Sista helgen i juni

Jaha då va denna sk "sommarmånad" till enda,och det har varit pissväder,inte en enda baddag :(
 
Lördag: 14 dagar kvar till semestern....Klockan ringde 5.25 och jag va inte ett dugg sugen på kliva upp.Jobbade till 17.
Undra om sviterna efter nattajobbet sitter i än ,för när jag kom hem blev jag så jättetrött helt plötsligt.
Nu har jag nyss ätit varmsmörgås och tagit en cider.
 
 
Såg en film innan sängdags "Transit",den va skaplig
 
Transit omslag
Nate och Robyn har tagit med sig barnen på en bilsemester genom USA. När de stannar på en rastplats så passar fyra bankrånare på, när ingen ser, att gömma bytet i deras bil. Ovetandes om det gömda bytet så har helyllefamiljen dragit på sig ett gäng känslokalla bankrånare som gör allt för att få tillbaka sitt byte.
 
Filmtime :)
 
Söndag:Vaknade 5 min innan klockan ringde,nämligen 05.20....dags för en ny arbetsdag 6.45-17
 
Ikväll hade vi middagsfrämmande,Patrik med sällskap :) Det va Tacos som stod på menyn,det smakade riktigt bra.
Dom va kvar här ända till 21 :) trots att Patte hade lite feber.
Christer tar några timmar ledigt och ser EM finalen med mig :))
Hejja Spanien!!
 
Nu blir det ett avsnitt av True Blood innan sängdags :)

15 dagar kvar

Ingen tillstymmelse till badväder än.... :(  När Christer kom hem från jobbet i morse sa han att det va 8 grader ute
Dom ringde från Bibblan och sa att boken jag reserverat hade kommit in,så jag åkte och hämtade den innan dom stängde.Nu har dom semesterstängt där i 4 veckor.
 
När gubben vaknade så åkte vi in till La Strada,vi skulle fixa nya pass.Ser ut som en fågelskrämma på nya passet,tur man bara ska visa det då man åker iväg :S.
 
Vi gick in på New Yorker,där köpte jag mig ett par oranga swettis kortbyxor för 99kr..
 
Efter det blev jag bjuden på middag på Sibylla Inn...Diabloburgare,den är ju så himla god den.
 
 
 
Grattis till Sandra också :))
 
 
Köpte nån ny kaka från marabou,smakar typ som kexcholkad
 
 
 
Nu sitter vi och smuttar på en piggelindrink

16 days left

kl 7.00 kom jag hem från nattjobbet på Solis i morse.Jag har varit pigg som en mört hela natten ,inte fått nån trötthetskänsla heller.Tror inte det blev nån gäsp heller på hela natten.Tjejerna jag jobbat med har varait kanontrevliga allt har varit bra.Sov fram till kl 13.30 hade öronpropparna i öronen,va bara upp på toa vid 10 men somnade om på studs.
Va ut med Sandra på Alnö en snabbis för att dra ut nå papper fr datorn.
Nu är jag nyss hemkommen från en PW på 3.5 km.
 
 

17 dagar kvar

Ja då är det 17 dagar kvar till semestern...
Imorse när jag kollade in va vi skulle få för väder på morronnyheterna så kollar man inte om det blir "badväder"utan bara om temperaturen kommer stiga över 15grader.Det är ju skrämmande va kall sommaren är,stackars dom som har tidig semester.Om jag blir tvungen att ha tidig semester nästa år, då måste man ju åka iväg till nå land där man kan få bada iallafall.
Idag har jag lite att göra,pluss att jag måste hinna sova lite middag.Det vankas nattjobb inatt :P
Nu blir det frulle,sen sticker jag iväg på mina ärenden.
Fick ett sms av mor att vi skulle mötas på Birsta city kl 11,så sagt å gjort så åkte jag dit före handlingen.
Alla sommarkläder reas ut nu,de har nog inte fått sålt tillräckligt mycket.Jag köpte mig en fin klänning som jag hoppas få kunna använda nått iaf.
 Läste ut sista boken av Anna Jansson "När skönheten kom till Bro" Den va bra och lättläst
När skönheten kom till Bro
Medeltidsveckan pågår i Visby. I Sankt Clemens ruin har ett hemligt teatersällskap intagit scenen nattetid. En dubbelgrav från 1100-talet där en ung kvinna och en äldre man vilar står i centrum. Paret har brutalt blivit mördade, nedhuggna i sömnen. Historien upprepar sig i teaterföreställningen. För att bli invigd måste Malva, sexton år, tillbringa natten i graven och sedan ta sig ut av egen kraft. Ledare för teatern är Botel, en osteologistuderande som blivit helt besatt av Malvas skönhet och av dubbelgravens gåta. För att avsluta sin D-uppsats måste han lösa mysteriet med vilka de var. Kvinnan ligger på den förnämsta platsen. De är fattigt klädda, men har båda blivit begravda som furstar. Spåren leder till Roskilde och sedan vidare till ett hemligt militärt arkiv på Gotland. Maria Wern blir uppsökt av Malvas far Mikael, som är orolig. Han berättar att hans hustru Blenda ligger i koma på ett vårdhem, sen hon för ett år sedan blivit påkörd av ett rattfyllo. Ingen har sett Malva sen onsdagen då hon hälsade på sin mor på Katarinagården. Botel blir anklagad för att ha med Malvas försvinnande att göra. Den enda han egentligen känner på Gotland är moster Hedvig, men hon har fullt upp med sin politiska karriär. Tre nornor har spunnit trådarna i hans livsväv: mamma Gullan, moster Jullan och Hedvig. Maria Wern går på personalfest och blir blixtförälskad i en brandman. Han spelar med i ruinen och kallar sig Gregorius, en gråbroder som lovat att leva i kyskhet och fattigdom. Vet han något om vad som hänt Malva? Ingen har sett flickan på en vecka och hennes pappa har anmält henne försvunnen. Samtidigt hittas en kvinna död på en stenig strand. Det kan vara en olycka, men flera personer tjänar på hennes död. När skönheten kom till Bro är den trettonde boken i Anna Janssons populära serie om Maria Wern, som den här gången får sätta mycket på spel för att lösa Malvas gåta.
 
 Försökte slumra till lite efter läsandet eftersom jag ska jobba inatt...men icke sa nicke...det gick inte alls
 
 

Dag 18...

Vaknade av att jag hörde grannens väckarklocka 4.30 :/ man har då för bra hörsel.Pulade in öronpropparna för jag hörde honom prata hela tiden och inte va det tyst inte.Somnade om och sov till 8.30 ,hörde inte då gubben kom hem heller.Får nog stoppa in propparna då jag ska sova efter nattjobbet på torsdag morron,annars lär jag vakna 100ggr.
Snart är det dags att ta mig ann tvättstugan,det är bra att man ha nå göra då gubben ändå sover.
 
Tar nog en 15 minuters solning i solariet oxå
 
Om det inte börjar regna så blir det en 3.6 km runda också,det blev inge regn så PW är avklarad.Men blöt i svett blev jag,väldigt kvavt ute.
 
For iväg och jobbade ett kvällspass,ett väldigt kort ett 17-20.Men det va ganska skönt :) ett inhopp bara och hjälpa till vid läggdags.
 
Gubben va så lycklig i soffan han...de va ju dags för Allsången och sen Morden i Midsomer ;P
 

Nedräkningen har startat :P 19 dagar kvar

Måndag: 5.00 vaknade jag med ryggvärk :( tog ett piller och somnade om till 8.Då vaknade jag av Christer som måste ha drömt att han blev jagad el skrämd av nått :P.
 
Upp och åt lite frukost,la mig i soffan och läste en stund.Vid 11 tiden tog jag mig en PW prommis på 3.6 km.
Christer for iväg till farmor en sväng efter han vaknat och jag fixade till lite middag.
 
 
Korvstroganoff + ris
 
Nu går man bara och väntar och väntar på semestern och finare väder med bad

Midsommarhelgen 2012

Fredag: Då var det dags för midsommarafton då :) .Ja först så blev det jobb mellan 6.45-14,vi åt midsommar lunchen på ballis med våra gummor och gubbar.
Sen blev det raka vägen hem till gubben och sillunch hemma på vår ballis :) Det är inte vilken dag som helst idag,det va nämligen denna dag för 27år sedan som gubben fick mig på kroken :)
 
 
 
Kvällen tillbringade vi i godavänner sällskap :) 
 
Klicka för att stänga bilden
 
Klicka för att stänga bilden
 
Lördag:Midsommardagen en sån här segisdag,trots att jag bara tog 1 cider och en drink igår.Vi har inte gjort mycket idag,solat på ballis en ministund(sen molnigt) Hämtade Sandra kl 15 hon skulle på fest till Karla.Kvällen avslutades med lite fotbolls EM
 
Söndag:Vaknade kl 7 av ont i ryggen som vanligt så jag får starta dagen med piller,inte kul alls :( Undra om det kan vara min relativt nya långkudde det onda kan komma av.Tog och tömde kudden på lite innehåll,det blev en hel icakasse :S
Sen tänker jag vända på madrassen då jag lägger mig ikväll.
Vi tränade på Gymet ikväll innan Christer stack till jobbet.Jag körde min vanliga träningsrutt :) trots att mitt ben värkte.Kommer nog från ryggontet tror jag.

Sommardag :)

Idag var det dags för jobb igen,6.45-15 .Vi tillbringade så gottsom hela förmiddagen på ballis med våra gubbar och gummor.
När jag kom hem tog vi en kaffe hemma på ballis.
Strax efter 15 promenixade vi till Ikea...
 
 
.... och åt IKEAS SOMMARBUFFÈ,den va jättegod
och vi blev proppmätt.Tur att vi skulle promenera hem sen :P
 
Vid 18.45 stack vi ner på Gymet,avverkade 2km PW på löpbandet,mag,arm och benmaskiner.Sen testade jag ligga plankan på Pilatesboll och det va jobbigt ska ni veta.
 
Körde Rockring i ung 10 min
 
Bild fr gymet
 
 
 

wednesday

Vaknade 5 med ont i ryggen,det är ju ovanligt :S .Klev upp och tog piller och gick & la mig igen,sov fram till 8.
Tog sen itu med tvättstugan,ded va inte så mycket tvätt.
När Christer for till farmor tog jag & städade.
Läste ut boken "Minnet av en smutsig ängel" av Henning Mankell,det va inte min stil av bok
Minnet av en smutsig ängelEn natt 1904 lämnar den unga svenskan Hanna Lundmark ett fartyg som ankrat i Portugisiska Östafrika. Av en tillfällighet blir hon ägare till den största bordellen i huvudstaden Lourenço Marques. Hon fylls av medkänsla för de prostituerade och hon upprörs över hur de svarta behandlas av den koloniala vita minoriteten.
Men de svarta kvinnorna värjer sig för hennes försök till närhet. Mötet med Pedro Pimenta, en entreprenör i de vita människornas rädsla, och en våldsam och brutal tragedi tvingar Hanna att bestämma sig för vem hon är och vilket liv hon egentligen ska leva. Steg för steg förändras hon och växer in i en ny och oväntad roll.

Det blev sallad till middag idag och en ny smak på LOKA-Jordgubb & lakrits :) jag som älskar Lakrits tyckte ju att den va god.


Såg en skaplig film på SVT 1 "Stolen"


Polisen Anthony Carter är starkt engagerad i kampen för att hjälpa barn som smugglas in och utnyttjas i Storbritannien. Tillsammans med sitt team gör han allt för att förhindra trafficking av ett stort antal barn - utan pass, utan familj, utan hopp. När han möter Rosemary, en vettskrämd tioåring från Västafrika, såld som husslav, gör han allt för att få henne i säkerhet. Samtidigt riskerar han både sitt eget och sin dotters liv.


<3

Vet precis vad jag skulle göra om jag hade dessa...........

Höst eller!?

Igår va det så fint väder hela dagen ,men det va väl bara för att jag jobbade från 12-21.
Idag har vi rena rama hösten :(,det stormar ute tom.
Slutade 12 och då plockade jag upp faster och så for vi till pappsen,han hade en sovdag,typiskt då vi va där.Jag hade köpt med mig ett paket glasstrutar,halstabletter,coca cola och lite chips.Vi fick honom att vara vaken typ 10 minuter och mumsa i sig en strut,hans smaskade så gott :)
Pappa & faster :))
Efter besöket hos pappa stannade jag på kaffe hos faster..
Fick med mig lite sommardoft hem :)
Sen åkte jag och handlade lite på Maxi,dom har nu sill Buffé där,precis som sallads Buffén.Jag köpte med mig 5 olika sorters sill :) gott..gott
Vid 19 tiden stack vi ner på Gymet,det blev 3km PW & och 30 min mag,arm och benmaskiner..det va jobbigt som tusan idag också.Kanska man ska vila kroppen helt och hållet i morron,ingen prommis över huvudtaget
Nu ska jag parkera i soffan!!!

Då blev det söndag igen

Imorse slog man upp ögonen vid 8,kunde väl ha sovit en timme till iaf.
Stack iväg på birsta en sväng för att posta brev och gå på Panduro.Läderbandet jag haft till mitt halsband gick av för säkert 1år sedan,men jag har gruvat mig för att sätta dit ett nytt.Tror inte att jag skulle kunna fixa till knuten nå bra,men det blev som nytt igen :)
Jag gillar verkligen detta halsband "Homosapiens" av Efva Attling
Brevet va till LÖF ang Ärret på magan,men jag tror att dom struntar i det.Det är ju värt ett försök iaf...
Det blev 2 filmer på dagen idag "Nobels testamente",den va bra
Nobels testamente omslag
En galaklädd kvinna smyger sig obemärkt in på nobelfesten i Stockholm, och mitt på dansgolvet skjuter hon den israeliske nobelpristagaren i medicin och noblekommittén ordförande. Annika Bengtzon dras ofrivilligt in i dramat - inte som journalist, utan som vittne. Och medan världspressen spekulerar om kopplingar till terrornätverk i Mellanöstern har Annika en helt annan teori. Spåren leder henne in i en mörk värld full av intriger och maktspel - in i nobelsfärens allra heligaste. Och även livsfarligt nära sanningen.
Och en riktig grin film "The lost Valentine",den va bra
The Lost Valentine omslag
Andra världskriget rasar och löjtnant Neil Thomas blir kallad ut i krig. Han tar farväl av sin gravida unga hustru på deras bröllopsdag den 14 februari 1944 på tågstationen LA Union, och lovar att komma tillbaka på deras nästa årsdag. Men innan deras son hinner födas störtar Neils flygplan i Stilla havet och han förklaras saknad i strid. Caroline blir förkrossad. Hon väntar på tågstationen i 60 år, varje alla hjärtans dag (Valentine's Day), som ett sätt att hedra hans minne, och kanske med en strimma hopp om att han ska komma tillbaka. En ung kvinnlig journalist får reda på historien och bestämmer sig för att undersöka vad som hände med Neil under kriget. Till en början ställer sig en åldrad Caroline skeptisk, men Carolines (och Neils) sonson lyckas övertala henne. Reportern och sonsonen blir dessutom förälskade i varandra under arbetet med reportaget.
Middagen blev väldigt spännande och momsigt= Varmkorv+ bröd ;P
Vid 19.30 stack vi ner och träna på Gymet,3km PW på löpbandet och 30 min mage,armar och benmaskinerna.Och jag lovar ikväll va det rena döden att träna,va helt slut.Träna hårt två dagar i rad va riktigt jobbig,men nu vet jag jag ju inte när det blir träning igen i Gymet.Hoppas det blir nån dag mitt i veckan vi kan gå ner.
När vi kom ut från träningen fanns regnbågen framme
Och den hade en tvilling med sig

Vart...vart är solen??

Åhhh undra om man kan få sitta så här i solen nångång
För vår del blev det först frukost, melodikrysset,sen i solariet 10-15 minuter.Vid 12 tiden stack vi ner till gymet,jag gick 3km PW på löpbandet och sen 30 minuter i gymet med mag,arm & benmaskiner :)).
Till lunch:
Dog sen 1 timme på soffan ;P
Skaffat en kul App på mobilen....min man är en utomjording
Vi grillade Jalapenohamburgare till middag,trots tråkväder ute.
Lägger in 2 bilder från pojkens fiskelyckaa igår :))
Blir nog rökt abborre av denna
Och rävmat av denna :P
Nu ska jag gå och starta grillen,magen kurrar..........
Lördagskvällen avslutades med en film & en drink
Christer tog en Captain Morgan & jag en Minttu m cola
,filmen hette"The strangers",den va skaplig
The Strangers omslag
Champagne, rosblad och tända ljus. Det var tänkt att denna kväll skulle firas. Allt planerat i detalj. Men Kristen McKay och James Hoyt anländer osams till hans familjs sommarhus efter ett bråk på en fest och inget blir som planerat. Häftiga diskussioner uppstår mellan paret, men när det mitt i natten knackar på dörren har de plötsligt helt andra problem att ta itu med...



Friday

Va vaken då gubben kom hem vid 6.30...vaknade av ont i ryggen.Gick upp och tog ett piller och somnade om :) .Nästa gång jag vakna va kl 8.30,pallrade mig ner till tvättstugan och kollade om någon va där.Som tur va så va det ledigt,tog då och tvättade så jag slipper på lördag förmiddag.Vi tänkte gå på Gymet på förmiddagen :) ,har ju inte varit där på en vecka nu.
Färgglad frukost!!
När Christer vaknade for vi i väg till Metsos företagshälsovård,gubben min måste göra en "kroppskoll" eftersom han går natt.Han gick därifrån med ett UA i baken ;P
Sen blev det raka spåret till "Bibblan",där lånade vi en massa böcker som räcker hela sommaren.
Efter det så var det  så var det farmors tur att få påhälsning,vi handlade och fikade med henne :)
Hon bjöd på farliga bullar ;P
Farmor va riktigt pigg och glad idag :))
Och vi är inte klar med våra ärenden än...nästa anhalt Birsta..Där köpte Christer 4 par kortisar och 2 t-shirtar.
Till middag blev det grillat,sallad och Rosa skumpa :)
Såg en film på kvällskröken "Gone" Den va skaplig
Gone omslag
För två år sedan lyckades Jill fly från en seriemördare som kidnappat henne. När hennes syster försvinner är hon övertygad om att det är samma galning som ligger bakom, och Jill börjar en förtvivlad jakt för att hinna hitta sin syster medan hon fortfarande lever.

Duktig tjej!

Idag jobbade jag 6.45-15.Jag skulle egentligen ta bussen hem fr jobbet(Christer behövde bilen)men det va så fint väder så jag tänkte "kanske jag ska testa gå hem"...och det gjorde jag.Det tog mig 1 tim & 10 min att gå 6.6 km ,känner mig lite duktig ;).Nackdelen med prommisen va skorna jag hade på mig,flippfloppar så nu har jag fått lite sveda under fötterna och blåsa under lilltån :(
Jänthalvan är kvar än och ockuperar MIN soffa!!!!! Hon har fått jobb i morron också :)
Har spikat upp gubbens fruntimmer på väggen ;P
Det blev lite nytt på väggen i sovrummet också :)
Så det är inte dammråttor jag har under sängen så ni vet ;P
Fick även påhälsning av pojken på kvällskvisten :)

Tjoflöjt!!

Hörde när gubben satte nyckeln i låset när han kom hem i morse 06.30,men jag vägra ...vägra vakna riktigt och kliva upp.Somnade om till 8.30 så det får man vara glad för.
Efter jag intagit lite frukost knallade jag ner till kärringgrillen,orkade bara sola i 15 min.
När jag kom ut från grillen så regnade det förfullt :( å jag som hade tänkt ta en prommis.Men efter en stund slutade det och jag tog en PW med stavar på 3.7 km,det tog 37minuter.
Det blir ju inge Gym så länge det är Fotbolls EM pga att anhöriga får bara vara där efter 19,och Christer vill ju se fotbollen :P
På eftermiddagen for Christer till farmor,hem hade han med sig jäntan.Hon ska jobba på Humlan i morron,tur att hon får jobba nån dag hit & dit.
Ja vi får väl hålla på Sweden i kväll nu då...........

Jobb..jobb..jobb

Sådärjan då har man fixat en jobbar helg då,är nu ledig 2 helger framöver:)) Sen har jag bara en arbetshelg kvar innan semestern,14 juli börjar jag min semester.
Jag har läst ut en bok också "Vecka 36" av Sofie Sarenbrant mycket lättläst och spännande bok.
Vecka 36Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.
I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.
Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand ...

Nu har vi en fullklottrad almanacka hela nästa vecka,något uppdrag varje dag!!



Solen skiner..solen skiner

Vaknade till en dag med solsken :)
Har suttit ute i solen hela förmiddagen.När Christer vaknade for vi in till stan och köpte en resa över Östersjön :)Jag beställde sol,värme  & kav lugnt till den resan oxå ;P
På kvällen intog vi Gymet med en 3km PW på bandet,och magmaskinerna i vanlig ordning:)
Skjutsade hem Sandra ikväll också hon ska jobba på hemmaplan i morron.

Nationaldagen...

Idag är det 6 Juni & Sveriges nationaldag,och vi har haft sol  14 grader.Nu tycker man 14 grader är varmt :S...vi är tålmodiga vi.
Jag har jobbat idag 8-14,fått lite storhelgs ob.
Efter jobbet åkte jag och hämta Sandra,hon ska jobba på Humlan i morron.Sandra hade med sig min diet som vi beställt.
Man blandar den med lättmjölk,hoppas den smakar bra.
Först tar man emot diet ,sen kokar jag kaffe och tar fram nationaldagstårta...rimmar inte bra :P
Den va iallafall god.
Donnan min ville att vi skulle äta grillat,så då fick det bli det till middag.
Innan vi hoppar i säng ska vi se ett avsnitt av True Blood säs 4 :)

Idag tittade solen fram :)

Först jobbade jag 6.45-14...Åkte direkt på Ica & handla.Följde sedan med Patrik och handla på Willys.När jag kom hem stod middagen på bordet...det va inte pizza ;P.Christer hade fixa till pommes & korv,det va länge sen vi åt det :)
Jaaa ketchup är gott!!!Det kan man ha på allt :P
Christer stack iväg och handlade till farmor och jag tog och planterade blommorna på ballis.Har vägrat att göra det så länge det inte varit nå sol,men idag tittade han fram :)
Det blev Kärlekspelargon och en vit sak jag inte vet namnet på..
Dom hängande blommorna ska bli full av vita små blommor,sen satte jag en mini surfina i en hink på väggen.
Och den jag har på bordet vet jag inte heller vad den heter,men den va söt så jag tog den ;P
Vid 19 stack vi ner på Gymet...
Det blev en 3km PW + Magmaskinerna..men det va jobbigt för magaho,har nog lite träningsvärk där
En olycka händer så lätt!!!!!! BLÄÄÄÄÄ!!!
Foto: Mamma de är hål i botten!

Söndag och sista dagen på min ledighet

Vaknade först vid 7,men lyckades somna om till 10 helt otroligt :)
Idag har vi inte gjort mycket ,slökollat på tvn och läst.
Det blev en film iaf "Alvin och gänget 3" den va skaplig,men 1:an va bättre
Alvin och Gänget 3 omslag
Alvin, Simon, Theodore och Chipetterna lever det ljuva livet som bara de kan göra – sjungande, dansande och med sin osvikliga förmåga att ställa till med trubbel - ombord på ett kryssningsfartyg i Karibien. Men olyckan är framme och de blir skeppsbrutna och spolas i land på en tropisk ö och de måste använda all sin fantasi för att hitta ett sätt att komma hem igen.
Innan Christer gick till jobbet blev det 1 timmes träning för oss på Gymet,3 km PW på löpbandet,en maskinerna för mage,kärlekshandtagen & gäddhänget.Så nu är man helt färdig ;P
När jag kom hem blev det en dusch,smoothie och Vampire Diarie :)
Den är gjord av vaniljyoggi,halv banan,färska blåbär,hallon och björnbär.....jättegod :)

Han ä lessen:(

Hua va han är lessen han där uppe...det har tammetusan regnat konstant hela dagen :((
Ser knappt ut genom fönstret...
Känner att jag har lite träningsvärk i magen idag,men det är väl så det ska va.
Tänkte plantera blommor i balkonglådorna idag,men suget försvann..
..dom får vänta tills i morron.Kanske man får se en skymt av solen då.
Det blev pasta,sås och rött till middag ikväll..den ser lite tråkig ut ,men det va gott :)
Vi kollade på två filmer,först "Safe House" den va skaplig,sen "Women in black",den va dålig!!
Safe House omslag
Tobin Frost har undvikit att åka fast i nästan ett decennium. Tidigare var han av de bästa agenterna som CIA haft, nu överför han istället tillgångar och säljer underrättelseinformation till vem som helst med pengar. Från handel med Nordkorea till stöd åt terroristceller – den skada han orsakat USA går inte att mäta. Nu är han tillbaka och han bär på en hemlighet.
Så snart Frost tagits in för förhör attackerar legosoldater det skyddade hus som CIA-nykomlingen Weston är satt att bevaka. Efter att nätt och jämt ha lyckats fly, måste de två osannolika kompanjonerna ta reda på om deras angripare har skickats av terrorister eller någon på insidan.
The Woman in Black omslag
Den unge änklingen och advokaten Arthur Kips får i uppdrag att reda upp ett dödsbo i en by som ligger ensligt belägen på den engelska landsbygden. När han möter invånarna förstår han snart att de döljer en mörk hemlighet. Alla undviker att besöka och tala om den förfallna egendomen som tillhört kvinnan som dött. Trots att han blir varnad beger han sig dit och gör en fasansfull upptäckt - huset är hemsökt av en vålnad som söker något hon för länge sedan förlorat.

1 Juni = sommar

Fredag den 1 Juni och = sommar...el inte.Vi har idag haft soligt men kallt,vart är sommarvärmen kan man ju undra?!
Jag vaknade då Christer kom hem vid 6.30 i morse, men somnade om en stund till.
I dag har jag ringt Ärr fotografen,han ska ta bilder på mina "defekta" delar och skicka in till försäkringsbolaget.
Tog itu med tvätten,när Christer skulle tvätta höll dom på fixa med elen i tvättstugan.
När Christer vaknade for vi iväg till farmor sen och handla.
Vid 18 tiden gick vi ner på Gymet på Christers jobb,det va jättefint Gym
Kanonfint prom-löpband
Gick en PW på 30 min
Sen vidare till "döden"
Crosstrainern hua hua
Magmördaren...
Muffinsdödaren ;P ,ska försöka gå på Gymet 2 ggr i veckan.Kan ju bara gå dit då gubben är med.
Det bästa av allt va att det bara va vi där.
Sen hem och fixa lite god middag,sallad,vin och grillad fläskfilé

En tripp till Stockholm

Mamma,syster och jag tog en tripp till Stockholm Mån-Tors sista veckan i Maj.
Måndag: Här sitter vi på bussen och är på väg...
Dom ser glada och förväntansfulla ut ;P
Håkan kom och hämtade oss på centralen i Stockholm.
Vi packade upp grejerna,sen skjutsade Håkan oss till Stinsen galleria.
Vi promenerade hem till Håkan sen,Ca 1.7 km
Håkan hade gjort middag till oss då vi kom hem,spagetti och köttfärssås :)
Tisdag:Då var det dags att inta storastaden,för att komma dit blev det buss och tunnelbana.Vi började vår runda i Gamla stan...
Mysig liten affär med väldigt fina tavlor.
Köpte ett alster med ett gäng nakna brudar till Christer,närmare än så kommer han inte nakna brudar ;P
Var tvungen att ställa mig vid denna Tomte ,och så jag trollet ;)
Efter Gamla stan blev det Drottninggatan...
Här tog vi ett glas vin och vilade fötterna,filtar har vi på oss på benen,det va kallt ute
Syster tog en cider.Lotta hon drog på shoppingväskan ;P
Vi tog med en sån så vi slapp bära på påsar.
Lite små trött efter en heldag i stan,det blev pendeln hem
Syster har väskkoll ;P
När vi kom hem hade Håkan middagen klar,Fläskpannkaka :)
Efter maten tog vi och for på mosters grav :( känns inte kul att hon är borta
Det va väldigt grönt o fint där iaf
I Stockholm blommar syrener och liljekonvaljer för fullt
Onsdag:Idag tog vi bussen till Kista galleria
Ojoj va mycket affärer det finns :S
Tog sen bussen tillbaka till Sollentuna och gick på Sollentuna galleria...pust!!
Lotta hon drar & drar
Detta är annat än Birsta city,här hänger det spets i taket och heltäckande mattor på golven.
Pinkpause i största toalett utrymmet jag sett,marmorgolv,elektrisk tvål givare mm
På kvällen bjöds vi på grillat och vin hos Håkan :)
Vi har haft en väldig trevlig vistelse,blivit uppassad med middag varje dag :)
Torsdag:Hemresan...sitter på centralen och väntar på bussen
Läste ut boken "Änglavakter" med Kristina Ohlsson,den va lättläst och bra
Änglavakter
En ung kvinna hittas styckad och begravd i ett skogsparti i Midsommarkransen utanför Stockholm. Hon identifieras som Rebecca Trolle, en student som varit försvunnen i två år.

Medan Alex Recht och hans utredningsgrupp försöker förstå varför Rebecca gick ett så våldsamt öde till mötes, görs fler fynd på brottsplatsen. Den rymmer hemligheter som visar sig vara flera decennier gamla. Någon har vid upprepade tillfällen återvänt till skogen för att dölja sina offer för omvärlden.

På ett ålderdomshem sitter en stum barnboksförfattarinna. Om och om igen dyker hennes namn upp i polisutredningen kring morden i Midsommarkransen, men hon sluter sig i sin tystnad.

Spåren leder till den mörkaste av sanningar och obönhörligen dras både Fredrika Bergman och Peder Rydh in i historien kring graven och den döda studenten. Fredrika ställs inför ett svårt dilemma när hennes älskade Spencers namn dyker upp i utredningen. Är det verkligen möjligt att han är en del av gåtans lösning? Och vilken roll spelar egentligen den stumma författarinnan?

Med en stark undergångston närmar sig utredningsgruppen fallets upplösning och till sist kvarstår bara en fråga att besvara: Vems tur är det att läggas i graven då mördaren återigen beger sig till Midsommarkransen?
Borta bra men hemma bäst!!

RSS 2.0