Skräckis

Usch det blev en riktigt otäcking till film vi såg i kväll Martyrs,språket var franska men det tänkte man inte på.
Som barn utsattes Anna och Lucile för fruktansvärda brott - flera år senare drivs de till omänskliga nivåer av hämndbegär. Det är dags för vedergällning, och det är inte vackert. På ytan är det här en hårdare variant av Hostel, men Martyrs tar sig långt utanför tortyrporren och förankrar sin brutalitet i kompakt mörker, existentialism och tron på en sämre värld. Känsliga personer varnas.

Skulle inte vilja gå å sova direkt efter jag sett den,så nu blir det Beck först innan sängen.
En paparazzifotograf blir brutalt mördad i Stockholm. Hans lägenhet är genomsökt och dator och fotoutrustning är borta. Beck söker ett motiv. Hade fotografen tagit integritetskränkande bilder? Ville någon hämnas? Man hittar två pennor och ett tomt block som tillhörde fotografen. En av pennorna visar sig innehålla ett USB-minne fullt av foton. Beck går igenom alla bilder och försöker hitta någon ledtråd till mordet. Oberg reagerar plötsligt starkt på en speciell på en bild som hon gömmer undan utan att någon märker det. Vad är det Oberg egentligen vet om personerna på bilden? Och varför säger hon ingenting till Beck?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ooooooh, då vill jag ha den första filmen!!!!

2009-03-23 @ 00:12:26
URL: http://iiinvincible.blogg.se/
Postat av: Sandra "Bizzy" Nilsson

Fan ni ser ju mer filmer än mig ni!! :O måste se den där franska filmen tror ja. den som clintan har gjort måste jag också se. var den bra?

2009-03-23 @ 16:23:28
Postat av: Bizzy

Jo vi såg den förut, fan den var ju bara skum och konstig :S fransmännen gör alltid konstiga filmer tycker ja. Ja släng åt Sandra clintan också för den tror jag kan vara bra. Han är duktig på att göra film. vi såg ju Changeling i förregår och den har han ju också varit med och gjort.

2009-03-24 @ 02:19:55
URL: http://biizzy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0