Två filmer blev det

Två filmer har vi sett i helgen The stoning grym pga att den är baserad på verkliga händelser,och The Grudge 2 som vi trodde vi sett,men det hade vi inte.Den var som dom andra Grudge filmerna.
Den unga amerikanskan Catherine Mulligan följer sin stora kärlek Hamid till Iran och konverterar till islam. En dag våldtas hon av en granne, men får av en advokat rådet att mörka händelsen eftersom anklagelserna lika gärna kan komma att tolkas som otrohet. Oförutsedda omständigheter gör att hon ändå döms efter Sharialagarna - till döden genom stening. Hennes enda hopp är rättsaktivisten Sarah Azimi som slutligen lyckas få Hamid på sin sida. När dagen för dödsdomen närmar sig kidnappar han en grupp inflytelserika iranska affärsmän i utbyte mot Catherine. De kommande 48 timmarna ska bli avgörande för dem alla...

Detta är en stark, omskakande och spännande kärlekshistoria i skuggan av nutidens mest barbariska rättssystem. Filmen har skapat stor kontrovers världen över och är gjord till minne av alla kvinnor som stenats till döds.

I efterspelet av den moderna, nyskapande skräckklassikern "The Grudge", fortsätter fasan när den gravida Kyoko, som värdinna för ett TV-program, besöker det fördömda huset. På ett mystiskt sätt dör medlemmarna i TV-teamet, en efter en. Efter ett missfall känner Kyoko ändå att något inom henne fortfarande lever... Vad har hon att vänta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0