Ont

Stannar hemma från jobbet i dag och i morron,har sen semester 2 dagar.Har faktiskt inte varit hemma en enda dag på över 1år.For i väg en sväng på apoteket för att ta ut min medicin och nått jag kan smörja bröstkorgen med(Zon).Det är inte billigt med medicin 625kr fick jag punga ut rena rama ockerpriser.

Nu tror jag att vi ska lägga oss i varsin soffhörna och se film(Christer är hemma sedan i fredags,men han har  feber och gräslig hosta.)

Sett filmen Transformers och snacka om att jag hade förutfattade meningar om denna film,trodde att det va nån fjant film men den va riktigt bra :)
Robotar från yttre rymden kraschlandar på jorden där de kämpar för att ta kontrollen över den viktigaste energikällan - Energon. De heroiska Autobots och de onda Decepticons utkämpar vilda strider, med människans överlevnad helt beroende av utgången. Människornas sista chans att överleva vilar i händerna på tonårige Sam Witwicky.

Senare blev det en till film Public Enemies den var också rätt bra
Från visionären och regissören Michael Mann kommer denna film om John Dillinger – en av USA:s mest fascinerande och ökände brottslingar. Johnny Depp spelar huvudrollen som den karismatiske och svårfångade bankrånaren som FBI utnämnde till ”samhällets fiende nummer ett”. Marion Cotillard spelar Billie Frechette – den enda kvinna som lyckades fånga hans hjärta. Med den obeveklige FBI-agenten Melvin Purvis i hälarna, hamnar Dillinger i en allt mer intensiv katt och råtta-lek som kulminerar i en explosiv och legendarisk uppgörelse.

Sista helgen i november

Lite helg sammanfattning då
Fredag:Då hade vi julfest hemma hos Christine,med mycket go mat och trevligt sällskap

Det var Kristina,Maria,Els-Mari,Myrna,Ing-Mari,Christine och jag som var där :)

Vi åt 3 rätters middag super,super gott :)
Maria fick sin försenade 40års present också
Sen hade vi lite julklappsbyte också

Lördag: Hade en skön sovmorron,trots Christers snarkningar och hostande ;)
På eftermiddan stod det Hockey på schemat,Timrå-LHC vi gick segrande ur den matchen :)
Kände mig lite småtrött och halvhängig på kvällen,Christer=skyldig!!!!

Söndag:Vaknade lite halvsnorig och tjock i huvudet känns det som.Vi fikade lite advetsfrukost iaf

Nu intar jag soffan.............ska se idol och Robinson
Såg en film i kväll också Farm House,gillade inte slutet på filmen
Vi får följa ett ungt par när de bestämmer sig för att
börja om på nytt genom att lämna sina nuvarande liv bakom sig.
Efter att ha blivit övergivna på en avlägsen vingård mitt
ute i ingenstans, tvingas det unga paret att möta de hemligheter
de flyr ifrån.

Och ont har jag i bröstbenet precis där pilen visar,hade inflammation där för ca 1,5 år sedan.Känns likadant nu också orkar inte ta djupa andetag.Får se om det blir nå jobb i morron,som det känns nu så orkar jag inte iaf.

Det finns en grupp reumatiska ledsjukdomar som kallas för spondylartrit och som inbegriper bl a Bechterew. Ibland kan man vid dessa sjukdomar ha inflammation lederna mellan nyckelbenen och bröstbenet och ibland också i översta delen av bröstbenet där det finns en liten broskförbindelse som kan bli inflammerad.

Pernillas Jul

Har nyss sett 1:a avsnittet av Pernillas Jul ska testa göra Kyckling med Julmustsås någon gång,på julafton ska jag fixa desserten som valigt.Det ska bli Pernillas Pepparkaks Cheescake,så nu vet ni det Mor & Bertil.

Skoj

Fullrulle var det i går,jobbade mellan 7-12 sen möte från13.30-15.40.Hämtade Sandra på tågstation kl 15.52,hon ville in på BirstaCity en snabbis och det blev snabbt vill jag lova.Hon skulle ha nån kalender och lite grejs.Köpte med mat hem från Mc Donalds,vi satte och käka 17.10.Och 18.20 åkte vi ut till Nojja och Eva för att se hockeyn Hv-Timrå,och för engångs skull fick vi se en vinst :)



Onsdagkväll i regn och rusk

I kväll har vi sett Under Ytan såg den -97 på bio,och den var lika bra och samtidigt lika tragisk som då.Johanna Sällström och Persbrandt så grymma skådisar.
Sandra 23 år knarkar och rånar torskar tillsammans med sin pojkvän Roffe. När Sandras lillasyster Jannika 18 år börjar härma Sandra blir det en väckarklocka. Sandra tas in på ett behandlingshem och lämnar Stockholm och Roffe. Precis när allt börjar kännas bra får hon redapå att Roffe tvingat ner Jannika i drogmissbruk och livet på gatan. Sandra rymmer från behandlingshemmet för att rädda sin syster.

Ingen julkänsla..

Ja inte har man fått nån julkänsla än iaf,när jag kom hem från jobbet höll vaktmästarna på med julgran i spöregnet.Det är helt otroligt vilket väder vi har,plusgrader hela november

Det blev fint

Det blev jättefint med stjärnan i sovrumsfönstret :) jag är allt bra duktig jag...


Vi vann i hockeyn mot Djurgården också :)

Äntligen ledig

När vi fick posten i dag så såg jag precis en sån stjärna på fot som jag vill ha i svart.Kasta på mig jackan och åkte på Jula,men det fanns inte en svart på hela affären.De svarta jag sett tidigare är så stora och dyra,vill ha en billig liten och söt.Så jag tog en vit liten för 59kr och sprayfärg svart...så nu har jag en precis som jag vill ha :)
Före     Efter

Bytt gardiner också ,börjat lite smått att göra advent.Fast jag kan ju inte direkt påstå att jag har nån julkänsla

Min fina adventsljusstake köpt på Village,lite annorlunda :)



Hua va länge sen..

Nu var det länge sen jag skrev,har jobbat 5 dar i rad haft möten på jobbet kommit hem sent.
Men i Måndags förra veckan var mor och jag på Birsta city,detta köpte jag


Tisdags åkte jag och hälsade på pappa,det var längesen jag varit till honom.Han fick lite födelsedags presenter i förväg av mig En röd fleeströja,röd pläd,godis och cigg.Han blev i allafall jätteglad.Jag köpte en Vit fleesis till mig självSen åkte vi i väg till Nojja och Eva och kollade på hockeyn,det är ju bedrövligt att vi aldrig kan vinna på bortaplan.


Onsdag jobb hela dan och torsdag lika så,men vi var på hemma match mot Rögle på kvällen och det är ju bedrövligt och se....ny förlust.....jag lider :(

Fredag,lördag och söndag har jag jobbat.Efter jobbet på söndag köpte jag med mig mat hem till familjen, så helgen avslutades med pizza, ett glas rött och en film Wallander-Läckan
Ystad drabbas av allt fler välplanerade och spektakulära rån mot värdetransporter, där bilar sätts i brand, motorvägar spärras av och stora miljonbelopp försvinner. Aspiranterna Isabelle och Pontus, råkar befinna sig på precis rätt plats och tar upp jakten, som slutar med att Pontus tas till fånga. Kurt Wallander och hans kollegor jobbar på bred front och får upp ett spår som leder till Sven Adelgren, en äldre vän och före detta poliskollega till Wallander, som nu arbetar på Seceuro som ansvarar för flera av de rånade transporterna. Under tiden arbetar Svartman med ett fall där en orienterare mördats någonstans ute i skogen. När Svartman senare enligt en upphittad orienteringskarta följer i orienterarens fotspår trampar han rakt in i lejonkulan och är nära att själv gå samma öde tillmötes.


Helgen 14-15 nov

Lördag: Löste faktiskt Melodikrysset nästan helt själv,faster & Ove hjälpte till med en grej.
Sen på kvällskvisten blev det till att bege sig till "ladan",match mellan Timrå-Färjestad.Vi vann i en mycket spännande tillställning

Söndag:Fick en smärre chock då jag vaknade och kollade på klockan..den visade 10.37.Jag var nog trött jag ;)
Vid 17 tiden for vi in till stan och åt på Tusen och en natt gott,,,gott.(men det var godare på Jops)
Vi åt: Filé Ceasar
En bit oxfilé och en bit fläskfilé. Serveras med grönpepparsås och bearnaisesås, garnerad med grillad tomat, sparris, brocolli, babymorötter och ruccollasallad.

Avslutar kvällen med film Harry Potter-Halvblods prinsen,den var inge bra tycker jag.

Trolldomsministeriets Cornelius Fudge har tvingats se sanningen i vitögat och bekräftar att Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är tillbaka och värvar anhängare för att gripa makten. Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Harry lyckas äntligen med sina lektioner itrolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig"halvblodsprinsen". Samtidigt får han privatlektioner av Albus Dumbledore, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ.

MJ tavlor

Såg dessa tavlor på Boom i dag,-dom va hyffsat snygga Sandra!Den stora gick på 1000kr och den långa på 600kr.Det är lite dålig bild

Såg en rysare

Vi såg en rysare i kväll och den var riktigt bra,spänning från första stund och hela filmen

Två tonårstjejer kidnappas, torteras, våldtas och mördas av ett gäng kriminella. Efter morden söker de kriminella en plats att sova på och hamnar till slut i samma hus som ena tjejens föräldrar. När föräldrarna inser vad som hänt och vilka som är deras gäster blir hämnden fruktansvärd...


Camilla Läckbergs böcker

Jaha då har man läst klart sista boken av Camilla Läckberg Fyrvaktaren,får se om det blir nå fler böcker.

Beröm

Pojken min ska ha beröm.Han får det för han är så hjälpsam och snäll med sin gamla och lite skröppliga släktingar.Det spelar oftast ingen roll när dom ringer,så åker han och fixar det som hehövs göras allt från trädgårdsarbete till däckbyte.Du ska veta att du är uppskattad av dom Patte

Såg en bra film

Såg en bra film i kväll Orphan och nu blir det sängen,jobbar i morronbitti.
Efter att Kate och John Coleman förlorat sitt lilla barn bestämmer de sig för att adoptera en 9-årig flicka som inte är i närheten av att vara så oskyldig som hon först verkar.

Johan Falk serien

Har sett de två sista filmerna nu Johan Falk-Operation Näktergal och Johan falk-De Fredlösa

Göteborgspolisens grupp för särskilda insatser, GSI, har fått order att identifiera och gripa de som ligger bakom den allt växande importen av unga kvinnor från öst som prostituerar sig på Göteborgs gator. Johan Falk rekryterar Hanna, en ung polsk tjej som jobbar i baren på tysklandsfärjan, för att infiltrera toppskiktet hos de som ligger bakom verksamheten. Men Hanna går längre i sin uppgift än vad någon hade räknat med, och situationen dras till sin spets när Johan och hans kollegor hamnar längre in i den moraliska gråzonen än någonsin tidigare...

När en kvinnlig åklagare som driver ett mål mot ett av landets farligaste MC-gäng utsätts för ett sprängattentat, växer mediakarusellen och polisen anklagas nu mer kritiskt än någonsin för att inte rå på den organiserade brottsligheten. Men polisen är mer aktiv än vad media kan ana. Polisledningen ger order till den enhet som har som sin enda uppgift att arbeta mot den tyngsta organiserade brottsligheten Gruppen för Särskilda Insatser att sätta in alla tillbuds stående medel. Men mardrömmen är ett faktum när det kommer fram att attentatet har sitt ursprung i just de metoder som polisledningen sanktionerat, och fler attentat är på gång...


Kallt...

Usch det ser kallt ut ute och jag är inne och fryser ändå..Men jag skulle ju måsta ut i snöovädret i går men visste inte vad jag skulle ta på mig.Letade febrilt efter nå gosiga joggingbyxor..men såna har jag inte.
For i väg på Birsta till Timrå sovenirshop köpte mig ett par svarta jogging
Har redan jackan sen förut

Sen bar det i väg i ovädret till mamma,hon fyllde år.Och där var Tora(Bertils barnbarn)hon hade klätt upp sig för mig i en mycket ful tröja ;) (Tjöja med Modo logga)

Hur kul...

Hur kul var det att titta ut i morse då?! SNÖ på bilen,förstår inte folk som gillar iskalla vintern.Jag ser då ingen tjusning med snöeländet...

En bra film

I kväll såg vi en riktigt bra film Crossing Over
För tusentals amerikaner är den “amerikanska drömmen” den värsta mardrömmen…Varje dag riskerar tusentals människor livet för att korsa gränsen till USA. De som klarar sig över tvingas leva en svår tillvaro som illegala immigranter – i ett land där uppehållstillståndet är en fråga om liv eller död. De som inte klarar det står ansikte mot ansikte med immigrationspolis Max Brogan!


Besiktade bilen i dag också,den gick igenom utan en anmärkning :)

Egen Gräddfil ?!

Denna man har tydligen egen gräddfil till Sverges Trekronor,det finns nog en hel del som kämpar och sliter för att få komma med.Dålig stil tycker jag iaf mot våra slitvargar i hockeysverige....blääää
 

1 nov

Vaknade utan att ha ont i håret efter Ladies Night :) nä skämt å sido det blev inte så många cider.
Såg en film också Wallander-Prästen den var bra tycker jag.

En församlingspräst hittas skjuten utanför ett vandrarhem i Ystad, efter vad som ser ut som ett försök till kallblodig avrättning. Medan prästen, som tros kunna identifiera den skyldige, kämpar för sitt liv på lasarettet, söker Kurt Wallander och hans kollegor efter ledtrådar. Först när det går upp för polisen att prästen haft en utomäktenskaplig kärleksaffär, står det klart att det handlar om ett svartsjukebrott. Men var finns mordvapnet - och vem av de bedragna parterna har haft det starkaste motivet?

Kvällen avslutades med hockey Timrå-Frölunda,så himla skönt med en seger äntligen.Men jag vågade inte kolla på slut sekunderna då vi va 4mot 6 på plan.


I går lördag..

I går lördag hade vi en lång sovmorron och tog det lugnt hela dan.såg en film på eftermiddan Upp,den var bra.
Carl Fredricksen har i hela sitt liv längtat efter att få upptäcka världen och leva livet. Men vid 78 års ålder verkar det vara aningen sent, tills en ödes nyck (den ihärdiga 8-årige scouten Russell) ger honom en ny chans. ”Upp” tar oss med på ett spännande äventyr där det omaka paret träffar på oländig terräng, oväntade bovar och djungelvarelser. Så nästa gång du letar efter äventyr – se Upp

Kvällen avslutades tillsammans med ett gäng glada tjejer och Ladies Night


Klädd för ladies night
 

RSS 2.0