Fredag då

Trist väder idag grått och grått.

Jag hade fått gratislunch kuponger på Tandoori så vi for in dit och åt :) 
 
Sen såg vi en film hemma,Pirates of the Caribbean 2.Den var oxå bra men lite för lång

Kapten Jack Sparrow sätter segel i ett helt nytt äventyr där han åter får slåss mot övernaturliga krafter. Visserligen har förbannelsen över hans skepp Svarta Pärlan hävts, men nu väntar ännu mer skrämmande hot vid horisonten. Det visar sig att Jack har en blodsskuld till legendariske Davy Jones, härskaren över havsdjupen, som är kapten på Den flygande holländaren, ett spökskepp ingen kan segla i kapp. Lyckas inte den sluge, men till synes minst sagt vimsige piraten komma ur denna pakt av verkliga Faust-proportioner, kommer han i livet efter detta att alltid vara Jones tjänare. Will Turner och Elizabeth Swann håller på att planera sitt bröllop, men tvingas skjuta upp bröllopet när Jack drar in dem i sina egna baksluga planer. Äventyret tar genast sin början och den här gången drabbar trion samma med havsmonster, mycket ovänliga öbor och en färgstark spåkvinna. Wills sedan länge försvunne far, Bootstrap Bill, dyker också upp. För att komplicera saken ytterligare får kapten Jack Sparrow en hänsynslös piratjägare i hälarna. Men får bara Jack tag på den legendariska "Död mans kista", som tros ge sin ägare övernaturliga krafter, kommer han att överleva den här gången också, kanske...

Bokat bio

På lördag blir det bio :) hoppas den är bra nu då,och att jag begriper nått :P


Mer film

Vi har sett några fler filmer Final Destination 2,3 & 4 underhållande filmer faktiskt.Sen 1:a Pirates of the Caribbean kul film tycker jag :)
Clear kan kanske betraktas som tokig av vissa, men hon har inte tagit fel. Döden rör sig mot Route 23 och är på väg söderut, Kimberly Corman är på väg att tillbringa en avkopplande helg tillsammans med några vänner då hon blir hjälplöst vittne till hur en chaufför tappar kontrollen över sin långtradare lastad med timmer och hur lasten blir en dödlig fälla för en rad bilar bakom. Kimberly själv är ett av offren, men ett ögonblick senare upptäcker hon att hon fortfarande sitter i sin bil. Var det hon upplevde inbillning, eller har Döden kommit för att hämta henne...?

Handlingen utspelar sig sex år efter händelserna i den första filmen och kretsar kring en sistaårsstudent på high school som får föraningar om en fatal olycka i en nöjespark som involverar henne och hennes vänner. När vännerna överlever det som verkade vara en olycka med berg-och-dalbanan börjar tonåringarna märka vad som händer om man lurar döden...

Filmen innehåller allt man kan förvänta sig, spänning, action och fartfyllda scener!
Av en oförklarlig händelse på en speedwaybana kör flera bilar in i banans långsida, samtidigt som ett gäng vänner är där och ska ha en rolig dag tillsammans. Speedwaybanan och läktarna förvandlas till ett flammande inferno. De lyckas undkomma döden, denna gång men ett hemskt öde väntar dem....


Ett storslaget actionäventyr som utspelar sig vid en tid då ondskefulla pirater härjade i Karibiska havet. För den buffliga men ändå charmiga kaptenen Jack Sparrow är Karibiens kristallklara vatten som en enda stor lekplats full av äventyr och mysterier. Jacks idylliska liv kapsejsar den dag då den girige Kapten Barbossa stjäl hans ögonsten, skeppet The Black Pearl. Barbossa attackerar sedan staden Port Royal och kidnappar guvernörens vackra dotter Elizabeth Swann. Elizabeths barndomsvän Will Turner beslutar sig för att tillsammans med Jack göra ett vågat försök att rädda henne och samtidigt återta The Black Pearl. Vad Will inte känner till är att en förbannelse vilar över Kapten Barbossa och hans besättning, en förbannelse som gör piraterna till världens mest fruktade och omöjliga att besegra. En förbannelse som endast kan bli upphävd om den fördömda skatt de rövat återlämnas i sin helhet.

Lek med bilder






Staden

Tog mig en morronprommis,det var varmt och kvavt.

Sen tog Sandra,mamma,syrran och jag en sväng till stan.Det blev lite shopping bla klänning till mig och kortbyxor till Christer.

På kvällskvisten tog Christer och jag en prommis,lika varmt och kvavt då :)
                               
                       

Nu är det bara vänta

Nu är resan betald...bara och invänta flyget då ;P


impuls

Igår då jag klev upp var det så fint väder,började packa badväskan.Men innan kl va 11 så kom det hur mycke moln som helst,så det var bara att packa ur väskan igen :(

Tog och kollade om det fanns nån klipptid någonstans på en lördag,på Trudes kl 12.15 fanns det.Så det blev en impuls klippning där

    
Före                     Efter              Tog och färgade håret mörkbrunt också.

På kvällen blev det grillning hos Nojja och Eva

Såg en film när vi kom hem Old Dogs,den va sådär
När kollegorna och bästa vännerna Charlie och Dan plötsligt får ett 7-årigt tvillingpar på halsen vänds deras liv upp och ner samtidigt som de försöker avsluta sitt livs viktigaste affärsuppgörelse. Deras tafatta försök att ta hand om barnen leder till den ena katastrofen efter den andra. Men mitt i allt kaos lär sig både Charlie och Dan vad som verkligen betyder något i livet.


Lovat är lovat

Idag lovade jag Sandra att vi skulle äta hemmapizza,så det blev en sån till middag

En dag på Maland,med fam Lidin:-)

dsc00276 (MMS)

En dag på Maland,med fam Lidin:-)


2:a sprutan

Va till ortopeden idag igen,fick min 2:a kortisonspruta i nerven mellan 3-4 tån.Den sprutan va inte skön kan jag lova er,men smärtan försvinner från nervknutan.Nu har han (doktorn)skickat iväg en remiss till Magnetröntgen för koll av knutan,evt blir det op vi får se vad röntgen visar.

Ikväll tog vi och for ut en sväng till mamma och Bertil för lite fika,jädrans va det blåste där.

Nu har vi ätit varmamackor och druckit kall öl :))
        

Igår blev det en dag på Birsta

I går for Sandra,mamma ,syrran och jag på Birsta.Skönt att få strosa där en dag :)
Detta köpte jag
   Kavaj-jacka på VeroModa och Tunika på Vila

Senaste filmer vi sett

Senaste filmer vi sett är Planet 51 den va ganska bra,Snabba Cash boken var mycket..mycket bättre,Monsters Vs Alians inge bra alls och sist Final Destination den var sevärd
Den amerikanske astronauten Chuck Baker landar på Planet 51, som han tror är obebodd. Men till sin stora överraskning är planeten befolkad av små gröna varelser, som lever sina liv inte helt olikt människornas liv på jorden. Det är bara rädda för en sak: att planeten ska invaderas av rymdvarelser - som Chuck! Med hjälp av sin följerobot "Rover" och sin nyfunne vän Lem försöker Chuck ta sig tillbaka till sitt beslagtagna rymdskepp genom ett fascinerande, men också förirrande samhälle på Planet 51. Det gäller att undgå att tas till fånga av planetens paranoida armé.


Johan "JW" Westlunde lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in i en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan; göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado, en brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian, är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta han om sin 8-åriga dotter. Deras öden vävs samman i en realistiskt tät thriller.
När unga Susan Murphy, på sin bröllopsdag, oväntat mosas av en meteor full av geggamoja från yttre rymden, växer hon märkligt nog till en längd av 15 meter och 21 centimeter. Militären rycker in, och hon tas tillfånga och förs till en hemlig statlig anläggning. Där döps hon om till Megarella och spärras in tillsammans med en massa andra märkliga monster.

Alex Browning ska tillsammans med sin klass åka till Frankrike. Strax innan de lyfter ser han framför sig hur planet han just satt sig i, exploderar i ett eldhav och samtliga passagerare dör. Panikslagen försöker han övertyga de andra passagerarna om vad som kommer att hända och under tumultet kastas Alex och fem andra personer av flygplanet. Flygplanet exploderar helt enligt Alex förutsägelse. När Alex sedan försöker återgå till ett normalt liv kommer han till insikt om att det var ödesbestämt att han och de andra överlevande skulle möta döden i olyckan. En efter en går de en brutal död till mötes. Alex och de vänner han har kvar i livet måste nu slå sig ihop för att ändra ett till synes orubbligt öde. Men kan man lura döden?


Dagarna går...

Hjälp!! va dagarna går fort förbi...........
Vi har varit och badat mest varje dag :) Vi har varvat med Tranis och Maland
 

Kontrasternas ..kontrast.. från vatten till is

För er som vill veta!! Timrå IK går på 1:a Ispasset den 2:a Augusti,
jag ska vara där


En dag på stan

I dag tog gubben och jag och for till stan,det var så molnigt på förmiddan.

Köpte svart kofta och linne på Gina

Vi gick ner till hamnen och strosade


Åt lunch på Allstar


Satt i nya parken vi ån och myste efter maten.

Solig kväll

Efter en härlig dag på Maland och lite snabb handling blev det god mat.
Ikväll åt vi en riktigt god sillmiddag i värmen på ballis

Vi va först på Maland i dag :-PSyrran va t...

dsc00250 (MMS)

Vi va först på Maland i dag :-PSyrran va tvåa :-)


Sitter på ballis med en kall drink,gubben ...

dsc00249 (MMS)

Sitter på ballis med en kall drink,gubben å jag :-)


En till...

Nu har jag läst ut en till lättsam bok av Magnus Nordin "Skuggvareleser"

När en ny familj flyttar in i ett ödehus i det lilla samhället på östra Gotland, börjar rykten gå i bygden. Det är något konstigt med de nya. Men skrothandlarsonen Daniel faller trots detta handlöst för den nyinflyttade Kira redan första gången de ses - en förälskelse lika självklar som omöjlig. Det är början på en underlig och mystisk sommar fylld av gåtor, kärlek och död.


1:a riktiga semesterdag

I dag är det min första riktiga semesterdag och solen strålar det är 27grader varmt :))

Jag hade tagit kompledigt förra veckan 2 dagar,då blev jag ju ledig hela veckan ;)

Men dagen i dag har vi tillbringat på Tranis...hoppas värmen aldrig tar slut


Bruna och fina har vi blivit ;P
 
Sandra,Christer och jag tog en prommis till Birsta.Sandra och jag blev så sugen på glass


Tagit hand om pappa

I dag har vi haft varmt men inte nå vidare soligt.
Christer och jag startade dagen med en morronprommis i 25 graders värme,inte illa.
Eftersom det inte var nå sol så hoppade vi över badet och åkte till pappa istället.När vi kom dit så var han jättedålig,var nog på väg i sockerkoma ...tror jag.Han uppfattade inte att det var vi som stod framför honom.Vi hade köpt med oss cocacola och godis som han fick direkt.Han blev då piggare på direkten.Sen var det säkert 30grader inne i lägenheten,och han var nog uttorkad också.Ingen telefon hade han haft heller så han kunde ju inte ringa någon om hjälp heller.Christer och jag for och köpte en billig mobil till honom,så nu kan han nå oss.
Pratade med honom nu ikväll och han var som vanligt igen :)

Vi var förbi faster och Ove också för Ove behövde Christers datakunskaper :P

Middagen blev en KALL Corona och firre :)
 

Maland idag :-)

dsc00233 (MMS)

Maland idag :-)


Tranis med Christer,Sandra,Lotta,mamma & B...

dsc00232 (MMS)

Tranis med Christer,Sandra,Lotta,mamma & Bertil:-)


Drink på däck i kvällssolen:-)

dsc00228 (MMS)

Drink på däck i kvällssolen:-)


Ombord på Cinderella:-)

dsc00226 (MMS)

Ombord på Cinderella:-)


Seeemester :)

Nu har jag semester i 5 veckor...gu va skönt!!!
           
                 

Maland idag innan jobbet :-)

dsc00223 (MMS)

Maland idag innan jobbet :-)


Påkörda i dag :(

Vi blev påkörda i dag på Birstaparkeringen av en gubbe med husvagn :(
Vi stog parkerade och han körde i mellan oss och en annnan bil...puckot!!!








Åter en grå dag :(

Ledig idag oxå..syns väl på vädret.
Tog och bakade bullar istället för att åka och bada

RSS 2.0