Filmhelg

I helgen har vi tagit det lugnt bara,sett flera filmer
Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter hans frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna. Han beslutar sig för att ta sitt liv, men innan han gör det så ser han till att hjälpa sju andra personer som hamnat fel i tillvaron och förändrar deras liv för alltid. Under tiden träffar han Emily, en vacker kvinna med hjärtproblem och blir förälskad. Hans planer blir mer dunkla och svåra att genomföra.
Della lever i en typisk amerikansk medelklassförort med sin man och sina två barn. Hon är ett utmärkt exempel på en ensam, passiv hemmafru, kuvad av en lynnig och ofta våldsam man. Hon kan ha drömt om ett bättre liv, som den här julaftonen då hon, upprörd efter fler hot och gräl hemma, stöter på en gammal skolvän som verkar ha lyckats helt med sitt liv...Men vem vet vad som kan hända en mamma när hon är ute och letar efter julklappar i sista sekunden?

Angie Albright är glad över att äntligen få lämna sitt skyddade och strikt religiösa hem för att börja på college. Hennes nya rumskompis är vildare än vad hon är van vid, men Angie upptäcker snart att finns mycket större hot att oroa sig för än ett stökigt studentrum.
Ett ungt, nygift par flyttar in i sitt drömhus på Lakeview Terrace i Kalifornien. Grannen, en bitter, äldre, ensamstående pappa, som också är polis, har utsett sig till grannskapets vakthund. Hans nattliga patruller och överbeskyddande ögon inger i början en trygghet men eskalerar till trakasserier. Han har svårt att acceptera deras blandäktenskap och de ständiga intrången i deras privatliv övergår i tragedi när paret beslutar sig för att markera och ge igen...
Ett tåg glider fram i nattens mörker. En vanlig dag på jobbet för tågföraren, men så plötsligt förbyts det monotona lugnet med fullständigt kaos. På spåret ligger två flickor. Det finns ingen chans att föraren ska hinna bromsa tåget. Hur har de hamnat där?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0