Ortopedtekniska

I morse var jag iväg på ortopedtekninska för att prova en perlott,men den är inte så skön att använda

 

Sen blev det lite handling och tvättstuga...

Såg en film också "Hur många lingon finns det i världen" Vilken härlig film :)

Hur många lingon finns det i världen? omslag Alex är en charmerande slarver som varken tar ansvar för sig själv eller sina närmaste och hans liv är allt annat än under kontroll. Relationen till flickvännen Lisa är urusel och dessutom är han arbetslös. När så Lisa plötsligt får nog och kastar ut Alex på gatan tvingas han söka jobb för sin överlevnad och plötsligt befinner han sig som assistent till ett gäng förståndshandikappade. Steg för steg får de honom att se livet med nya ögon...

Helgen 19-21 augusti

Fredag: Vaknade givetvis alldeles för tidigt,så det blev en lång väntan på att posten skulle dimpa ner i lådan.För nya sjukintyget skulle komma med posten och det skulle tas kopior och sen upp till chefen med ett intyg.Jag blev förlängt sjukskriven till 21 oktober.

Vid 12.30 kunde jag äntligen börja dra mig mot jobbet.Blev kvar på solis säkert i 1 1/2 timme :) Kul att träffa sina arbetskamrater.

Efter dessa strapatser blev det vila i soffan med en film  då Christer kom hem.Vi såg "The company men" den va skaplig.

The Company Men omslag Om tre män vars företag tvingas skära ned och hur det påverkar dom, deras vardag och familjeliv.

Sen blev det gomidda ute hos Berra...Surströmming :)) det va så jädrans gott




Kvällen avslutades med en piggelindrink   

,och en bra film "The Roommate"

The Roommate omslag Hon ser bra ut. Hon är lojal … och hon är fullständigt galen! Hon är även den nyblivna collegestudenten Saras nya rumskamrat. När Sara börjar på college faller hon för Stephen och blir snabbt nära vän med sin rumskamrat Rebecca. Men vänskapen tar snart en skrämmande vändning när Sara inser att hennes nya bästa vän är psykiskt instabil – och kanske till och med en mördare!

Lördag: Eftermiddagen spenderades på ett regnigt Selångermarknad...

På kvällen blev det en film "Blitz" den va bra

Blitz omslag När en seriemördare börjar att mörda poliser, går en tuff snut över alla gränser för att hitta honom.

Söndag: Idag har det varit en riktig latdag...slog på en film "The heartbreak kid" den va kul :) 
The Heartbreak Kid omslag Ben Stiller spelar Eddie, en 40-årig inbiten ungkarl som till slut säger ja till den vackra och sexiga Lila (Malin Åkerman). Men under smekmånaden i Mexiko förvandlas hans drömkvinna till en mardröm, och killen som haft svårt att binda sig inser plötsligt att han kanske har förhastat sig.

Sen tog vi en prommis..typ runt kvarteret bara.Men det va skönt att gå ut.

Tog och bytte gardiner och sånt i vardagsrummet,nu blev det höst där inne också.

Torsdagen bara flög iväg

Vaknade då Christer skulle mot jobbet,men somnade sen om till 9 :)

Ortopeden ringde och sa att min sjukskrivning blev förlängd till 21 oktober...det blev en lång sjukskrivning med denna fot.Men den är ju inte så bra att jag kan jobba iallafall.Fick även en tid på ortopedtekninska till veckan,det blir bra...tror jag.

Sen så har jag hjälpt pojken att ta isär tvbänken och nu är den äntligen i soporna :)

Har städat idag också,så efter det var jag helt färdig i min fot ,så när gubben kom hem vid tre blev det ryggläge och en film.Vi såg "Paul" den va ganska bra

Paul omslag De senaste 60 åren har en utomjording vid namn Paul hängt runt på en topphemlig militärbas. Av oklar anledning bestämmer han sig en dag för att fly och hoppar på den första bästa farkost på väg ut från stan – en hyrd husbil innehållandes jordingarna Graeme Willy och Clive Gollings. Jagade av FBI-agenter och den fanatiske fadern till den unga kvinna de av misstag råkar kidnappa, börjar Graeme och Clive skissa på en flyktplan för att kunna återföra Paul till sitt moderskepp. Medan de två nördarna kämpar för att hjälpa sin utomjordiska vän, kan den gröne lilla mannen kanskebidra till att förvandla två utstötta män från töntar till intergalaktiska hjältar.

Idag har jag även dödat 7 getingar,dom får skylla sig själv när dom är så spånig och kommer i min väg.

                  


Plikten kallar :P

Idag blev det till att ta hand om tvättstugan...gubben har ju smitit iväg på jobbet..det har ju varit hans göra nu för tiden att tvätta:P
                     
Efter tvätten var jag så snäll med jäntan så jag for och hämtade skor som hon hande lagt undan.Det blev ett par svarta och ett par röda skor,dom liknar converse.Sedan tog jag en tur till henne och lämnade av dom.Jag hade även köpt med mig glass till oss,så det blev en fika på Sandras mysiga ballis.
En nogger och ramlösa,bra lunch det.

Åter lämnade böcker på bibblan innan jag begav mig hemöver.

Det har bara varit tråkfotboll på tvn hela kvälllen....blääää

                    

Igår var det tisdag

Igår var det tisdag jag tog och for i väg och handlade lite mat.
Träffade en gammalkompis som jag gått samma klass med i 9år på Skönsbergsskola ,på ica.Det va riktigt roligt att ses :) så vi stog nog och pladdrade i en halvtimme minst.

Sen så blev det inte så mycket göra mer än att prata i telefon med ortopedkordinatorn och fixa till middag till grabbarna.Själv så går jag på Naturdiet till ons nästa vecka med avbrott för surströmming till helgen :P



Efter Allsången tog vi och kollade på en film "Middle men" den va bra

Middle Men omslag Affärsmannen Jack Harris har skapat en perfekt tillvaro genom att lösa andras problem. Då träffar han Wayne och Buck, två idiotiska genier som har en uppseendeväckande plan för hur man kan tjäna miljoner på Internet. När Jack hjälper dem att lansera sin affärsidé börjar pengarna rulla in. Plötsligt hamnar Jack i en värld av stora pengar, organiserad brottslighet och FBI, men lurar sig själv att tro att han kan förbli ärlig i en smutsig bransch. Middle Men är inspirerad av händelser som nästan är för bisarra, galna och farliga för att vara sanna; en osannolik berättelse om sex, brottslighet ... och massor av pengar!

Regn & regn

Idag har himlen varit öppen mest hela dagen,men det har varit ganska varmt.

Jag tog en 10 minuters solning,sen blev det färgning av håret.Mörkbrunt fick det bli denna gång,jag var lite solblek uppe på knoppen.2 förpackningar gick det åt till långhåret :S



Sen så har jag pratat både med Ortopeden och F-Kassan,endera så ska doktor ringa mig eller så förlänger han troligen sjukintyget utan att prata med mig,för jobba kan jag inte än.Sen så måste jag fylla i en blankett från F-Kassan om jag ska åka utomlands under min sjukskrivning,annars kan jag bli av med ersättningen och det vill man ju inte.

Idag har jag läst ut en mycket bra bok "Livet deluxe" av Jens Lapedus


Livet deluxe. De kriminellas perspektiv regerar. Jorge tvivlar på det lagliga livet. Radovans dotter ställs inför ett val.
Arvet. Från far till dotter. Från syster till bror. Känslan, hedern och makten. Smutsiga cash - oavsett var de kommer från - blir till rena pengar när de tvättats några varv.
JW har inte förspillt sin tid på kåken. Han planerar en storstilad comeback.
Jorge har tröttnat på att försöka leva hederligt, kränga latte och foccacias. Livet deluxe hägrar. Och den här gången ska det bli riktigt stora pengar.
Men polisen tar till nya medel. En undercover-operatör tar sig djupt in i Stockholms undre värld, nära Jorge. Nära JW.
Samtidigt är en man utan ansikte och namn ute efter Gudfadern själv, Radovan Kranjic. Allt fler behöver ställa sig frågan: Hur ser livet ut e.R.? Vem blir Stockholms nya kung - eller drottning?
Medlen varierar. Beskydd, rån, k, kroppar. Jakten efter pengar och makt går vidare. Och efter ett liv utan bekymmer nånstans där det är varmt och ljust. Målet är snabba cash - och livet deluxe.

Helgen 12-14 aug

Fredag: Christer stack iväg på jobbet,jag tog och städade.Städade bort sommar grejjerna,solstolar och sånt.

Vid 18 tiden åkte vi in med Nojja och Eva till stan för att kolla på Drakbåts tävlingarna.Det var inte lika mycket folk som det bruka vara förr om åren.Vi blev kvar där till 21 allafall trots att tävlingarna sög...

Väl hemma kollade vi på en film "Source Code" den va väl sådär

Source Code omslag En soldat blir värvad till ett hemligt statligt program mot terrorism. Hans medvetande blir placerat i kroppen tillhörande ett vittne av ett terroristdåd. För att hitta den ansvarige för bombningen måste han genomleva händelsen gång på gång.

Lördag: Först så blev det lite Melodikryss,men det var så mycket "gammtjo".Så tur att man har ligan på 75 år att fråga om hjälp :P.

Sen tog vi oss lite fika ute på ballis,så skönt med värme.

Såg en film också Irene Huss nr 8 -Det lömska nätet,den va skaplig

 I "Det lömska nätet" stämmer någon träff med tonårsflickor på Internet och sedan försvinner flickorna i en skåpbil.

Kvällen avslutades med Kräftskiva och kortspel hos Nojja och Eva,mycket trevligt :) Eva och jag var bara bäst på kort . . . .  eller inte :S

                                      

Sen blev det lite prat om Rhodosresan,så nu börjar man längta :))



Söndag: Lat söndag ;P  nä idag vaknade jag med så jädrans ont i ryggen :(  Tog några piller och la mig i soffan.Sen kom min kära man och gjorde mig sällskap,vi slog på några filmer.Först såg vi "Henry`s crime"det skulle vara en komedi,men jag log inte ens :S .Sen såg vi "Never let me go" den va skaplig 

Henry's Crime omslag   Henry blir dömd för ett bankrån han inte begått. När han släpps från fängelset bestämmer han sig för att han lika gärna kan begå brottet...

Never Let Me Go omslag De tre vännerna Kathy, Ruth och Tommy växer upp tillsammans på vad som verkar vara en idyllisk engelsk internatskola. I den slutna värld de lever i försöker de hitta sina platser samtidigt som deras relation till varandra blir allt starkare. Men ju äldre de blir desto närmare den hemska sanningen kommer de...

Christer for sen iväg till farmor en sväng och jag tog itu med middagen.

Lite nyheter

Igår så har jag gjort lite nytt och lite höst i sovrummet och köket,det va så sommriga gardiner där.Men vardagsrummet väntar jag med.



Det blev mysigt med lite nytt :)



Köket blev lila,grått,vitt och svart



Sen så har jag köpt nya vinterskor...jag vägrar gå i Uggs..dom hivade jag så långt jag bara kunde i vintras.Hoppas nu bara att ondafoten också kommer att gilla dessa skor.Just nu vill den inte det nå vidare :(
Jag får trampa på i "floppisar "ett tag till,sen är det nog risk att jag blir lite kall om tårna.

Min lilla Alf

Är det sant att min lilla "Alf" kan vara på väg tillbaka till Timrå :)) Men jag är lite kluven...hur bra kan han vara nu då!? Men söööt är han....


Spenderbyxan på :S

Tror jag hoppade i spenderbyxan i morste :S Nä skämt och sido det behövdes lite saker till hemmet.

Först nya gardiner till vardagsrummet (Patrik har fått dom gamla)



Panellängder i svart och plommomlila



Nytt sängöverkast


Nya sängkläder



Dessa ljuslyktor till vardagsrummet



En grå hissgardin till lilla köksfönstret

Regnet det bara öser ner

Vi sov till 9.00 kors i taket :) Men det gör ju inget för bad dagarna är ju slut nu.

Christer for iväg en sväng till farmor,men mer än så har vi inte gjort.Bara sett film och läst lite bok..

1:a filmen hette "Beautiful Boy" den va skaplig men tragisk

Beautiful BoySamma sekund som polisen knackar på familjen Carrolls dörr, vet Bill och Kate att ingenting kommer att bli sig likt. Deras enda son har dött i en massaker - men han var inte ett av offren. "Beautiful Boy" är en hjärtslitande skildring av två föräldrars strävan efter försoning och förståelse när deras liv slås i spillror inom loppet av timmar.

..andra filmen "No string attached" den va lite kul 

No Strings AttachedEmma och Adam, som har varit vänner så länge de kan minnas. En natt är de nära att förstöra allt genom att hamna i säng med varandra. För att kunna rädda sin vänskap ingår de en pakt: No strings, alltsåingen avundsjuka, inga förväntningar, inga bråk, inga blommor och inget bebisspråk. Det innebär att de kan göra vad de vill, när de vill, var de vill - förutsatt att de inte blir kära i varandra. Frågorna som uppstår: Kan du ha sex utan att kärleken kommer emellan? Och kan vänskapen överleva?

Toppen kväll :)

Lite dassigt väder var det i morse,inge regn men grått och varmt.

Vi tog och slog på en film "Hall Pass" den va riktigt bra,skrattade flera gånger :))

Hall Pass omslag Rick och Fred är bästa vänner med mycket gemensamt, inklusive att de båda varit gifta i många år. Men när de båda börjar bete sig rastlöst hemma tar deras båda fruar ett gemensamt, och annorlunda, bestlut för att återuppliva de båda äktenskapen: Rick och Fred får varsitt "frikort" där de under en vecka får göra vad de vill utan att bli ifrågasatta. Till en början låter det som en dröm som gått i uppfyllelse. Men det det dröjer inte länge innan deras förväntningar på singellivet och sig själva visar sig vara helt i obalans med verkligheten...

Senare blev det en film till "Hesher",hur kan man komma på att göra en sådan film,det undrar jag :S.Så sjuk film...

Hesher omslag Skithög musik, porr och explosioner är några av Heshers favoritsaker. Han är arg, hatar världen och alla i den. Han har långt stripigt hår, hemmagjorda tatueringar, är undernärd och röker som en borstbindare. TJ har just förlorat sin mamma, hans pappa är deprimerad, han är mobbad i skolan och förälskad i ett snabbköpsbiträde. På gott och ont bestämmer sig Hesher för att fl ytta in hemma hos TJ.

Och en till film "Trust" den va bra
Will och Lynn Cameron har alltid känt sig säkra i sitt hem. När deras 14-åriga dotter Annie träffar en ny vän på internet, den 16-åriga Charlie, tänkte inte Will och Lynn något speciellt. Men när Annie och Charlie bestämmer sig för att träffas, kommer de kommande 24 timmarna att förändra hela deras familj. Charlie är egentligen en 40 år seriepedofil och när Annies våldtäkt uppdagas blir Will besatt av att hitta den som gjort det. Samtidigt lämnas Lynn ensam att försöka hålla ihop familjen.


Kvällen avslutades på Timråfolkfest :) Såg banden KYSS och AB/CD,KYSS va så himla bra :)) Dom skulle jag gärna se igen :)).Lite bilder då...








Sista baddagen!?

Undra om detta var den sista baddagen idag,har sett att det ska bli dåligt väder framöver.Det var superhärligt på Tranis i dag,varmt vatten och stora vågor :))

Efterbadet var det hem och duscha,sen in till stan för att hämta bilen.Vi hade lämnat in den på rostskydds behandling och lackförsegling.

När vi ändå var i stan så tog vi och åt middag på Olearys ute,detta åt jag Sweet chili pasta med kyckling :)
Och Christer han åt en Fajita Pita



Sen när vi kom hem så fixade jag till en iskall smarrig drink gjord på

                                      Bacardi Strawberry Daiquiri




Baddag

Det blev bad på Tranis hela dagen :) Det var riktigt varmt i vattnet.

Nu så är det snart time för middag,det bjuds på Västerbottensost paj


Måndag och en ny vecka

Skjutsade pojken till bussen tidigt i morse,så snäll va jag idag :P

Sen så for vi iväg och hämtade bilen,så nu är vi Mazda 2 ägare :)



Vi har inga dekaler på vår bil den är ren från sånt.
Va iväg till Timrå och träffade farmor en sväng.
Jag köpte mig ett par skor idag..grå Converse,fick dom för 550kr.Jag hade 100kr i rabatt :))



Sen så har Sandra varit iväg på en tur med Cinderella..hon hade med sig gotta till sin mamma :))


RSS 2.0