Saknad

I dag har jag suttit och kollat på lite foton på datorn.Kollat genom alla foton på "Abbe"han är så himla saknad.Tårarna kommer direkt,man kan bara inte hålla dom tillbaka.

Han var med på allt denna underbara "vovve",snäll och vacker var han.

ståtlig också

smart också

"Ungkarlsmat"

Har jobbat förmiddag i dag,tog sen en sväng förbi "bibblan".Lånade en ny CDbok att lyssna på,är snart klar med den jag lyssnar på nu.Å många sockar blir det ; )
Slarv-mat blev det i kväll,Christer var inte hemma förrän vid 19

Mina så kallade "Indian-mackor",jag vet inte varför jag/vi kallar dom så.Men dom är goda,det är stekta limpor,smält ost,stekt ägg,stekt falukorv,senap,ketchup,rostad lök,dressing och bostongurka.Tror nog inte att den är så nyttig : P

Nu ska vi se inspelningen av "Livet i Fagervik"

Tråk söndag

Idag har det varit en dag som vi inte gjort ett dugg av.Kollade på veckans alla avsnitt av Idol,dammsugit lägenheten och haft tvättstuga...kul va?
Kollade på en DVD i kväll Arkive X- I want to believe den får 3+

Fox Mulder och Dana Scully är åter igen tillbaka för att lösa brott tillsammans. Denna gång får de med hjälp av ett medium försöka lista ut vad som har hänt då en agent kidnappas. Det hela leder dem in på nya spår och samtidigt som de kommer allt närmare lösningen måste de fråga sig ifall mediumet verkligen är att lita på.

http://www.hockeysnack.com

Hockysnack är en hemsida  för hockey fans
Vi tävlar om rätt matchresultat i  varje omg i hockeyn,Jag heter Tikfanz där kolla vem som vann omg 4 : )

Resultat omgång 4

11p
Tikfanz

9p
Hassan

8p
Alisandali

7p
79 Andersson, NordaBoy, Skarin

Jag ligger än så länge 2:a i serien,men serien är lång

Lycklig

 
Vi vann över Linköping borta i kväll,trots att vi hade en massa spelare borta.
Hockey är kul........................

Gotta


Christer hade med sig 1Kg Basset´s Allsorts : )   Gu va gott !!!!!

Fredag

Har jobbat till kl 16 i dag,for sedan upp till Erica och Dexter på prematuren.Dom båda mår bra och det är jätte kul.Hade med mig tröjan jag stickat till Dexter,Erica tyckte att den var jättefin : )Stannade hos dom i 2 1/2 timme ungefär,Dexter är så otroligt fin och han luktade så gott.Baby lukten är nå speciellt,han åt också upp all mat som han fick.

-Sandra och Karla,Erica hälsar tillbaka.Ni får gärna åka upp och hälsa på dom,hälsade hon.

I dag blev det 1/2 pizza till middag,orkar inte göra nån mat så det blev Kebab House : )

Sitter och kollar på Hockeyallsvenskan Mora-AIK nu,väntar på att Christer ska komma hem.De har varit på en båttur till Åland med jobbet.
                                                        

Birsta i dag

Åkte till Birsta City i dag för att kolla om det fanns nån jacka,fryser så förbaskat då jag väntar på bussen på morgonen.
Hittade en fin på VeroModa(-Lotta det var den som du inte gillade och som jag tyckte va snygg : ) )Christer tyckte den var snygg också.(fick sälja mina stövlar ,så då köpte jag jackan för de pengarna)
Skulle även se om jag hittade några knappar till Dexters tröja ,men icke sa nicke.Synd att det inte finns en riktig sybehörs affär i Birsta.
Jag köpte strumbyxor ,Overknee stumpor och en mössa också,behöver sånt nu när kylan närmar sig.

Glömde säga att Sandra tog samma buss som mig till Birsta ,hon skulle möta upp Sandra.Vi gick tillsammans ett tag, dom tyckte att jackan va fin också.

I kväll bir det hockey tittning på tv igen Leksand -Borås,hoppas Leksand förlorar.Har aldrig gillat Leksand "hela svenska folkets lag" jo pyttsan!!!!
Kul att det är hockeymatcher på tvn nästan varja dag...det är en sport jag gillar.

Sen så måste jag spela in en massa också,Det okända,Osaliga andar och Oskyldigt dömd.
  Jackan

Overknee vinröda  & svarta                                 svarta strumpbyxor(lite tjockare sort)
 Mössan  

Rekomenderar

Två kanon produkter till Makeupen som jag inte skulle kunna vara utan,       
Lumene Beauty Base  och   Maxfaktor Age Renew Foundation
 

Bra dag

I dag har jag jobbat dagen i stället för kvällen,Myrna var så snäll med mig och tog min kväll så jag kunde gå på hockeyn : )
Hade Medarbetarsamtal med chefen i dag också,och det kändes bara bra.
Sen så vann vi hockeymatchen mot Frölunda i sudden............allt känns bara fint........

Söndag

Har bara tagit det lugnt i dag,stickat klar Dexters tröja.Här är bild på den,hoppas Erica tycker att den är fin.Sandra kom upp en sväng,hon behövde tvätta upp Mc Donalds kläderna.Jag hade nämligen tvättstuga i eftermiddag och det är ju kul......

Kollade på dagens hockeymatch mellan HV-Brynäs.Målisen i Brynäs (Markström)han agerar så lugnt i målet,trots att grabben bara är 18 år.Brynäs ska vara glad att dom har en sån målis och stor är han också.
 Denna film såg vi i kväll,lite mysko måste jag säga 2 + får den i betyg.

Baserad på en sann historia handlar Stuck om en tjej (Mena Suvari) i den lägre medelklassen som kämpar med sitt jobb och med sin pojkvän. Hennes liv förändras en kväll när hon kör på en hemlös man (Stephen Rea). Mannen fastnar i hennes vindruta, men istället för att köra honom till akuten åker hon hem och lämnar bilen i garaget med mannen fastklämd och svårt blödande. Under resten av filmen ser vi hur den lemlästade mannen kämpar medan hon håller honom inlåst, rädd för konsekvenserna av vad hon gjort

 
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "Det okända",har spelat in avsnittet som var i onsdags,min favvo är det som är medium i detta avsnitt 


 

Klart


Har nu lyssnat klart på denna CDbok,det var lika bra som hennes andra böcker.Men jag avslöjar inget för den går ju som serie nu på 4an.Tycker iallafall att  Jungstedt,Läckberg och Jansson skriver snarlikt varandra.Alla deras böcker är också bra.Nästa CDbok jag börjar lyssna på nu är Jungstedts senaste bok "Den mörka ängeln".

Igår

Ja det blev Birsta City för mamma,mig och syster.För första gången på länge så hittade jag lite kläder på rea,helt otroligt brukar aldrig göra det.Så det blev 2 klänningar från Gina en för 64kr och en för 74kr,+ en rutig kjol också.
Var in en sväng på glasbanken också,hade fått tips av min farbror på ett gott vin,Mozaika kostar bara 48kr.Det vinet ska vi testa i kväll till varmamackor och lite hockey : )

 vinet        

Lite mörk bild blev det,men det är kjolen ,sen en svart linne klänning med spets nertill och en blommig klänning.Köpte även en Foundation+Base till facet ; )så man törs visa sig utanför dörren i vinter, om det inte blir nå solarium solande för min del.Håller nämligen på att samla alla mina 10or i en 70is flaska.Lite nyfiken på hur många tusen det skulle bli då den är full,men frågan är om och hur länge jag kan spara 10orna.

Seger


Vi startade med en vinst mot självaste SMguld vinnarna.Tyckte att vi började matchen helt otroligt bra,men slutet blev onödigt spännande.Det var ju Timrås första match också,HVs andra.Men jag gick från "ladan"med ett stort leende: ) på läpparna iaf.Denna kväll stog vi inte i klacken som vi gjort alla år ,Christer ville testa stå neutralt.Vi såg mycket bättre från denna plats,men det var lite dött där.Inte många som klappade och sjöng med,men jag kunde inte hålla mig.Helen och jag sjöng med de få som hördes.

I dag blir det Birsta med lilla syster,hon ska köpa sig en present.Hon har nu varit rökfri i 19 dagar,jätte duktigt tycker jag

            

Färgat

Nu är håret färgat det blev Vivas Dark Mocka under
och Brillance Rouge Noir på överhåret.

Hockey

Nu är vintern räddad..Säsongskorten på hockeyn har kommit : ) jag längtar till match nu faktiskt.

Hösten

Plommon färgad kofta (lindex)
Plommon färgad kjol (lindex)
Rutmönstrade strumpor(lindex)
Svarta stövlar                     
Nu har jag plockat fram lite fina höst kläder jag inte använt än..

Trötter..

Har jobbat hela helgen,fredag kväll 14-21,lördag 7-21 med rast 12-16 och sen söndag 8-17.Så i går kväll efter vi ätit pizza och tagit 2 glas vin,så gick mina ögon i kors.Gick och la mig vid 22 somnade som en stock på en gång.Jag har inte varit nå sällskaplig alls,stackars Christer han tycker nog att jag är skit tråkig.
I dag måndag var det full rulle igen,skjutsade Christer till jobbet vid 11.30.For sen och handlade lite grejer på Ica Maxi,innan jag for i väg till pappa.Vi skulle ha möte med biståndshandläggaren där,pappa behöver ha mer hjälp av hemtjänsten.Mötet var klart vid 14.30,då åkte jag tillbaka till Birsta och fortsatte att handla.Köpte mat för hela månaden,så nu är detta gjort.Jag hatar verkligen att handla mat.Hann bara hem och packa upp alla påsar innan det var dags att hämta Christer på jobbet 18.00.
Sedan intog vi soffan med att kolla på ishockey,elitserien började ju i kväll : ) ,det var HV -Frölunda.
I morron tänker jag ha en "Anki dag",(Christer jobbar 11.30-18)så jag ska bara lata mig,sticka lite ,lyssna på CDboken och färga håret.

Snart

Det börjar närma sig...

 
Elitseriebilagan har kommit : ) ,det blir läsning hela kvällen...

Lat....


Exakt så här mycket har jag gjort i dag............nja jag har väl suttit rakt upp i soffan och stickat på sockarna iaf.Lyssnat på på CDboken "Främmande fågel" av Anna Janson,den som kommer på tvn nästa vecka.

Puh........

...vilken dag jag haft i dag.Vaknade kl 7.30 ungefär knallade då ner till tvättstugan och kollade om det var ledigt,det var det.Så jag startade med tvätten,använde båda "stugorna" 4 maskiner sammanlagt.Efter klädtvätten tog jag tag i sängarna,tvättade allt från påslakan till bäddmadrasserna.Det tog "bara"hela dagen,var klar vid 16 tiden.
Under tiden maskinerna gick i tvättstugan så putsade jag fönstren i vardagsrummet (både in och utsida).Inte nog med det så dammsög och skurade jag golven i hela lägenheten,tog även och städade båda toaletterna också.
Så fort jag fick nån minut emellan städ och tvätt, kollade jag på filmen Förtrollad som skulle tillbaka till Biblioteket i dag,den var inte så bra,ekorren var iallafall kul.
Då jag var klar med allt så knallade jag ner på "Dompan" och hämtade ett paket från tidningen Amelia.Det var den fina plommon färgade mysdressen som hade kommit,det låg även ett gulligt hjärthalsband där i.
Sen blev det till att fixa lite middag KycklingCurry med ris.Efter middan la jag mig i soffan och läste Aftonbladet,gissa om jag blev trött??Så det var lika bra att kliva upp därifrån och fixa lite kaffe.

Jag måste i allafall ge mig själv beröm i dag,har varit väldigt duktig.I morron ska jag bara njuta av min lediga dag,jobbar sen fre,lör och söndag
                                            

Upphängd


Så här har jag känt mig hela helgen som upphängd och nersläppt ; ) .Det känns verkligen i kroppen att jag gått upp i arbetstid,synd kanske att det blev så tokigt att börja med en 6dagars vecka direkt.Men jag har faktiskt försökt att ta det lungt hela helgen.
Var på ishockey igår,det kändes i fötterna att stå i 3 perioder,man har inte vant sig än.Det var trevligt att se och prata med alla hockeykompisar.
Tittade in till Sandra på hennes nya jobb i går.Det är nya Mc Driven i Birsta,va himla fräscht det var där.Mycket snygg inredning måste jag säga.Det var mycket folk där också,lite stressigt var det .
Det började lysa en varningslampa på instrumentpanelen i bilen i går också,det hände då jag var på väg till hockeyn.Enl instruktionsboken stod det "Kör till närmaste Seat Verkstad",men det är ju typiskt att det ska krångla till det på en lördag då allt är stängt.Så nu får bilskrället stå till mån,Christer ska åka i väg då och kolla vad det kan vara för fel.Det lär väl vara nå dyrt och avancerat fel,med vår otroliga "tur"

Kunde inte

och         

..låta bli att handla detta idag,och det var så himlagott.

SCAcupen



Modo fick spö av Timrå i kväll på SCAcupen 4-0 vann vi med : ) Vår nya kille Tom Wandell gillade jag skarpt.Oj vad jag längtar till säsongen startar,få känna lite nervositet,glädje och framförallt känna Ståpäls.Bryta ihop och komma igen lär det nog bli många gånger också.

Domarna i SCAcupen


Hoppar av turnering i protest

I går valde elitseriedomaren Mikael Lindqvist och hans linjemän att hoppa av SCA-cupen.

De bojkottar turneringen för att de anser sig bli lurade på ersättning av arrangörsklubben Sundsvall.

- De har vårt fulla stöd, säger Elitdomarföreningens Fredrik Carlman.


Enligt Carlman ska elitseriedomare ha 6 100 kronor när de dömer elitserie­lag på försäsongen. Sundsvall hade planerat att avlöna Lindqvist med 4 575 kronor för kvällens match, en sänkning med nästan 1 600 kronor.

Otroligt vilken timlön domarna har egentligen,sen kan endel döma som kråkor.Undra var dom har när dom dömer en Elitseriematch då.Har domarna så här mycket i lön för enstaka match, då får dom banne mig visa att de klarar av sitt jobb betydligt bättre.
                        


Life


75%

I dag återgick jag till min ordenarietjänst på 75%.Det känns faktist väldigt bra.

RSS 2.0