Igår var det tisdag

Igår var det tisdag jag tog och for i väg och handlade lite mat.
Träffade en gammalkompis som jag gått samma klass med i 9år på Skönsbergsskola ,på ica.Det va riktigt roligt att ses :) så vi stog nog och pladdrade i en halvtimme minst.

Sen så blev det inte så mycket göra mer än att prata i telefon med ortopedkordinatorn och fixa till middag till grabbarna.Själv så går jag på Naturdiet till ons nästa vecka med avbrott för surströmming till helgen :P



Efter Allsången tog vi och kollade på en film "Middle men" den va bra

Middle Men omslag Affärsmannen Jack Harris har skapat en perfekt tillvaro genom att lösa andras problem. Då träffar han Wayne och Buck, två idiotiska genier som har en uppseendeväckande plan för hur man kan tjäna miljoner på Internet. När Jack hjälper dem att lansera sin affärsidé börjar pengarna rulla in. Plötsligt hamnar Jack i en värld av stora pengar, organiserad brottslighet och FBI, men lurar sig själv att tro att han kan förbli ärlig i en smutsig bransch. Middle Men är inspirerad av händelser som nästan är för bisarra, galna och farliga för att vara sanna; en osannolik berättelse om sex, brottslighet ... och massor av pengar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0