Fredag,lördag & söndag..

Fredag: Jobbade till 14 sen ner på stan och fixade lite ärenden.Jag köpte några sjalar 

     
Sen ville Patrik att vi skulle ta hem mat från Ming Palace..det smakade inte dumt :)
På kvällskvisten kom mamma & Bertil på Patriks födelsedagsfika.

Senare blev det hockey tittning på tvn,Modo klarade sig kvar i ES.Och det var väl bra på sitt sätt,det är ju kul med derbyn ;)

Kvällen avslutades med em film "The Town",inte så tokig faktiskt..

The Town omslag En bankrånare söker en väg ut ur gänglivet samtidigt som han försöker undvika den FBI-agent som jagar honom och hans vänner. Ben Affleck är regissör och medförfattare till denna nervkittlande, hyllade thriller som utspelar sig i olika delar av Boston med många explosioner.

Lördag:Både Christer och jag vaknade 8,typiskt när man är ledig.Strålande sol och 10+ grader,men lite blåsigt.
Jag blev så sugen på en prommis så vi trotsade min fot och gick till Birsta ;P

På med solisarna och iväg :)
 

På Birsta handlade vi detta:

 

Prynadsljus,Vårjacka till Christer och 3 sjalar till Sandra

Christer beställde den mobil på telia:

            
Sen så bjöd han på lunch/middag på Charm..

  
..det blev Kycklinglasagne och varsin kall stark öl.Det var första gången jag drack alkohol på Birsta ;P .
Sen traskade vi hem.....

Kollade på två filmer "Himlen är oskyldigt blå" den va bra och Varg-Veum-"Svarte får".Varg Veum filmerna gillar jag,detta var den sista än så länge

Himlen är oskyldigt blå omslag Det är sommar och året är 1975. Martin går andra ring och flyr betongen i stan för ett sommarjobb på Sandhamns exklusiva seglarrestaurang i skärgården. En helt ny värld öppnar sig för Martin. Han blir omhändertagen av restaurangchefen Gösta, en playboy i centrum av den svenska societeten och möter samtidigt den stora kärleken. Men bakom den glamorösa fasaden i skärgårdsidyllen döljer sig en helt annan verklighet. Innan Martin riktigt förstår vad som hänt befinner han sig mitt i den största skandalen i svensk kriminalhistoria. "Himlen är oskyldigt blå" är baserat på den sanna berättelsen om det största narkotikatillslaget i svensk kriminalhistoria när den så kallade Sanhamsligan sprängdes 1975.

I "Svarta får" upptäcker Veum att han vet mindre om sin flickvän Karin än han trodde. När hennes syster försvinner måste Veum finna henne och det blir en störtdykning ner i Bergens undre värld.

Söndag: Idag blev det en sväng förbi pappa,skönt att han bor så nära så det bara är att kvista in.Vi hade med oss lite kaffe med dopp.
Nu så springer gubben i tvättstugan :)

Såg en film på kvällen "Harry Potter och dödsrelikerna del 1" ,tycker inte att den va så bra

Harry Potter och dödsrelikerna - Del 1 omslag Harry, Ron och Hermione tar sig an uppdraget att leta reda på och förgöra hemligheten bakom Voldemorts odödlighet: horrokruxerna. De tre vännerna är på flykt och har bara varandra att lita på. Men mörka krafter mitt ibland dem hotar att slita sönder vänskapsbanden.
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0