Dammsugare

När jag kom hem från jobbet i dag så tog jag fram dammsugaren och tänkte städa lite.Stoppade i kontakten och slog på strömbrytaren,då gick det en propp.Testade i ett annat rum,då gick proppen där också.Så det blev till att slänga dammsugaren,men den har många år på nacken.Då Christer slutade for vi i väg och köpte en ny,det blev en nyare model av den vi hade.Miele S5281 den har fått BÄST I TEST också
Miele  

Svart dammsugare med Active HEPA-filter!

Dammsugaren från Miele är både stark, smidig och elegant. Den har en motoreffekt på hela 2200 Watt och är utrustad med Silence-ljuddämpning för att vara extra tyst. Dessutom startar den alltid mjukt innan den ökar i effekt och ljudnivå.

Sugeffekten regleras elektroniskt med ett vridreglage i sex steg för att passa dina olika behov. Dammsugaren är utrustad med ett allergivänligt Active HEPA-filter. Filtret stoppar inte bara damm och kvalster utan också små partiklar i luften, t.ex. från tobaksrök. Tack vare filtret är luften som blåser ut från dammsugaren renare än rumsluften.

Dammsugaren har HyClean-dammpåse som rymmer 4,5 liter och har automatisk förslutning, hygientätning och indikering vid påsebyte.

Dammsugaren har tre fritt svängbara hjul, det ger dammsugaren en smidig gång, hög stabilitet och optimal följsamhet runt hörn och stolsben. Den har aktionsradie på 10 meter, det gör att du kan dammsuga länge utan att behöva byta uttag. Dammsugaren har ett ergonomiskt rundat handtag för bekväm dammsugning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0