnade så lungt i mina armar,han såg så rofylld ut.Nu slipper han ha ont längre.Han lever kvar i mitt hjärta för alltid.....matte älskar dig!!!!

Ny lya????

Har i dag varit och tittat på en ny lägenhet,den va ganska fin faktiskt.Vi skulle vilja byta ner oss från en 4:a till en 3:a.Men det är mycket man ska tänka på,vi räknar och summerar.Tanken är ju att vi ska få ett billigare boende,men vi vill ju inte ta vad som helst.Så nu ska vi ta en riktig funderare och se vad vi kommer fram till.....det är ju ingen brådska.

God mat...

image5
I går var vi på Olearys och åt middag,smakade bra som vanligt.Hoppas det blir några fina ljumma sommarkvällar,så vi kan gå ner och sitta ute på serveringen,ta en bit mat el bara nån öl.


en till fin bild jag hittat på nätet.......jag gillar animerade bilder

image3

25år..tiden går

Var igår på klassfest,det var 25år sen jag gick ur 9:an...tiden går.Festen va på Aveny,det var otroligt god mat.Det var kul att återse en massa gamla kompisar,endel var det svårt att känna igen,andra var sig lik.Vi var tråkigt nog bara 7st från vår klass,vi satt tillsammans med A-klassen de var inte heller så många.


Fin bild jag hittat på nätet....Kärlek i allra högsta grad...

image2

RSS 2.0