Mer film

Vi har sett några fler filmer Final Destination 2,3 & 4 underhållande filmer faktiskt.Sen 1:a Pirates of the Caribbean kul film tycker jag :)
Clear kan kanske betraktas som tokig av vissa, men hon har inte tagit fel. Döden rör sig mot Route 23 och är på väg söderut, Kimberly Corman är på väg att tillbringa en avkopplande helg tillsammans med några vänner då hon blir hjälplöst vittne till hur en chaufför tappar kontrollen över sin långtradare lastad med timmer och hur lasten blir en dödlig fälla för en rad bilar bakom. Kimberly själv är ett av offren, men ett ögonblick senare upptäcker hon att hon fortfarande sitter i sin bil. Var det hon upplevde inbillning, eller har Döden kommit för att hämta henne...?

Handlingen utspelar sig sex år efter händelserna i den första filmen och kretsar kring en sistaårsstudent på high school som får föraningar om en fatal olycka i en nöjespark som involverar henne och hennes vänner. När vännerna överlever det som verkade vara en olycka med berg-och-dalbanan börjar tonåringarna märka vad som händer om man lurar döden...

Filmen innehåller allt man kan förvänta sig, spänning, action och fartfyllda scener!
Av en oförklarlig händelse på en speedwaybana kör flera bilar in i banans långsida, samtidigt som ett gäng vänner är där och ska ha en rolig dag tillsammans. Speedwaybanan och läktarna förvandlas till ett flammande inferno. De lyckas undkomma döden, denna gång men ett hemskt öde väntar dem....


Ett storslaget actionäventyr som utspelar sig vid en tid då ondskefulla pirater härjade i Karibiska havet. För den buffliga men ändå charmiga kaptenen Jack Sparrow är Karibiens kristallklara vatten som en enda stor lekplats full av äventyr och mysterier. Jacks idylliska liv kapsejsar den dag då den girige Kapten Barbossa stjäl hans ögonsten, skeppet The Black Pearl. Barbossa attackerar sedan staden Port Royal och kidnappar guvernörens vackra dotter Elizabeth Swann. Elizabeths barndomsvän Will Turner beslutar sig för att tillsammans med Jack göra ett vågat försök att rädda henne och samtidigt återta The Black Pearl. Vad Will inte känner till är att en förbannelse vilar över Kapten Barbossa och hans besättning, en förbannelse som gör piraterna till världens mest fruktade och omöjliga att besegra. En förbannelse som endast kan bli upphävd om den fördömda skatt de rövat återlämnas i sin helhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0