Helgen 16-18 april

Fredag Började med en morron prommis sen åkte jag på Birsta med mamma och moster Birgitta,handlade inget speciellt.Såg en dålig film på kvällen The Skeptic
 
Advokaten Bryan Becket har alltid svårt att tro på något som han inte omedelbart förstår. Efter sin fasters mystiska dödsfall ignorerar han rapporterna om att hennes victorianska hem är hemsökt och flyttar in. Konstiga saker börjar dock snart hända och Becket får möjlighet att omvärdera sin fasta inställning till övernaturliga företeelser.

Lördag Det blev ingen morron prommis pga skitväder.Vi tog en riktig lat,mysdag bara.Det blev lite hockey tittning med god mat , synd bara att Hv vann.
Kvällen avslutades med film A Mighty Heart en riktigt bra film
Oscar-belönade Angelina Jolie gör en av sin karriärs mest imponerande och rörande prestationer i denna chockerande, sanna berättelse som bygger på Mariane Pearls bästsäljande självbiografi. Efter att hennes make, Wall Street Journal-reportern Daniel Pearl blir kidnappad av terrorister, börjar Mariane desperat att leta efter ledtrådar i en hektisk kamp mot klockan för att återfinna honom. "A Mighty Heart" är regisserad av den djärve filmskaparen Michael Winterbottom och är en gripande berättelse om tro, hopp och mod mitt i tragedin.

Söndag Christer och jag tog oss en morronprommis först.Sen for han till farmor,då passade jag på att städa och tvätta.Gillar inte att städa då nån är hemma,då vill jag ha hög music och feja på.

Såg film i dag också ;) Arthur och Minimojerna jag med mina animerade filmer :P
10-åriga Arthur beslutar sig att leta reda på sin morfar som försvann spårlöst för fyra år sedan, och för att söka efter skatten som hans morfar hade med sig från Afrika. Han behöver den för att hjälpa sin mormor att rädda deras hus från utmätning. Skattjakten leder honom till minimojernas land och befinner sig plötsligt i en magisk värld full av överraskningar. Tillsammans med prinsessan Selenia och hennes lillebror Pysen ger sig Arthur ut på ett fartfyllt äventyr i sin egen trädgård för att söka efter skatten och att tillsammans försöka rädda minimojernas rike från den elaka Maltazars planer att dränka minimojernas land.

Och vi hade tänkt se denna,men efter en kvart stängde vi av.District 9 vilken skitfilm alltså...

Det har gått över 20 år sedan utomjordingarna anlände till jorden. Mänskligheten förberedde sig då på ett fientligt möte med överlägsen teknologi, men ingenting hände. Utomjordingarna blev istället kvar som flyktingar på jorden. Varelserna placerades i provisoriska hem i Sydafrikas District 9, allt medan jordens nationer debatterade deras fortsatta öde. Men nu har människornas tålamod tagit slut. Ansvaret för utomjordingarna har därför kontrakterats MNU (Multi-National United), ett privat företag utan intresse i utomjordingarnas välfärd. MNU kommer att göra enorma vinster om de kan få utomjordingarnas vapen att fungera. Men än så länge har alla sådana försök misslyckats eftersom aktiveringen av vapnen kräver utomjordisk DNA. Spänningarna mellan människor och utomjordingar kulminerar när MNU-tjänstemän inleder omlokaliseringen av alla icke-mänskliga individer från District 9 till ett nytt läger. En av MNUs fältarbetare, Wikus van der Merwe, utlöser ett utomjordiskt virus som börjar förändra hans DNA. Wikus blir snabbt den mest jagade mannen i världen, tillika den mest värdefulle, eftersom han bär på nyckeln som kan avslöja hemligheterna om utomjordingarnas teknologier. Utstött och utan vänner finns till slut bara en plats för honom att hålla sig gömd; i District 9.
              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0