Äntligen

Äntligen är min jobbar helg slut,och min rygg ska vi inte prata om...usch usch.I går såg vi iallfall en film då jag kom hem från jobbet,Body of lies tyckte att den var aldeles för strulig.
CIA-agenten Roger Ferris får upp ett spår till en stor terroristledare som misstänks sköta alla sina operationer från Jordanien. När Ferris tänker ut en plan för att infiltrera hans nätverk måste han först få stöd från den sluge CIA-veteranen Ed Hoffman och hans team. Ferris frågar sig själv hur mycket han kan lita på dessa män utan att äventyra hela operationen - och sitt eget liv.

Kollade på dukumentären på Kalla fakta om Mimmi,fy va tragiskt.

Fallet Mimmi

Mimmi Nilsson befann sig mitt i livet, med man, barn och eget företag, när hon plötsligt började känna sig yr. Läkarna fann en cysta i hennes hjärna och beslutade att den måste bort. Allt tydde på att Mimmi skulle bli återställd, men nio månader senare kan hon varken gå, äta eller prata.

Sen var det ju söndag och ytterligare en Beck film Beck-Den svaga länken,den var lika bra som alla andra Beck filmerna.
Det är sen natt i en öde park. En ung kvinna hittas brutalt våldtagen och mördad. De som upptäcker den sargade kroppen är flickans föräldrar. En man dyker plötsligt upp på brottsplatsen. Har han något med mordet att göra? Och vem är personen i luva som han påstår sig ha sett i parken? Beck och hans kollegor får börja lägga ett pussel av ledtrådar för att få en klarare bild. Men varför finns det så få ledtrådar? Och kan det finnas någon koppling till andra liknande fall?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0