Pissväder i da igen

Känner att jag börja bli lite lagom less på vädret,man får lixom ingen lust till att åka i väg eller att göra nått alls.Vi tog en till film dag,det blev  Barnhemmet och The Haunting in Connecticut 
En gastkramande berättelse om Laura som efter trettio år återvänder, tillsammans med sin make och deras 7-årige son Simón, till det hus hon växte upp i. Laura drivs av drömmen att restaurera den sedan länge övergivna byggnaden, och slå upp dess portar för handikappade barn. Men det nya hemmet och dess mystiska omgivningar väcker liv i Simóns fantasi och pojken börjar spinna ett nät av otroliga sagor och inte helt oskyldiga lekar.

När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia - inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonahåtervänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0