Läser å läser

Läst ut denna bok "Tyst" av Hannah Harringtonden va sådär
 
Tyst

Att säga
förlåt
är inte
tillräckligt

Chelsea har aldrig kunnat bevara en hemlighet ... förrän nu.

Alla har någon gång skvallrat om något de inte borde - men senaste gången Chelsea avslöjade en hemlighet ledde det till att någon nästan dog. Så Chelsea bestämmer sig för att avge ett tysthetslöfte. Om hon håller munnen stängd kan saker åtminstone inte bli värre, eller hur?
Fel.
Att plötsligt stå upp för något hon tror på gör den tidigare populära Chelsea utstött och trakasserad. Men med hennes nya sätt att kommunicera möter hon också nya oväntade vänner, som skateboardkillen Sam. Han är den sista personen som borde ge Chelsea en andra chans, det är hans bästa vän som skadades mest av hennes skvaller. Men trots det är han den enda som förstår. Och den enda som kan hjälpa Chelsea att upptäcka vem hon egentligen är ... och vem hon vill vara.


Tisdag 28 jan

Idag flyttade farmor in
Här sitter vi och fikar,hon ser ut attt trivas :)

Nu så

Nu har äntligen farmor fått flytta till ett boende,vi har grejat från torsdag-söndag
Och så fint blev det :)
 
 

Filmer

Såg två filmer i veckan
 

Ingen lyssnar på Solomons protester och ingen tror att han har papper som kan bevisa att han är en fri man. Desperat gör han gång på gång upp flyktplaner – och varje gång går de i stöpet. Han säljs till William Ford, en vänlig man som uppskattar Solomons tankfulla natur men som tvingas sälja honom vidare till en grym man som utsätter slavarna för obeskrivlig tortyr. År efter år lever Solomon på hoppet om att återse sin familj, och även om det med tiden blir allt mindre vägrar han att ge upp det. Runt omkring sig ser han människor gå under, och han förstår att han måste ta otroligt stora risker och lita på folk han inte alls känner om han någonsin ska bli en fri man igen.12 YEARS A SLAVE bygger på den sanna berättelsen om en fri svart man som kidnappas från NewYork och säljs som slav till 1850-talets Louisiana och hans kamp för att återvända till sin familj.

 
 
Jeff Bridges och Ryan Reynolds spelar två poliser som arbetar på “Rest In Peace Department” (R.I.P.D.), en styrka som utgörs av de bästa poliserna som världen någonsin skådat. Deras uppdrag: att skydda människosläktet från monstruösa varelser som lyckats med konststycket att förklä sig till vanliga människor. Den sarkastiska konstapeln Roy Pulsifer (Bridges) är en veteran på R.I.P.D..Som partner tilldelas han Nick Walker (Reynolds), en lovande detektiv som mördades när hans karriär var på framfart. Denna osannolika duo hittar lösningen på ett fall som kan innebära slutet på livet som vi känner till det idag och de tvingas samarbeta för att förhindra att världen erövras av ondsinta varelser som vägrar att skipa rättvisa.

23 januari

Idag blev det en tur till Ortopeden..
Ny operation av foten är planerad till 4 feb

Ajaj

Ajaj gjorde lite illa mig på jobbet..
Sjukskriven till 4/2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ä

Här går det undan

Läst ut denna bok "Någon sorts frid" ,den va lite trög i början men sen så..
 

Siri är psykolog och psykoterapeut. Till hennes praktik på Södermalm kommer alla sorters människor. De hänger av sig kappan, tar några klunkar vatten och berättar om sina djupaste rädslor och mörkaste hemligheter. Men Siri bär också på en smärta. Hon är änka sedan hennes man omkom för ett år sedan, och i skärgårdsstugan som skulle blivit deras drömhem känner hon sig alltmer ensam och rädd.Så hittas en av hennes patienter död i vattnet utanför hennes hem. Polisen finner ett självmordsbrev där flickan tackar Siri för att ha hjälpt henne inse hur meningslöst livet är. Siris värld rasar samman. Är hon verkligen så dålig på sitt jobb? Eller finns det en annan förklaring?Siri börjar få en otäck, smygande känsla av att någon förföljer henne. Att någon därute i mörkret utanför stugan vill henne illa.


Jobbarhelg

Ja då har jag haft min 1:a jobbar helg med 2 långpass dagar.Det gick faktiskt skapligt bra :)
Foto: Tillbaka till verkligheten efter 30 timmars jobbarhelg ..󾌵󾮗Det gick bra
30 timmars jobbarhelg är till ända

Bokat å klart :)

Vi åker till Kos igen :)

 

Fredag 10 jan

Idag va vi båda lediga...ledig å ledig!!??
Först en sväng på ica sen på Birsta,Christer skulle höra vart hans arbetsglasögon hade tagit vägen...
Mötte mamma å Bertil på Birsta,Bertil va in med sin mobil på Telia
Hur gör man en "selfie" jag visar Berra ;P
Jag köpte ett linne
Fick hämta igen bilen oxå :)
 
Sen till Timrå för att hälsa på farmor och skjutsa hem Sandra fr jobbet så hon slapp gå i kylan.
Middan:
            
 
Såg två filmer "The Butler" den va bra och "Carrie"den gick att se
 
 
 Du hör inget, du ser inget. Du serverar bara.” Med de ledorden börjar Cecil Gaines sin långa trogna bana i Vita Huset. Under 30 år arbetar Cecil för sju presidenter och kan från maktens innersta rum bevittna historiska händelser och stora omvälvningar i den amerikanska raspolitiken. Cecil förblir lojal mot makthavarna, samtidigt som hans söner på olika vis kämpar hårt för de svartas rättigheter.
 

Carrie White är skolans hackkyckling. Alla de andra retar henne. Som om det inte skulle vara nog har hon en överreligiös mamma, som snabbt påpekar Carries handlingar och hävdar att hon syndar. En utav skolans personal tar tag i saken och börjar prata med Carrie och försöker bygga upp hennes självförtroende.

Sakta men säkert börjar Carrie blomma ut, och när Sue övertalar sin kille att gå med Carrie på skolbalen (eftersom Sue har skuldkänslor för Carrie), ser det ut som om allt kommer att ordna sig.

Men någon planerar ett elakt Practical Joke riktat mot den stackars flickan. Vad de inte vet är att Carrie har en färdighet som låter henne röra föremål med tankarna. En sådan flicka bör inte retas upp...

Fick oxå lite pengarna fr arvet efter pappsen,satte in lite på resekontot :) och gav barna en slant :)

 
 

Onsdag 8 jan

I morse skjutsade Christer mig till jobbet,för att fara vidare till Dalhlbergs och lämna in bilen på Lackkonservering och rostskyddsbehandling i dagarna 3...fick då låna hem denna lilla racer
Tackar oxå Veronica som bytte arbetspass med mig, så allt blev lättare :)
På kvällen for vi iväg på match Timrå-Asplöven,vi förlorade på straffar :(
 
 

1:a dan

Ja idag var det första dagen på nya avd,jag hade ett kvällspass och det gick jättebra :)
 
 

Lättsam bok

Läst ut denna lättsamma bok "Du går inte ensam" av Mari Jungstedt
 

En sensommarvarm septembermorgon försvinner den tvååriga Andrea Eliasson från en skönhetssalong i Visby där hennes mamma arbetar. Ingen av de förbipasserande på den stillsamma kullerstensgatan intill Visby ringmur har sett vem eller vilka som förde iväg henne. 
När så ännu ett barn försvinner från den årliga höstmarknaden i Hemse intensifieras polisjakten. Bara några veckor senare hittas en kvinna mördad i vassen vid det djupa och ensliga Lojsta träsk.Undersökningen leds av poliskommissarie Karin Jacobsson som får hjälp av den halvtidssjukskrivne Anders Knutas. Mitt i den hektiska utredningen kämpar de för sin kärlek. Någonstans i det annalkande höstmörkret gömmer sig en mördare. Och en barnarövare. Är det en och samma person?


V 1

Måndag:
Idag var det jobb igen 7-12,men jag fick jobba över 1 1/2 timme...vikarien kom inte.
Läste ut denna tokiga bok "Kaffe med rån" 
 
Märtha, Snillet, Krattan, Stina och Anna-Greta har det långtråkigt där de bor på servicehuset Diamanten. Dålig mat och trist bemötande, för lite motion och ständiga besparingar. Antagligen skulle de ha det mycket bättre i fängelse!
Märtha får en snilleblixt - de ska begå ett brott och se till att de blir dömda. Någon typ av ekonomisk brottslighet, en liten kupp av något slag. Bytet ska de skänka till fattiga och gamla. Kunde Robin Hood så kan väl vi!
Med rollatorerna i högsta hugg tar gänget in på lyxhotell där det finns gott om förmögna gäster. Men allt går inte som planerat. För att lyckas måste de tänka ut det perfekta brottet. Äventyret tar fart. Snart finner sig Pensionärsligan indragen i den undre världen och vad som helst kan hända.
 
Nyårsafton:
Jobbade sista dagen på Glimten idag och som igår så kom inte vikarien som skulle jobba med mig idag,så det blev ensam jobb tills dom fick tag på en ny...dålig stil av vikarierna.
Kände mig inte nå pigg så vi va bara hemma på Nyårskvällen
Foto: Gubbens nyårsstass
Gubben i bar överkropp vid 12 slaget ;P
Onsdag: Ledig!!
Kom lite snö inatt
Foto: Vi tog prommis @christerhaggqvist .Nyårslöfte: prommis varje dag?!...prova iaf
Nyårslöfte:Försöka ta en prommis varje dag, 2.2 km idag
Såg en film idag: "Hur många kramar finns det i världen"
Jag tyckte 1:an va bättre
Torsdag:
Startade dagen med tvättstuga...och en prommis på 2.2 km
Sen var det dags för kvällsjobb..inskolning på Violen :) Känns som jag valt rätt :))
 
Fredag:
En inskolnings dag 7-14 :)) det går bara fint tycker jag :)
Sen på kvällen var det dags för hockey..Timrå - Löven ,vi vann med 6-1 :))
 
Lördag:
Startade dagen med en prommis på 2.1 km
Sen har vi inte gjort mycket,det har varit skidåkning och JVM hela dan.
Såg en film oxå "Evidence" den va skaplig
Polisen anländer till en övergiven bensinstation efter en brutal massaker. Det enda beviset på brottsplatsen är offrens personliga elektroniska enheter, inklusive en videokamera och två mobiltelefoner. Utan andra ledtrådar att gå på, måste poliserna Reese och Burquez analysera filmerna från brottsplatsen och pussla ihop mördarens identitet.
 
Söndag:
Ingen prommis idag för igår regnade det och inatt har det varit minusgrader,så vägarna är glashala.
Bakade lite fikabröd som jag tänkte bjuda mina nya arbetskamrater,småtanter och farbröder på i morron.
Tyvärr så förlorade små kronorna finalen,guldet gick till finnarna...bläää
 
 
 
 
 

RSS 2.0