Film och hockey helg

Filmer vi sett i helgen Wallander-Skulden,Wallander-Kuriren och The bank job
Sexårige Albin Landberg försvinner spårlöst från sitt förskola och hela Ystad engagerar sig i familjens och polisens alltmer desperata sökande efter pojken. Spåren leder snart Kurt Wallander och hans kollegor i riktning mot en pedofildömd man, nyligen utsläppt efter att ha avtjänat sitt straff. Men också mot sanningar som visar sig vara långt mer fruktansvärda och komplicerade än vad någon av dem kunnat föreställa sig.

En MC-förare hittas mördad och polisen finner spår som leder till traktens MC-klubb. Klubben anlitar våghalsiga MC-kurier för att smuggla narkotika över Öresundsbron. När allt pekar på att offret var en av dessa kurirer förstår Wallander att det finns krafter utanför MC-klubben som har planer på att ta över narkotikamarknaden i regionen. Det är först när Wallanders kollega, Isabell blir brutalt överfallen i sitt hem som han förstår hur långt dom är villiga att gå för att uppnå sina mål.

London, september 1971. Den engelska huvudstaden sover tryggt medan tjuvar tömmer otaliga bankboxar på Baker Street och kommer undan med kontanter och juveler för flera miljoner pund. Bytet hittas aldrig och förövarna åker aldrig fast. Först nu får vi veta sanningen om en av de mest vågade kupperna i modern tid. En sann historia så indränkt i korruption, intriger och sexskandaler att de offentliga har velat dölja den i mer än 35 år.

Sen så var det match också i lördags Timrå-Linköping,gick därifrån med en seger 5-2 och det kändes helt perfekt
Anger skriker ut sin glädje Niklas Angers måltorka är slut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0