2013-08-29

Idag somnade lilla pappa in
Foto: Hälsar på lilla pappa ❤

Ledig mån,tis och onsdag

Härligt med lite långledigt såhär efter en jobbarhelg.
Vi har varit och hälsat på farmor på sjukhuset varje dag och varannan dag varit och matat hennes kisse.På Fredag ska vi med katten till veterinärn så hon får flytta till himlen.
 
Va och hälsade på pappa i måndags oxå
Foto: Hälsar på lilla pappa ❤
 
Underbart väder har vi oxå :))
Foto: Man borde kasta sig i sjön!!
 
Läst ut en bra bok "Märkta för livet" av Emelie Schepp
Märkta för livet
n sommardag 1986 vaknar nioåriga Jana Berzelius upp på ett sjukhus. Hon har inget minne av vem hon är eller var hon kommer ifrån. 
Tjugosex år senare får Jana som framgångsrik åklagare uppdraget att leda förundersökningen i det uppmärksammade mordet på Hans Juhlén, verksamhetschef på Migrationsverket i Norrköping. Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander inleder hon ett intensivt arbete med att lösa fallet. 
Senare hittar man ännu ett lik. Denna gång är det ett barn. Allt tar en oväntad vändning när det visar sig att spåren leder mot den döde pojken. Och ju mer Jana gräver i hans bakgrund desto närmare kommer hon sanningen om sin egen. Och hon möter en mörkare och blodigare historia än hon någonsin kunnat föreställa sig. 
Märkta för livet är den första delen i serien om Jana Berzelius. Med snabba vändningar och oförutsedda händelser har Emelie Schepp skapat en sträckläsningsbok som utan tvekan klassas som en av årets mest spännande kriminalromaner. 
 
 

Förvirrad

Va upp och hälsade på Svärmor på sjukhuset efter jobbet idag,hon kände inte igen mig,visste inte vad jag hette :( Trots att vi känt varann i 28 år,hon blev helt snurrig i huvudet efter höft operationen.Hennes Demens blev betydligt sämre.
 

Latast

Jag har varit hyfsat lat att skriva på Bloggen,lite sammanfattning då:
 
Filmer vi sett:
"Wallander-Saknaden" den va inte så tokig
Wallander 30: Saknaden  (DVD)

Kurt har uppsökt läkare för sina uppenbara problem med minnet. Samtidigt hittas en ung kvinnas kropp vid ett grävjobb i Ystad. Det visar sig vara kvarlevorna efter en prostituerad kvinna från Moldavien.Spåren leder till en rysk människohandlare som kallar sig modefotograf och som visat sig utnyttja unga kvinnor på ett grymt sätt. Wallander vill veta mera om den unga kvinnan och han beger sig till Moldavien där han möter hennes förtvivlade far och tvillingsyster. De berättar en annan historia om

"Wallander-Mordbrännaren" oxå skaplig

Wallander 31: Mordbrännare  (DVD)

En mordbrännare i Skåne har avtjänat sitt straff och han släpps ut i det fria. Men han är inte välkommen i det skånska lilla samhället och kioskägaren vill inte ens sälja honom cigaretter. Samma natt antänds kiosken och kioskägaren bränns inne. Mordbrännaren jagas åter igen för mordbrand. Kurt är förvirrad och kan inte hålla isär saker, istället för att berätta som det är så hittar han på. Martinsson anklagar honom för lögn och får allt svårare att lita på Kurt. Senare hittas den misstänkte mordbrännaren svårt misshandlad och medvetslös.Kurt bestämmer sig för att berätta för Linda att han är allvarligt sjuk och att han behöver hennes hjälp. Men kommer hon att finnas där för honom? Han har ju inte alltid funnits där för henne.

2 Hockeymatcher har vi varit på :))))

Foto: Dags för lite riktig idrott med Christer,Maria W & Oscar

Först mot Löven och sen mot finska Ässet.

En fotbollsmatch Giffarna -Varberg...Gifseger :)

Foto: Då kör vi Giffarna!!

Sandra och jag va på selångermarknad,men jag tyckte inte den va så bra...

Foto

Premiär ätit surströmming...gud så gott :))

Foto: Surströmming på jobbet...Gud så gott

Vädret har varit jättebra i flera dagar

Foto: Grillen kom fram idag ☀❤

Vi har grilla

Tagit flera promenader

 

Sist lite tråkigheter....Farmor ramlade i tisdags kväll och bröt höften så nu får vi se hur det går för henne,evt blir det ett annat boende


Sista semester helgen

Ja den kom iaf sista semester helgen,det känns väl sådär...det som känns lättare är väl att man har något att se fram emot
 
Filmer vi sett i helgen:
 
"Olympus has fallen" den va bra
 
Största action-öppningen på bio i USA hittills i år och gick direkt in på biotoppen där. En riktigt grym action signerat Antoine Fuqua, som tidigare gjort bland annat Shooter och Training Day. Strålande cast - Gerard Butler från 300, Aaron Eckhart från The Dark Knight Rises och inte minst Morgan Freeman (som ju också senast sågs i the Dark Knight), spelar några av de stora rollerna.
 
..."Message in a Bottle" den va skaplig
 
Kärleksbrev, är en amerikansk romantisk dramafilm från 1999 
"Last Excorcism"
 
 den va inte mycket att hänga i julgran
 
Sen så va vi på Timrå Classic Game....kul å se lite hockey :)
Foto: Nostalgi
 
Helgens promenad 8,07 km...det är inte illa pinkat ;P
Jag och gubben

Torsdag 8 aug

 
Då va 500 kaloridagen över snart...summering första gången:Förmiddan och eftermiddagen gick bra ,men kvällen är värst...sugen på allt,
Fick lite ont i huvudet både på dagen och kvällen,man är inte van att äta så lite,normalt ska man äta 2000 kalorier på en dag

Onsdag 7 aug

Ja då va vi mitt i veckan då...
Idag fick vi vår nya säng :)
 
Det kom ett riktigt skyfall 
 
Men sen blev det fint igen
Då tog vi en prommis
 
 
I morron är det min 1:a fastedag i 5:2 Dieten
 

Inne på sista semester veckan :(

Ja nu är vi inne på sista semester veckan :( Veckorna har bara susat förbi...
Trodde det va slut på badningen men inte :) Tog oss ner till Maland för lite bad
 
Jag tog och gick tur och retur till faster och Ove i finvädret,då Christer gick å träna.
 
Klicka för att stänga bilden
4,7 km

Måndag kväll

Christer,Sandra och jag blev sugna på lite Oleary´s mat,så vi tog bussen in till stan.
             
Jag åt BBQ Pulled Pork quesadillas,det va jättegott :) Det kommer jag nog ta om vi går och ser nån hockey där
   
 
Sen stanna vi till på Torget och Bishop,helt underbart ljuvligt väder.Sen tog vi bussen hem
 
 
 
 

Fre+lör+sön+mån

Härligt ,härligt & härligt vi har varit på Tranis fre+lör+sön & måndag..det har varit ca 19 grader i havet :)
Foto: Tranis ☀#sundsvall #sverige #day #summer #se
 

Tråkväder = Läsning

Läste ut denna bok idag,Pepparkakshuset av Carin Gerhardson,en bra och lättläst bok
Pepparkakshuset
En måndag i november, klockan är fyra, det mörknar och blöt snö faller över Stockholm. Mannen sätter sig tillrätta på tunnelbanan. Han undrar om det syns utanpå att han är lycklig. Om det stör? Tåget bromsar in och han kliver av. För upptagen med sina tankar för att se att en dyster figur följer efter honom. 

På kort tid inträffar flera bestialiska mord i Mellansverige. När kriminalkommissarie Conny Sjöberg vid Hammarbypolisen börjar ana att de hör ihop blir han iskall inombords. Det finns en människa därute vars drivkrafter är mycket personliga och som inte kommer att backa undan för något.
 
Pepparkakshuset av Carin Gerhardsen är första delen i Hammarbyserien, en ny deckarserie med täta, gastkramande intriger och överraskande vändningar. När boken är slut önskar läsaren bara att berättelsen ska fortsätta. Och det gör den.

RSS 2.0