Torsdagen bara flög iväg

Vaknade då Christer skulle mot jobbet,men somnade sen om till 9 :)

Ortopeden ringde och sa att min sjukskrivning blev förlängd till 21 oktober...det blev en lång sjukskrivning med denna fot.Men den är ju inte så bra att jag kan jobba iallafall.Fick även en tid på ortopedtekninska till veckan,det blir bra...tror jag.

Sen så har jag hjälpt pojken att ta isär tvbänken och nu är den äntligen i soporna :)

Har städat idag också,så efter det var jag helt färdig i min fot ,så när gubben kom hem vid tre blev det ryggläge och en film.Vi såg "Paul" den va ganska bra

Paul omslag De senaste 60 åren har en utomjording vid namn Paul hängt runt på en topphemlig militärbas. Av oklar anledning bestämmer han sig en dag för att fly och hoppar på den första bästa farkost på väg ut från stan – en hyrd husbil innehållandes jordingarna Graeme Willy och Clive Gollings. Jagade av FBI-agenter och den fanatiske fadern till den unga kvinna de av misstag råkar kidnappa, börjar Graeme och Clive skissa på en flyktplan för att kunna återföra Paul till sitt moderskepp. Medan de två nördarna kämpar för att hjälpa sin utomjordiska vän, kan den gröne lilla mannen kanskebidra till att förvandla två utstötta män från töntar till intergalaktiska hjältar.

Idag har jag även dödat 7 getingar,dom får skylla sig själv när dom är så spånig och kommer i min väg.

                  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0