Ledig dag

Vaknade vid 9,försökte ligga kvar å dra mig men inte då,min rygg ville upp.Tog och tvättade upp lite kläder,hade inte så mycket nu när vi bara varit vi två hela veckan.Patrik är ju i Åre sen i söndags före nyår.Har ringt honon flera ggr i dag men inge svar....då blir man lite orolig.Till slut svarade en av tjejerna som är med upp.Han var på HolidayClub i Åre och badade,hade mobilen kvar i stugan.Det händer ju så mycket skit nu,den ena och den andra försvinner så det är ju inte konstigt att man blir lite orolig.
Christer for i väg och tvättade bilen  nu när det är minusgrader, då kanske den kan få vara ren i 2 dagar.Pratade med Anna i dag ,det var hur länge sen som helst jag pratade med henne.Vi surrade bara i 1timma och 17 minuter.
Film har vi sett i dag också,Eagle eye den kan jag rekomendera tyckte den var bra

Jerry Shaw  och Rachel Holloman blir sammanförda under chockartade former. De känner inte varandra, men genom mystiska telefonsamtal från en kvinna de aldrig träffat, tvingas de utföra en rad uppdrag mot sin vilja. Och de kan inte komma undan - genom all den tekniska utrustning som finns i vår vardag, kan den mystiska kvinnan övervaka Jerry och Rachel dygnet runt och kontrollera deras handlingar.

Jerry Shaw och Rachel Holloman blir sammanförda under chockartade former. De känner inte varandra, men genom mystiska telefonsamtal från en kvinna de aldrig träffat, tvingas de utföra en rad uppdrag mot sin vilja. Och de kan inte komma undan - genom allt de tekniska
Sen tog vi och fixade till lite middag,man måste ju äta

Rotfruktsgratäng,med kött och en enkel tomatsallad
Nu blir det lite allsvenskhockey strax.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0