Min drömresa

Nu tror jag att jag hittat min drömresa

Sea World Resort & Spa, Side

Hotellbetyg: 5



Hoppas vi kan åka dit till hösten,denna vinter med all kyla har varit så hemsk mot min onda kropp.

Kyla och blåst

Kan ju säga att jag är smått less på all kyla ,blåst och snö nu.Man vill ju inte gå ut genom dörren.Så i dag har vi bara spenderat häcken i soffan,såg en riktigt bra film innan OS-sändningarna började Law abiding Citizen
En vanlig man vars fru och dotter mördas i deras eget hem, sätter en manipulativ hämndplan i verket när den ena gärningsmannen kommer lindrigt undan. Men hämnden innefattar inte bara mördaren, utan också åklagaren och hela rättsystemet . Oscarvinnaren Jamie Foxx möter Gerard Butler, en av Hollywoods just nu hetaste stjärnor, i denna täta och extremt smarta storthriller. "Law Abiding Citizen" har nerven, spänningen och tyngden för att bli en av 2009 års mest hyllade biofilmer!

Såg film

Såg en film igår kväll mellan OS-sändningarna,det blev 2012 den var väl sådär....
En forskare öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna. 2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer.

Fettisdag :)

I dag är det "lagligt"att äta Semla fast man bantar

jag ska då vräka i mig en, jag älskar semlor :)

Helgen 13-14 feb

På lördagskvällen hade vi Nojja och Eva på middag,det blev Tai-kycklinggryta och nudlar.
Sen blev det OS-tittning resten av kvällen.

Det blev bara en film sedd i helgen Beck-I stormens öga
Ett bränt kvinnolik hittas och säpo misstänker att Gunvald Larsson har Kopplingar till mordet. Den brända kvinnan var internationellt efterspanad och ingår i en grupp miljöaktivister som utför attacker runt om i världen. Gunvald ger sig ut på egen hand för att finna kvinnans mördare samtidigt som han har säpo i hälarna. Martin Beck får order att anhålla Gunvald och han lojalitet mot sin kollega ställs på prov. Samtidigt upptäcker Beck miljöaktivisternas planer att slå till här i Sverige. Tillsammans med säpo måste han försöka stoppa attacken innan katastrofen är ett faktum…

I kväll läser jag klart boken Hypnotisören den kan jag verkligen rekomendera er att läsa

I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen.
Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.
Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början.

Hyptonisören av Lars Kepler är den första kriminalromanen i en planerad serie.
Aldrig tidigare har en svensk roman sålts till utlandet med en sådan framgång redan innan den publicerats i Sverige.


Gårdagens middag...

Till middag i dag hade vi Tacotårta ett resept jag hittat i Sunsvallan


Ser kanske lite geggit ut när vi skurit i den,men den var grymt god :)

Vad blev det?!

På Birsta City i går blev det handlat ett par sommarsandaler,tycker att dom är snyggare i verkligheten än på bild

Sen ville Sandra attt jag skulle kolla upp vad parfymen kostade som hon ville ha..så doftade jag på den..det skulle jag inte gjort.Den doftade jättegott..så jag köpte en till mig själv..hon ska "nalla" på den tills hon har fått sina pengar och kan köpa egen

Avis

Har nyss suttit inne på Facebook och flera av mina vänner pratar om att de har bokat resa eller ska boka resa.Jag hoppas verkligen att det blir en resa för oss också till hösten,min kropp mår så bra av värmen.Det är som medicin för kropp och själ.Några bilder från vår första resa till Alanya,helt underbart :)

Helgen...som var

I torsdagens hockeymatch tog vi en pinne av HV och det får vi vara glada för...

Sen så har jag långledigt hela helgen fr-mån,tisdag morron då är det dags igen.

Fredagen bestod bara av slappa..och god mat & vin  framför tv.Men mitt i natten vid 02.30 kom en partypingla hem.. lite rund under fötterna ;).Och hon var som förr i tiden då hon bodde hemma..lika pratglad och skulle berätta allt som hänt under kvällen,till mig som var hur nyvaken som helst..så är hon jäntan....

Lördagen då blev man så lagom glad att se snön falla utanför fönstret.Det blev då 3:e avsnittet av Band of Brothers på ryggläge i soffan.
Sen så for vi iväg till Nojja och Eva för lite god mat och hockey,vi vann i sudden och tog 2 viktiga poäng :)
Kvällen avslutades med Melodifestival,Salem var nog bäst tycker jag.

Söndagen då vaknade man med strålande sol och vad man har saknat den.Christer knallade i väg på en prommis men jag har ont så jag stannade inne.Vi såg två filmer i kväll Kill Buljo en norsk rolig film,bara höra alla norska ord får en att skratta :) och Avatar det var en mycket bra film,jag är mäkta imponerad av filmens alla färger och varelser
In Kautokeino, no one can hear you scream...
Forlovelseskaffen til Jompa Tormann ender skjebnesvangert. Den ukompliserte og gifteklare samen blir brutalt skutt ned. Samtlige gjester, inkludert bandet Banana Airlines havner i skuddlinjen og stryker med.
Den same- og kvinnehatende politimannen Sid Wisløff settes på saken. Sammen med kollega Unni Formen og den samiske veiviseren Peggy Mathilassi starter han jakten på de skyldige.
Men Jompa overlevde... Han vet hvem som sto bak massakren og vil han ha hevn. Blodig hevn...


I framtiden kommer krigsveteranen Jake till en planet som heter Pandora, där människorna kommer i konflikt med de inhemska varelserna Na'vi.




Nu har jag helg :)

Jippi!! Nu har jag helg :) slutade 12 i dag.Har nyss bakat Kärleksmums, ska till och plocka fram draken och städa lite

undra hur länge dom räcker......kärleksmumsen

En dag

Efter jobbet i dag for jag på Birsta en sväng,skulle på Apoteket.Blev lite förvånad då de hade bytt namn till Kronans Droghandel.Tycker inte att det va så bra namn faktiskt,men så heter det nu mer


Sen så har vi bara kollat på avsnitt 2 av Band of brothers


Sen så somnade Tjoffsan in i dag,hon hade gosat ner sig i spånet och såg ut som hon sov.

1 Feb

Kollade på termometern i morse vid 05.10 och höll på svimma -26,nu får det väl ändå vara slut på kylan.Gick iallafall och la mig igen och drog täcke över huvudet.
Senare på dan blev det några grader mildare,så Sandra och jag drog i väg på byn.Köpte skor på Skopunkten som Christer bara flinade åt.Han trodde inte det var mina...jag tyckte dom va fina

Sen tog vi en handling på Maxi,förutom mat köpte jag en Svartfleecedress för 99:- och grå Joggingbrallor99:-

Min filmtokiga jänta Sandra har köpt en Blueray dvdspelare(för julklappsslantarna) och dvd Boxen Band of Brothers i blueray format
Men eftersom hon är här hos oss så har vi kopplat in hennes dvd här,då hon kan se filmerna och det var ju bra för oss också :)
Så i kväll har vi sett ett avsnitt av Band of Brothers och en film Muriels bröllop
"Band of Brothers" baserar sig på Stephen E. Ambroses bestseller och berättar historien om Easy Company, det 506:e regementet vid det 101:a luftburna divisionen av USA:s armé. Historien tar sin början vid deras träning i Georgia 1942, och följer dem ända fram till Dagen D och Nazi-Tysklands fall. "Band of Brothers" är en sann historia som baserar sig på mängder av intervjuer med överlevande, såväl som journaler och brev från soldaterna.

Muriels bröllop är en historia som väver samman både drömmar och triumfer. Muriels lite tråkiga liv i en småstad förvandlas när hon och hennes bästa väninna flyttar till stan, möter spännande unga män och lever livet.Med siktet inställt på att bli gift, förlovar sig Muriel med en vacker simmare med ett par medaljer på hyllan. Men vägen till altaret är inte spik rak... ...


RSS 2.0