Det var ju nyss helg...

Fredag: Tog en morronprommis,trodde inte att det skulle va så kallt om näsan.Det blåste en heldel också :( Väl hemma blev det varmt te till frukost.

När Christer kom hem blev det först Rusta(handlade till farmor) sen Timrå däck för att beställa däckbyte till oss och Patte.Sen vidare förbi Sandra med lite saker,sen bibblan sist farmor.
Efter farmor blev det in till stan på FlitigaFingrar för att köpa garn.
Sen så ville jag se hur nya vägen upp till Södraberget blev,här kommer lite bilder









Gamla vägen syns på sidan om,där åkte kids skateboard med en jädrans fart

Middagen tog vi på Sibylla inn i Nacksta,ta 2 betala för 1.Det blev ett Diablo mål.

                           

På kvällen blev det en film "Irene Huss-Tystnadens cirkel" den va bra
Irene Huss - Tystnadens Cirkel omslag En ung man hittas död, dumpad i en container. Kroppen är naken, blodig och sönderslagen. Obduktionen visar att offret har GHB i kroppen och har fått utstå piskrapp, skärsår och brännmärken. Allt tyder på att han har blivit kidnappad och utsatt för sexuella övergrepp och tortyr. Det verkar röra sig om en organiserad liga som gjort detta tidigare, det här är bara första gången offret har dött. Spåren leder till en nattklubb som Irenes dotter Jenny och hennes kompis besöker, ovetande om faran. Irene Huss och hennes kollegor får problem med utredningen när de som blir utsatta inte anmäler brotten på grund av skamkänslor, och av rädsla för att någon ska få reda på vad som hänt

....till filmen blev det en irish coffee




Lördag:Vaknade då Christer gick till jobbet 04.30 kunde inte somna om,så jag tog tog och läste morrontidningen istället.Somnade om en stund sen iallafall och sov till 8.Hoppade sen i skorna och gick en prommis,fy tusan va kallt det var,det va jag inte beredd på.

Tog sen och städade och bytte sängkläder,städar mycket bättre då gubben inte är hemma och stör ;P

När han kom hem blev det middag och lite hockey tittning,innan vi själva drog iväg på matchen Timrå-Brynäs.Det va en riktigt usel föreställning av Timrå...Kvalserien nästa..el dom kanske ska börja med hockeybocky.

Såg en film också "Sacrifice" den va väl sådär

Sacrifice omslag Den tuffe polisen John Hebrons familj har blivit brutalt mördad i hans hem. Nedbruten och alkoholiserad kommer John av en slump i kontakt med en ung avhoppare som tillsammans med sin femåriga syster försöker fly undan ett kriminellt nattklubbssyndikat. Ligan smugglar heroin gjutet i form av jungfrustatyer. Nu börjar en nervpirrande jakt i den undre världen där kidnappning, interna uppgörelser och uppoffringar visar sig få större inverkan på Johns liv än han först kunnat ana.

Söndag: Va inte så himla sugen på att ta någon morronprommis,men vi tvingade oss ut i kylan.Det blev mössa på för mig :S

Tvättstuga är det enda har vi haft för oss idag och kollad på film.Tycker att det är så dålig standard på filmerna nu mer.Vi såg iallafall "Holy Rollers" den gick att se men inte mer
 
Holy Rollers omslag Sam Gold, en ung chassidisk jude från Brooklyn som motvilligt följer i sina föräldrars fotspår. En charmig granne, Yosef, känner av Sams motstånd mot sitt arv och erbjuder honom att transportera "medicin" åt Jackie, en Israelisk knarklangare. Sam visar tidigt sina affärstalanger för sina chefer, som genast tar honom under sina vingar. När han nu är exponerad för den smutsiga och spännande världen som Manhattan och Amsterdam erbjuder, börjar Sam att snabbt sjunka ner i sina chefers farliga värld. Allteftersom affärerna växer börjar Sams dubbelliv att slita itu familjen och det samhälle han vuxit upp i.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0