Skön soffa

Tur vi har en skön soffa,för i den har jag tillbringat många timmar i sen torsdags.Första natten efter op satt jag och sov några timmar i taget,det var en hemsk natt.

Fredag: var väl en sådär dag,man vet inte va man ska hitta på för läge som känns bra.Jag har varit tvungen att ta värktabletter var 5e timme ung.Natten mot lördag sov jag i sängen i allafall,kunde sova 3 timmar i stöten.
Vi såg en film på fredagen Kommisarie Späck ,vilken knäpp film :P
Kommissarie Späck omslag

Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommer snart på andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår – något som leder till något större än vad de kunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas in på fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.



Lördag: Tur att det finns mycket att se på tvn,först skidor sen 6 timmars hockey.Det blev till att se hemma matchen i soffan,kändes lite konstigt när jag inte missat en hemma match på 11år.Timrå vann iallfall på straffar :)
Känns något bättre i dag har lagt om såren själv också.
Åt lite grann på kvällskvisten,har inte ätit sen i onsdags.

Söndag: Idag känns det bättre men det stramar i såren och är lite öm och svullen.Det går inte att ligga på vänstersida för då känns det som allt innehåll i magen åker iväg dit :S .Man känner direkt bara man lyfter nått så gör det ont,ska nog vara lite försiktig och inte hålla på med sånt.
Mamma och Bertil var förbi och fikade och kikade på min omplåstrade mage.
Vi såg en film på kvällskvisten Varg Veum-Skriften på väggen,vi har sett alla Varg filmerna och jag tycker dom är bra :)

Varg Veum - Skriften på väggen omslag

Året är 2010. Varg Veum har så smått börjat få ordning på sitt liv. Han har klippt håret, fått fast jobb som lärare och äntligen hittat en tjej som är bra för honom. Karin är harmonisk, smart och självständig. De planerar att flytta ihop. Tittar på lägenhet. Varg känner sig lycklig. Samtidigt blir Harry Hopsland, också känd som Kniven, frisläppt ur fängelset. En sinnessjuk man utan gränser som säger saker andra inte inte ens törs tänka. Kniven blev svårt misshandlad av Varg Veum efter att ha orsakat en ung kvinnas död. Kniven känner till Vargs mörka bakgrund och varför Varg nästan slog ihjäl honom. Nu vill han ha hämnd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0