Helgen 27-29 aug

Fredag: Jobb på förmiddan,sen handling med Sandra.Herregu va mycke folk ute på byn,hatar att handla på fredagar.
Kvällen blev det bara slötittning på tvn.

Lördag:Sandra hängde med ut till mamma för jag skulle städa bilen.For förbi Brandworld,köpte Converse för 290kr



Lite lördagsmys med smörgåstårta,men den jag gör själv är mycket godare ;) .Måste nog göra en sån framöver nångång.



Började kolla på en film Shelter,men den va skitdålig
En kvinnlig rättsmedicinsk psykiater upptäcker att hennes ena patients alla multipla personligheter är mordoffer. Hon måste därför ta reda på vad som händer innan hennes tid är ute.

Söndag: Starta dagen med tvättstuga.

Läste ut boken Levande begravd av Peter James ,den va jättebra...läs den

Vilken mardröm! Vad skulle du säga om du på din svensexa blev begravd i en kista tillsammans med en flaska whisky och en walkie-talkie? Hur skulle du känna dig när du hörde spaden i jorden och det första smattret mot kistans tak. Vad skulle du tänka när du plötsligt inte längre får kontakt med dina kamrater, trots att du trycker på sändknappen upprepade gånger. När du inser att de kanske inte kommer tillbaka för att hämta dig? Levande begravd utspelar sig i Brighton och för första gången möter vi polisinspektör Roy Grace.

Såg en eftermiddagsfilm I taket lyser stjärnorna,det va en sorglig sevärd film

Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: "Om du dör mamma, då tar jag livet av mig".

Hon är bara bäst :)


Vad jag väntat......

Idag började True Blood säsong 3  Jippi :))


Tisdag 24 augusti

Idag hade vi surströmmingsfest med våra pensionärer på jobbet :) smaskens!!!



Min smarriga  Surströmmingsmacka......

Vi såg en film på kvällskvisten The karate kid,den var sådär

Dre Parker kunde varit den mest populära killen i Detroit men tvingas flytta med sin mamma till Kina. Dre blir snabbt förälskad i Mey Ying men de kulturella skillnaderna verkar göra deras vänskap omöjlig. Dessutom hamnar han i bråk med klassens tuffing. Utan vänner i ett främmande land, vänder sig Dre till Mr Han som i hemlighet är en kung fu-mästare. Mr Han lär Dre att kung fu inte alls handlar om sparkar och slag, utan om mognad och inre lugn.

Fin...

Fick en slant...-köp nå fint till dig.Det gjorde jag....räckte till Sandra också :)


98kr på Guldfynd :)

Surströmming :)

I eftermiddag blev det surströmming hos Bertil och mamma(mamma jobba)hon gillar inte det ändå.Hos Bertil var det Erica,Peter,Dexter och Sandra som åt.Dexter och Sandra smakade jättelite...dom lekte mest på gräset
                 
                                Dexter och Sandra :)


                
      

Selångermarknad

Det blev en sväng på Selånger med faster och Sandra......
  
..köpte strumpor och 2 klänningar :)

Äntligen helg..

Skönt nu är helgen här och jag är ledig :) Svängde förbi faster på hemvägen från jobbet och "Tok Jonna" deras hund,blev så glad då jag kom så hon hoppade upp med världens fart på mig.Resultatet av detta påhopp

Aj..aj det känns

Vi åt pizza till middag och det gick hur bra som helst..inge "gall"ont alls :)

Kvällen avslutades med 3:e filmen Pirates of Caribbean- Vid världens ände.Den var lika bra som de andra

Just när han behövs som allra mest sitter den charmige piratkaptenen Jack Sparrow fången i piraternas dödsrike. I en ohelig allians, ger sig Will Turner, Elizabeth Swann och kapten Barbossa ut på en desperat räddningsaktion. Kapten Jack är den siste av de nio piratlorderna vid The Brethren Court, som måste samlas för att utkämpa ett sista slag om piraternas frihet. Från det exotiska Singapore till bortom världens ände; från Shipwreck Island till den storslagna slutstriden är det här äventyret laddat till bristningsgränsen med fantastisk action, respektlös humor och de sju havens myter och magi. Alla trådar löper samman i det här oförutsägbara, vilda piratäventyret som är den sista delen i trilogin om Pirates of the Caribbean.

Tisdag 17 augusti

Slog upp ögonen redan kl 7.15 pigg som attan,det är tackvare Sandra det.Hon tycker ju att vi ska gå å lägga oss kl 22.00,då vaknar man ju tidigt.
Så innan klockan va 8.15 så hade jag både promenerat och ätit frukosten,det är ju så lagom kul.Gick och kollade om tvättstugan va ledig..det var den,så jag tog och tvättade.

Vid 11.30 for Sandra och jag till Birsta,detta köptes
 

Har bytt gardiner oxå


Jag har ätit min 1:a riktiga middag sen i torsdags :) Makaroner+Köttbullar.

Soligt och fint har vi haft i dag också
                                         

Igår...

Igår hade Sandra och Christer tid hos optikern,så vi åkte dit.Sandra behövde nya brillor,dom fick hon av sin far i inflyttningspresent.Christer själv behövde inte köpa nå nya,han kunde vänta å se hur det har blivit om ett år.

Sen hälsade vi på pappa på vägen hem,det var riktigt roligt för han var på superbra humör :) Vi hade med oss lite gosaker till honom också :)
                                                

                                            

Bilder från en kväll på stan

Några bilder från fredagskvällen då vi var ner på Drakbåtsfestivalen på stan.

 
Christer och Amanda    "20" Christer och Nojja


Mamma och Bertil finbild :)

 
Timrå IKs lag i Drakbåtskampen,dom kom 3:a

Ännu en bok av Magnus Nordin

Har läst ännu en bok av Magnus Nordin,Djävulens Märke en lättläst och bra bok
Djävulens Märke är en suggestiv spänningsberättelse om en vikarie som under den välordnade ytan döljer en ondska hennes elever aldrig kan ana.

Värstingklassen 9c i Katarinaskolan får en dag en ny vikarie. Malin, som hon heter, är ung, snygg och trevlig, och på något sätt lyckas hon få de allra stökigaste eleverna att lugna sig. Men det är något märkligt med henne, varför tycks hennes ögon ena stunden vara blå, för att i nästa vara bruna?
Efter ett tag kommer deras ordinarie lärare Hanna tillbaka och allt återgår till det normala. Men en morgon när eleverna kommer till skolan hittar de henne död i klassrummet. Har hon begått självmord eller inte? Malin blir deras ordinarie lärare. Men ju längre tiden går blir några av eleverna varse att det är mer till Malin än bara den vänliga fasaden.
Under en tvådagarsutflykt får en av eleverna se Malin ha sex med en av de bråkiga eleverna i klassen, och hur Malin antar ett demoniskt utseende. Hon får ett tredje öga i pannan och det ändrar färg precis som hennes ögon. Vad är hon? Hade hon något med Hannas självmord att göra? Kan hon manipulera deras sinnen?


Mitt goda!?

Vill ni veta mitt "goda" matintag idag??Som är milt för mig just nu

Frukost :limpa+te
Mellanmål: En flaska smootie
Lunch:Naturdiet Choklad
Middag:Havregrynsgröt
Kvällsfika:Te+limpa

Nu blev ni allt avis!!!

Fredagsfilm

Såg en film på fredagskvällen Allt för min syster,en riktigt bra film
11-åriga Anna Fitzgerald föddes för att vara donator till sin leukemidrabbade äldre syster, men kräver till slut rätten att bestämma över sin egen kropp. Hennes kamp för frihet att välja kanske splittrar familjen eller, är det första steget mot verklig tillgivenhet, värdighet och vad det betyder att vara en familj. Nick Cassavetes, regissören till "Dagboken" och "John Q", visar återigen sin känsla för berättelser om djupa mänskliga relationer i denna inspirerande film om en kärleksfull familj - utmanad och förenad - av ett barns sjukdom.

Är det inte de ena,då är det de andra

När mamma och Bertil var här på fika i onsdags,så berättade jag för dom om mina akuta sjukdomstillfällen jag haft under sommaren 2-3 ggr.Jag får ont under bröstbenet,bak mot skulderbladet,svårt att andas och svettas som en gris,det bara droppar svett.
Igår ringde mamma och "Visste" va det var...hon har nog helt rätt :).För vid 18.30 tiden började det igen direkt efter jag ätit.Åkte upp på primärjouren....Gallstensanfall var utlåtandet.Mamma,faster och farmor har problem med gallan.Mamma har åkt in akut och opererat sig också.Men det är en befrielse att få veta,det kan ha varit det i flera år då jag trott det varit bröstbensinflammation :/ Nu ville min riktiga doktor Martin att jag ska komma till honom för en remiss till ultraljud,så jag ska dit kl 13.15 idag...snabbaryck :)) Men det är bra för jag mår inge bra i dag heller,vill inte äta frukost ens

Lunch i solen

Sandra och jag for till Bibblan en sväng,sen tog vi en "lunch" Milkshake på Max :)
 

Girls

Har sett Sex and the city 2,den var bättre än 1:an  :))
Vad händer efter att du sagt "ja"? Livet har allt som tjejerna någonsin drömt om, men det skulle ju inte vara "Sex and the City" om det inte innehöll några fler överraskningar: denna gång i form av ett glamoröst, solstänkt äventyr som sveper tjejerna bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platserna på jorden, där festen aldrig tar slut och det är något mystiskt bakom varje hörn. Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för våra fyra vänner, som finner sig själva i - och kämpar mot det - de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer. Trots allt, ibland bara måste man komma iväg med tjejerna.

Lånebil

Denna lilla pärla ska vi köra med under veckan,när vår är på lagning.

Västanåfallet

Christer och jag for iväg till Västanåfallet..vilken vacker plats

   

   


Hos Erica

Ericas hönor har fått 10 bäbisar...gu så söta


Jag vill göra reklam för Erickas konstverk,kolla hennes blogg klicka på namnet Erica
Hon säljer sina fina alster också,så gör ett besök

Måndag bara

I morse blev det en mycket tidig morronprommis,prommisen och frukosten var klar innan kl va 8.

Sandra,mamma och Bertil styrde kosan mot Kristianstad för att hämta Sandras bohag där nere.Dom är så snälla och hjälper henne hem med möblerna :)

Själv så har jag tvättat och städat i dag.

Och äntligen var det Ispremiär för TimråIK,jag va där ;P

            

Lite jobbig bok

Har läst boken Gamarna,men jag tyckte den va lite trögläst men ändå bra
Någon i Stockholm ritualmördar framgångsrika kvinnor. Inte vilka framgångsrika kvinnor som helst visar det sig. Alla har bott i samma hus, ett hyreshus som under tvivelaktiga former har blivit bostadsrätter.

Tre personer har redan blivit mördade. Gynekologen Bodil Ohlsson, som ideellt hjälpte papperslösa flyktingkvinnor och offer för hedersvåld. UDtjänstemannen Louise Brink, på spikrak väg uppåt i en av Sveriges tuffaste karriärer.

Och TV-journalisten Sofie Alberg, som gav det feministiska perspektivet en plats i kommersiella nyhetsmedier. Men när det fjärde mordet inträffar bryts mönstret på ett oväntat sätt.

Den bästsäljande författaren Sanna Wrede är livrädd. Hon anar vem som kommer att bli den osynlige mördarens femte offer. Och hon blir alltmer övertygad om att även hon själv svävar i livsfara.

»Gamarna« är en spännande samtidsthriller som ger läsaren inblick i Stockholms smutsiga bostadsmarknad. Med skärpa och mycket humor skildras Sanna Wredes panikfyllda jakt på en mördare som är ute efter

Sista helgen i juli

Hjälp nu är sommaren snart slut,varför ska denna roliga,sköna och trevliga tid gå så fort!!??

På lördagen gick iallfall Sandra,jag och Christer på bio Inception,den va riktigt bra och välgjord
 

En enkel idé kan vara ovärderlig eller livsfarlig i en framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Don Cobb har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt.Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb. För det krävs att han ska tänja gränserna för vad han kan för att lyckas med något ingen tidigare kunnat göra: plantera information i ett annat medvetande.Men det som kunde varit en perfekt avslutning på en brottslig karriär blir en omöjlig utmaning att överlista en motståndare som verkar kunna förutse Cobbs varje handling. Ingen människa kunde varit beredd på det som väntar. Utom Cobb.

På kvällen blev det grillning,filé och vitlökskrocketter
                  
Söndag for jag iväg och handlade lite både på BirstaCity och mat på Willys.Hämtade upp Sandra i samma veva.Köpte linnen för 49kr ett mörklila och ett mörkrosa

Kvällen avslutades först med en film Wallander-Vittnet,den va bra

 En liten flicka gömmer sig någonstans i Ystad. Hon har sett något fruktansvärt - och måste till varje pris tystas. Samtidigt inleds en omskriven rättegång om människohandel i Ystad Tingsrätt där Kurt Wallander och åklagaren Katarina Ahlsell utsätts för dödshot. Den skrämmande situationen tvingar dem långsamt att se med nya ögon på sina yrken och varandras liv. När det unga vittnet själv tar kontakt med Kurt Wallander befinner han sig snart mitt uppe i en dramatisk uppgörelse med båda deras liv som insats.

sen spelade Sandra,Patte och jag kort "Neger och President" hette det.Dom tyckte nog att morsan va kass :P


RSS 2.0