Helgen är förbi

I dag for jag bort till pappa har inte varit hos honom på länge och det syntes,städade i 1 1/2 timme och han har en 1:a.Han hade tom julsakerna kvar,med dom åkte ner nu.

Har läst ut denna bok nu Saliga äro de som törstar
Det är stekhet försommarvärme. Den värsta i mannaminne för Oslopolisen. Med tolv våldtäkter och flera olösta dråp tvingas kriminalinspektör Hanne Wilhelmsen åter konstatera att våldtäktsfallen inte blir prioriterade. Så sker inte heller när en 24-årig kvinna blir överfallen på väg in i sin lägenhet och därför utsätts för en hel natts övervåld. Det är först när polisen anar ett samband mellan detta fall och en serie makabra blodbad utan vare sig offer eller gärningsman som insatserna omprioriteras. Men då har man missat möjligheten att skaffa sig ett försprång före den okände hämnare som törstar efter rättvisa.

Sen blev det lite mer film i helgen Get smart och The terminal, dom var båda värda att se.

Det finns många hemliga superagenter, men bara en som är Smart. Steve Carell spelar rollen som Maxwell Smart, en nybörjaragent som alltsom oftast är ute på både hal is och djupt vatten - och alltid hittar en halsbrytande lösning. I den här fartfyllda actionkomedin ställs han mot den ondskefulla organisationen KAOS och dess lömska kärnvapenplaner. Anne Hathaway står vid hans sida som den suveräna Agent 99.

Den Oscarbelönade regissören Steven Spielberg är tillbaka tillsammans med den tvåfaldigt Oscarbelönade Tom Hanks och Oscarvinnaren Catherine Zeta-Jones i denna kritikerrosade komedi. Viktor Navorski (Hanks) kommer till flygplatsen JFK och blir ett oskyldigt offer för byråkratiska problem som gör att han varken kan återvända till sitt hemland eller komma in i USA. Väl inne i den nöjesfyllda flygplatsen skaffar sig Viktor vänner, jobb, en romans och upptäcker till slut Amerikas sanna hjärta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0