Onsdag då...en bra dag

Lite jobb på för middan,sen hem
.....då hade det hemska brevet från Skatteverket med Deklaration kommit,visste inte om jag skulle tordas öppna det.Men jag trodde inte mina ögon JAG SKULLE FÅ TILLBAKA ,så när Christer kom hem så deklarerade vi direkt.Vi båda får tillbaka fast vi betalar skatt på vinsten på gamla lägenheten...jippi...jippi


Såg en bra film också In the electric mist

En prostituerad kvinna hittas mördad i Louisianas träskmarker. Spåren leder den luttrade polisen Dave Robicheaux till en gammal bekant, gangsterbossen Julie "Baby Feet" Balboni, som med järnhand styr New Orleans undre värld. När sedan nya detaljer kring ett 35 år gammalt mordfall kommer fram, upptäcker Robicheaux ett samband med den pågående utredningen. Plötsligt befinner han sig i en härva av mörka hemligheter, lögner och ond bråd död...

Det blev en dag..

Det blev en shoppingdag med Sandra i dag
   
Skarf,supersöt kjol,leggings(Christer tyckte dom va fula) och skor

Måndag och ledig :)

Det är så skönt att vara ledig en måndag,i dag har jag farit fram med draken.

Sen har jag sett avsnitt 8 Vampire Diaries,det är en riktigt bra serie.

Ikväll gör vi detta :) saknar lite hockey.........



Bild från matchen,synd bara att vi förlorade med det var en jämn tillställning

Mår så bra :)

Vaknade i morse med ett leende på läpparna,visst är det konstigt att man mår så bra efter en Timrå seger :)



I dag tror jag att det ska bli tvättat och städat här hemma...


Lite upp piffning

Man kan ju behöva lite kroppslig upp piffning,så i dag efter jobbet blev det solning
och hårfärgningBlack Red nr 49

Vampyr serier

Nu har Sandra lurat mig att kolla på en ny Vampyr serie,och jag gillade den direkt Vampire Diaries


följer också True Blood

Nytt i garderoben

Hoppade in på Birsta City på väg hem fr jobbet,hittade lite snyggt.Hämtade även Sandras och min BH som var restad på Change.



Linne,Kofta och en T-shirt

Lite tidsfördriv

Har nu stickat mig en fuskpolo den blev jättefin,men jag vill inte ha nå kallgrader tillbaka.Kan spara och använda polon nästa vinter :P


Sen så har Sandra tjatat och tjatat på att jag ska testa ett spel som hon sitter med hela dagarna,men jag har nekat i sten.Vek mig i går och provade...så nu sitter jag med detta spel då :P

Treasure island

Filmer helgen 12-14 mars

Helgens filmer New Moon lika bra som första filmen, The Collector otäck sak och Bröllopsfotografen den var bra

"The Collector" är berättelsen om allt-i-allon och före detta straffången Arkin, som desperat försöker återbetala en skuld till sin före detta fru genom att göra inbrott i sin nya arbetsgivares hem. Dessvärre för Arkin har en mycket värre fiende gjort anspråk på fastigheten - och familjen. I takt med att sekunderna tickar mot midnatt blir Arkin en motvillig hjälte. Han är fångad av en maskerad "Collector" i en labyrint av dödliga uppfinningar samtidigt som han försöker rädda den familj som han kom för att stjäla ifrån.



Robin är bröllopsfotografen från hålan i Värmland som får uppdraget att plåta ett överklassbröllop i Djursholm. Han förälskar sig i brudens syster och försöker göra om sig för att passa in i den fina världen. Det går väl så där.

Uppföljaren till jättesuccén Twilight.

Bella firar sin födelsedag tillsammans med sin pojkvän och vampyr, Edward, och hans familj. En enda händelse får förödande konsekvenser. Bella skär sig i fingret på ett papper, och Edwards bror tappar kontrollen och försöker attackera henne. Händelsen får Edward att tänka över sitt och Bellas förhållande, och han beslutar sig för att lämna henne. Bella sjunker ner i ett djupt mörker, och det verkar som att ingenting kan få henne att hitta tillbaka till livet igen.


Älskar Timrå IK!!!!





Firar med en Tullamore Whiskey,jag är så glad :)

Skadeglädje

Skadeglädje den bästa är....hi..hi..hi  Modo missar slutspelet


För oss lever hoppet till på lördag ... sen är det slutspelat tror jag

Kanske för tidigt

Kanske jag är ute för tidigt,men jag känner stor lust för att göra VÅR hemma(hade tänkt vänta tills vår inneboende åker hem till sig).Tror jag hoppar i kläderna och åker på Birsta först,sen ska det hem och bytas gardiner,lampor och annat.Bilder kommer sen......



Helgen är förbi

I dag for jag bort till pappa har inte varit hos honom på länge och det syntes,städade i 1 1/2 timme och han har en 1:a.Han hade tom julsakerna kvar,med dom åkte ner nu.

Har läst ut denna bok nu Saliga äro de som törstar
Det är stekhet försommarvärme. Den värsta i mannaminne för Oslopolisen. Med tolv våldtäkter och flera olösta dråp tvingas kriminalinspektör Hanne Wilhelmsen åter konstatera att våldtäktsfallen inte blir prioriterade. Så sker inte heller när en 24-årig kvinna blir överfallen på väg in i sin lägenhet och därför utsätts för en hel natts övervåld. Det är först när polisen anar ett samband mellan detta fall och en serie makabra blodbad utan vare sig offer eller gärningsman som insatserna omprioriteras. Men då har man missat möjligheten att skaffa sig ett försprång före den okände hämnare som törstar efter rättvisa.

Sen blev det lite mer film i helgen Get smart och The terminal, dom var båda värda att se.

Det finns många hemliga superagenter, men bara en som är Smart. Steve Carell spelar rollen som Maxwell Smart, en nybörjaragent som alltsom oftast är ute på både hal is och djupt vatten - och alltid hittar en halsbrytande lösning. I den här fartfyllda actionkomedin ställs han mot den ondskefulla organisationen KAOS och dess lömska kärnvapenplaner. Anne Hathaway står vid hans sida som den suveräna Agent 99.

Den Oscarbelönade regissören Steven Spielberg är tillbaka tillsammans med den tvåfaldigt Oscarbelönade Tom Hanks och Oscarvinnaren Catherine Zeta-Jones i denna kritikerrosade komedi. Viktor Navorski (Hanks) kommer till flygplatsen JFK och blir ett oskyldigt offer för byråkratiska problem som gör att han varken kan återvända till sitt hemland eller komma in i USA. Väl inne i den nöjesfyllda flygplatsen skaffar sig Viktor vänner, jobb, en romans och upptäcker till slut Amerikas sanna hjärta.

Filmtime

Såg en bra film i kväll Case 39
Emily Jenkins jobbar inom socialtjänsten och tror att hon sett det mesta som jobbet medför. Tills en dag då hon träffar den blott 10-åriga Lillith Sullivan, vilket blir hennes nya och mest mystiska fall. Emilys värsta föraningar bekräftas när föräldrarna försöker döda Lillith. Emily räddar henne och bestämmer sig för att ta hand om henne tills den rätta fosterfamiljen dyker upp.

Bäst ;)

Min man har världens snällaste och bästa fru ;)


Lite duktig :P

När jag ställde mig på vågen i dag så har jag på 4 veckor gått ner 3 Kg så lite duktig är jag :P

Det finns en bunt

Det finns en bunt kärringar i modo om ni inte redan har upptäckt det.Var på matchen Timrå -Modo i går och jag har väl aldrig skådat en sån stor bunt hockeykärringar på sammagång.Foppa,Näslund och Sundström vilka pinsamma sk hockeyspelare åkte runt och snacka med domaren hela matchen.Synd bara att domarna har så stort tålamod för såna fjantar och att de inte sätter stopp på engång.När det är andra spelare som pratar då blir det 10 min på engång.Men fjanten Foppa fick sin 10minutare tillslut  rätt åt han!!!! :)


RSS 2.0