Timråland

Ikväll blir det Timråland,ska se Smalare än Tord

Smalare än Thord är idag ett av landets mest anlitade party/coverband

Pattes tidsfördriv

Patrik håller på att hjälpa Micka och Emil  att renovera deras lägenhet.

Han har det han gör...va dit en sväng och kollade

Det blev bad : )

Efter jobbet blev det bad på Maland,trodde att det var färdig badat här nu.Fick en tidning av Sandra och såg ett smarrigt recept på ett annorlunda bakverk , Marmorerade Brownies serveras med glass el grädde.Så jag tog och bakade detta då i kväll,har inte provsmakat än.....tar det i morron



Handlat

Syrran och jag var på BirstaCity en sväng i går,detta hade jag med mig hem
 
De var 70% rabatt på skorna
 och en skinnjacka

Flytten närmar sig

I kväll var Christer och jag bort till Sandra och putsade fönster och tömde hennes lägenhet.Flyttfirman hämtade hennes alla möbler också,så hon ska bo i resväskor till den 6aug.Just nu är hon inneboende hos Ida.Det börjar lite smått kännas i hjärtetrakten att hon ska flytta,det är lite synd att det är så långt bort.Men om vi har tur så får vi träffas en gång i månaden iallafall.
                      

Grattis syster på födelsedagen

Har varit på fika hos systeryster efter jobbet i dag,det blev en äkta Jordgubbstårta "AllaLotta"

Senast sedda filmer

Dessa två filmer såg vi sist Prison och Mammut , ingen av dom var nått att "hänga i julgran"
Uppbackad av Halloween-producenten Irwin Yablans gjorde finnen Renny Harlin sin Hollywooddebut med Prison, vilket innebar startskottet för en radda storsuccéer som Terror på Elm Street 4, Die Hard 2 och Cliffhanger. Stor del i det goda resultatet hade två andra skandinaver - danske Viggo Mortensen i sin första huvudroll och svenske filmfotografen Mac Ahlberg. Året är 1956 när den ökände fångvaktaren Sharpe (Lane Smith) njuter av att se hur den oskyldigt dömde Forsythe (Mortensen) blir grillad i elektriska stolen. Strax därpå stängs det slitna fängelset, men öppnas igen 30 år senare. Nu med Sharpe befordrad till chef. Mer sadistisk än någonsin. Men när portarna slås upp igen väntar något på honom. Något mycket ondskefullt, som tänker se till att INGEN lämnar fängelset levande.

MAMMUT tar avstamp i en lyxvåning i New York, hemma hos det unga paret Ellen och Leo och deras åttaåriga dotter Jackie. Leo är skapare av en framgångsrik spelsajt på nätet och har ramlat in i en värld av pengar och stora beslut. Ellen är kirurg och jobbar med att rädda liv. Båda föräldrarna är uppslukade av sina arbeten, och dottern Jackie umgås mest med familjens filippinska barnflicka Gloria, något som får Ellen att börja tvivla på sina livsval. När Leo åker på en affärsresa till Thailand påbörjas ett förlopp som får dramatiska följder för alla inblandade.


Ajajaj

Glömde bort att skriva i går att jag blev biten av en ful

Broms på badet.Bettet gjorde gräsligt ont och blev svullet och stort som en tennisboll.I dag känns det bättre med är ganska svullet fortfarande.

Bilder på gubben & mig

Fina bilder som Patte tog på Christer och mig då vi var på Gatufesten
 
Sällan vi är på bild tillsammans,alltid jag som fotar.

Några jag inte sett på länge

I dag kom Christers syster Margith och kusin Rebecca och hennes man förbi,de var på väg upp till Ö-Vik.Det var kul att träffas jag har inte sett Rebecca på en 6-7 år,men hon var sig lik.De kommer troligast förbi på hemvägen också en sväng.Rebecca bor nere i Skåne så det är ju en bit bort.

Sen kom mamma förbi en sväng också ,hon var ute på en cykeltur och kom in på fika.

Har även sett en kul film i kväll Baksmällan
Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen. Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet. Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.

Ja vi är lite knäpp,ja vet.Solen k

0-25f48077045e976135502876f0cefcb2.png

Kolla varifrån!

Ja vi är lite knäpp,ja vet.Solen kom fram å då drog vi ner på Maland:-)


Jag fryser....

....jag vill till värmen.....vädret ons , tor och fre
Sundsbruk Klarvær 19°Skyet 17°Regn 16°
Alanya Klarvær 32°Klarvær 32°Klarvær 30°

det är lite skillnad på grader....
 på ballis i Alanya 2007

Nytt te

Har köpt en ny smak på te Tusen och en natt heter det,finns på BirstaCity.Det är jättegott  så nu ska jag ta en kopp till

Film i regnvädret

Vi har sett två filmer som vi fått låna av Sandra, Berättelsen om Narnia 1: Häxan och lejonet och Berättelsen om Narnia 2: Caspian, prins av Narnia,dom var riktigt bra faktiskt.

Följ med till en helt ny värld när Walt Disney Pictures och Walden Media presenterar C.S. Lewis tidlösa och storslagna äventyr. Med fantastiska specialeffekter får du uppleva syskonen Lucy, Edmund, Susan och Peters svindlande äventyr. På ett stort gods som ägs av en mystisk professor hittar barnen en väg till landet Narnia genom ett stort klädskåp.

Där upptäcker de ett vackert och en gång fredligt land som befolkas av talande djur, dvärgar, fauner, centaurer och jättar. Men på grund av den Vita Häxan Jadis förbannelse tvingas invånarna leva i evig vinter. Med det kloka och ståtliga lejonet Aslan vid sin sida kämpar barnen i ett sista spektakulärt slag för att besegra Jadis och befria Narnia från häxans iskalla förbannelse!

Prins Caspian: Ett år efter de otroliga äventyren i "Berättelsen om Narnia: Häxan och Lejonet" lever kungen och drottningen av Narnia i det avlägsna kungariket, men upptäcker att 1300 år har förflutit i Narniatid.

I deras frånvaro har Narnias gyllene år försvunnit och blivit erövrat av Telmariner och kontrolleras nu av den elaka kungen Miraz som styr landet med järnhand.

De fyra barnen möter snart en ny intressant karaktär, Narnias rättmätige arvinge till tronen, den unge Prins Caspian som har blivit tvingad till att gömma sig för sin farbror Miraz vars planer är att döda honom och tillsätta sin egen nyfödda son på tronen.

Med hjälpen av en vänlig dvärg, en modig mus vid namn Reepicheep, grävlingen Trufflehunter och svarta dvärgen Nikabrik samt resten av Narniafolket som leds av riddarna Peter och Caspian, ger de sig iväg på en resa för att försöka hitta Aslan och rädda Narnia från Miraz tyranniska välde och återställa magin och prakten i Narnia.


Ledig helg

Skönt med fint väder då man är ledig,Christer och jag har varit på Maland hela dagen.Undra om detta var sista baddagen för i sommar,ser ut som att det bara väntas regn och rusk hela nästa vecka.
Vi åt middag på ballis i kväll,det var Christer som fixade middan ; ) köpes pizza blev det.Dom gör väldigt goda pizzor på pizzerian i närheten av oss

Fläskfilépizza med gorgonzola och vitlök,mums

Bak på gång å det jäser så mjölet

1e963acbf3a7d1a6db943f2a0c0269b6.png

Kolla varifrån!

Bak på gång å det jäser så mjölet rasar på golvet:-)


Läst klart Stephenie´s böcker

Nu har jag läst alla Stephenie Meyers böcker om Bella & Edward,men jag tyckte att sista boken var lite för lång och seg.

Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en fantasi och en mardröm dödligt farlig i en verklighet. Den hett efterlängtade avslutningen på Bellas och Edwards omöjliga kärlekshistoria avslöjar hemligheter och mysterier i denna romantiska saga som har förtrollat miljontals läsare världen över. Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Året som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan. Valet att ansluta till en mörk och förförisk värld av odödlighet eller att fortsätta ett mänskligt liv har blivit den tunna tråd som vampyrernas och varulvarnas öde hänger på. Bellas val sätter igång en kedja av händelser som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade...


Ledig dag med bad på Maland :-) :-

2d7e6fede40094edfd62827bdeab059d.png

Kolla varifrån!

Ledig dag med bad på Maland :-) :-D


Trist trist trist

Så här tråkigt väder har jag haft dom senaste dagarna på sista semestervecka

Känner mig lite småless faktiskt...
I går fick vi skapligt väder vi kunde i allafall ha lite mysmiddag på ballis

Kvällen avslutades med en film Duplicity,den var skaplig...

CIA agenten Claire Stenwick och MI6 agenten Ray Koval har lämnat sina respektive länders säkerhetstjänster för att söka lyckan på den privata marknaden. Nu står kampen mellan två multinationella företag och de f.d. agenternas uppgift är att säkra patentet för en banbrytande produkt.

För deras arbetsgivare, industripampen Howard Tully och investeraren CEO Dick Garsik, är alla medel tillåtna. Men i takt med att risktagandet ökar, mysteriet fördjupas och taktiken blir skitigare, blir Claire och Ray allt mer attraherade av varandra. En maktkamp kantad av ömsom passion, ömsom svek tar sin början, när den ene hela tiden försöker ligga steget före den andra. Men det enda de inte lyckas trixa sig ur är kärleken ...


Pissväder i da igen

Känner att jag börja bli lite lagom less på vädret,man får lixom ingen lust till att åka i väg eller att göra nått alls.Vi tog en till film dag,det blev  Barnhemmet och The Haunting in Connecticut 
En gastkramande berättelse om Laura som efter trettio år återvänder, tillsammans med sin make och deras 7-årige son Simón, till det hus hon växte upp i. Laura drivs av drömmen att restaurera den sedan länge övergivna byggnaden, och slå upp dess portar för handikappade barn. Men det nya hemmet och dess mystiska omgivningar väcker liv i Simóns fantasi och pojken börjar spinna ett nät av otroliga sagor och inte helt oskyldiga lekar.

När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia - inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonahåtervänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen.


Pissväder

I går var det en riktig filmtittar dag,det blev 2 filmer Änglar och Demoner och The Unborn.Båda va bra...
Robert Langdon, Harvardprofessor i religiös symbolik, upptäcker bevis på att det legendariska hemliga sällskapet Illuminati fortfarande är vid liv och på gång att ännu en gång hota sin urgamla mytomspunna fiende - den katolska kyrkan. Illuminati har lyckats stjäla en mycket kraftig bomb skapad med en ny teknik och meddelar att den skall placeras någonstans inom Vatikanstaten. Jakten på Illuminati och bomben blir en hård kamp mot klockan... och snart måste Langdon riskera mer än han någonsin kunnat förutse.
Filmen The unborn ger en skrämmande inblick i de odödas liv. I denna övernaturliga thriller om en ung kvinna som hemsöks av en demonisk ande som hotar både henne och dem hon älskar. Casey Bell har alltid klandrat sin mamma för att hon lämnade henne som barn. Men när en rad oförklarliga händelser inträffar, börjar Casey förstå varför hon gav sig av. När hon plågas av mardrömmar och en vanställd ande som förföljer henne dagtid, vänder hon sig till den enda person hon tror kan sätta stopp för de övernaturliga händelserna - den respekterade och erfarne Sendak.
Vi fick kaffe främmande också,mamma och Bertil kom förbi och det var trevligt

Sergelstorg fylls av MJfans

Hyllning till MJ ,detta är jätte fränt.Synd att man inte fick se det live,man får lite ståpäls.

Resan har varit jättebra:-P

70b383290d6920d2a1f8afcd1b5324ea.png

Kolla varifrån!

Resan har varit jättebra:-P


Ombord :-)

4295e2494847df5a2d60457134222202.png

Kolla varifrån!

Ombord :-)


Matstopp Gävlebro:-P

0-7efc5eeaa6356df3b50b5b0a5a500188.png

Kolla varifrån!

Matstopp Gävlebro:-P


På väg mot Cinderella :-)

54e2a86a959ff28504c2e0cd5021a665.png

Kolla varifrån!

På väg mot Cinderella :-)


Cinderella

Nu åker vi iväg på en tripp med Cinderella
            

Det sämsta jag sett

I kväll har vi sett en av de sämsta filmer jag skådat,fick "en hemlig film" av filmklubben då jag beställde filmer.Detta var väl nått dom inte får sålt kan jag tänka.
Filmen handlar om två amerikanska kvinnor, Vicky och Cristina, på semester i Spanien. På ett galleri möter de den charmerande konstnärsbohemen José Antonio, som utan omsvep erbjuder både sightseeing och sex. Cristina låter sig snabbt övertalas och långsamt sveps även den försiktiga Vicky med i den varmblodade spanska passionen. Vicky och Cristinas semester förvandlas till en sensuell resa där attraktion och temperament kulminerar och kokar över av begär och koas då ex-flickvännen Maria Elena gör sin dramatiska éntre

Lördag på stan

Det blev en dag på stan med mor och syster,Lotta och jag åt langos.Men jag tyckte inte att dom var lika god som förra året på Gatufesten.Kul är det iallafall på stan då det är stadsfest,dom delade ut Bonaqua gratis m.m
För oss blev det en Klickpåse med lite grejer i
 den innehöll Aftonbladet,Tidningarna Klick och Sofies mode,rengöringskräm,godis,Maxfaktor lipfinity,en flaska Bon aqua
Sen så köpte jag en klänning för halva priset på Bikbok och en sjal på Kappahl
 
Kvällen avslutades med en film,och den var riktigt bra Pride and Glory
Om en New York-familj där polisyrket gått i arv och som lever efter mottot "ta hand om de dina". Familjen råkar ut för skandal och moraliskt dilemma då en av sönerna utreder ett fall som innehåller såväl narkotikabrott som poliskorruption.

Fredag

Det blev bara bad en liten stund i dag,det började blåsa så.Hade tvättstuga istället och Christer åkte till farmor en sväng.
På kvällen har vi inte gjort mycket,kollade på en film iallafall en rätt bra sådan Dolan´s Cadillac

Jimmy Dolan är en ökänd gangsterboss som skapat sig en förmögenhet på människohandel. När Dolan avrättar en person i Las Vegas ökenlandskap råkar en kvinna bevittna dådet. Detta sätter igång en kedja av händelser som kommer att få ödesdigra konsekvenser för alla inblandade ...


Undra om detta är min sista baddag

1794ba6aa6b6010662c2997e3252b883.png

Kolla varifrån!

Undra om detta är min sista baddag på semestern.Ser ut att bli sämre väder till veckan:-(


Glass pause

0-440346bdccbd88f8d0dbfc6cbe0fea6d.png

Kolla varifrån!

Glass paus


Prommis till Birsta

-3d05c2437ad77853d8d4dffa2c6555b.png

Kolla varifrån!

Prommis till Birsta


Tranis:-)

0-3e9a327e9e4ae3a5bae62609bdaa9825.png

Kolla varifrån!

Tranis:-)


Gatufest onsdag

I går blev det bad på Maland,och det var så himla varmt och skönt.Man fick vara mer i bassängen än på land.
Sen blev det hem och fixa middag

Pasta med Het räkchilisås
Kvällen avslutade med Gatufesten tillsammans med Eva och Nojja,vi hade säkert 25grader hela kväll.Skjuts hem fick vi av Patte.

Nu blir det Tranviken,vi är inga "badkrukor" vi!

RSS 2.0