Jädrans gallstenar

Usch idag har man fått känna av stenarna igen eller det började redan igår.Då fick jag ta suppar,det är inge kul.
Det har bara varit illamående då jag ska äta i dag,vill inte ha nått.

Christer och jag har annars bara tagit det lugnt och kollat på film,2 filmer blev det Toy story 3 synd bara att de inte talade svenska,man saknade Björn Skifs röst :P.Sen såg vi Beck-Levande begravd och dom är ju bra alla Beck och det var ju denna också :)

Toy Story 3 omslag En av leksakers värsta farhågor är saker och händelser som förhindrar att någon leker med dem. Den allra värsta farhågan är dock att bli ifrånväxt, att bli bortglömd... Woody, Buzz lightyear och resten av Andys leksaker hamnar på hyllan när Andy lämnar hemmet för college.

Beck - Levande begravd omslag En träkista hittas nedgrävd i en sandlåda på en lekplats i centrala Stockholm. I kistan ligger en välrenommerad åklagare. Beck och hans team konstaterar till sin fasa att åklagaren blivit levande begravd. De hittar kopplingar till ett MC-gäng där ledaren nyligen blivit frisläppt från fängelset. När ledaren senare hittas mördad i en liknande träkista tar utredningen en ny riktning. Ytterligare kistor upptäcks runt om i Stockholm där alla offer har blivit mördade på samma plågsamma sätt. Beck inser att de jagar en sadistisk seriemördare som spelar ett spel med dem och som hela tiden ligger steget före. När skall mördaren slå till igen och vem står på tur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0