Sista dagen på

Sista dagen på min 10 dagars ledighet...varför ska det gå så fort.
Nu har jag stickat klart ett par till sockar till Dexter


Sandra kom hem till oss i dag också,hon har skola till veckan och hon tycker att det är lättare att ta bussen härifrån.Så nu har vi en unge på madrass i vardagsrummet.Hon hade med sig en hög med filmer,så nu har vi sett en och den var rätt bra,den hette Hur man blir av med en kille på 10dagar
Andie Anderson är skribent på den flashiga tjejtidningen Composure. När en av Andies medarbetare blir dumpad får chefen idén till Andies nästa artikel: "Hur du förlorar en kille på 10 dagar". Planen är att Andie ska träffa en kille och få honom att förälska sig i henne. När han väl är fast ska hon göra alla de klassiska misstagen som leder till att han dumpar henne. På en bar möter hon Benjamin Barry, en karriärlysten, självsäker reklamkille. Vad Andie inte vet är att Benjamin, desperat att lägga händerna på byråns nya storkund, också ingått ett vad - om att vilken kvinna som helst kan bli kär i honom - inom tio dagar.


Och i kväll börjar  Annan del av Köping :) Det får jag inte missa


Sen såg vi en till av Sandras filmer Führerns elit en rätt grym film,men den va bra

Tyskland 1942. Friedrich Weimer är en 17-åring vars boxningstalang gör att han kommer in på elitskolan Napola för framtida SS-officerare. Här fostras pojkar till soldater i det tusenåriga riket. Regissören Dennis Gansels farfar var en av dessa män som utsattes för effektiv hjärntvätt, drill och disciplin."Führerns elit" är ett psykologiskt drama om vänskap och rivalitet som jämförts med den svenska "Ondskan", samtidigt som den är en skildring av en mindre känd sida av nazisternas välde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0