Helgen 15-17 april

Fredag: Idag blev det förråds röj innan jag for till jobbet



Det var vinterkläder,påsar med tomflaskor och hockeyklubbor m.m .Lite åkte ner i källaren och lite i soporna.

Dessa åkte i soporna och jag vill inte se såna mer...



bye..bye LUDDOR!!!

Lördag: Jobbade bara mellan 8-13 eftersom jag är sjukskriven 25% .Åkte direkt till pappsen och hälsade på,hade med mig kaffe och kakor.Han blir alltid lika glad då jag kommer,jag var nog där 1 ½ timme.Tittade på kort och skrattade :) Jag tyckte att han va lite vimsig i huvudet idag.

Sen for gubben och jag på skopunkten,Christer köpte 2 par skor och jag ett par.Tar man 3 betalar man för 2.

Promenadskor blev det.

Sen köpte vi med oss middag på vägen hem..pizza blev det :)

Sen började vi kolla på film "Pingvinerna fr Madagaskar" Skitdålig!! slutade kolla efter 30min.Tog sen "Narnia-Kung Caspian och skeppet Gryningen"det var också en Skitfilm!! Stängde av den efter ca 30min också 
Pingvinerna från Madagaskar - Operation pingvinpatrullen omslag  
Berättelsen om Narnia - Kung Caspian och skeppet Gryningen omslag Genom en magisk tavla transporteras syskonen Lucy och Edmund återigen till landet Narnia, denna gång med deras odrägliga kusin Eustace i släptåg. Väl där återförenas de med Kung Caspian ombord på det mäktiga skeppet Gryningen. I Narnia hotar en ondskefull dimma att sluka landet och med hjälp av Caspian, musen Ripipip och resten av den modiga besättningen måste Lucy, Edmund och Eustace slåss mot nya faror för att återigen rädda landet från undergång.

Det blev inget film tittande så istället gick vi ut en sväng på en kort prommis,det var underbart väder +15 grader kl 19.00 ung.Ont gör det att gå hoppas..hoppas att det blir bra efter operationen

Söndag:Idag blev det jobb 7-12 sen åkte vi ut till Timrå.Gick gåbingo med Nojja,Eva,Amanda,Emil och Micka,rundan va typ 1km så det gick rätt så bra.Eva och Amanda vann ;P.Är det bra väder nästa helg gör vi nog en repris :).
For förbi farmor och hjälpte henne med handling.Sen hem till soffan,höll på somna ggr flera ;P
Nu ska vi ta en kort långsam prommis i solen :)
  
                       
                      

Såg en riktigt bra film på kvällskvisten "The next three days"

The Next Three Days omslag

Hur långt skulle du gå för att rädda allt du den han älskar? Russell Crowe spelar John Brennan, en man vars älskade fru blir arresterad för mord. Efter tre års lönlös kamp mot myndigheterna inser John att det bara återstår tre dagar innan hans fru hamnar i fängelse för resten av livet. Det enda hopp som återstår för deras gemensamma framtid tillsammans är en dödlig kamp mot klockan... och omöjliga odds.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0