Äntligen helg...

Fredag:
Äntligen så är det helg och jag är ledig...va så trött idag på jobbet så det va inte klokt.Det beror nog på den nya medicinen och att jag nyss börjat jobba igen efter sjukskrivningen.Min fot känns faktiskt bättre :))
Sen kanske dom nya glasögonen också gör att jag är trött i huvudet,man blir lite snurrig i ögonen ibland.
Fredagskvällen blev lugn vi såg en film "Bad Theacher" trodde den skulle vara roligare

Bad Teacher omslag Elizabeth Halsey är ful i munnen, hänsynslös och fullständigt opassande i sitt yrke som lärare. Hon dricker, röker på och längtar efter att få gifta sig med en man som kan försörja henne så att hon slipper sitt hopplösa jobb. När hennes fästman dumpar henne siktar hon in sig på en rik och snygg ersättare, samtidigt som hon bestämt avböjer de upprepade inviterna från skolans gymnastiklärare. Hennes galna och okontrollerade påhitt gör att både elever och kollegor – och till och med hon själv – får sig en läxa utöver det vanliga!

Vi båda stupade i säng rätt tidigt....

Lördag: Christer jobbade extra själv tog jag det bara lungt.När han kom hem hämtade jag upp Sandra vid bussen,vi skulle ut och gratta mamma.



Köpte denna lyckta på Ica Maxi :)

16.00 var det dags för hockey på tvn Dif-Tik och det gick ju som det gick :(

På kvällen hade vi tänkt se film ,men vi såg en bit och kastade bort. 2 filmer åkte i soporna :S

Såg Catwomen på tv istället

Catwoman omslag

Patience Philips är död - fast mer levande än någonsin. Mördad efter att ha kommit på hemligheten bakom ett kosmetikaföretags antirynkkräm får hon nytt liv och nya krafter av ett mystiskt kattdjur. Nu stryker hon omkring på jakt efter äventyr och hämnd. Hon är Catwoman. Oscarsbelönade Halle Berry spelar den smidiga, pisksnärtande honkatten. Benjamin Bratt är polisen som slits mellan kärleken och plikten, Sharon Stone är supermodellen med ett hjärta av is som försöker dölja någonting i skuggan av den bråkande och stilfulla Catwoman. Med en kattlik utstrålning och en förmåga att alltid landa på fötterna, en förkärlek för sushi och en enorm avsky för hundar är Halle Berry en tjej att räkna med. Hon är action personifierad... med en stor portion attityd.

Söndag: Christer hade bestämt att dagen skulle tillbringas i soffan med film visning,så blev det

Först såg vi Transformers den 3:e filmen "Dark of the moon" Den va rätt bra,sen "Kronjuvelerna" blev besviken trodde den skulle vara bättre

Transformers - Dark of the Moon omslag Då Decepticons såg ut att förlora kriget mot Autobots skickade de ett skepp mot jorden med ett innehåll som skulle rädda deras ras. De amerikanska austronater som upptäckte det kraschade skeppet på månen tystadener händelsen i vad de trodde var mänsklighetens intresse. Men när hemligheten läcker ut vaknar den slumrande fienden och kriget mellan Autobots och Decepticons kan plötsligt få en helt annan utgång.

Kronjuvelerna omslag "Kronjuvelerna" är ett triangeldrama som tar sin början när den unga Fragancia anhålls för mordförsök på direktörssonen Richard Persson. Under polisförhöret rullas hela hennes fantastiska och märkliga livshistoria upp. Vi följer henne igenom den fattiga uppväxten, via mötet med den stora kärleken, ishockeystjärnan Pettersson-Jonsson, fram till den ödesdigra natten där historien tar sin början.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0