wednesday

Vaknade 5 med ont i ryggen,det är ju ovanligt :S .Klev upp och tog piller och gick & la mig igen,sov fram till 8.
Tog sen itu med tvättstugan,ded va inte så mycket tvätt.
När Christer for till farmor tog jag & städade.
Läste ut boken "Minnet av en smutsig ängel" av Henning Mankell,det va inte min stil av bok
Minnet av en smutsig ängelEn natt 1904 lämnar den unga svenskan Hanna Lundmark ett fartyg som ankrat i Portugisiska Östafrika. Av en tillfällighet blir hon ägare till den största bordellen i huvudstaden Lourenço Marques. Hon fylls av medkänsla för de prostituerade och hon upprörs över hur de svarta behandlas av den koloniala vita minoriteten.
Men de svarta kvinnorna värjer sig för hennes försök till närhet. Mötet med Pedro Pimenta, en entreprenör i de vita människornas rädsla, och en våldsam och brutal tragedi tvingar Hanna att bestämma sig för vem hon är och vilket liv hon egentligen ska leva. Steg för steg förändras hon och växer in i en ny och oväntad roll.

Det blev sallad till middag idag och en ny smak på LOKA-Jordgubb & lakrits :) jag som älskar Lakrits tyckte ju att den va god.


Såg en skaplig film på SVT 1 "Stolen"


Polisen Anthony Carter är starkt engagerad i kampen för att hjälpa barn som smugglas in och utnyttjas i Storbritannien. Tillsammans med sitt team gör han allt för att förhindra trafficking av ett stort antal barn - utan pass, utan familj, utan hopp. När han möter Rosemary, en vettskrämd tioåring från Västafrika, såld som husslav, gör han allt för att få henne i säkerhet. Samtidigt riskerar han både sitt eget och sin dotters liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0