Åter så är det helg igen

Veckan har gått i rasande tempo,har haft Sandra liggandes på soffan i 2 dagar(hon har haft jobb ).Christer har även haft sin syster på besök,riktigt trevligt.Jag har bjudit dom på mat,sen har vi gjort Birsta City.I torsdags åkte hon hem till Örebro igen.
Helgen har sett ut lite så här då: 

Fredag:Jobbade dagen först,det går riktigt bra att jobba,medicinen gör susen :) Middagen avnjöts på Haga Kvarterskrog.
Sen va vi in en sväng på glasbanken,jag va så sugen på varm glögg.Köpte en ny glögg och den va jättegod



Köpte även en annan spännande flaska,men det va inte så gott :P blandade den med cola.



Kvällen avslutades med en bra film "House of the rising sun"

House of the Rising Sun omslag Den före detta snuten Ray har startat ett nytt liv och försöker hålla sig borta från trubbel. Men det är svårt att fly sitt förflutna, och inom kort anklagas Ray oskyldigt för mord och får såväl maffian som sina gamla kollegor efter sig.

Lördag: Vi klev inte upp förrän vid 9.30 ,skönt att ha sovmorron.Sen blev det frukost och melodikrysset som vanligt,och det klarade vi galant :)
Vid 11 blev det skidåkning och lite stickning ;P
Till middagen var det hockey för hela slanten....och vi vann :))
2 filmer har vi sett idag,först "Super 8" den gick att se ,men jag trodde den skulle vara bättre.Efter den blev det "Red,white and blue"mycket märklig film,den sista halv timmen va väl okey.

Super 8 omslag Sommaren 1979, bevittnar några vänner i en liten stad i Ohio en katastrofal tågolycka medan de håller på att spela in en super 8film. Snart börjar de misstänka att kraschen inte var någon olycka, och det dröjer inte länge innan människor i staden börjar försvinna spårlöst och andra märkliga, oförklarliga saker händer. När den lokale polischefen försöker få reda på sanningen, visar det sig vara något mer fasansfullt än någon av dem kunnat föreställa sig.

Red White & Blue omslag Austin, Texas: Erica tillbringar varje natt i ny säng, Nate är hemkommen från Irakkriget och Franki har rockstjärnedrömmar. Frustrationerna växer och själavåndorna når till ytan när de tre ödena kolliderar. Samtliga bär på mörka förflutna - men det värsta har bara börjat. "Red White & Blue" bär på en svärta som får de starkaste glödlamporna att spricka. Det är stilsäkert, välspelat, drabbande - en film som griper tag hårt och vägrar att släppa.

Söndag: Sovmorron idag igen,kl blev nog 9.30 innan vi masade oss upp.
Såg skidåkning hela dagen ...
Det blev ingen gåbingo heller för det regnade hela dagen.
En film har vi sett,den va inge bra "Five minarets in New York" 
Five Minarets in New York omslag FBI, amerikansk polis och två turkiska agenter samarbetar för att omhänderta en misstänkt islamistisk terrorledare i New York. Utredningen leder dem till en välrespekterad lärd muslim på flykt undan sitt mörka förflutna i Mellanöstern. Men allt är inte svart och vitt och frågan är om hetsjakten efter en syndabock överskuggar sanningen.

Sen så har jag bara stickat och läst,men dagen har gått fort ändå.Ska ha med mig ett gäng halsdukar till jobbet i morron :))

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej, jag har följt din blogg ett tag. Hamnade här för at jag sökte på Mortons och det är den resan med din fot som jag velat följa. Har varit dålig på att löas den på sista tiden men förstår att du börjar prova på att jobba nu. Jag har inte gjort något åt min morton, kan absolut leva med det än så länge men det som hjälper mig i vardagen är MBT-skor. I dem känner jag absolut ingenting men så fort jag har på mig vanliga skor gör det ont. Ett tips till dig är alltså att kanske prova MBT. Kostar en del men helt klart värt det. Även för din onda rygg... Lycka till med foten!

2011-11-22 @ 18:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0